Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Ale jak lata, to ma prawie jak Drops ;) Spadłaś z psów na chwasty widzę :D

a wtedy tak :lol:

no na chwasty - coraz bliżej gleby :roflt: ale psy też są i kurna na pracę czasu mi brakuje :splat:

moje :lol:
te na dole czekają na lepsze czasy aż przywlokę skałki na murek...

Posted

Saththa napisał(a):
łooo Matko znowu kwiatki :lol:

ja do kwiatków neistety nie mam ręki... wszytsko mi usycha :mdleje:

tlko kaktus rosnie jak walnięty;)

Mi ostatnio nawet kaktus padł.Ale jeszcze parę kwiatuszków mi zostało.

Posted

[quote name='WATACHA']Czy na ostatnim zdjęciu on spada z łóżka?Obyło się bez ofiar?

Żaden z uczestników nawalanek nie ucierpiał :lol:

[quote name='Saththa']http://img864.imageshack.us/img864/972/dsc0015dg.jpg łoooo trza było lapac a nie zdjęcia robić;) No chyba, że pod spodem materac jakiś :lol:

za daleko byłam :D materaca nie było, ale jakoś się pozbierał i na łapy wylądował - jak kot :D i jeszcze to wygląda jakby Drops Zbyszka trzymał za ogon :lol:

[quote name='wilczy zew']nawalanki są świetne,nie wiem czemu kręcisz nosem

bo jak leciał to aż mi skóra ścierpła

Posted

malawaszka napisał(a):
madzia :lol: Kooope lat cię nie było :)

nio nie było ale znalazłam watek i jestem i sie cieszę ze widzę te sznupkowe mordulki:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']Żaden z uczestników nawalanek nie ucierpiał :lol:

za daleko byłam :D materaca nie było, ale jakoś się pozbierał i na łapy wylądował - jak kot :D i jeszcze to wygląda jakby Drops Zbyszka trzymał za ogon :lol:

bo jak leciał to aż mi skóra ścierpła

Chciał ratować kolegę.

Posted

ooo nawalanki w jednym wymiarze sa calkiem oki i bez zadnych wielkich ofiar, u nas ostatnio Niko stanal na drodze rozpedzonej Tekli [ a tak to jak dobry stary parowoz prze naprzod jak juz sie rozpedzi] i niestety skonczylo sie na paru saltach i koziolkach potem ino lbem wstrzachcnal i polecial dlaje do zabawy.
ale gruchlo tak zeswa oba zamarli znaczy ja i moja meza hihihi

kwiatuszki piekne i pytaj sie siostry gdzie nabyla , widzisz jednak gdzies sa i u was