Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

następnym razem jak pójdzie na zakupy nie zapomni mnie zabrać

Fifka ostatnio trenuje osiąganie ZEN - siedzi i ugniata z miną niezbyt mądrą

ale że co? wcale się nie bawiłam frędzlami (widać że to oczywiście prawda po tym, ze wcale nie sa naeelektryzowane na dole :lol: )

byczek fernando :lol:

Posted

mamy podłogę w małym pokoju na dole :laola: :multi: :loveu::loveu: J nie próżnował w weekend i jest jest jest moja śliczna :loveu:

koty zwiedzają i roznoszą po domu nieposprzątane brudy :lol:

Posted

[quote name='Maga100']no a gdzie zdjęcie podłogi?

no przecież jest razem z kotami :evil_lol: taka sama jest również bez kotów - no - może teraz ciut inna bo odkurzyłam i umyłam :grins: tak - robiłam TO w niedzielę :roflt:

[quote name='Vectra']kurde , a myślałam że Ty tak milczysz w swojej galeryji , a mi s subskrypcji wyleciałaś :placz:

to jest powalające :evil_lol:

http://img11.imageshack.us/img11/9859/dsc0062oh.jpg

mina Pepy i kota

wyleciałam wyleciałam - pewnie wywaliłaś :obrazic:

Posted

Vectra napisał(a):
tak obraź się , to takie ostatnio na czasie :diabloti:

ooo gdzie? pokaż linka :evil_lol: hahah

masakra - muszę wyjść z burkami - mimo, iż wiem, ze one załatwią się w locie ale i tak sama mysl, ze muszę wyjść mnie przeraża :mdleje: a miało być tak pięknie haha miały same pieski wychodzić - to owszem wychodzą i stoją pod drzwiami i czekają na mnie :evil_lol:

Posted

tak moje też miały mieć wielkie podwórko i tam się ślicznie same zabawiać ..... owszem bawią się , ganiają , pod warunkiem że ja stoje metro od nich albo lepiej pod moimi nogami .. nowe drzwi balkonowe , wyglądają jak freski ......
żadna frajda , stać jak głupia fela na mrozie , zamarzać by pachruścia utoczyły odrobiny energii w powietrze ...

wątek krężlowski czytaj .... ciekawa lektura

Posted

[quote name='ariss']http://img198.imageshack.us/img198/6048/dsc0016km.jpg

ona powinna chodzić w kagańcu:evil_lol::scared:
Chyba w ochraniaczach na pazury:diabloti:

[quote name='ariss']http://img11.imageshack.us/img11/9859/dsc0062oh.jpg

to jest zdecydowanie najlepsze...hahahah
To jest super:crazyeye::loveu::loveu: Mina i fryz Pepy bez komentarza:evil_lol:

Podłoga fajna, czy dobrze zauważyłam, że są na niej napisy:hmmmm:
Kociambry już nauczone żebractwa:evil_lol:

Kto Lunce rogi doprawił:crazyeye::mad::evil_lol:
http://img13.imageshack.us/img13/1013/dsc0109my.jpg

Posted

Waszko , droga cioteczko , poszłaś spać , nie wiem jak zaśniesz , no nie wiem :(
z Twoim kotem jest coś nie tak , powinnaś udać sie z nim do specjalisty .... bo ja się boję , że on w tej reklamówce , to coś sobie zrobi :( bo to na pewno jest coś z nim nie tak , on ten kot znaczy , na pewno pamięta złe chwile swojego życia i pewno temu , kochana cioteczko , ma zaburzenia osobowości .. Pepa też tak dziwnie patrzy , może do kliniki trzeba z nią jechać ? postaramy się tu wspólnie , ustalić dogodny termin , trzeba wziąć pod uwagę jeden fakt , koniec świata planowany jest na 21 grudnia 2012 roku , więc trzeba się zorganizować i akcje przyspieszyć ..

Wy tu słitititi , a ten nieszczęsny kot i pies cierpi :placz: katusze , lekarza , spacjaliste , psychologa , psychiatrę , straż pożarną , wojsko trzeba wołać !!!!!!

PS ja ci się nie dziwie że Ty pijesz Wasko cioteczko kochana , bo to bez alkoholu nie da się :evil_lol:

PS2 daj nr konta , trzeba wpłacić na zecie , co by mieć większe prawo głosu , ja wiem że Ty znasz lepiej swoje zwierzęta , w końcu zabrałaś je z ulicy , wiozłaś autem byłaś u lekarza , na pewno u złego , bo sama na pewno źle zadecydowałaś - ale tu jako darczyńcy , dysponenci - lepiej ci poradzimy ... ja mam koleżankę w USA , tam są świetni psychoanalitycy :) jak trzeba będzie to i do chin znajdziemy namiar - wszystko dla dobra kotka i Pepy !!!
Wasiu cioteczko słititi buzi ruzi paaaaa

Posted

Vectra napisał(a):
Waszko , droga cioteczko , poszłaś spać , nie wiem jak zaśniesz , no nie wiem :(
z Twoim kotem jest coś nie tak , powinnaś udać sie z nim do specjalisty .... bo ja się boję , że on w tej reklamówce , to coś sobie zrobi :( bo to na pewno jest coś z nim nie tak , on ten kot znaczy , na pewno pamięta złe chwile swojego życia i pewno temu , kochana cioteczko , ma zaburzenia osobowości .. Pepa też tak dziwnie patrzy , może do kliniki trzeba z nią jechać ? postaramy się tu wspólnie , ustalić dogodny termin , trzeba wziąć pod uwagę jeden fakt , koniec świata planowany jest na 21 grudnia 2012 roku , więc trzeba się zorganizować i akcje przyspieszyć ..

Wy tu słitititi , a ten nieszczęsny kot i pies cierpi :placz: katusze , lekarza , spacjaliste , psychologa , psychiatrę , straż pożarną , wojsko trzeba wołać !!!!!!

PS ja ci się nie dziwie że Ty pijesz Wasko cioteczko kochana , bo to bez alkoholu nie da się :evil_lol:

PS2 daj nr konta , trzeba wpłacić na zecie , co by mieć większe prawo głosu , ja wiem że Ty znasz lepiej swoje zwierzęta , w końcu zabrałaś je z ulicy , wiozłaś autem byłaś u lekarza , na pewno u złego , bo sama na pewno źle zadecydowałaś - ale tu jako darczyńcy , dysponenci - lepiej ci poradzimy ... ja mam koleżankę w USA , tam są świetni psychoanalitycy :) jak trzeba będzie to i do chin znajdziemy namiar - wszystko dla dobra kotka i Pepy !!!

:crazyeye:O 1:30 w nocy się zaplułam, zasmarkałam i tp i td po tej wypowiedzi:roflt::roflt::roflt: Zmykam spać, bo to się jeszcze na pampersach skończy:evil_lol:
Dobranoc:hand:

Posted

Waszko czemu mi się śniłaś
i czemu śniło mi się że pisali o tobie na o2.pl
i czemu w pudelku pisali Waszka pomagająca bezdomnym zwierzętom odbywała podróż samolotem ze swoim psem Luną?
Podróż dla ciebie pechowa bo Luneta się zesrała w samolocie i o tym była dalsza część tekstu.............
ja chyba świruje

Posted

dbsst napisał(a):
i czemu w pudelku pisali Waszka pomagająca bezdomnym zwierzętom odbywała podróż samolotem ze swoim psem Luną?
Podróż dla ciebie pechowa bo Luneta się zesrała w samolocie i o tym była dalsza część tekstu.............
ja chyba świruje

Ja może nie o Waszce miałam sen, ale też o sraniu:diabloti:
Śniło mi się, że Gordon robi większą kupę niż on sam:crazyeye:
A jak się kupa śni, to pieniążki się dostaje:multi:

Posted

Doginka napisał(a):

Podłoga fajna, czy dobrze zauważyłam, że są na niej napisy:hmmmm:

si :grins:

Vectra napisał(a):

buuahahaha znaczy lektura si podobała :roflt: hahahaha tylko wiesz, ze jak kiedyś na mnie się skupi tego typu towarzystwo to wykopią ten Twój post - pogrubią Twoje zdanie o tym, ze ja piję :evil_lol: i będę oskarżona o to, że nie piję na pewno za swoje, a za to co na psy zbieram :roflt:

dbsst napisał(a):
ja chyba świruje

hahaha zmień lekrza :evil_lol:

Doginka napisał(a):
Ja może nie o Waszce miałam sen, ale też o sraniu:diabloti:
Śniło mi się, że Gordon robi większą kupę niż on sam:crazyeye:
A jak się kupa śni, to pieniążki się dostaje:multi:

ooo jak miło - ale mam nadzieję, że jak jej się śniło kupa mojej Luny to JA dostanę te pieniążki???? :roflt:

Posted

Wiesz co , to ja sama wtedy zacytuje ten post :evil_lol:
dojechałam do końca - brrrrrrrrrrrr - tu nie potrzebna telewizja , seriale ...
ale jak będziesz miała jeszcze lekturę do poduchy , to dawaj :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']Wiesz co , to ja sama wtedy zacytuje ten post :evil_lol:
dojechałam do końca - brrrrrrrrrrrr - tu nie potrzebna telewizja , seriale ...
ale jak będziesz miała jeszcze lekturę do poduchy , to dawaj :diabloti:

i vice versa :roflt:

[quote name='Alicja']:obrazic: też pytałam czy masz popisaną podłogę i kto to uczynił ....ale mnie nie widać :obrazic:

no bo wiedziałam, że jesteś na tyle inteligentna, że doczytasz jak odpowiem tylko Dogince :lol: po co dwa razy to samo pisać? :niewiem: a kto popisał - no jak to kto? JA - J układał a ja siedziałam i pisałam :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']i vice versa :roflt:

no bo wiedziałam, że jesteś na tyle inteligentna, że doczytasz jak odpowiem tylko Dogince :lol: po co dwa razy to samo pisać? :niewiem: a kto popisał - no jak to kto? JA - J układał a ja siedziałam i pisałam :evil_lol:

a nie koty ...albo dziecka :hmmmm: