malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 następnym razem jak pójdzie na zakupy nie zapomni mnie zabrać Fifka ostatnio trenuje osiąganie ZEN - siedzi i ugniata z miną niezbyt mądrą ale że co? wcale się nie bawiłam frędzlami (widać że to oczywiście prawda po tym, ze wcale nie sa naeelektryzowane na dole :lol: ) byczek fernando :lol: Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 mamy podłogę w małym pokoju na dole :laola: :multi: :loveu::loveu: J nie próżnował w weekend i jest jest jest moja śliczna :loveu: koty zwiedzają i roznoszą po domu nieposprzątane brudy :lol: Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 jeden czubek :lol: i dwa czubki :lol: Quote
lolka75 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 http://img11.imageshack.us/img11/9859/dsc0062oh.jpg posikalam sie:roflt: kocisko wyglada jak niewinna dziewica a Pepa jak demon:evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 http://img191.imageshack.us/img191/7456/dsc0003yf.jpg :lol::lol::lol: aniołeczek :diabloti: Super że macie już podłogę! Quote
Alicja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 czuby the best :roflt: masz popisaną podłogę :hmmmm: fajna Quote
Vectra Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 kurde , a myślałam że Ty tak milczysz w swojej galeryji , a mi s subskrypcji wyleciałaś :placz: to jest powalające :evil_lol: http://img11.imageshack.us/img11/9859/dsc0062oh.jpg mina Pepy i kota Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [quote name='Maga100']no a gdzie zdjęcie podłogi? no przecież jest razem z kotami :evil_lol: taka sama jest również bez kotów - no - może teraz ciut inna bo odkurzyłam i umyłam :grins: tak - robiłam TO w niedzielę :roflt: [quote name='Vectra']kurde , a myślałam że Ty tak milczysz w swojej galeryji , a mi s subskrypcji wyleciałaś :placz: to jest powalające :evil_lol: http://img11.imageshack.us/img11/9859/dsc0062oh.jpg mina Pepy i kota wyleciałam wyleciałam - pewnie wywaliłaś :obrazic: Quote
Vectra Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 tak obraź się , to takie ostatnio na czasie :diabloti: Quote
ariss Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 http://img11.imageshack.us/img11/9859/dsc0062oh.jpg to jest zdecydowanie najlepsze...hahahah Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Vectra napisał(a):tak obraź się , to takie ostatnio na czasie :diabloti: ooo gdzie? pokaż linka :evil_lol: hahah masakra - muszę wyjść z burkami - mimo, iż wiem, ze one załatwią się w locie ale i tak sama mysl, ze muszę wyjść mnie przeraża :mdleje: a miało być tak pięknie haha miały same pieski wychodzić - to owszem wychodzą i stoją pod drzwiami i czekają na mnie :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 tak moje też miały mieć wielkie podwórko i tam się ślicznie same zabawiać ..... owszem bawią się , ganiają , pod warunkiem że ja stoje metro od nich albo lepiej pod moimi nogami .. nowe drzwi balkonowe , wyglądają jak freski ...... żadna frajda , stać jak głupia fela na mrozie , zamarzać by pachruścia utoczyły odrobiny energii w powietrze ... wątek krężlowski czytaj .... ciekawa lektura Quote
malawaszka Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 a to czytam - od wczoraj mam włączony i ... ręce opadaja :( w ogóle ręce ostatnio na dogo opadają ... :roll: Quote
Doginka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='ariss']http://img198.imageshack.us/img198/6048/dsc0016km.jpg ona powinna chodzić w kagańcu:evil_lol::scared: Chyba w ochraniaczach na pazury:diabloti: [quote name='ariss']http://img11.imageshack.us/img11/9859/dsc0062oh.jpg to jest zdecydowanie najlepsze...hahahah To jest super:crazyeye::loveu::loveu: Mina i fryz Pepy bez komentarza:evil_lol: Podłoga fajna, czy dobrze zauważyłam, że są na niej napisy:hmmmm: Kociambry już nauczone żebractwa:evil_lol: Kto Lunce rogi doprawił:crazyeye::mad::evil_lol: http://img13.imageshack.us/img13/1013/dsc0109my.jpg Quote
