wilczy zew Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 WATACHA napisał(a):Oj tam od razu do więzienia.Prześlij do mnie :) to malawaszka będzie współwinna :cool3: malawaszka napisał(a):byłyśmy z Sagusią na polowanku :loveu: i ... ustrzeliłyśmy koziołka :loveu: śliczny [img=http://img846.imageshack.us/img846/3321/45483803.jpg] zdjęcia świetne wyszły,może na jakiś konkurs :multi: to dla Ciebie parostki ciesz się że będzie miała swojego ludzia Quote
WATACHA Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 [quote name='wilczy zew']to malawaszka będzie współwinna :cool3: Jak nas złapią :).Ja nikomu nie wygadam, a Wy ;)? Sagusia jaka brudaska :) Quote
Saththa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Sagusia jaka brudaska :)[/QUOTE] Ona nie jest brudaska!! Ona ma po prostu inne wyczucie niż my :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 zerduszko napisał(a):Przy Tazzie, to ona jest czyścioszek :D Ojjjj tam Tazzman po mnie lubi maseczki na buzi :lol: On odżywia włosy na brodzie :lol: Quote
wilczy zew Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Saththa napisał(a):On odżywia włosy na brodzie :lol: to bardzo ważne przy odrastającej brodzie :lol: Quote
Saththa Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 wilczy zew napisał(a):to bardzo ważne przy odrastającej brodzie :lol: Własnie hahah ;] Quote
malawaszka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 Dziś trafiłam wreszcie na zimozielone berberyski - była przecena więc nie mogłam się powstrzymać i zakupiłam dwa :errrr: i taką ładną irgę niepłożącą - dość duża a kosztowała tylko 6 zł :lol: teraz żałuję, że nie kupiłam dwóch :D Quote
Margi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 no, robisz postępy ogrodnicze.:lol: Nie martw się,te krzaczki sprzedają do późnej jesieni,trafisz jeszcze na coś fajnego. Quote
malawaszka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 postępy szaleńcze - petunie moje śliczne prawie utopiłam - zaczęły coś się gorzej mieć, więc podlewam i podlewam jako matka kazała, a kwiatuszki opadają i opadają, więc podlewam jeszcze więcej, aż mama pyta - a zrobiłaś dziurki w spodzie doniczek? :siara: Quote
Margi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ha,ha,ha ale się uśmiałam :evil_lol: Nauczysz się,powoli ale się nauczysz.Jeszcze nie jedną roślinkę zmarnujesz,ale nic to,potem już będzie tylko pięknie. :eviltong: Quote
WATACHA Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 malawaszka napisał(a):Dziś trafiłam wreszcie na zimozielone berberyski - była przecena więc nie mogłam się powstrzymać i zakupiłam dwa :errrr: i taką ładną irgę niepłożącą - dość duża a kosztowała tylko 6 zł :lol: teraz żałuję, że nie kupiłam dwóch :D Uważaj to wciąga :) Quote
WATACHA Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 malawaszka napisał(a):postępy szaleńcze - petunie moje śliczne prawie utopiłam - zaczęły coś się gorzej mieć, więc podlewam i podlewam jako matka kazała, a kwiatuszki opadają i opadają, więc podlewam jeszcze więcej, aż mama pyta - a zrobiłaś dziurki w spodzie doniczek? :siara: Myślisz, że aż tak chciało im sie pić :).TO chociaż je podlewaj wieczorem, co by Ci się nie ugotowały w słońcu :) Quote
wilczy zew Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 malawaszka napisał(a):aż mama pyta - a zrobiłaś dziurki w spodzie doniczek? :siara: :turn-l: :roflt: to nawet ja wiem i nie podlewaj na "żywym" słońcu bo możesz poparzyć Quote
Saththa Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 wilczy zew napisał(a): Napisał malawaszka aż mama pyta - a zrobiłaś dziurki w spodzie doniczek? :siara: :turn-l: :roflt: to nawet ja wiem i nie podlewaj na "żywym" słońcu bo możesz poparzyć Ja nie wiem :lol: tez bym na to nie wpadła, ze trzeba dziurki robić :lol: Quote
malawaszka Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 ja kiedyś tam robiłam już w spodach dziurki, w kwiatkach moich w pokoju doniczkowych mam na dnie kamienie żeby tam się woda mogła ewentualnie zbierać, a nie w ziemi, a tu jakoś nie pomyślałam :lol: Quote
Tekla64 Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 petunie swietnie sie maja w normalnej ziemi na rabatach wtedy nie ma niebezpieczenstwa ze je przelejesz, tego zadne rosliny nie lubia i jesli sie je sadzi w skrzynkach czy doniczkach trzeba jednak o drenazu lub wlasnie o dziurkach pamietac a te berberysy to duze liscie maja czy drobne bo ja ci pokazywalam oba moje egzemlparze oba sa bardzo efektowne a w ogole poszukaj w okolicznych gminach na stronach moze gdzies obok was sa takie festynyogrodnczo-hodowlane , lub wystawy, targi wcale nie musza byc na ogromna skale ale w zasadzie sa takowe na wiosne i jesien przynajmniej jeden w powiecie organizowane i a nie zjezdzaja szkolkarze , ogrodnicy i hodowcy zwierzat rolnych wtedy czesto sa i calkiem nowe odmiany roslinkow i te strasze juz znane po dosc ciekawych cenach [zwlaszcza pod koniec dnia ino trza polowac coby ci z przed nosa nie sprzatneli bo wielu wie ze wtedy ceny spadaja by nie ciagnac do domu] i zawsze sie mozna targowac, poszukaj popytaj najlepiej w wiejskich sklepikach lub samych urzedach gmin i na stronach polecam fajnie spedzony czas i nigdy z pustymi rekaoma nie wracam ale zawsze biore ograniczone srodki platnicze coby fortuny nie zostawic Quote
malawaszka Posted June 24, 2011 Author Posted June 24, 2011 pomocy - nie mam co zrobić z jamnikiem http://www.dogomania.pl/threads/210048-JAMNICZKA-na-gwa%C5%82t-potrzebny-tymczas-%28-HELP!!!! Quote
Erhan Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 malawaszka napisał(a):co zrobić z jamnikiem Adoptuj:cool3:. Będzie Ci pasował do fryzury, a i na chłodne letnie wieczory jako szal - jak znalazł :evil_lol: A może Teklę letko podpuścić, chyba ma sentymenta do jamniorów :evil_lol: Nieduże toto, więc dużo nie zeźre, ino trochu bliskości człowieka i kawałek konta przy piecu lub kaloryferze mu trzeba ;) Quote
Tymonka Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Przepraszam najmocniej , mam nadzieję , że się nie pogniewacie : Zapraszam na oryginalny bazarek : [SIZE="4"]Zabij komara Quote
Tekla64 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 no w zasadzie masz racje Erhan ! ino sie okazalo ze moje dwie czarne panienki chyba nie bardzo toleruja inne suki, z Foxsiasta nie bylo spiec ale czatowaly na to coby ino spuscic je z oka toby se po swojemu potanczyly z biala dama a po drugie to jamniki sa do konca jamnikami i niestety calkiem mozliwe ze moje kury i daniele bylyby w wielkim niebezpieczenstwie a to tez deczko wazy. pewnie ze mnie zal, pewnie ze miejsce byloby .... ale najwazniejsze ze chyba i rozwod bylby tez a po tylu latach sie na nowo uczyc zyc to chyba nie dla mnie Quote
malawaszka Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 dla jamnisi już jest tymczasik - teraz tylko czekam na transport do Wawy - jamnica mnie rozłożyła na łopatki i jej widok absolutnie pozbawia mnie rozumu :mdleje: szok po prostu bo ja nie przepadam za jamnikami i mam alergię na psy z taką sierścią, a ona mnie rozkleja tak, że pół dnia wyłam wczoraj przez nią :oops: Quote
lilo Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Wasiu czy doszła kasa z mojego bazarku?? tydzien bez dogo to masakra i nie mogę się ogarnąc ... nie wiem czy gdzies pisałaś czy nie :) Quote
malawaszka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 lilo doszła - już napisałam na bazarkowym - dzięki ogromne - dla Chmureczki babineczki będą u missieek fociłam takie kotusie słodziusie - szukają domków Quote
malawaszka Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 i taka piękna mama też szuka domu po sterylizacji Quote
Recommended Posts