wilczy zew Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 czego ty się czepiasz Sznytka,przecież grzeczny Quote
WATACHA Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Margi napisał(a):Możesz jeszcze posadzić azalie,tylko polecam te o większych listkach ( nie drobniutkich ) a postępowanie takie jak przy rododendronach. Taaaak, azalie są śliczne.Jak będę kiedyś miała ogród to je na pewno posadzę.Najładniej wygladają jak są gęsto posadzone w różnych kolorach. http://www.e-ogrody.pl/Ogrody/51,113408,2617343.html?i=0 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=25120 Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 chwalimy się nowymi fryzurami :-D Nortonek i ja :errrr: Quote
Margi Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Tak mi się właśnie zdawało,że masz nową fryzurkę.Ładnie Ci w niej.;) A przepraszam na prawej zgrabnej nóżce to jest ważka ? Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 oczywiście nie umiem sobie tak ułożyć jak u fryzjera, ale i tak póki co jestem zadowolona - nie miałam takich krótkich włosów od 8 klasy szkoły podstawowej :D Quote
zerduszko Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ładnie bardzo, ale ja bym wyostrzyła kolorek :) Masz taką urodę, że aż się prosi :P Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 ale że w którą stronę wyostrzyła? na jaki? Quote
AniaGucio Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Kolor jest dobry, nie kombinuj!! Ja nie miałam wyjścia, bo w ostatnim roku strasznie posiwiałam... nie cierpię chodzić do fryzjerów, wolę już iść do dentysty! Quote
Erhan Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Jest super i lepiej nic nie oszcz :D bo jeszcze popsujesz ;) Aż mnie się humor poprawił :) A skąd masz takiego ładnego piesa ? (tego co jest na zdjęciu od du_py strony :D ) Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 AniaGucio napisał(a):Kolor jest dobry, nie kombinuj!! Ja nie miałam wyjścia, bo w ostatnim roku strasznie posiwiałam... nie cierpię chodzić do fryzjerów, wolę już iść do dentysty! alez moje też farbowane bo ja dostałam po Ojcu Dyrektorze geny wczesnej siwizny :shock: więc bez farby na włosach to z domu nie wychodzę :lol: Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Erhan napisał(a):Jest super i lepiej nic nie oszcz :D bo jeszcze popsujesz ;) Aż mnie się humor poprawił :) A skąd masz takiego ładnego piesa ? (tego co jest na zdjęciu od du_py strony :D ) to się cieszę, że humor się poprawił :lol: a ta mała pchła od d-y strony to Mania :D tymczasowiczka Angeliki vel missieek Quote
zerduszko Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 malawaszka napisał(a):ale że w którą stronę wyostrzyła? na jaki? Czarny, ale postarza, wiec już nie dla nas :( Ale w rudym byłabyś very hot :D Quote
Erhan Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 I zapomniałem dodać że "ładne buty, szefie", a w tematach ogrodniczych, to obiecałaś pewnej starowince dziką różę :cool3: Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 zerduszko napisał(a):Czarny, ale postarza, wiec już nie dla nas :( Ale w rudym byłabyś very hot :D ooo hahah nie nie - na rudo byłabym jak moja siostra - nie mogę :D Erhan napisał(a):I zapomniałem dodać że "ładne buty, szefie", a w tematach ogrodniczych, to obiecałaś pewnej starowince dziką różę :cool3: hahah no - buty mam cudne :D a w tematach ogrodniczych to zabij, ale o co chodzi ze starowinką i różą?????? :oops: Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 zerduszko napisał(a):To na platynowy blond :lol: uhm - tak oczywiście :D Quote
AniaGucio Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Właśnie przechodzę z jasnego brązu na średni blond :) teraz mam rudawe :cool3: Quote
Fides79 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 fajna ta Twoja nowa fryzka, ale od 8 klasy SP nie miałaś takich "krótkich", szok :lol: a to wcale nie są krótkie ino tzw półdlugie ;) a co do koloru, to bym zrobiła o ton lub dwa ciemniejszy( ale to moja opinia) a Norton to średniaczek? Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Fides79 napisał(a):fajna ta Twoja nowa fryzka, ale od 8 klasy SP nie miałaś takich "krótkich", szok :lol: a to wcale nie są krótkie ino tzw półdlugie ;) a co do koloru, to bym zrobiła o ton lub dwa ciemniejszy( ale to moja opinia) a Norton to średniaczek? Norton to przerośnięty średniaczek - 55 cm w kłębie :loveu: taki akuratny jest :lol: a kolor to własnie ja nie wiem czy one nie wyszły na zdjęciach trochę jaśniejsze bo wydawało mi się, że aż tak jasnych nie mam na głowie, ale kto wie :D mam ciemno w domu :D Quote
Erhan Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 malawaszka napisał(a):.... a w tematach ogrodniczych to zabij, ale o co chodzi ze starowinką i różą?????? :oops: Będę jak wyrzut sumienia, ale sama chciałaś :diabloti: Takie melancholijne nastroje mnie nachodzą ;) malawaszka napisał(a):I już... biegaj maleńka Sonieczko bez bólu za Tęczowym Mostem ['] Śpi sobie koło Bolusia, a wiosną posadzę im dziką różę :( Quote
malawaszka Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 rzeczywiście :( nie posadziłam jeszcze a tu już lato, ale posadzę - co się odwlecze.... krótko była Sonia z nami a jak patrzę na ten pysiolek stareńki to brakuje jej tutaj - tak fajnei się wpasowała i nawet koty goniła z całą resztą :loveu: Quote
Saththa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ale fajna fryzurka;) I rzeczywiście sa półdługie bo krótkie to mam ja;) Coraz krótsze zresztą:lol: Co do koloru to mnie też się wydaje, że mogłby kolor dodac im nieco pazura;) Quote
Justa Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Waszko, świetna nowa fryzurka !!! Ja jestem zakochana ostatnio w krótkich włosach i znów idę podciąć to co mi odrosło :diabloti: Fryzura fryzurą.. ale jakiego masz przepięknego średniaka :mdleje: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 cudny jest Nortonek :loveu: a tymczasem - spacer :lol: Quote
Recommended Posts