Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaGucio']Wasiu, jakiego sprzętu używasz?? Mąż kazał zapytać :diabloti: - biadoli, że jemu takie ładne zdjęcia nie wychodzą :evil_lol:

mój sprzęt jest słabiutki :shake: ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) Nikon d70s +sigma 55-200 ciemna

Posted

[quote name='malawaszka']mój sprzęt jest słabiutki :shake: ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;) Nikon d70s +sigma 55-200 ciemna

Dzięki, przekażę ;)

Posted

fantastyczne , przepiekne , nastepny konkurs foto masz w banku ze wygrasz :) - wreszcie pojawił sie facet na fotkach - to rzadkośc wśród dominujących na dogo , wszechobecnych kobiet. U Jambi czasem sie przewinie kawałek chłopa , u Zerduszko nogi chłopa, a tu sie tak z całkiem bliska pojawił - cóż za miła odmiana :)

Posted

[quote name='zerduszko']A gdzie to na wycieczkę polechali? Na niektórych zdjęciach nie odróżniam ich, szczególnie Luny od Zuzi :evil_lol:

koło Kroczyc byliśmy, ja dziś rano się machnęłam - Zuzia przyszła na poranne witanko, uszka po sobie miała położone a ja do niej gadam: ooo Luncia czeeść ale Ci broda wyliniała :D

[quote name='Elitesse']swietne to zdjecie wyszlo !

:)

[quote name='eria']Tu mi się w oczy rzuciły uszy :D
Od lewej stojące, mniej stojące hihihi i jeszcze mniej stojące a właściwie już klapnięte :D
http://img808.imageshack.us/img808/4716/dsc0274j.jpg

ewolucja :D

[quote name='lilo']fantastyczne , przepiekne , nastepny konkurs foto masz w banku ze wygrasz :) - wreszcie pojawił sie facet na fotkach - to rzadkośc wśród dominujących na dogo , wszechobecnych kobiet. U Jambi czasem sie przewinie kawałek chłopa , u Zerduszko nogi chłopa, a tu sie tak z całkiem bliska pojawił - cóż za miła odmiana :)

nieświadomie się tu pojawił więc csiiiii :evil_lol:

Posted

no takie zapracowane sznupki,że ho ho
biegają, sznupają, pływają, skaczą, fruwają, oczyszczają teren z niepotrzebnych gałęzi, pilnują pana :p Fantastyczne po prostu :loveu::loveu::lol:

ja dziś rano się machnęłam - Zuzia przyszła na poranne witanko, uszka po sobie miała położone a ja do niej gadam: ooo Luncia czeeść ale Ci broda wyliniała :-D

:errrr::turn-l::roflt:

Posted

na smyczach wylądowały niegrzeczniuchy bo byliśmy tam jakiś czas i oni już objęli teren we władanie oczywiście - Luna i Drops, a szła pani z dużym psem i byłby jazgot... tylko Zuzanka grzeczna nie musiała być na smyczy :roll: