Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ogóle nie kojarzę tych sznupów co tu je wklejasz hihih , powinnam chyba jednak częściej zaglądać,żeby tą rotację ogarniać :)

Posted

no eria nieładnie nieładnie :lol:

Wczoraj zawiozłyśmy z missieek jamnisię starowickę do nowego cudnego domku - po drodze jechałyśmy przez obszar Natura 2000 "Dolina Nidy" :loveu: coś pięknego i to przy drodze - myślałam, że to żurawie, ale jednak wychodzi mi, że czaple :lol: mnóstwo kaczek, odgłosy boskie - RAJ!!!!

Posted

[FONT=Courier New][FONT=Arial]ooochhh jak cudnie, piekne widoki
a ptaki to rzeczywiście czaple, ale widzę, ze jakieś kaczuchy sie załapaly i łabądek :p

i coś mi sie czcionka poprzetawiała :angryy:
[/FONT][/FONT]

Posted

Jakie piękne te kociaki!:loveu: macie tam u siebie super pulę genetyczną (bo to już po raz drugi takie egzemplarze) :evil_lol: czy jak to nazwać :evil_lol: Biją się juz o nie??

Super że jamnisia tak szybko znalazła swojego ludzia :multi:

A te widoczki z podrózy :loveu::loveu::loveu: mmmmmmmmm

Posted

[quote name='anetta']Jakie piękne te kociaki!:loveu: macie tam u siebie super pulę genetyczną (bo to już po raz drugi takie egzemplarze) :evil_lol: czy jak to nazwać :evil_lol: Biją się juz o nie??
[/QUOTE]

jeszcze się nie biją, kociaki za małe są jeszcze i z mamą siedzą - jeszcze ze 2-3 tygodnie

jak mnie się chce gdzieś jechać rany...

Posted

[quote name='zerduszko']Zapraszam :bigok:[/QUOTE]

a co? masz jakiś domek nad jeziorem gdzie można z bandą wieśniaków przyjechać nie narażając niewinnych ludzi na brak spokoju??? :D

Posted

[quote name='malawaszka']a co? masz jakiś domek nad jeziorem gdzie można z bandą wieśniaków przyjechać nie narażając niewinnych ludzi na brak spokoju??? :D[/QUOTE]

jakbys taki znalazla to podaj namiary :lol::lol:

Posted

[quote name='AniaGucio']A masz wystarczająco pojemne auto, żeby tą bandę wieśniaków przewieść?! ;)[/QUOTE]

muszę zakupić, ale na upartego to i do błękitnej strzały się upchnie :D

Posted

ojj Tekla nie widzę tego zupełnie :lol: Twoje dziewczynki nie były szczęśliwe z towarzystwa rozrywkowej Foxi więc z towarzystwa sobkowatej Luny tym bardziej by sie nie ucieszyły, a moi chłopcy próbowaliby popełnić mord na Twoich chłopcach :D hahaha byłoby ciekawie nie powiem - do Ciebie to ja bym chętnie bez psa, ale to jeszcze nie w tym roku - jak będzie ogrodzenie i będę mogła burki zostawić w domu z rodzicami ;)