Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']waszkka sama nie wie czego chce i w tym tkwi problem....:huh: albo inaczej można to też nazwać, że waszka jest tchórzem :grab:

hmmm...ja też miałam taki problem :evil_lol: aż tu nagle szast prast i gotowe :p pozamiatane i nic do gadania nie miałam ;) :evil_lol:

[quote name='Olcia']to zamknij oczy nie patrz i zostaw działanie w rękach Tz-ta:):)

Olcia :shake: to ja nie wiem jakim cudem Ty zaszłaś w ciążę :roflt::roflt::roflt:
zawsze byłam przekonana, że to od innej części ciała TZta się zachodzi... :roll:

[quote name='Olcia']Wasza w ekstremalnych sytuacjach nauczysz się na szybko prać zasrańca w zlewie:):)

:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']hmmm...ja też miałam taki problem :evil_lol: aż tu nagle szast prast i gotowe :p pozamiatane i nic do gadania nie miałam ;) :evil_lol:

no to pozostaje mi czekać na to pozamiatane :lol: bo świadomie to ja się chyba nigdy nie zdecyduje

Olcia :shake: to ja nie wiem jakim cudem Ty zaszłaś w ciążę :roflt::roflt::roflt:
zawsze byłam przekonana, że to od innej części ciała TZta się zachodzi... :roll:

a ja naiwna, młoda i niedoświadczona już powiedziałam TZtowi, ze jak chce mieć dzieciaka to musi to sam własnymi rękami załatwić :roflt:

Posted

[quote name='Olcia']oj tam czepiasz się słówek:)

że niby ja? :diabloti:

[quote name='malawaszka']no to pozostaje mi czekać na to pozamiatane bo świadomie to ja się chyba nigdy nie zdecyduje

a ja naiwna, młoda i niedoświadczona już powiedziałam TZtowi, ze jak chce mieć dzieciaka to musi to sam własnymi rękami załatwić :roflt:

że niby tak na śpiocha? :roflt: potem będziesz miała wymówkę, że TZ wsadził Ci bliźniaki do brzucha kiedy spałaś i jesteś niewinna :evil_lol:

oj wieeeelki błąd zrobiłaś :evil_lol: musisz go czym prędzej uświadomić

[quote name='Olcia']hahahaha ja to się cieszę że wogóle zaszłam bo z taką częstotliwością bywania exa w domu to był naprawdę cud:):)

:evil_lol: czasami wystarczy tylko raz...

Posted

malawaszka napisał(a):

ręki nie zapadniają :diabloti:
ale jak coś to wiesz , mam zaprzyjaźnioną lecznice wet , świetnie inseminują :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ręki nie zapadniają :diabloti:
ale jak coś to wiesz , mam zaprzyjaźnioną lecznice wet , świetnie inseminują :evil_lol:

ale najpierw wetka musi wykonac samcowi reczna robote:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']one teraz z nudów już we wszystko graja, własnie siedzę i szukam w necie gdzie można kupić zioła kocimiętkę - nie w prosztu - takie ocby mozna było wywar zrobić - jakies liście suszone czy coś - na gwałt potrzebuję :lol:

TY czy CIEBIE będą gwałcić :hmmmm:

Posted

Wasia ale po kocimietce to one beda bardziej rozjuszone:evil_lol:

edit:
wlasnie poczytalam na holenderskim forum ze kocimietka ma na ludzi podobne dzialanie jak trawka (ta do palenia).... I tak sobie pomyslalam ze Wasia Ty lepiej przyjedz do mnie, kupimy co trzeba;)....a nie bedziesz srodkow zastepczych szukac:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
Wasia ale po kocimietce to one beda bardziej rozjuszone:evil_lol:

będą albo i nie będą bo na niektóre koty nie działa, ale ja mam plan inny - wyczytałam na miau, że można zrobić wywar z kocimiętki i w tym wygotowaś linkę sizalową i z tego zrobić drapak - i tak własnie chcę zrobić :grins:

Posted

ale u nas w zoologicznym sa krople do drapakow z wywarem z kocimietki.... po co sie babrac z jakims zielskiem

ale jak napisalam wyzej lepiej do mnie przyjedz a nie sciemniaj:diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
ale u nas w zoologicznym sa krople do drapakow z wywarem z kocimietki.... po co sie babrac z jakims zielskiem

ale jak napisalam wyzej lepiej do mnie przyjedz a nie sciemniaj:diabloti:

hahaha też trafiłam przy okazji poszukiwań na działanie kocimiętki palonej - może do kominka wrzucę u rodziców to trochę wyluzują w święta :evil_lol:

a te do psikania to badziewia - sztuczne, ma być prawdziwa kocimiętka i już - lubię sie tak czasem pobabrać

Posted

[quote name='malawaszka']mam takie wrażenie i przeraża mnie to coraz bardziej... chyba zaczynam wpadać w panikę :shock:

ale w panikę, że za późno, czy że już, czy że jednak nigdy? :razz:
no cóż, różowo nie jest, mojego dawnego życia NIE MA :shake:
zyskałam za to inny wymiar, który WARTO poznać POMIMO WSZYSTKO :p:p:p

[quote name='Olcia']hahahaha ja to się cieszę że wogóle zaszłam bo z taką częstotliwością bywania exa w domu to był naprawdę cud:):)

Cud to już był i nawet w ogóle bez, jakieś dwatysiącedziewięć lat temu :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']ale w panikę, że za późno, czy że już, czy że jednak nigdy? :razz:
no cóż, różowo nie jest, mojego dawnego życia NIE MA :shake:
zyskałam za to inny wymiar, który WARTO poznać POMIMO WSZYSTKO :p:p:p

nie wiem Magda czemu - nie wiem :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a Ty mooja droga już przestań się naigrywać i podśmichujki urządzać :nono:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:że muła :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

to zostałas nominowana jako jedyna coby być dla ciebie miłą a tu taka potwarz :stop: