Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
Osobiście wklejałam link :shake: mnie lączy:-(

czytasz co ja piszę ? masz za szeroki baner .... ZA SZEROKI o całe 6 pixeli .....
upominam :)

Posted

Vectra napisał(a):
czytasz co ja piszę ? masz za szeroki baner .... ZA SZEROKI o całe 6 pixeli .....
upominam :)

Przecież go zmniejszyłam. Chyba widziałaś do kogo pisałam o podlinkowaniu.

Posted

wilczy zew napisał(a):
Przecież go zmniejszyłam. Chyba widziałaś do kogo pisałam o podlinkowaniu.

jeden ma 206 pix , drugi 300 = 506 ... tu nie ma miejsca na dąsy ... tu jest regulamin .. :)

Posted

wilczy zew napisał(a):
Nie dąsam się,zmniejszyłam go.

Nie , nie zmniejszyłaś , nadal ma 206 i 300 , co daje 506
po co się na siłę upierasz ? :shake:

zmniejsz ten baner , to Ci podlinkuje ... potem sobie zobaczysz , jak ma to wyglądać :cool1::cool1:

Posted

Zamiast przyjemnie spędzać czas :cool3:, to kłócą się dziewczęta pół nocy o 6 pix, a podobno rozmiar nie ma znaczenia :cool3: :evil_lol:

Posted

faktycznie niepodlinkowany... ale to ja już nie wiem, nie wiem co wkleiłaś :niewiem: jak go wysyłałam to sprawdzałam - łączyło...

może faktycznie mod tu powinien zaradzić, bo najlepiej by było jakby ktoś Ci w profilu zamieszał

I juz nie śmiece w Wasi bo mnie pogoni w końcu

Posted

wilczy_zew - masz maila

widziałam Żurawie :loveu: dwa piękne wielkie zurawie :mdleje: na łące niedaleko domu :mdleje: oczywiście aparatu nie miałam, no i i tak bym nie podeszła bo psy... ale oko nacieszyłam - to jeszcze nic - odezwały się!!! i odleciały - coś cudownego, niesamowitego, wspaniałego - poleciałam do domu jak na skrzydłach żurawich :loveu: kocham kocham kocham! takie wydały http://kola.lowiecki.pl/ao/zzz/glo/zuraw1.mp3
http://www.pg.gda.pl/~freitag/ptaki/odglosy/zuraw%5B1%5D.wav

Posted

AlKil napisał(a):
Witaj Mo!
Jakbyś chciała posłuchać żurawi, to wpadnij do nas, drą się na polach całymi dniami...:cool3:

zazdroszczę! naprawdę! u mnie były na łące, po dwóch stronach las i jak się rozdarły to poszło pięknie cudnie z fantastycznym echem :mdleje: doznania porównywalne do... :errrr: