AniaGucio Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Wasiu, jakiego sprzętu używasz?? Mąż kazał zapytać :diabloti: - biadoli, że jemu takie ładne zdjęcia nie wychodzą :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='AniaGucio']Wasiu, jakiego sprzętu używasz?? Mąż kazał zapytać :diabloti: - biadoli, że jemu takie ładne zdjęcia nie wychodzą :evil_lol: mój sprzęt jest słabiutki :shake: ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) Nikon d70s +sigma 55-200 ciemna Quote
AniaGucio Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='malawaszka']mój sprzęt jest słabiutki :shake: ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) Nikon d70s +sigma 55-200 ciemna Dzięki, przekażę ;) Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A gdzie to na wycieczkę polechali? Na niektórych zdjęciach nie odróżniam ich, szczególnie Luny od Zuzi :evil_lol: Quote
Elitesse Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 http://img221.imageshack.us/img221/605/dsc0260as.jpg swietne to zdjecie wyszlo ! Quote
eria Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Tu mi się w oczy rzuciły uszy :D Od lewej stojące, mniej stojące hihihi i jeszcze mniej stojące a właściwie już klapnięte :D http://img808.imageshack.us/img808/4716/dsc0274j.jpg Quote
lilo Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 fantastyczne , przepiekne , nastepny konkurs foto masz w banku ze wygrasz :) - wreszcie pojawił sie facet na fotkach - to rzadkośc wśród dominujących na dogo , wszechobecnych kobiet. U Jambi czasem sie przewinie kawałek chłopa , u Zerduszko nogi chłopa, a tu sie tak z całkiem bliska pojawił - cóż za miła odmiana :) Quote
malawaszka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 [quote name='zerduszko']A gdzie to na wycieczkę polechali? Na niektórych zdjęciach nie odróżniam ich, szczególnie Luny od Zuzi :evil_lol: koło Kroczyc byliśmy, ja dziś rano się machnęłam - Zuzia przyszła na poranne witanko, uszka po sobie miała położone a ja do niej gadam: ooo Luncia czeeść ale Ci broda wyliniała :D [quote name='Elitesse']swietne to zdjecie wyszlo ! :) [quote name='eria']Tu mi się w oczy rzuciły uszy :D Od lewej stojące, mniej stojące hihihi i jeszcze mniej stojące a właściwie już klapnięte :D http://img808.imageshack.us/img808/4716/dsc0274j.jpg ewolucja :D [quote name='lilo']fantastyczne , przepiekne , nastepny konkurs foto masz w banku ze wygrasz :) - wreszcie pojawił sie facet na fotkach - to rzadkośc wśród dominujących na dogo , wszechobecnych kobiet. U Jambi czasem sie przewinie kawałek chłopa , u Zerduszko nogi chłopa, a tu sie tak z całkiem bliska pojawił - cóż za miła odmiana :) nieświadomie się tu pojawił więc csiiiii :evil_lol: Quote
Fides79 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 no takie zapracowane sznupki,że ho ho biegają, sznupają, pływają, skaczą, fruwają, oczyszczają teren z niepotrzebnych gałęzi, pilnują pana :p Fantastyczne po prostu :loveu::loveu::lol: ja dziś rano się machnęłam - Zuzia przyszła na poranne witanko, uszka po sobie miała położone a ja do niej gadam: ooo Luncia czeeść ale Ci broda wyliniała :-D :errrr::turn-l::roflt: Quote
malawaszka Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 na smyczach wylądowały niegrzeczniuchy bo byliśmy tam jakiś czas i oni już objęli teren we władanie oczywiście - Luna i Drops, a szła pani z dużym psem i byłby jazgot... tylko Zuzanka grzeczna nie musiała być na smyczy :roll: Quote
wilczy zew Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Zdjęcia cud miód malyna:loveu: Nie rozpoznać swoje psa :mad: Quote
Tekla64 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 no super zdjecia super sznupy i chop tyz a widoczki urokliwe Quote
jambi Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 cuudne zdjęcia! i nie w sensie, że technicznie - mam na myśli że tematycznie, doprawdy - cuuudne :) a Jaroslav to dla Cię kwiecie zbierał? :lol: http://img138.imageshack.us/img138/9246/dsc0095ug.jpg ps. po chwili zastanowienia, dodam, żeby nie było potem, że technicznie też mi się podobają :grins: Quote
Recommended Posts