Vectra Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):a trzech banerków nie wolno wstawić :shake: Twój banner , już jest za szeroki o 6 pixeli :cool3: :diabloti: Quote
Saththa Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):a trzech banerków nie wolno wstawić :shake: Wilczy zew masz niepodlinkowany ten sznaucerowy baner. Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Saththa napisał(a):Wilczy zew masz niepodlinkowany ten sznaucerowy baner. Osobiście wklejałam link :shake: mnie lączy:-( Quote
Vectra Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):Osobiście wklejałam link :shake: mnie lączy:-( czytasz co ja piszę ? masz za szeroki baner .... ZA SZEROKI o całe 6 pixeli ..... upominam :) Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Vectra napisał(a):czytasz co ja piszę ? masz za szeroki baner .... ZA SZEROKI o całe 6 pixeli ..... upominam :) Przecież go zmniejszyłam. Chyba widziałaś do kogo pisałam o podlinkowaniu. Quote
Vectra Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):Przecież go zmniejszyłam. Chyba widziałaś do kogo pisałam o podlinkowaniu. jeden ma 206 pix , drugi 300 = 506 ... tu nie ma miejsca na dąsy ... tu jest regulamin .. :) Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Saththa napisał(a):Wilczy zew masz niepodlinkowany ten sznaucerowy baner. Dzięki,sama temu nie umiem zaradzić,poczekam na jambi. Quote
Vectra Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):Nie dąsam się,zmniejszyłam go. Nie , nie zmniejszyłaś , nadal ma 206 i 300 , co daje 506 po co się na siłę upierasz ? :shake: zmniejsz ten baner , to Ci podlinkuje ... potem sobie zobaczysz , jak ma to wyglądać :cool1::cool1: Quote
wilczy zew Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zmniejszałam,widać nie wyszło,jeden na razie usunę. Quote
Erhan Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Zamiast przyjemnie spędzać czas :cool3:, to kłócą się dziewczęta pół nocy o 6 pix, a podobno rozmiar nie ma znaczenia :cool3: :evil_lol: Quote
jambi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 faktycznie niepodlinkowany... ale to ja już nie wiem, nie wiem co wkleiłaś :niewiem: jak go wysyłałam to sprawdzałam - łączyło... może faktycznie mod tu powinien zaradzić, bo najlepiej by było jakby ktoś Ci w profilu zamieszał I juz nie śmiece w Wasi bo mnie pogoni w końcu Quote
malawaszka Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 wilczy_zew - masz maila widziałam Żurawie :loveu: dwa piękne wielkie zurawie :mdleje: na łące niedaleko domu :mdleje: oczywiście aparatu nie miałam, no i i tak bym nie podeszła bo psy... ale oko nacieszyłam - to jeszcze nic - odezwały się!!! i odleciały - coś cudownego, niesamowitego, wspaniałego - poleciałam do domu jak na skrzydłach żurawich :loveu: kocham kocham kocham! takie wydały http://kola.lowiecki.pl/ao/zzz/glo/zuraw1.mp3 http://www.pg.gda.pl/~freitag/ptaki/odglosy/zuraw%5B1%5D.wav Quote
Vectra Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Erhan napisał(a): a podobno rozmiar nie ma znaczenia :cool3: :evil_lol: ma i raczej mniejszy niż większy - znaczy regulaminowy ma być :diabloti: Quote
AlKil Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Witaj Mo! Jakbyś chciała posłuchać żurawi, to wpadnij do nas, drą się na polach całymi dniami...:cool3: Quote
malawaszka Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 AlKil napisał(a):Witaj Mo! Jakbyś chciała posłuchać żurawi, to wpadnij do nas, drą się na polach całymi dniami...:cool3: zazdroszczę! naprawdę! u mnie były na łące, po dwóch stronach las i jak się rozdarły to poszło pięknie cudnie z fantastycznym echem :mdleje: doznania porównywalne do... :errrr: Quote
wilczy zew Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 malawaszka napisał(a):i tak bym nie podeszła bo psy... Żurawie mają duży dystans ucieczki,więc bez psów też nie podejdziesz. Quote
wilczy zew Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 malawaszka napisał(a):wilczy_zew - masz maila Dzięki,wkleiłam i... Quote
zerduszko Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 I pierwszy niepodlinkowany :P O 6 pixelach nie wspomnę :D Quote
wilczy zew Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 zerduszko napisał(a):I pierwszy niepodlinkowany :P O 6 pixelach nie wspomnę :D bo mod jeszcze nie pomieszał Quote
malawaszka Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 kurde to nie wkleiłaś tego co Ci posłałam mailem :lol: zmniejszyłam do 200 pix i był podlinkowany Quote
wilczy zew Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wkleiłam,wkleiłam ale po zapisaniu znikała strona i zostawał link do zdjęcia,którego nie było. Quote
Vectra Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 mod zrobi , ale w nocy , bo teraz ma urwanie głowy .. ma serio ma Quote
Recommended Posts