Fides79 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 no kurna trzeba miec talent żeby amfibie utopić :lol::lol: ale moze lepiej miec rozwalony plot, niż jakby tacy "rozrywkowi" panowie amfibią wjechali do domu:roll: co do kompa, to pewnie słusznie podejrzewasz, nam sie tak w pracy jeden komp zepsuł, ale u nas mamy od naprawy miłego kolege, który przyjechał, zabrał, naprawił i oddał działający :p Quote
wilczy zew Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='malawaszka']e tam! sąsiad płot ma i pół dnia stał i pilnował żeby mu nie rozwalili bo mieszka na zakręcie :turn-l: :roflt: wycinki,wycinki,była mowa o obroży,jego z fotografować to trzeba być jak Puchalski Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 wilczy zew: Pod wzgledem zdjec jak Tazzman: http://img834.imageshack.us/img834/3065/dsc00671zg.jpg nie bede na Ciebie patrzec :lol: Quote
WATACHA Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Mi to już nic nie mów nawet o komputerze.Jakiś czas temu oddaliśmy facetowi do "oczyszczenia".Fachowcowi, który zresztą nam go sprzedał.No i od tamtej pory same kłopoty.Najpierw zniknęły mi zdjęcia.Mąż oddał do znajomego, żeby odzyskał zdjęcia.Ten odzyskał, ale te co były.Potem zaczął nam szwankować system i znów oddał koledze, ale innemu.On wgrał inny.Jak mąż przywiózł z powrotem do domu, to chodził jakby chciał a nie mógł.Jak włączyliśmy następnym razem czarny ekran :(.Chyba po 10 razach odpalił, ale chodzi jak ślimak.Człowiek juz nie ma sił. Quote
malawaszka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 ja się bałam najbardziej, że to dysk się spalił, a to by była katastrofa bo mam niepokopiowane masę rzeczy z pracy :mdleje: ale dziś przełożyłam mój dysk do kompa ojca i na szczęście działa, mój kompek nadal nie działa :cry: pożyczyłam od szwagra, a jutro z rana pędzę do serwisu - dziś cholera przez kościelne swięto nawet nie można jechać do marketu żeby kupić zasilacz :shock: Quote
wilczy zew Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='Saththa']wilczy zew: Pod wzgledem zdjec jak Tazzman: http://img834.imageshack.us/img834/3065/dsc00671zg.jpg nie bede na Ciebie patrzec :lol: tutaj to nie wiedział,że jest fotografowany,nasz to ma opcję "ale mnie nie ma":mad: [quote name='WATACHA']Mi to już nic nie mów nawet o komputerze.Jakiś czas temu oddaliśmy facetowi do "oczyszczenia".Fachowcowi, który zresztą nam go sprzedał.No i od tamtej pory same kłopoty.Najpierw zniknęły mi zdjęcia.Mąż oddał do znajomego, żeby odzyskał zdjęcia.Ten odzyskał, ale te co były.Potem zaczął nam szwankować system i znów oddał koledze, ale innemu.On wgrał inny.Jak mąż przywiózł z powrotem do domu, to chodził jakby chciał a nie mógł.Jak włączyliśmy następnym razem czarny ekran :(.Chyba po 10 razach odpalił, ale chodzi jak ślimak.Człowiek juz nie ma sił. żaden z nich nie był fachowcem :angryy: ja mam dobrego znajomego i on mi wszystko robi z laptopem i nie ma problemu,szkoda,że nie mieszkacie bliżej Quote
WATACHA Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ten pierwszy kiedyś był dobry, teraz coś z nim się stało.A reszta, jak to zazwyczaj bywa więcej się chwali niż umie. Może i daleko, ale w tamtym roku byliśmy niedaleko na wczasach nad Zalewem Sulejowskim w Smardzewicach i pewnie kiedyś się tam jeszcze wybierzemy to podrzucimy kompa ;). Quote
wilczy zew Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 ja u tego pierwszego reklamowałabym do skutku,nad zalewem jest fajnie malawaszko jak tam piknik i utopiona amfibia :lol: Quote
malawaszka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 piknik słabiutko - chyba mają za dużego kaca wojaczki :D wg mnie lipa bo wyglądało to tak jakby po prostu znaleźli sobie kolejny pretekst, żeby się nabombić a nie zrobić coś fajnego... amfibię wyciągnęli dopiero dzisiaj - koparką odkopali - niestety za późno tam poszłam i już było po wyciąganiu, a chciałam zdjęcia porobić :lol: a teraz chyba już się zbierają - nie wiem - nie byłam tam z bliska zobaczyć jak to wszystko wyglądało, ale zdecydowanie nie zachęca mnie łomot disco polo :shock: Quote
