Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no kurna trzeba miec talent żeby amfibie utopić :lol::lol:

ale moze lepiej miec rozwalony plot, niż jakby tacy "rozrywkowi" panowie amfibią wjechali do domu:roll:

co do kompa, to pewnie słusznie podejrzewasz, nam sie tak w pracy jeden komp zepsuł, ale u nas mamy od naprawy miłego kolege, który przyjechał, zabrał, naprawił i oddał działający :p

Posted

[quote name='malawaszka']e tam! sąsiad płot ma i pół dnia stał i pilnował żeby mu nie rozwalili bo mieszka na zakręcie

:turn-l: :roflt:

wycinki,wycinki,była mowa o obroży,jego z fotografować to trzeba być jak Puchalski

Posted

Mi to już nic nie mów nawet o komputerze.Jakiś czas temu oddaliśmy facetowi do "oczyszczenia".Fachowcowi, który zresztą nam go sprzedał.No i od tamtej pory same kłopoty.Najpierw zniknęły mi zdjęcia.Mąż oddał do znajomego, żeby odzyskał zdjęcia.Ten odzyskał, ale te co były.Potem zaczął nam szwankować system i znów oddał koledze, ale innemu.On wgrał inny.Jak mąż przywiózł z powrotem do domu, to chodził jakby chciał a nie mógł.Jak włączyliśmy następnym razem czarny ekran :(.Chyba po 10 razach odpalił, ale chodzi jak ślimak.Człowiek juz nie ma sił.

Posted

ja się bałam najbardziej, że to dysk się spalił, a to by była katastrofa bo mam niepokopiowane masę rzeczy z pracy :mdleje: ale dziś przełożyłam mój dysk do kompa ojca i na szczęście działa, mój kompek nadal nie działa :cry: pożyczyłam od szwagra, a jutro z rana pędzę do serwisu - dziś cholera przez kościelne swięto nawet nie można jechać do marketu żeby kupić zasilacz :shock:

Posted

[quote name='Saththa']wilczy zew:

Pod wzgledem zdjec jak Tazzman:

http://img834.imageshack.us/img834/3065/dsc00671zg.jpg nie bede na Ciebie patrzec :lol:

tutaj to nie wiedział,że jest fotografowany,nasz to ma opcję "ale mnie nie ma":mad:

[quote name='WATACHA']Mi to już nic nie mów nawet o komputerze.Jakiś czas temu oddaliśmy facetowi do "oczyszczenia".Fachowcowi, który zresztą nam go sprzedał.No i od tamtej pory same kłopoty.Najpierw zniknęły mi zdjęcia.Mąż oddał do znajomego, żeby odzyskał zdjęcia.Ten odzyskał, ale te co były.Potem zaczął nam szwankować system i znów oddał koledze, ale innemu.On wgrał inny.Jak mąż przywiózł z powrotem do domu, to chodził jakby chciał a nie mógł.Jak włączyliśmy następnym razem czarny ekran :(.Chyba po 10 razach odpalił, ale chodzi jak ślimak.Człowiek juz nie ma sił.

żaden z nich nie był fachowcem :angryy:
ja mam dobrego znajomego i on mi wszystko robi z laptopem i nie ma problemu,szkoda,że nie mieszkacie bliżej

Posted

Ten pierwszy kiedyś był dobry, teraz coś z nim się stało.A reszta, jak to zazwyczaj bywa więcej się chwali niż umie.
Może i daleko, ale w tamtym roku byliśmy niedaleko na wczasach nad Zalewem Sulejowskim w Smardzewicach i pewnie kiedyś się tam jeszcze wybierzemy to podrzucimy kompa ;).

Posted

piknik słabiutko - chyba mają za dużego kaca wojaczki :D wg mnie lipa bo wyglądało to tak jakby po prostu znaleźli sobie kolejny pretekst, żeby się nabombić a nie zrobić coś fajnego... amfibię wyciągnęli dopiero dzisiaj - koparką odkopali - niestety za późno tam poszłam i już było po wyciąganiu, a chciałam zdjęcia porobić :lol:
a teraz chyba już się zbierają - nie wiem - nie byłam tam z bliska zobaczyć jak to wszystko wyglądało, ale zdecydowanie nie zachęca mnie łomot disco polo :shock:

Posted

o matko , to miałaś " wesoły " weekend - co za czasy - harcerze nabombieni w rytmach disco polo ... ehhh , wstyd. To pewnie psiaki tez poirytowane piknikiem ??

Posted

lilo napisał(a):
o matko , to miałaś " wesoły " weekend - co za czasy - harcerze nabombieni w rytmach disco polo ... ehhh , wstyd. To pewnie psiaki tez poirytowane piknikiem ??

obawiałam się, że będzie gorzej szczerze mówiąc i że popija i będą się rozłazić po okolicy - a jak trzymali się w "kupie" :D to luz, tylko to jeżdżenie pojazdami - za szybko, za dużo, itd... bałam się o koty i więziłam w domu :D a psy wychodziły na smyczy; to nie byli prawdziwi harcerze, ani żołnierze, to zwykli cywile poprzebierani w mundury - pseudo żołnierzyki takie cwaniaczki ble

Posted

No to się chłopaki popisali :D Żenada bo naprawdę by mogli zrobić imprezę na poziomie i nawet by ciekawie mogło być jak kogoś kręcą takie militarne tematy.
Dobrze że kompik nie trupek na amen!

Posted

weszka napisał(a):
No to się chłopaki popisali :D Żenada bo naprawdę by mogli zrobić imprezę na poziomie i nawet by ciekawie mogło być jak kogoś kręcą takie militarne tematy.

otóż to - mimo obaw miałam naiwną nadzieję, że coś fajnego będzie ale niestety :lol:

a kompik - i tak się boję co mi jutro doktory powiedzą - oby tylko zasilacz a nie płyta główna :shake:

Posted

Ło matko, ale się u was dzieje :mdleje:
Ta duża czarnulka jest piękna :loveu: Imienia nie zapamiętałam, za dużo ich u Cię :evil_lol:
A temu małemu co się stało? :mdlje: ktoś mu chciał poderżnąć gardło?!!

Koty piękne, jak malowane :lol: skąd one?

Kalosze już masz? Ja też miałam kłopot jakie kupić, w końcu kupiłam w Decatlonie, nie wiem czy macie to u was.

Posted

[quote name='Erhan']

Napisał Fides79
aaa, no i juz wiadomo czemu się chłopcy w bagienku zatopili :lol::lol:
Wiadomo - kierowiec dupa :D

E tam z zaskoczenia ich to bagno wzielo, z zaskoczenia :lol:

Posted

[quote name='Erhan']http://img708.imageshack.us/img708/3356/dsc0002be.jpg
To nie amfibia ino SKOT ;)
Transporter opancerzony

o masz :splat: jak zwał tak zwał :D

[quote name='wilczy zew']co z kompem??

właśnie będęreanimować - rano przełożyłam zasilacz od innego kompa i zadziałało więc nie wiozłam kompa do serwisu tylko pojechałam po zasilacz nowy :lol: zaoszczędziłam i kupiłam sobie 6 berberysków :errrr:

[quote name='Erhan']Wiadomo - kierowiec dupa :D

no dupa dupa - i to butna dupa :D

[quote name='Fides79']to że dupa to może jeszcze by uszło, ale zapita dupa to dopiero masakra :lol:

hahaha noooo

ahhh mam 6 nowych berberysków i każdy inny i chyba zaraz o*ipieję ze szczęścia :D