Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):

ano niestety - jest duża tylko staram się włosy zostawiać dłuższe, żeby była osłonięta

Może zakup mu jakiś tupecik, może taki co zasłoni całą dupkę :evil_lol:

Posted

ha ha Zbynio z Dropsem, wiejskie burki na całego, wytarzane w trawie, pełno "śmieci" w brodach i na grzbiecie :lol:
a Luna damulka nawet malego ździebełka nie "złapała" :p
koty widzę sie sznupowe robią ;)

Posted

hahaha Erhan piękny tupecik, tylko musiałabym znaleźć w mniej jaskrawym kolorze bo Drops bałby się, że psy ze wsi będą go wyśmiewać :D

zerduszko napisał(a):
Teraz już wiem jak je rozróżniać, Luna zawsze elegancka, a Drops wygląda jakby miał ciche dni z grzebieniem ;)
http://img845.imageshack.us/img845/6456/dsc0123bs.jpg
http://img31.imageshack.us/img31/8421/dsc0131wq.jpg

hahah nooo bo Drops ma takie loki na brodzie i musiałabym mu prostownicą robić żeby było ładnie

Saththa napisał(a):
To przeciez napisałam, że zmeczona byłam :lol::)

:p

WATACHA napisał(a):
Włoski nie są jeszcze takie krótkie :).
A Nortonek to skąd bo ja już nie ogarniam?Bardzo ładny.

a Nortonek jest ze schroniska w Raciborzu - w moim podpisie to Staszek :D i dziś jedzie do DS :laola:

Posted

Fides79 napisał(a):
ha ha Zbynio z Dropsem, wiejskie burki na całego, wytarzane w trawie, pełno "śmieci" w brodach i na grzbiecie :lol:
a Luna damulka nawet malego ździebełka nie "złapała" :p
koty widzę sie sznupowe robią ;)

hahaha Luna ma swoje zajęcia i często gęsto tez cała w śmieciach łakowych :lol:

Tekla64 napisał(a):
ja juz wiele razy mowialam ze moje tez chcialy na spacery chodzic ale psy sie nie godzily to teraz chodza ze mna do sklepu

zdjecia wariatow super

no moje kundle też gonią kociska a te i tak tuptają za nami jak oszołomy :D

Posted

Jesuuu Wasiaaaa ale ja mam zaległoooościiii.....

malawaszka napisał(a):
a co? masz jakiś domek nad jeziorem gdzie można z bandą wieśniaków przyjechać nie narażając niewinnych ludzi na brak spokoju??? :D

u Tekli :]

no dobra, doczytałam, Tekla sama na to wpadła, a Ty ją znięchęcałaś :P

malawaszka napisał(a):
Luna ma już swoje latka i nie lubi spać poza domem - bywała ze mną w czasach studenckich (czy licealnych :hmmmm: )

no bez jaj! Luna taka stara chyba nie jest!

malawaszka napisał(a):
a ktoś jeździ z czterema? :lol:

ja raz jechałam :) 4 psy jak w morde strzelił, fajnie było :)

no kurde nie nadrobie wszystkiego naraz... :niewiem: ... będe musiała jakoś porcjami...

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Erhan piękny tupecik, tylko musiałabym znaleźć w mniej jaskrawym kolorze bo Drops bałby się, że psy ze wsi będą go wyśmiewać :D

hahah nooo bo Drops ma takie loki na brodzie i musiałabym mu prostownicą robić żeby było ładnie

:p

a Nortonek jest ze schroniska w Raciborzu - w moim podpisie to Staszek :D i dziś jedzie do DS :laola:

No to długo miejsca u Ciebie nie zagrzał ;).Ale jak go tak odpicowałaś to wcale się nie dziwię:)

Posted

jesooo jambi ale miałaś zaległości :lol: nic ciekawego tu się nie dzieje więc i zaglądać się nie chce :lol:
a co do Twoich wyjazdów z psami - wychowałaś to jeździłaś ;) ja nie :D

WATACHA napisał(a):

No to długo miejsca u Ciebie nie zagrzał ;).Ale jak go tak odpicowałaś to wcale się nie dziwię:)

on nie był u mnie tylko w hoteliku, chociaż żałuję bo jakbym wiedziała, że tak szybko znajdzie dom to mógł być, ale już nie wazne - ma fajny domek :loveu:

taki jestem dumny i blady bom śliczny :loveu:

i pętanie Dropsa