Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

foty superaśne :)
Pepa olbrzym jest świetna, Dropsik pięknie odżył (śledziłam go na początku na e-sznaucerach) ale jak dla mnie i tak najlepsza jest Bibi, biega w tym swoim eleganckim kubraczku i urzeka wesołością i energią :loveu:

Posted

co ty - możliwość przygarnięcia tego właśnie mojego dzikusa już minęła - kto nie skorzystał niech żałuje - mój ci on :lol: obecnie ma ksywkę Pudzian :lol: bo na zimę zbiera sadełko :lol:

Posted

:roflt:Kot Pudzian wymiata, miny robi nie ziemskie, i te opisy do zdjęć :turn-l: rewelacja
aż mnie brzuch boli ze śmiechu :turn-l:

a czy ten Mały Podróżnik to Dropsik? :loveu:

Posted

Fides79 napisał(a):
:roflt:Kot Pudzian wymiata, miny robi nie ziemskie, i te opisy do zdjęć :turn-l: rewelacja
aż mnie brzuch boli ze śmiechu :turn-l:

a czy ten Mały Podróżnik to Dropsik? :loveu:

tak :) podróżnik to Dropsiasty :) jeździ z nami w teren i się socjalizuje w mieście :lol: nie lubi jeździć autem - jak widzi że wsiadamy to czmycha do domu :lol: czasem jeszcze zdarza mu się wyrzygać śniadanko, ale od razu pochłania z powrotem i już jest ok :lol:

Grosziwo napisał(a):
Pudzian :loveu::diabloti::loveu::diabloti::loveu:

a Pudzian to dziewczynka :evil_lol: ale taki to dziwny kotek, że nie mogliśmy jej dopasować imienia, jak szukałam domu jej i jej rodzeństwu to miała takie robocze, ale tak beznadziejnie do niej nie pasujące, ze nie można go używać, więc jest Dzikus vel Pudzian, Dzikus bo bardzo długo była taka dość strachliwa i przez to nikt jej nie chciał, a ona strachliwa już nie jest - do nas bo do obcych tak, ale większość kotów tak ma chyba...

a Bibi ma kaszel :cry: ja się pochlastam... żeby było ciekawiej to rano Drops też zakszalał :mdleje: dostały bomby witaminowe, Bibi od wczoraj antybiotyk niestety

Posted

malawaszka napisał(a):
tak :) podróżnik to Dropsiasty :) jeździ z nami w teren i się socjalizuje w mieście :lol: nie lubi jeździć autem - jak widzi że wsiadamy to czmycha do domu :lol: czasem jeszcze zdarza mu się wyrzygać śniadanko, ale od razu pochłania z powrotem i już jest ok :lol:

a Pudzian to dziewczynka :evil_lol: ale taki to dziwny kotek
(...)

a Bibi ma kaszel :cry: ja się pochlastam... żeby było ciekawiej to rano Drops też zakszalał :mdleje: dostały bomby witaminowe, Bibi od wczoraj antybiotyk niestety

no to z Dropsika zrobił się super przystojniak :loveu: pamiętam jak się pojawił na e-sznaucerach, (na Dogo mnie jeszcze wtedy nie było) naprawdę spektakularna zmiana :p

no cóż skoro Pudzian to dziwny kotek to i imię może mieć niestandardowe :lol:

a co do kaszelku to przy takich pogodach sporo piesków choruje:roll:
jak Felek był chory to wet mi poradził żeby mu po kuracji antybiotykowej dawać rutinoscorbin, albo coś bardzo podobnego, ja dawałam cerutin :cool3:

Posted

tak - dostają rutinosc... i biostyminę

Dropeczek to mój synuś kochany najśliczniejszy :loveu: czasem przesadza w nocy z przytulaniem się :lol: ostatnio obudziłam się bo coś mi duszno było, patrzę, a Dropek rozłożony mi na klacie :lol:

Posted

to on ma coś z koteczka :lol::loveu:
dobrze, że moje 7,5 kg nie ma takich pomysłów, Felek z reguły układa się przy nogach, lub częściowo na nogach, a jak się wpakuje na dobre do łóżka (co robi po moim zaśnięciu) to się rozpycha niesamowicie :evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
to on ma coś z koteczka :lol::loveu:
dobrze, że moje 7,5 kg nie ma takich pomysłów, Felek z reguły układa się przy nogach, lub częściowo na nogach, a jak się wpakuje na dobre do łóżka (co robi po moim zaśnięciu) to się rozpycha niesamowicie :evil_lol:

nooo Drops też kocha NA nogach, a do łóżka wślizguje się jak kot - nie ma szans, żebym się obudziła - chyba lewituje bo w dzień nie jest taki lekki i zwinny jak skacze :lol:

WATACHA napisał(a):
Dropsik też fajny, lubie takich przytulaniców

on jedyny taki przytulasek mój :loveu: Pepa jeszcze ale ona rzadko całą noc wytrzymuje w łóżku - za gorąco jej, pakuje się do mnie jak oglądam TV i zasypiam na kanapie :lol: z TZ nie lubi :lol:

Posted

Tylko jeden przytulasek??? Ale mam dla Ciebie dobra wiadomość, akurat się składa że mam w posiadaniu psa który wręcz uwielbia się przytulać, pasował by Ci ;)