Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ahedok napisał(a):
wreszcie i tu trafiłam :roll:
jak ogarnę mniej więcej o co chodzi to coś konstruktywniej skomentuję, a na razie widzę dużo ładnych miniatur :lol:

haha witaj! w oczach ci się mieni?

Posted

malawaszka napisał(a):
...J stanął koło mnie bo pokazywałam mu na kompie na mapie coś i usłyszał TO też - i jak wariaci rozglądamy się oboje :D kazałam mu obejrzeć moje włosy i plecy czy nic mi tam nie zamieszkało :errrr: mam na sobie sukienkę składającą się z dwóch warstw - podszewki jasnej i czarnej wierzchniej prześwitującej warstwy i doszukał się pomiędzy warstwami świerszcza czy innego konika polnego:eek2: myślałam, że zwariuję jak już wiedziałam, że tam jest i zanim go J wyjął to aaaa :shocked!:

Czego to kobiety nie wymyślą, żeby faceta do gry wstępnej zachęcić :cool3: :evil_lol:
We romantyzmie, kobiety używały mrówek, a teraz czasy szybsze to koników polnych :D :evil_lol:

A J widać dobry człowiek jest, bo inny wyrwany z wieczornego letargu mógłby Cię ino jakimś środkiem owadobójczym w sprayu albo dymem potraktować :evil_lol:

Posted

Erhan napisał(a):
Czego to kobiety nie wymyślą, żeby faceta do gry wstępnej zachęcić :cool3: :evil_lol:
We romantyzmie, kobiety używały mrówek, a teraz czasy szybsze to koników polnych :D :evil_lol:

do czego to doszło, że kobiety muszą wpuszczać pod spódnicę obce :errrr: koniki, żeby zachęcić partnera do pogmerania pod ową spódnicą:placz:

świat się kończy :eviltong:

a dziś była u nas burza za burzą :mdleje: Pepa mało ducha nie wyzionęła biedna moja kochana tchórzliwa suczynka :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']do czego to doszło, że kobiety muszą wpuszczać pod spódnicę obce :errrr: koniki, żeby zachęcić partnera do pogmerania pod ową spódnicą:placz:

świat się kończy :eviltong:

Wiesz w sumie to dobry pomysł, zawsze coś innego, mała odmiana.Ciekawe co mój mąż na to "kochanie coś mi wlazło pod spódnicę, weź poszukaj ;)"

a dziś była u nas burza za burzą :mdleje: Pepa mało ducha nie wyzionęła biedna moja kochana tchórzliwa suczynka :shake:

Biedna Pepitka :(, moje też się boją.A księciunio i królowa z tronu nie pospadali ze strachu;)?

Posted

WATACHA napisał(a):
Biedna Pepitka :(, moje też się boją.A księciunio i królowa z tronu nie pospadali ze strachu;)?

nie - oni mają burzę z nochalach - nie boją się, lekkie zaniepokojenie wykazał Zbynio Twardziel, ale tylko przy największych grzmotach - zerkał w okno i coraz bardziej przyklejał się do mnie :lol: ale bez paniki na szczęście, bo to co wyczynia Pepa to jest horror...

Posted

My z Guciem całą noc nie spaliśmy przez burzyska, momentami tak waliło, że myślałam, że mi serce wyskoczy. Gucek schował sie oczywiście pod łóżkiem sapiąc udeżał swoimi trzęsącymi się łapkami o podłogę :(. Bidne te nasze pupile!

Posted

na szczęscie mój F ma w doopce burze, błyski i grzmoty, jedynie co to nie lubi wtedy wychodzic z domu na deszcz, ale wcale sie nie dziwie, ja tez nie lubie :lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
na szczęscie mój F ma w doopce burze, błyski i grzmoty, jedynie co to nie lubi wtedy wychodzic z domu na deszcz, ale wcale sie nie dziwie, ja tez nie lubie :lol:

tazz lubi deszcz... i błotko i wodę i kałuże i deszcze... On jeste nienormalny ehhh Ale grzmotów nie lubi :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja przed chwila prawie sama wysłałam się do wariatkowa, że o moim TZ już nie wspomnę - już mi niemal walizki pakował :roflt:

Siedzę przy kompie i co jakiś czas niepokoi mnie jakiś dźwięk - bliżej niesprecyzowany coś jak szelest taki dość nietypowy (zresztą nie wiem jak słychać typowy szelest :D ) - więc co usłyszę to się rozglądam jak wariat, i pytam TZ czy słyszał, a on że nie słyszał, więc ja dalej co chwilę się rozglądam i nasłuchuję :evil_lol: i tak dobre 5 minut - schiza jak nic:stupid: haha wreszcie J stanął koło mnie bo pokazywałam mu na kompie na mapie coś i usłyszał TO też - i jak wariaci rozglądamy się oboje :D kazałam mu obejrzeć moje włosy i plecy czy nic mi tam nie zamieszkało :errrr: mam na sobie sukienkę składającą się z dwóch warstw - podszewki jasnej i czarnej wierzchniej prześwitującej warstwy i doszukał się pomiędzy warstwami świerszcza czy innego konika polnego:eek2: myślałam, że zwariuję jak już wiedziałam, że tam jest i zanim go J wyjął to aaaa :shocked!:

iiii myslałam, że zakończenie będzie inne... :evil_lol:

Tekla64 napisał(a):
ale ja podziwiam Tza bo moj by ino popatrzyl i powiedzial ze nic nie widzi hihihi a twoj skrupulatnie wsio sprawdzil mmmm tez bym tak chciala

no jej skrupulatnie bo oni maja krótki staż.... :razz:

ale historyjka świetna :lol:

Posted

jestem taki ładny i nikt mnie nie chce :niewiem:

doprawdy zadziwiające

cze jestem kot! czarny kot

HATORRRRR a teraz poczujesz ogromną potrzebę zabrania mnie do swojego domu HATORRRRR

nie działa? muszę wzmocnić HATORRRRRRRR!!!

Posted

Saththa napisał(a):
HATOR. Aaaaaaaa Genialne!!

EDIT allegro z takim tektem biloby rekordy :)

mówisz? to chyba zrobię bo tak mi go szkoda, że siedzi sam w tym pokoju całymi dniami