Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale pusto bez Zuzi... Jarek mówił, że jak jej nie miałam pod kołdrą to wyczyniałam jakieś dziwne pozycje w nocy - za dużo miejsca miałam, a nad ranem zagarnęłam biednego Dropsa pod kołderkę i tuliłam jak Zuzię :lol: a Zuzanka spała już ze swoją Pańcią na kanapie i wszyscy w niej zakochani bo w niej się nie da nie zakochać! To pierwszy tymczasik, po którym płakała też Oliwia - wczoraj jak zobaczyła, że jadę z Zuzią to się rozpłakała biedna...

Posted

nie nie - jest Zbynio teraz i póki on domu nie znajdzie to następnego nie będzie bo on przyjechał nadprogramowo i już J miał deczko dość :D a jeszcze Zbynio zaczął wokalizować hahaha a głosik ma okrutny więc musi Zbynio znaleźć dom, ale najpierw musi się zagoić jego szyja

Zbynio Sznyt ma takie cóś do zagojenia, na szczęście już bliżej jak dalej :)

Posted

popieram,dla mnie też ładnie wyglądało

czy mogę się pochwalić?
nie słyszę sprzeciwu :cool3:
zrobiłam pierwsze zakupy u cioteczki Taks-obrożę dla mamy sznauca :loveu:
jak powiedziałam mamie,to wydziwiała ale jak włożyłam psu to już chodzi w tej obroży :multi:
koniec chwalenia się :razz:

Posted

Ale super wieści o Birmanie i Zuzi, niech mają same szczęśliwe chwile w nowych domkach :p

a Zbynia widzialam na e-sznaucerach, i aż m sie słabo zrobiło, bidulek, dobrze, że ktos mu pomógł no i że w końcu trafił do Ciebie i do porządnego weta, duzo zdrówka dla tego malucha :lol:

wilczy zew
zrobiłam pierwsze zakupy u cioteczki Taks-obrożę dla mamy sznauca :loveu:
jak powiedziałam mamie,to wydziwiała ale jak włożyłam psu to już chodzi w tej obroży :multi:

oo no to super, ja ostatnio nabyłam smycz Taksową :p

Posted

wilczy zew napisał(a):
a malawaszka mnie zleje za śmiecenie :errrr:

Eeee nie zleje ;) Malawaszka zajęta jest piknikiem :lol: albowstaw u mnie :evil_lol:

edit

Fides79 napisał(a):
no ja F kupiłam zielone szele na wystawie a u Taks dokupiłam smycz pod kolor i jest identiko, a zdjecia moze wstawie jutro;)

Oooo super dobrane ;)

Posted

e tam zleje - taksowe obroże i smycze są czADOWE! uwielbiam i mamy tochę tego już w domu :lol:

am bardzo duże zmartwenie - umarł mój komp - piszę z laptopa Jarosława, nie umiem pisać na tej klawiaturze więc byk za bykiem, ale to najmniejszy problem - mam dużo pracy a mój komp jest koniecznym elementem tejże a jutro niedziela :( jak wychodziłam z domu to komp działał, wrócilam - wyłączony i włączyć sę nie chce :( pewnie umarł zasilacz - innego pomysłu nie mam

piknik - hehe myślałam, że takimi rzeczami zajmują się jacyś fajniejsi ludzie a okazuje się, że to takie niespełnione harcerzyki - cudowali tu amfibią, jeździli w te i wewte, nabombieni jak wieprze... i co? i się doigrali - utopili tą amfibię - gigantyczny pojazd, i teraz leży i kwiczy w bagnie hahaha - pomocy ani rad nie chcą bo ONI wiedzą NAJLEPIEJ - ciemno już jak w d... a oni dalej tam się babrają w tym bagnie :diabloti: zresztą, żeby to wyciągnąć żelastwo to będą musieli ściągać coś ównie ciężkiego i mocnego a to nie takie hop siup :evil_lol:

ciekawe co jutro będzie

Posted

hmmm w sprawie kompa ja nie pomoge bo ja sie nie znam :niewiem:

to takie niespełnione harcerzyki
Nie dobra kobieto ja tutaj jem... prawie umarłam :lol:

cudowali tu amfibią, jeździli w te i wewte, nabombieni jak wieprze... i co? i się doigrali - utopili tą amfibię - gigantyczny pojazd, i teraz leży i kwiczy w bagnie hahaha
:roflt: hahah

ciekawe co jutro będzie
Kurcze szkoda, ze plota nie macie w sensie ogrodzenia bo się niebezpiecznie robi :razz:

EDIT

wilczy zew
Ale ładna... ja się zastanawiałam nad taką zieloną ale zieloną juz mamy obrozę heh. teraz choruje na fioletową... :mdleje: ale najpierw msuzę łańcuszek kupić :(

Posted

Saththa napisał(a):

Kurcze szkoda, ze plota nie macie w sensie ogrodzenia bo się niebezpiecznie robi :razz:

e tam! sąsiad płot ma i pół dnia stał i pilnował żeby mu nie rozwalili bo mieszka na zakręcie :D

Wilczy zew - super te obroże są - mamy taką bordową :lol: a fioletową też bym chciała - okaż całego psiura co takie wycinki prezentujesz?

Posted

[quote name='Saththa']ale najpierw msuzę łańcuszek kupić :(

(już wróciła z tego pikniku) ja chcę łańcuszek z blaszką do grawerowania,taki jak jambi pokazywała
zielona to dla mnie ekstrawagancja

malawaszko,nie znam się na kompach,ja tylko na laptopie

harcerzyki i pijani(za moich czasów)ale to sztuka amfibię utopić

Posted

[quote name='malawaszka']e tam! sąsiad płot ma i pół dnia stał i pilnował żeby mu nie rozwalili bo mieszka na zakręcie :D

Haaaaaaaa, żartujesz? :D

Wilczy zew - super te obroże są - mamy taką bordową :lol: a fioletową też bym chciała - okaż całego psiura co takie wycinki prezentujesz?

Własnie własnie;)

[quote name='wilczy zew'](już wróciła z tego pikniku) ja chcę łańcuszek z blaszką do grawerowania,taki jak jambi pokazywała
zielona to dla mnie ekstrawagancja

malawaszko,nie znam się na kompach,ja tylko na laptopie

harcerzyki i pijani(za moich czasów)ale to sztuka amfibię utopić

Ja musze łańcuszek heh. Po pierwsze egzamin z PT się w takowym zdaje :mdleje: a po drugie nadal mam problem z Tazzem i psami ujadającymi za bramami heh

Ekstrawagancja? Dlaczego?:)