malawaszka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 marako napisał(a):Co to? Nie ma Cię tak długo tutaj - myślałam, że spędzasz urlop poza zasięgiem Sieci (czy są jeszcze takie miejsca?), a okazuje się, że udzielasz się na innych wątkach, a opuściłaś swój. czasu brak na galerię i weny chyba też, urlop? a co to jest? weszka napisał(a):Pudzian u bram mnie rozwalił :D:D:D Pudzian bywa też mordercą - nie chcę wiedzieć z czego jest taka brudna: oczywiście siedzi mi na oknie kuchennym i się dobija - wpuściłam dopiero jak się umyła :lol: Tekla64 napisał(a):ni ma zdjec , ni ma opowiastkow cisza.... poczekamy az sie doczekamy na opowiastki to do jambi_ trzeba :) u mnie słabo z pisaniem :lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Bibka... kurcze ostatnio było tak beznadziejnie ze zdjęć nie robiłam mam takie: i Soniczek kochany... ona mnie tak rozczula staruszeczka kochana i boję się bardzo o nią... nie wiem co zrobić bo powinnam jej usunąć bolący ząb, ale ona może nie przeżyć głupiego jasia - jak byłam z nią na USG to jak się zestresowała to zsiniał jej język tak, ze musieliśmy przerwać i wyjść z lecznicy :( więc nie wiem co dalej... bardzo się martwię a sójka się wybrała za morze :lol: a zarośnięty diabeł tasmański nieustająco zadowolony z życia Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 w pędzie ogon mu się prostuje :lol: zaciesza na każdym :lol: i zarośnięta smoczyca :lol: Quote
Tekla64 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 u Jambi sa opowiadania i to pikne a u ciebie wskazowki do opowiastek i fotograficzne historyjki:razz: a widzisz jak nie wiele trzeba coby uszczesliwic nas:lol: Quote
zerduszko Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A w ogóle, to wycofuję się z adopcji Bibki, wiesz czemu ;) Choć boska jest :) Sonik... jak zwierzak choruje poważnie, to źle. Jak nie widać też źle. Starość nie jest fajna. buziam cioteczk o :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 buziam :crazyeye: cioteczko :crazyeye: :mdleje: Quote
Grosziwo Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Alicja napisał(a):Co Pudzian jadła ...no co ??? :grins: No co ? Malinki jadła , nie widać :diabloti: ...z ogonkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Alicja napisał(a):Co Pudzian jadła ...no co ??? :grins: tak jak Grosziwo pisze - malynky :lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 a takie mam widoki z okna mglistą nocą :mdleje: tam mieszka Julka :eek2: Quote
furciaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 O matko!!:crazyeye: http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TObfP53ZT-I/AAAAAAAAHng/EfpVkLaQA9Q/DSC_0087.JPG Ja to bym sie chyba bala wygladac przez to okno gdy jest juz ciemno:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 wyglądać jak wyglądać - ja muszę z psami wychodzić :shock: i straszno i smieszno :mdleje: Quote
LeCoyotte Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 malawaszka napisał(a):a takie mam widoki z okna mglistą nocą :mdleje: ale fajne!! zamień się:diabloti: Quote
Alicja Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ja pierdziu ...ale zaje2biste widoki http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TObfP53ZT-I/AAAAAAAAHng/EfpVkLaQA9Q/DSC_0087.JPG A kto to Julka :hmmmm: ?? Malynky powiadasz ....:roll: :hmmmm: Quote
malawaszka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 LeCoyotte napisał(a):ale fajne!! zamień się:diabloti: na te francuskie nocne widoczki chętnie :loveu: na jakiś czas :lol: Alicja napisał(a):ja pierdziu ...ale zaje2biste widoki http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TObfP53ZT-I/AAAAAAAAHng/EfpVkLaQA9Q/DSC_0087.JPG A kto to Julka :hmmmm: ?? Malynky powiadasz ....:roll: :hmmmm: julka to ta czarna sznupcia co była u mnie na DT Quote
WATACHA Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Może jakiś horror nagraj, a zysk na sznupki :) Quote
Alicja Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 malawaszka napisał(a): julka to ta czarna sznupcia co była u mnie na DT to ona w tych mrokach i ciemnościach :shock: .......... ;) Quote
malawaszka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 WATACHA napisał(a):Może jakiś horror nagraj, a zysk na sznupki :) mooooze kiedyś :lol: Alicja napisał(a):to ona w tych mrokach i ciemnościach :shock: .......... ;) no widzisz, przecież jaka tam jasnośc :lol: Quote
Fides79 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Waszko i oddałaś Julę w ten horrorowy widok :-o:roll: Quote
malawaszka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 nooo - na pastwę leśnych potworów :diabloti: Quote
Fides79 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 malawaszka napisał(a):nooo - na pastwę leśnych potworów :diabloti: :evil_lol: wstydź się Quote
jambi Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 marako napisał(a):Co to? Nie ma Cię tak długo tutaj - myślałam, że spędzasz urlop poza zasięgiem Sieci Wasia i urlop? buahahahaha :roflt: malawaszka napisał(a): na opowiastki to do jambi_ trzeba :) u mnie słabo z pisaniem :lol: Ty nie bądź taka skromna ;) a i mi reklamy nie rób bo jeszcze się zaczną domagać...:scared: http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TObfP53ZT-I/AAAAAAAAHng/EfpVkLaQA9Q/DSC_0087.JPG jaaaaa, rany, gdzie Ty mieszkasz Wasia?! a mi się wydawało że to taka miła okolica :nerwy: Fides79 napisał(a):Waszko i oddałaś Julę w ten horrorowy widok :-o:roll: nooo, Wasia zawsze szuka najlepszych domów, pasujących do charakteru pieska :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 jambi_ napisał(a):Wasia i urlop? buahahahaha :roflt: osz TY! ja Wam jeszcze kieeedyś pokażę i pojadę na urlop - HA! :diabloti: Ty nie bądź taka skromna ;) a i mi reklamy nie rób bo jeszcze się zaczną domagać...:scared: :turn-l: http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TObfP53ZT-I/AAAAAAAAHng/EfpVkLaQA9Q/DSC_0087.JPG jaaaaa, rany, gdzie Ty mieszkasz Wasia?! a mi się wydawało że to taka miła okolica :nerwy: miła za dnia... a nocą z lasu... wychodzą DEMONY :diabloti: nooo, Wasia zawsze szuka najlepszych domów, pasujących do charakteru pieska :diabloti: wasia srasia O! Quote
eria Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 http://img829.imageshack.us/img829/2772/dsc0061pl.jpg ależ Ty masz piękne te koty:loveu::loveu: normalnie przychodzę tu by się kotami zachwycać na dogo :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts