agaga21 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 zaglądam tu i połapać się wciąż nie mogę ile masz futer u siebie malawaszko! a już tóre twoje a które tymczasy to już kompletnie nie wiem :) Quote
WATACHA Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 agaga21 napisał(a):zaglądam tu i połapać się wciąż nie mogę ile masz futer u siebie malawaszko! a już tóre twoje a które tymczasy to już kompletnie nie wiem :) Tego tak naprawdę nikt nie wie ;). http://img263.imageshack.us/img263/4004/dsc0104wx.jpg Królewiec coś nerwowy.Na żartach się nie zna ;) Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 agaga21 napisał(a):zaglądam tu i połapać się wciąż nie mogę ile masz futer u siebie malawaszko! a już tóre twoje a które tymczasy to już kompletnie nie wiem :) to bardzo proste bo psi tymczas obecnie jest tylko jeden - Zbynio :D w sumie wszystkich mam obecnie 4 :D 3 klony i Pepa Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 WATACHA napisał(a):Tego tak naprawdę nikt nie wie ;). http://img263.imageshack.us/img263/4004/dsc0104wx.jpg Królewiec coś nerwowy.Na żartach się nie zna ;) patrzy wyżej :D a Królowiec co jakiś czas robi Zbyniowi taką awanturę - jak go gdzieś Zbynio nadepnie i zaboli to jest dym, na szczeście Zbynio nie stawia się tylko poddaje się zasłuzonej karze :evil_lol: teraz się własnie tłuką na kanapie Quote
WATACHA Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 malawaszka napisał(a):patrzy wyżej :D A kto Cię tam wie.Pewnie po szafach jeszcze parę sztuk trzymasz ;) a Królowiec co jakiś czas robi Zbyniowi taką awanturę - jak go gdzieś Zbynio nadepnie i zaboli to jest dym, na szczeście Zbynio nie stawia się tylko poddaje się zasłuzonej karze :evil_lol: teraz się własnie tłuką na kanapie I jak Ty z nimi wyrabiasz?Co będzie jak Zbynio znajdzie dom, Dropsik się załamie? Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 WATACHA napisał(a):I jak Ty z nimi wyrabiasz?Co będzie jak Zbynio znajdzie dom, Dropsik się załamie? na awantury tego typu nie zwracam uwagi :lol: zwracam uwagi na awantury w których udział bierze Luna albo Pepa, chłopięce :errr: awanturki są niegroźne, a Dropsik się nie załamie, on mimo wszystko najlepiej czuje się z mamusią :D aaaa szaf to ja nie mam zbyt dużo :D Quote
WATACHA Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 malawaszka napisał(a):na awantury tego typu nie zwracam uwagi :lol: zwracam uwagi na awantury w których udział bierze Luna albo Pepa, chłopięce :errr: awanturki są niegroźne, a Dropsik się nie załamie, on mimo wszystko najlepiej czuje się z mamusią :D aaaa szaf to ja nie mam zbyt dużo :D Znaczy się mami synek :). Quote
Fides79 Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 ale macie fajną łonke, ja tez takom chcem :lol: chłopaki szaleją, Zbynio dumy że wypiękniał i ma szele superaśne :p http://img263.imageshack.us/img263/4004/dsc0104wx.jpg ło jaki "groźny" królowiec, a temu królewicowi to sie w dooopce nie poprzewracało od tej Twojej miłości? http://img148.imageshack.us/img148/3064/dsc0043ux.jpg a Lunie toś chyba przed pstrykaniem wyczesała tą brodę ;):lol: Quote
malawaszka Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 WATACHA napisał(a):Znaczy się mami synek :). troszkie :D Fides79 napisał(a):ale macie fajną łonke, ja tez takom chcem :lol: zapraszam :D http://img263.imageshack.us/img263/4004/dsc0104wx.jpg ło jaki "groźny" królowiec, a temu królewicowi to sie w dooopce nie poprzewracało od tej Twojej miłości? należy mu się :diabloti: http://img148.imageshack.us/img148/3064/dsc0043ux.jpg a Lunie toś chyba przed pstrykaniem wyczesała tą brodę ;):lol: Ona taką ma :grins: :loveu: Quote
jambi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Fides79 napisał(a):a temu królewicowi to sie w dooopce nie poprzewracało od tej Twojej miłości? zda sie że jednak sie poprzewracało :p ... widzisz jak króluje na Brudzewickich włościach... należy sie, czy sie nie należy - chłopak dobrze wczuł sie w role, ale Zbynio jak widać znalazł świetny sposób na królika i go opętał :megagrin: a co do tego ile tam tych prywatnych a ile tymczasowych to zdawa mi się, że nawet współwaszkowidomownicy nie wiedza do końca, ino sama Waszka sie w tym łapie... to jakaś chyba grubsza polityka :razz: Quote
Fides79 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 malawaszka Fides79 ale macie fajną łonke, ja tez takom chcem :lol: zapraszam :-D UWAŻAJ, BO JESZCZE TROCHE URLOPU MI ZOSTAŁO :cool3::evil_lol: http://img263.imageshack.us/img263/4004/dsc0104wx.jpg ło jaki "groźny" królowiec, a temu królewicowi to sie w dooopce nie poprzewracało od tej Twojej miłości? należy mu się :diabloti: WIEM, WIEM:lol: http://img148.imageshack.us/img148/3064/dsc0043ux.jpg a Lunie toś chyba przed pstrykaniem wyczesała tą brodę ;-):lol: Ona taką ma :grins: :loveu: FARCIARA :loveu: Quote
Saththa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ona taką ma :grins: :loveu: to taka niesprawiedliwość :( ja szukam wciąż sposobu na ładna brode u tazza ale ni mam pojęcia. Czeszczę myję rozczesuję nawet odzywke z płynnym jedwabiem mu kupiłam, i co? I doopa aaaaaaaa nie umiem mu zrobić zeby było ładnie:( Quote
malawaszka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 ja Dropsowi też nie umiem :lol: tzn nie próbuję nawet :D Quote
Saththa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 malawaszka napisał(a):ja Dropsowi też nie umiem :lol: tzn nie próbuję nawet :D Hmmm w tym szaleństwie jest metoda.... Quote
Tekla64 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 szczerze mowaiac ja tyz specjalnie o brody nie dbam i mnie wychodzi ze kto ma ladan ten ma a kot ma mniej to taka musi zostac Quote
wilczy zew Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='Saththa']to taka niesprawiedliwość :( ja szukam wciąż sposobu na ładna brode u tazza ale ni mam pojęcia. Czeszczę myję rozczesuję nawet odzywke z płynnym jedwabiem mu kupiłam, i co? I doopa aaaaaaaa nie umiem mu zrobić zeby było ładnie:( tak konkretnie,to co przez to rozumiesz Quote
Saththa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 wilczy zew napisał(a):tak konkretnie,to co przez to rozumiesz róznice między tym jak wygląda po rozczesaniu przeze mnie a przez groomera :lol: jest zasadnicza i dośc znaczna róznica hehniestety nie mam zdjęcia brody groomerowej bo zawsze pierwsze co Tazz robi po powroxcie to mcozy brodę w misce :lol: Ale ma taką długa już ta brodę ze masakra;) Quote
malawaszka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 a ja przed chwila prawie sama wysłałam się do wariatkowa, że o moim TZ już nie wspomnę - już mi niemal walizki pakował :roflt: Siedzę przy kompie i co jakiś czas niepokoi mnie jakiś dźwięk - bliżej niesprecyzowany coś jak szelest taki dość nietypowy (zresztą nie wiem jak słychać typowy szelest :D ) - więc co usłyszę to się rozglądam jak wariat, i pytam TZ czy słyszał, a on że nie słyszał, więc ja dalej co chwilę się rozglądam i nasłuchuję :evil_lol: i tak dobre 5 minut - schiza jak nic:stupid: haha wreszcie J stanął koło mnie bo pokazywałam mu na kompie na mapie coś i usłyszał TO też - i jak wariaci rozglądamy się oboje :D kazałam mu obejrzeć moje włosy i plecy czy nic mi tam nie zamieszkało :errrr: mam na sobie sukienkę składającą się z dwóch warstw - podszewki jasnej i czarnej wierzchniej prześwitującej warstwy i doszukał się pomiędzy warstwami świerszcza czy innego konika polnego:eek2: myślałam, że zwariuję jak już wiedziałam, że tam jest i zanim go J wyjął to aaaa :shocked!: Quote
wilczy zew Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 a co takiego strasznego w świerszczu :lol: a nie możesz podpatrzeć groomera jak i czym czesze ;) Quote
Fides79 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ha ha ha no nie mogę, świersz na Ważsce zamieszkał hi hi hi hi hi hi hi hii:lol::lol: toś Ty nie czula, że masz takiego lokatora? Quote
WATACHA Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Świerszcz świntuszek, czaił się pod sukieneczką :) Quote
Tekla64 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 ale ja podziwiam Tza bo moj by ino popatrzyl i powiedzial ze nic nie widzi hihihi a twoj skrupulatnie wsio sprawdzil mmmm tez bym tak chciala ale historyjka swietna !!!! nasmialam sie Quote
malawaszka Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Fides79 napisał(a):ha ha ha no nie mogę, świersz na Ważsce zamieszkał hi hi hi hi hi hi hi hii:lol::lol: toś Ty nie czula, że masz takiego lokatora? no nie czułam bo on był na podszewce :D WATACHA napisał(a):Świerszcz świntuszek, czaił się pod sukieneczką :) zboczuch Tekla64 napisał(a):ale ja podziwiam Tza bo moj by ino popatrzyl i powiedzial ze nic nie widzi hihihi a twoj skrupulatnie wsio sprawdzil mmmm tez bym tak chciala ale historyjka swietna !!!! nasmialam sie nie mikał wyjścia bo to już zakrawało na szaleństwo :D Quote
WATACHA Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='malawaszka']no nie czułam bo on był na podszewce :D zboczuch nie mikał wyjścia bo to już zakrawało na szaleństwo :D Coś w tym musi być, bo często mnie tak zwą :lol: mimo, że się i tak hamuję Quote
ahedok Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 wreszcie i tu trafiłam :roll: jak ogarnę mniej więcej o co chodzi to coś konstruktywniej skomentuję, a na razie widzę dużo ładnych miniatur :lol: Quote
Recommended Posts