Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']O ja cieeeee co to za zjawisko ?????????

wow
http://img841.imageshack.us/img841/4310/dsc0170uq.jpg

Ona jest u Ciebie czy w hoteliku ?

u mnie niestety w kojcu, ale lepsze to niż schronisko - jest ze schroniska we Wrocławiu:
http://www.dogomania.pl/threads/207824-Pi%C4%99kna-sznaucerka-olbrzymka-z-Wroc%C5%82awia-u-mnie-w-DT-NAJLEPSZY-DOM-poszukiwany!!!

[quote name='weszka']Cuuudna olbrzymiasta! Paczka już w drodze do was, właśnie kurier ją zabrał :)

Dzięki Weszko :Rose:

Posted

Tekla64 napisał(a):
pewnie ze lepiej to widac na tych zdjeciach

piekna panienka !!!
no i masz wielkie czarne !!!!!
a jak reszta zgraji na nia i jak ona na nie ????

nie widzieli się jeszcze :lol: muszę to dobrze taktycznie rozegrać ;) bo banda czworga groźna jest :lol:

Posted

[quote name='WATACHA']Piękności :).Jaką sierść ma ładną po schronisku.A co o niej ciekawego nam powiesz?

kochana dziewczynka z niej - siersć ma fajną tylko na zdjęciach - jest brudna i nie pachnie kwiatkami, ale już niedługo jak się pogoda poprawi to ją wykapię, a bieżące info o laluni na jej wątku - klik w SAGA w moim podpisie :lol:

a co tam jeszcze Wam pokażę jaki piękny i odpicowany jest Birmanek bo pewnie nie wszyscy zaglądają na jego wątek :loveu: Birmanek jest w PDT u Ulki12 i niedawno dokończyłyśmy jego strzyżonko :loveu:

Posted

zerduszko napisał(a):
Tak, tak - o przyczepę chodzi :) A skąd macie takie piękne szeleczki czerwone? :)

szele zakupiłam na bazarku :lol: takie same mam dla olbrzyma :D ubiorę Sagę w nie to dopiero będzie lans na wsi :evil_lol: a z tego samego mamy jeszcze dla Gustawa od WATACHY obrożę i smucz :loveu: ale znowu nie mogę tam dotrzeć :(

Posted

zerduszko napisał(a):
Chciałam Ci zwrócić tylko uwagę, że bardziej dbasz o wątek dużej tymczaski :lol:

bo nowa :oops: ale właśnie wgrywam zdjęcia p&s Zuzi :diabloti:

Naklejka napisał(a):
Hej!:p
Super psiaki:cool3:
Szele w porządku, pasują?

nie mierzyłam jeszcze bo duża wczoraj w nocy przyjechała a dzisiaj jakoś nie było czasu :lol: ale są w porządku :loveu: