dbsst Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 malawaszka napisał(a):matko, ależ Wam ktoś mózgi wyprał :diabloti: Maga i Debe mają wytłumaczenie jakieśtam - Zerduszko a Ty? w ciązy jesteś???? :cool3: :eviltong: zobaczcie :loveu::loveu::loveu: jakie ja mam wytłumaczenie ja już jestem na wylocie czyli tak jakbym w ciązy juz nie była :evil_lol: jestes pewna, że Marcysiowi będzie tam dobrze :cool1: bo moim zdaniem fatalnie wybrałaś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='malawaszka']matko, ależ Wam ktoś mózgi wyprał :diabloti: Maga i Debe mają wytłumaczenie jakieśtam - Zerduszko a Ty? w ciązy jesteś???? :cool3: :eviltong: Ja po prostu jestem pod wrażeniem Twoich wdzięków :D Maga - do walki się trzeba przygotować, 9 m-cy powinno Ci starczyć :] Quote
malawaszka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 dbsst napisał(a): jestes pewna, że Marcysiowi będzie tam dobrze :cool1: bo moim zdaniem fatalnie wybrałaś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no własnie grzeję silnik i jadę po niego - tak być nie może :lol: zerduszko napisał(a):Ja po prostu jestem pod wrażeniem Twoich wdzięków :D to było złudzenie optyczne :lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [FONT=Arial]:stupid: ................................ gdzie ja wlazłam :hmmmm: :evil_lol:[/FONT] Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:stupid: ................................ gdzie ja wlazłam :hmmmm: :evil_lol:[/FONT] do sympatycznej pani :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 A jakby ktoś miał nadwyżki to zapraszam na bazarki do Sympatyczniej Pani http://www.dogomania.pl/threads/174759-NOWY-cyfrowy-ZESTAW-SATELITARNY-i-armeA-skie-sztuAE-ce-z-MELCHIORU-dla-HENA-do-10-12 http://www.dogomania.pl/threads/174707-KATALOG-z-Wystawy-WrocA-awskiej-z-1967-roku-RARYTAS-na-sznupkAE-do-10-12 http://www.dogomania.pl/threads/174722-MEGA-KSIAE-GARNIA-lektury-fantastyka-przygoda-poradniki-naukowe-dla-Broka-do-10-12 http://www.dogomania.pl/threads/174908-A-WIAE-TECZNY-ozdoby-prezenty-CUDA-WIANKI-i-wiele-innych-na-Dyzia-i-Hektora-do-10-12 Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Dziś Czarcie Kopytko będzie miało wyganianego Diobła :diabloti: udało się znaleźć normalnego xiędza, który nie cuduje z opłatami milionowymi, nie wymaga jakichś chorych zaświadczeń - nawet nie chciał zeświadczenia, że moja siostra i szwagier to małżeństwo :klacz: i too uwaga uwaga - to xiądz u nas na wsi :klacz: ależ nam się trafiło :loveu: :evil_lol: i w dodatku zrobi chrzciny BEZ MSZY!!!! po prostu idziemy, chrzcimy i do widzenia :multi: Już wiem czemu we wsi dewoty zbierają na traktorek do koszenia dla xiędza :roflt: bo przymyka oko na ich grzeszki :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='malawaszka']Dziś Czarcie Kopytko będzie miało wyganianego Diobła :diabloti: udało się znaleźć normalnego xiędza, który nie cuduje z opłatami milionowymi, nie wymaga jakichś chorych zaświadczeń - nawet nie chciał zeświadczenia, że moja siostra i szwagier to małżeństwo :klacz: i too uwaga uwaga - to xiądz u nas na wsi :klacz: ależ nam się trafiło :loveu: :evil_lol: i w dodatku zrobi chrzciny BEZ MSZY!!!! po prostu idziemy, chrzcimy i do widzenia :multi: Już wiem czemu we wsi dewoty zbierają na traktorek do koszenia dla xiędza :roflt: bo przymyka oko na ich grzeszki :evil_lol: [FONT=Arial]o no proszę , są jeszcze porzadni księża na tym świecie :cool2: nam 1 chciał dać nawet kościelny za darmo ....a potem go wywalili z parafii :diabloti:za to Kubę też ochrzcił bez żadnych czarów - marów :evil_lol:[/FONT] Quote
Olcia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 ech to Waszunia zazdroszę normalnego księdza bo jak ja byłam się dowiedzieć o chrzściny to usłyszałam, że dziecko narodzone w grzechu i jak on ma grzech ochrzścić :) Quote
zerduszko Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Olcia napisał(a):ech to Waszunia zazdroszę normalnego księdza bo jak ja byłam się dowiedzieć o chrzściny to usłyszałam, że dziecko narodzone w grzechu i jak on ma grzech ochrzścić :) No popatrz, a to nie jest tak, ze chrzci się dzieci żeby zmyć grzech?? :D Quote
Vectra Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 no proszę xiądz jak człowiek :) czyli jednego poganina mniej na świecie ? :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ja, nawet jakbym chciała ochrzcić Tadzia, to nie mam szans :shake: Nasz wsiowy ksiądz chodził i zbierał na budowę kościółka w Pierdach :diabloti: jak się domyślacie bardzo chojna byłam :roll: Quote
Alicja Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 [quote name='Maga100']Ja, nawet jakbym chciała ochrzcić Tadzia, to nie mam szans :shake: Nasz wsiowy ksiądz chodził i zbierał na budowę kościółka w Pierdach :diabloti: jak się domyślacie bardzo chojna byłam :roll: bierta wszystkie dziecka i hurtem chrzciny u Waszki da się zrobić ;) Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 ZAPRASZAMY!!!!! normalnie ja jestem w szoku!!!! :crazyeye: naprawdę! Trafił nam się jak ten brylant w gnojówce :roflt: ten nasz xiądz!!!! Pełen szacun do Niego! Umówione było na 15 - podjechaliśmy, kilka minutek wczesniej - ksiądz przyszedł z podwórza, przebrał się, otworzył podwoje weszliśmy tylko my! czyli kilka osób! zrobił co trzeba i dziękujemy, do widzenia! WOW WOW WOW! bez ceregieli, cyrków i wyzywania!!!! Pełen szacun! I jak fajnie wsio było - z uśmiechem!!!!! DA SIĘ? kurna jak się CHCE to SIĘ DA! norrmalnie SIĘ DA!!! a ja już nie wierzyłam, ze tak można po ludzku!!! i nie kosztowało tyle co w mieście! w mieście to chciał za pozwolenie żeby gdzies indziej, za świstki chciał, za wszystko kurna chciał - i ..uja dostał :roflt: Quote
Maga100 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dobra, to ja pakuję Tadzia i jadę. Jutro. Ale chrzestną będziesz ty :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Prezent dla Tadzia przechowam ja :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 noooo prezenty...... ja jestem chrzestną Oliwii, J jest chrzestnym Igi - starczy :lol: ja jeszcze jestem chrzestną córeczki mojej kuzynki, ale to chyba był błąd młodości.... :/ Quote
zerduszko Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 malawaszka napisał(a):noooo prezenty...... ja jestem chrzestną Oliwii, J jest chrzestnym Igi - starczy :lol: ja jeszcze jestem chrzestną córeczki mojej kuzynki, ale to chyba był błąd młodości.... :/ Dziecko czy zostanie chrzestną ;) Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 zerduszko napisał(a):Dziecko czy zostanie chrzestną ;) hahaha noo to dziecko było już drugim tejże kuzynki, która jest w moim wieku więc raczej zostanie chrzestną - mieszkają pod Lublinem, a ja mam tam dość nie po drodze... odległościowo i :hmmmm: mentalnie.... teraz żałuję bo ja też nie miałam chrzestnej własciwie i jak byłam dzieckiem to zazdrościłam siostrze, że ona miała... :lol: Quote
zerduszko Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ach te traumy z dzieciństwa :D Ja nei mam żadnego i już mieć nie moge, yes :P Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 nooo to są traumy z dzieciństwa i ukryte żale do rodziców :roflt: tzn już nie takie ukryte bo stale im to wypominam :lol: Quote
Olcia Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Maga100 napisał(a):Dobra, to ja pakuję Tadzia i jadę. Jutro. Ale chrzestną będziesz ty :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Prezent dla Tadzia przechowam ja :diabloti: wpadnij po mnie po drodze Quote
dbsst Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 1. czy byłas juz na interwencji i zabrałas nieszczęśliwego, biednego zamizianego na śmierć psa 2. daj numer do księdza :D ooooooooo sympatyczna pani :D Quote
Doginka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 malawaszka napisał(a):ZAPRASZAMY!!!!! normalnie ja jestem w szoku!!!! :crazyeye: naprawdę! Trafił nam się jak ten brylant w gnojówce :roflt: ten nasz xiądz!!!! Pełen szacun do Niego! Umówione było na 15 - podjechaliśmy, kilka minutek wczesniej - ksiądz przyszedł z podwórza, przebrał się, otworzył podwoje weszliśmy tylko my! czyli kilka osób! zrobił co trzeba i dziękujemy, do widzenia! WOW WOW WOW! bez ceregieli, cyrków i wyzywania!!!! Pełen szacun! I jak fajnie wsio było - z uśmiechem!!!!! DA SIĘ? kurna jak się CHCE to SIĘ DA! norrmalnie SIĘ DA!!! a ja już nie wierzyłam, ze tak można po ludzku!!! i nie kosztowało tyle co w mieście! w mieście to chciał za pozwolenie żeby gdzies indziej, za świstki chciał, za wszystko kurna chciał - i ..uja dostał :roflt: A dobrze sprawdziliście? Może to nie ksiądz, tylko podróba jakaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 No i pojechał. Przesympatyczna pani, będzie dobrze!! :evil_lol::lol: patrz no, nawet na blogu go dali :p Ten kotek jest bowski :evil_lol::evil_lol: Buhahahah, no nie mogę http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8&feature=player_embedded Trzy nioski siedzące na grzędzie, bezcenne :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 dbsst napisał(a):1. czy byłas juz na interwencji i zabrałas nieszczęśliwego, biednego zamizianego na śmierć psa 2. daj numer do księdza :D ooooooooo sympatyczna pani :D zapodałam sprawe do TOZu :lol: nie mam numeru do xiędza - ale moge na mapie pokazać gdzie mieszka :lol: Doginka napisał(a):A dobrze sprawdziliście? Może to nie ksiądz, tylko podróba jakaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nooo diabli wiedzą :lol: anetta napisał(a): Trzy nioski siedzące na grzędzie, bezcenne :diabloti: noooo szkoda, że jajec z ego nie ma :lol: wczoraj się wzięłam wreszcie za odgruzowanie Luny :mdleje: miałam ją tylko przeskubać i ogolić bo zimno, ale kudły same wyłażą :mdleje: i dałam radę tylko pasek od głowy to zadka - ten górny - boszz najgorsze boki i łapy - czemu ja nie umiałam nauczyć tego dziada małego żeby była grzeczna .... aaa bo nie pisałam dlaczego się wzięłam za nią - bo tuż przed chrzcinami na spacerze się swiniak wytarzał - w dziczych :hmmmm: qpach - i to 20 m od domu!!!!!!! :mdleje: na drodze koło nas były odbite racice wielkości pięsci!!! :mdleje: bosko po prostu.... Quote
Recommended Posts