malawaszka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 tak bo mówiłam im, ze będę czekała i obiecali Quote
wilczy zew Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 to w nocy,to kiedy moze być? poród się zaczął Quote
malawaszka Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 JUŻ! Birmanek w domku a Zuzanka dojeżdża :) Quote
malawaszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 ale pusto bez Zuzi... Jarek mówił, że jak jej nie miałam pod kołdrą to wyczyniałam jakieś dziwne pozycje w nocy - za dużo miejsca miałam, a nad ranem zagarnęłam biednego Dropsa pod kołderkę i tuliłam jak Zuzię :lol: a Zuzanka spała już ze swoją Pańcią na kanapie i wszyscy w niej zakochani bo w niej się nie da nie zakochać! To pierwszy tymczasik, po którym płakała też Oliwia - wczoraj jak zobaczyła, że jadę z Zuzią to się rozpłakała biedna... Quote
Tekla64 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 no ale maja juz swoje domki a jak znam zycie za dlugo pusto pod ta kolderka miec nie bedziesz za Birmanka tez trzymam kciuki bo fajnie ze w koncu znalazl Quote
malawaszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 nie nie - jest Zbynio teraz i póki on domu nie znajdzie to następnego nie będzie bo on przyjechał nadprogramowo i już J miał deczko dość :D a jeszcze Zbynio zaczął wokalizować hahaha a głosik ma okrutny więc musi Zbynio znaleźć dom, ale najpierw musi się zagoić jego szyja Zbynio Sznyt ma takie cóś do zagojenia, na szczęście już bliżej jak dalej :) Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 http://img14.imageshack.us/img14/599/dsc0032du.jpg kurde jaka róznica między tym szyciem a poprzednimi :mdleje: Quote
wilczy zew Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 tutaj to z daleka widać,że dobrze zrobione Quote
malawaszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 zrobie foto jak to teraz fajnie wyglada :) Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 malawaszka napisał(a):zrobie foto jak to teraz fajnie wyglada :) dla mnie to juz fajnie wygladało jak go malawaszko od weta przyprowadziłas heh Quote
wilczy zew Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 popieram,dla mnie też ładnie wyglądało czy mogę się pochwalić? nie słyszę sprzeciwu :cool3: zrobiłam pierwsze zakupy u cioteczki Taks-obrożę dla mamy sznauca :loveu: jak powiedziałam mamie,to wydziwiała ale jak włożyłam psu to już chodzi w tej obroży :multi: koniec chwalenia się :razz: Quote
Fides79 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Ale super wieści o Birmanie i Zuzi, niech mają same szczęśliwe chwile w nowych domkach :p a Zbynia widzialam na e-sznaucerach, i aż m sie słabo zrobiło, bidulek, dobrze, że ktos mu pomógł no i że w końcu trafił do Ciebie i do porządnego weta, duzo zdrówka dla tego malucha :lol: wilczy zew zrobiłam pierwsze zakupy u cioteczki Taks-obrożę dla mamy sznauca :loveu: jak powiedziałam mamie,to wydziwiała ale jak włożyłam psu to już chodzi w tej obroży :multi: oo no to super, ja ostatnio nabyłam smycz Taksową :p Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 wilczy zew zdjecia pokaż :evil_lol: EDIT: Kinga Ty tez :lol: Tazz tą zieloną co łazi teraz tez ma z bazarku od Taks Quote
Fides79 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 no ja F kupiłam zielone szele na wystawie a u Taks dokupiłam smycz pod kolor i jest identiko, a zdjecia moze wstawie jutro;) Quote
wilczy zew Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 a malawaszka mnie zleje za śmiecenie :errrr: Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 wilczy zew napisał(a):a malawaszka mnie zleje za śmiecenie :errrr: Eeee nie zleje ;) Malawaszka zajęta jest piknikiem :lol: albowstaw u mnie :evil_lol: edit Fides79 napisał(a):no ja F kupiłam zielone szele na wystawie a u Taks dokupiłam smycz pod kolor i jest identiko, a zdjecia moze wstawie jutro;) Oooo super dobrane ;) Quote
malawaszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 e tam zleje - taksowe obroże i smycze są czADOWE! uwielbiam i mamy tochę tego już w domu :lol: am bardzo duże zmartwenie - umarł mój komp - piszę z laptopa Jarosława, nie umiem pisać na tej klawiaturze więc byk za bykiem, ale to najmniejszy problem - mam dużo pracy a mój komp jest koniecznym elementem tejże a jutro niedziela :( jak wychodziłam z domu to komp działał, wrócilam - wyłączony i włączyć sę nie chce :( pewnie umarł zasilacz - innego pomysłu nie mam piknik - hehe myślałam, że takimi rzeczami zajmują się jacyś fajniejsi ludzie a okazuje się, że to takie niespełnione harcerzyki - cudowali tu amfibią, jeździli w te i wewte, nabombieni jak wieprze... i co? i się doigrali - utopili tą amfibię - gigantyczny pojazd, i teraz leży i kwiczy w bagnie hahaha - pomocy ani rad nie chcą bo ONI wiedzą NAJLEPIEJ - ciemno już jak w d... a oni dalej tam się babrają w tym bagnie :diabloti: zresztą, żeby to wyciągnąć żelastwo to będą musieli ściągać coś ównie ciężkiego i mocnego a to nie takie hop siup :evil_lol: ciekawe co jutro będzie Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 hmmm w sprawie kompa ja nie pomoge bo ja sie nie znam :niewiem: to takie niespełnione harcerzyki Nie dobra kobieto ja tutaj jem... prawie umarłam :lol: cudowali tu amfibią, jeździli w te i wewte, nabombieni jak wieprze... i co? i się doigrali - utopili tą amfibię - gigantyczny pojazd, i teraz leży i kwiczy w bagnie hahaha:roflt: hahah ciekawe co jutro będzie Kurcze szkoda, ze plota nie macie w sensie ogrodzenia bo się niebezpiecznie robi :razz: EDIT wilczy zew Ale ładna... ja się zastanawiałam nad taką zieloną ale zieloną juz mamy obrozę heh. teraz choruje na fioletową... :mdleje: ale najpierw msuzę łańcuszek kupić :( Quote
malawaszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 Saththa napisał(a): Kurcze szkoda, ze plota nie macie w sensie ogrodzenia bo się niebezpiecznie robi :razz: e tam! sąsiad płot ma i pół dnia stał i pilnował żeby mu nie rozwalili bo mieszka na zakręcie :D Wilczy zew - super te obroże są - mamy taką bordową :lol: a fioletową też bym chciała - okaż całego psiura co takie wycinki prezentujesz? Quote
wilczy zew Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='Saththa']ale najpierw msuzę łańcuszek kupić :( (już wróciła z tego pikniku) ja chcę łańcuszek z blaszką do grawerowania,taki jak jambi pokazywała zielona to dla mnie ekstrawagancja malawaszko,nie znam się na kompach,ja tylko na laptopie harcerzyki i pijani(za moich czasów)ale to sztuka amfibię utopić Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='malawaszka']e tam! sąsiad płot ma i pół dnia stał i pilnował żeby mu nie rozwalili bo mieszka na zakręcie :D Haaaaaaaa, żartujesz? :D Wilczy zew - super te obroże są - mamy taką bordową :lol: a fioletową też bym chciała - okaż całego psiura co takie wycinki prezentujesz? Własnie własnie;) [quote name='wilczy zew'](już wróciła z tego pikniku) ja chcę łańcuszek z blaszką do grawerowania,taki jak jambi pokazywała zielona to dla mnie ekstrawagancja malawaszko,nie znam się na kompach,ja tylko na laptopie harcerzyki i pijani(za moich czasów)ale to sztuka amfibię utopić Ja musze łańcuszek heh. Po pierwsze egzamin z PT się w takowym zdaje :mdleje: a po drugie nadal mam problem z Tazzem i psami ujadającymi za bramami heh Ekstrawagancja? Dlaczego?:) Quote
malawaszka Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 nie żartowała - na prawdę stał i pilnował :D Quote
Saththa Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 malawaszka napisał(a):nie żartowała - na prawdę stał i pilnował :D łooo matko :roflt: masakra ;) Może rzeczywiście dobrze, że nie macie ;) Quote
Recommended Posts