Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pamietaj slonce ze jak ino cos ci za wielkie za gole, zbyt wybujale na wszytsko jest sekator jak Mrgi mowi a z formowania moze byc cala masa radosci, jesli bedziesz czesto ciela beda gestsze ksztaltniejsze piekniejsze i bedzie to dzielo twoich rak, ale nie jest to wymagane ino jak sie ma ochote i chcesz to robic

twoje stadko jak zwykle fascynuje piekne masz te sznupeczki i nie tylko

Posted

lilo napisał(a):
Malawaszko nie chce Cie martwic ale ja to co roku przechodzę - po co Ci to , tyle pieniedzy , co roku kupujemy te kwiatki, zobaczysz pojedziemy na wakacje i uschną , lepiej drzew nasadź i tak w kółko - faceci tak mają :) a my i tak robimy swoje :)

Hehe... nie wszyscy ;) U mnie jest odwrotnie, mąż namawia mnie, żeby posadzić kwiaty i małe krzaczki na balkonie, a ja no to, że po co, i tak uschną jak wyjedziemy na kilka dni... i tak jest problem z domowymi kwiatami, nie ma kto ich podlewać, itd. Uwielbiam sadzić, podlewać i patrzeć jak wszystko dookoła pięknie rośnie, ale nie mam na to warunków (( :(

Fides79 napisał(a):
achh Zbyniowi widać ma się na życie, super sie prezentuje :p:multi:

a Lunka i Dropsiatko tez szaleją wsród traw, hihi tylko im pewnie uszy wystają :lol:

Miło widzieć 'uśmiechnięty' pychol Zbysia :)

Posted

[quote name='lilo']Lilek wygląda jak kudłaty wieśniak a ona mimo że kudłata to z gracją i wdziękiem :)

hahaha skoro tak to widzisz to niech i tak będzie :lol:

[quote name='agaga21']malawaszko, fantastyczne zdjęcia robisz!

ale to jest chyba the best!
http://img148.imageshack.us/img148/9995/dsc0083fb.jpg

dzięki :lol:

[quote name='LeCoyotte']Dama Loona z tymi ucholami jest debeściacka:evil_lol:

no ona to ma najnormalniejsze ucholce - ciekawe czy nie pomyliłeś jej z Dropsem na fotach :D

[quote name='Saththa']Kurcze i co ja mam napisac jak Ty takie ładne zdjęcia robisz...

Hmmm wiem :lol:

http://img339.imageshack.us/img339/2512/dsc0096sy.jpg to mi do góstu nie przypadło bo Zbynio taki smutny tam w tych trawach samotny opuszczony bez zajęcia, o!

:lol:

hahahha on miał zajęcie - gonienie Dropsa :D

[quote name='Tekla64']pamietaj slonce ze jak ino cos ci za wielkie za gole, zbyt wybujale na wszytsko jest sekator jak Mrgi mowi a z formowania moze byc cala masa radosci, jesli bedziesz czesto ciela beda gestsze ksztaltniejsze piekniejsze i bedzie to dzielo twoich rak, ale nie jest to wymagane ino jak sie ma ochote i chcesz to robic

no zobaczymy jak to będzie - najpierw dam im urosnąć trochę bo po wsadzeniu do ziemi zrobiły isę maluuutkieeee :D

[quote name='lilo']a mi sie to podoba - Zbynio wyglada na nim jak bohater kreskówki :) jak narysowany :)

haha

[quote name='Fides79']achh Zbyniowi widać ma się na życie, super sie prezentuje :p:multi:

a Lunka i Dropsiatko tez szaleją wsród traw, hihi tylko im pewnie uszy wystają :lol:

szaleją wszyscy tylko ja snuję się za nimi i kicham i smarkam bo trawy pylą na całego :mdleje:

[quote name='AniaGucio']Hehe... nie wszyscy ;) U mnie jest odwrotnie, mąż namawia mnie, żeby posadzić kwiaty i małe krzaczki na balkonie, a ja no to, że po co, i tak uschną jak wyjedziemy na kilka dni... i tak jest problem z domowymi kwiatami, nie ma kto ich podlewać, itd. Uwielbiam sadzić, podlewać i patrzeć jak wszystko dookoła pięknie rośnie, ale nie mam na to warunków (( :(

no ja z podlewaniem mam problem :lol: doniczkowych

Posted

malawaszka napisał(a):

no ona to ma najnormalniejsze ucholce - ciekawe czy nie pomyliłeś jej z Dropsem na fotach :D

Aaa wiesz co, pewnie masz rację:evil_lol: tyyyle tych sznupków u Ciebie, że się pogubiłem kto jest kto;)