Vectra Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Waszko , droga cioteczko , poszłaś spać , nie wiem jak zaśniesz , no nie wiem :( z Twoim kotem jest coś nie tak , powinnaś udać sie z nim do specjalisty .... bo ja się boję , że on w tej reklamówce , to coś sobie zrobi :( bo to na pewno jest coś z nim nie tak , on ten kot znaczy , na pewno pamięta złe chwile swojego życia i pewno temu , kochana cioteczko , ma zaburzenia osobowości .. Pepa też tak dziwnie patrzy , może do kliniki trzeba z nią jechać ? postaramy się tu wspólnie , ustalić dogodny termin , trzeba wziąć pod uwagę jeden fakt , koniec świata planowany jest na 21 grudnia 2012 roku , więc trzeba się zorganizować i akcje przyspieszyć .. Wy tu słitititi , a ten nieszczęsny kot i pies cierpi :placz: katusze , lekarza , spacjaliste , psychologa , psychiatrę , straż pożarną , wojsko trzeba wołać !!!!!! PS ja ci się nie dziwie że Ty pijesz Wasko cioteczko kochana , bo to bez alkoholu nie da się :evil_lol: PS2 daj nr konta , trzeba wpłacić na zecie , co by mieć większe prawo głosu , ja wiem że Ty znasz lepiej swoje zwierzęta , w końcu zabrałaś je z ulicy , wiozłaś autem byłaś u lekarza , na pewno u złego , bo sama na pewno źle zadecydowałaś - ale tu jako darczyńcy , dysponenci - lepiej ci poradzimy ... ja mam koleżankę w USA , tam są świetni psychoanalitycy :) jak trzeba będzie to i do chin znajdziemy namiar - wszystko dla dobra kotka i Pepy !!! Wasiu cioteczko słititi buzi ruzi paaaaa Quote
Doginka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Vectra napisał(a):Waszko , droga cioteczko , poszłaś spać , nie wiem jak zaśniesz , no nie wiem :( z Twoim kotem jest coś nie tak , powinnaś udać sie z nim do specjalisty .... bo ja się boję , że on w tej reklamówce , to coś sobie zrobi :( bo to na pewno jest coś z nim nie tak , on ten kot znaczy , na pewno pamięta złe chwile swojego życia i pewno temu , kochana cioteczko , ma zaburzenia osobowości .. Pepa też tak dziwnie patrzy , może do kliniki trzeba z nią jechać ? postaramy się tu wspólnie , ustalić dogodny termin , trzeba wziąć pod uwagę jeden fakt , koniec świata planowany jest na 21 grudnia 2012 roku , więc trzeba się zorganizować i akcje przyspieszyć .. Wy tu słitititi , a ten nieszczęsny kot i pies cierpi :placz: katusze , lekarza , spacjaliste , psychologa , psychiatrę , straż pożarną , wojsko trzeba wołać !!!!!! PS ja ci się nie dziwie że Ty pijesz Wasko cioteczko kochana , bo to bez alkoholu nie da się :evil_lol: PS2 daj nr konta , trzeba wpłacić na zecie , co by mieć większe prawo głosu , ja wiem że Ty znasz lepiej swoje zwierzęta , w końcu zabrałaś je z ulicy , wiozłaś autem byłaś u lekarza , na pewno u złego , bo sama na pewno źle zadecydowałaś - ale tu jako darczyńcy , dysponenci - lepiej ci poradzimy ... ja mam koleżankę w USA , tam są świetni psychoanalitycy :) jak trzeba będzie to i do chin znajdziemy namiar - wszystko dla dobra kotka i Pepy !!! Wasiu cioteczko słititi buzi ruzi paaaaa :crazyeye:O 1:30 w nocy się zaplułam, zasmarkałam i tp i td po tej wypowiedzi:roflt::roflt::roflt: Zmykam spać, bo to się jeszcze na pampersach skończy:evil_lol: Dobranoc:hand: Quote
dbsst Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Waszko czemu mi się śniłaś i czemu śniło mi się że pisali o tobie na o2.pl i czemu w pudelku pisali Waszka pomagająca bezdomnym zwierzętom odbywała podróż samolotem ze swoim psem Luną? Podróż dla ciebie pechowa bo Luneta się zesrała w samolocie i o tym była dalsza część tekstu............. ja chyba świruje Quote
Doginka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 dbsst napisał(a):Waszko czemu mi się śniłaś i czemu śniło mi się że pisali o tobie na o2.pl i czemu w pudelku pisali Waszka pomagająca bezdomnym zwierzętom odbywała podróż samolotem ze swoim psem Luną? Podróż dla ciebie pechowa bo Luneta się zesrała w samolocie i o tym była dalsza część tekstu............. ja chyba świruje Ja może nie o Waszce miałam sen, ale też o sraniu:diabloti: Śniło mi się, że Gordon robi większą kupę niż on sam:crazyeye: A jak się kupa śni, to pieniążki się dostaje:multi: Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Doginka napisał(a): Podłoga fajna, czy dobrze