lilo Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 o matko , to miałaś " wesoły " weekend - co za czasy - harcerze nabombieni w rytmach disco polo ... ehhh , wstyd. To pewnie psiaki tez poirytowane piknikiem ?? Quote
malawaszka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 lilo napisał(a):o matko , to miałaś " wesoły " weekend - co za czasy - harcerze nabombieni w rytmach disco polo ... ehhh , wstyd. To pewnie psiaki tez poirytowane piknikiem ?? obawiałam się, że będzie gorzej szczerze mówiąc i że popija i będą się rozłazić po okolicy - a jak trzymali się w "kupie" :D to luz, tylko to jeżdżenie pojazdami - za szybko, za dużo, itd... bałam się o koty i więziłam w domu :D a psy wychodziły na smyczy; to nie byli prawdziwi harcerze, ani żołnierze, to zwykli cywile poprzebierani w mundury - pseudo żołnierzyki takie cwaniaczki ble Quote
weszka Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 No to się chłopaki popisali :D Żenada bo naprawdę by mogli zrobić imprezę na poziomie i nawet by ciekawie mogło być jak kogoś kręcą takie militarne tematy. Dobrze że kompik nie trupek na amen! Quote
malawaszka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 weszka napisał(a):No to się chłopaki popisali :D Żenada bo naprawdę by mogli zrobić imprezę na poziomie i nawet by ciekawie mogło być jak kogoś kręcą takie militarne tematy. otóż to - mimo obaw miałam naiwną nadzieję, że coś fajnego będzie ale niestety :lol: a kompik - i tak się boję co mi jutro doktory powiedzą - oby tylko zasilacz a nie płyta główna :shake: Quote
malawaszka Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 to amfibia już po wygrzebaniu tym ją odkopywali :lol: to po sobie zostawili - na szczęście dziurę zasypali i wyrównali Quote
lilo Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 poszliście na rekonensans ?? niezłe sznupanie musiało odchodzic :) Quote
wilczy zew Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 to macie niezłe bagienka jak można amfibie utopić Quote
anetta Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 Ło matko, ale się u was dzieje :mdleje: Ta duża czarnulka jest piękna :loveu: Imienia nie zapamiętałam, za dużo ich u Cię :evil_lol: A temu małemu co się stało? :mdlje: ktoś mu chciał poderżnąć gardło?!! Koty piękne, jak malowane :lol: skąd one? Kalosze już masz? Ja też miałam kłopot jakie kupić, w końcu kupiłam w Decatlonie, nie wiem czy macie to u was. Quote
Erhan Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 http://img708.imageshack.us/img708/3356/dsc0002be.jpg To nie amfibia ino SKOT ;) Transporter opancerzony Quote
Fides79 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='Erhan']http://img708.imageshack.us/img708/3356/dsc0002be.jpg To nie amfibia ino SKOT ;) Transporter opancerzony aaa, no i juz wiadomo czemu się chłopcy w bagienku zatopili :lol::lol: Quote
Erhan Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Fides79 napisał(a):aaa, no i juz wiadomo czemu się chłopcy w bagienku zatopili :lol::lol: Wiadomo - kierowiec dupa :D Quote
Saththa Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='Erhan'] Napisał Fides79 aaa, no i juz wiadomo czemu się chłopcy w bagienku zatopili :lol::lol: Wiadomo - kierowiec dupa :D E tam z zaskoczenia ich to bagno wzielo, z zaskoczenia :lol: Quote
Fides79 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Erhan napisał(a):Wiadomo - kierowiec dupa :D to że dupa to może jeszcze by uszło, ale zapita dupa to dopiero masakra :lol: Quote
malawaszka Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 [quote name='Erhan']http://img708.imageshack.us/img708/3356/dsc0002be.jpg To nie amfibia ino SKOT ;) Transporter opancerzony o masz :splat: jak zwał tak zwał :D [quote name='wilczy zew']co z kompem?? właśnie będęreanimować - rano przełożyłam zasilacz od innego kompa i zadziałało więc nie wiozłam kompa do serwisu tylko pojechałam po zasilacz nowy :lol: zaoszczędziłam i kupiłam sobie 6 berberysków :errrr: [quote name='Erhan']Wiadomo - kierowiec dupa :D no dupa dupa - i to butna dupa :D [quote name='Fides79']to że dupa to może jeszcze by uszło, ale zapita dupa to dopiero masakra :lol: hahaha noooo ahhh mam 6 nowych berberysków i każdy inny i chyba zaraz o*ipieję ze szczęścia :D Quote
Recommended Posts