zauważyłam, że są na niej napisy:hmmmm: si :grins: Vectra napisał(a):Waszko , droga cioteczko , poszłaś spać , nie wiem jak zaśniesz , no nie wiem :( z Twoim kotem jest coś nie tak , powinnaś udać sie z nim do specjalisty .... bo ja się boję , że on w tej reklamówce , to coś sobie zrobi :( bo to na pewno jest coś z nim nie tak , on ten kot znaczy , na pewno pamięta złe chwile swojego życia i pewno temu , kochana cioteczko , ma zaburzenia osobowości .. Pepa też tak dziwnie patrzy , może do kliniki trzeba z nią jechać ? postaramy się tu wspólnie , ustalić dogodny termin , trzeba wziąć pod uwagę jeden fakt , koniec świata planowany jest na 21 grudnia 2012 roku , więc trzeba się zorganizować i akcje przyspieszyć .. Wy tu słitititi , a ten nieszczęsny kot i pies cierpi :placz: katusze , lekarza , spacjaliste , psychologa , psychiatrę , straż pożarną , wojsko trzeba wołać !!!!!! PS ja ci się nie dziwie że Ty pijesz Wasko cioteczko kochana , bo to bez alkoholu nie da się :evil_lol: PS2 daj nr konta , trzeba wpłacić na zecie , co by mieć większe prawo głosu , ja wiem że Ty znasz lepiej swoje zwierzęta , w końcu zabrałaś je z ulicy , wiozłaś autem byłaś u lekarza , na pewno u złego , bo sama na pewno źle zadecydowałaś - ale tu jako darczyńcy , dysponenci - lepiej ci poradzimy ... ja mam koleżankę w USA , tam są świetni psychoanalitycy :) jak trzeba będzie to i do chin znajdziemy namiar - wszystko dla dobra kotka i Pepy !!! Wasiu cioteczko słititi buzi ruzi paaaaa buuahahaha znaczy lektura si podobała :roflt: hahahaha tylko wiesz, ze jak kiedyś na mnie się skupi tego typu towarzystwo to wykopią ten Twój post - pogrubią Twoje zdanie o tym, ze ja piję :evil_lol: i będę oskarżona o to, że nie piję na pewno za swoje, a za to co na psy zbieram :roflt: dbsst napisał(a):Waszko czemu mi się śniłaś i czemu śniło mi się że pisali o tobie na o2.pl i czemu w pudelku pisali Waszka pomagająca bezdomnym zwierzętom odbywała podróż samolotem ze swoim psem Luną? Podróż dla ciebie pechowa bo Luneta się zesrała w samolocie i o tym była dalsza część tekstu............. ja chyba świruje hahaha zmień lekrza :evil_lol: Doginka napisał(a):Ja może nie o Waszce miałam sen, ale też o sraniu:diabloti: Śniło mi się, że Gordon robi większą kupę niż on sam:crazyeye: A jak się kupa śni, to pieniążki się dostaje:multi: ooo jak miło - ale mam nadzieję, że jak jej się śniło kupa mojej Luny to JA dostanę te pieniążki???? :roflt: Quote
Vectra Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Wiesz co , to ja sama wtedy zacytuje ten post :evil_lol: dojechałam do końca - brrrrrrrrrrrr - tu nie potrzebna telewizja , seriale ... ale jak będziesz miała jeszcze lekturę do poduchy , to dawaj :diabloti: Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 :obrazic: też pytałam czy masz popisaną podłogę i kto to uczynił ....ale mnie nie widać :obrazic: Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Vectra']Wiesz co , to ja sama wtedy zacytuje ten post :evil_lol: dojechałam do końca - brrrrrrrrrrrr - tu nie potrzebna telewizja , seriale ... ale jak będziesz miała jeszcze lekturę do poduchy , to dawaj :diabloti: i vice versa :roflt: [quote name='Alicja']:obrazic: też pytałam czy masz popisaną podłogę i kto to uczynił ....ale mnie nie widać :obrazic: no bo wiedziałam, że jesteś na tyle inteligentna, że doczytasz jak odpowiem tylko Dogince :lol: po co dwa razy to samo pisać? :niewiem: a kto popisał - no jak to kto? JA - J układał a ja siedziałam i pisałam :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='malawaszka']i vice versa :roflt: no bo wiedziałam, że jesteś na tyle inteligentna, że doczytasz jak odpowiem tylko Dogince :lol: po co dwa razy to samo pisać? :niewiem: a kto popisał - no jak to kto? JA - J układał a ja siedziałam i pisałam :evil_lol: a nie koty ...albo dziecka :hmmmm: Quote
malawaszka Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Alicja'] a nie koty ...albo dziecka :hmmmm: mnie się też odrobina przyjemności nalezy :lol: a koty aż tak mądre nie są - mimo że moje - i pisać nie potrafią :lol: Quote
Recommended Posts