Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
matko, ależ Wam ktoś mózgi wyprał :diabloti: Maga i Debe mają wytłumaczenie jakieśtam - Zerduszko a Ty? w ciązy jesteś???? :cool3: :eviltong:

zobaczcie :loveu::loveu::loveu:

jakie ja mam wytłumaczenie ja już jestem na wylocie czyli tak jakbym w ciązy juz nie była :evil_lol:

jestes pewna, że Marcysiowi będzie tam dobrze :cool1: bo moim zdaniem fatalnie wybrałaś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']matko, ależ Wam ktoś mózgi wyprał :diabloti: Maga i Debe mają wytłumaczenie jakieśtam - Zerduszko a Ty? w ciązy jesteś???? :cool3: :eviltong:

Ja po prostu jestem pod wrażeniem Twoich wdzięków :D

Maga -
do walki się trzeba przygotować, 9 m-cy powinno Ci starczyć :]

Posted

dbsst napisał(a):

jestes pewna, że Marcysiowi będzie tam dobrze :cool1: bo moim zdaniem fatalnie wybrałaś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no własnie grzeję silnik i jadę po niego - tak być nie może :lol:

zerduszko napisał(a):
Ja po prostu jestem pod wrażeniem Twoich wdzięków :D

to było złudzenie optyczne :lol:

Posted

Dziś Czarcie Kopytko będzie miało wyganianego Diobła :diabloti: udało się znaleźć normalnego xiędza, który nie cuduje z opłatami milionowymi, nie wymaga jakichś chorych zaświadczeń - nawet nie chciał zeświadczenia, że moja siostra i szwagier to małżeństwo :klacz: i too uwaga uwaga - to xiądz u nas na wsi :klacz: ależ nam się trafiło :loveu: :evil_lol: i w dodatku zrobi chrzciny BEZ MSZY!!!! po prostu idziemy, chrzcimy i do widzenia :multi:

Już wiem czemu we wsi dewoty zbierają na traktorek do koszenia dla xiędza :roflt: bo przymyka oko na ich grzeszki :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Dziś Czarcie Kopytko będzie miało wyganianego Diobła :diabloti: udało się znaleźć normalnego xiędza, który nie cuduje z opłatami milionowymi, nie wymaga jakichś chorych zaświadczeń - nawet nie chciał zeświadczenia, że moja siostra i szwagier to małżeństwo :klacz: i too uwaga uwaga - to xiądz u nas na wsi :klacz: ależ nam się trafiło :loveu: :evil_lol: i w dodatku zrobi chrzciny BEZ MSZY!!!! po prostu idziemy, chrzcimy i do widzenia :multi:

Już wiem czemu we wsi dewoty zbierają na traktorek do koszenia dla xiędza :roflt: bo przymyka oko na ich grzeszki :evil_lol:

[FONT=Arial]o no proszę , są jeszcze porzadni księża na tym świecie :cool2:

nam 1 chciał dać nawet kościelny za darmo ....a potem go wywalili z parafii :diabloti:za to Kubę też ochrzcił bez żadnych czarów - marów :evil_lol:
[/FONT]

Posted

ech to Waszunia zazdroszę normalnego księdza bo jak ja byłam się dowiedzieć o chrzściny to usłyszałam, że dziecko narodzone w grzechu i jak on ma grzech ochrzścić :)

Posted

Olcia napisał(a):
ech to Waszunia zazdroszę normalnego księdza bo jak ja byłam się dowiedzieć o chrzściny to usłyszałam, że dziecko narodzone w grzechu i jak on ma grzech ochrzścić :)

No popatrz, a to nie jest tak, ze chrzci się dzieci żeby zmyć grzech?? :D

Posted

Ja, nawet jakbym chciała ochrzcić Tadzia, to nie mam szans :shake:
Nasz wsiowy ksiądz chodził i zbierał na budowę kościółka w Pierdach :diabloti:
jak się domyślacie bardzo chojna byłam :roll:

Posted

[quote name='Maga100']Ja, nawet jakbym chciała ochrzcić Tadzia, to nie mam szans :shake:
Nasz wsiowy ksiądz chodził i zbierał na budowę kościółka w Pierdach :diabloti:
jak się domyślacie bardzo chojna byłam :roll:

bierta wszystkie dziecka i hurtem chrzciny u Waszki da się zrobić ;)

Posted

ZAPRASZAMY!!!!! normalnie ja jestem w szoku!!!! :crazyeye: naprawdę! Trafił nam się jak ten brylant w gnojówce :roflt: ten nasz xiądz!!!! Pełen szacun do Niego! Umówione było na 15 - podjechaliśmy, kilka minutek wczesniej - ksiądz przyszedł z podwórza, przebrał się, otworzył podwoje weszliśmy tylko my! czyli kilka osób! zrobił co trzeba i dziękujemy, do widzenia! WOW WOW WOW! bez ceregieli, cyrków i wyzywania!!!! Pełen szacun!
I jak fajnie wsio było - z uśmiechem!!!!! DA SIĘ? kurna jak się CHCE to SIĘ DA! norrmalnie SIĘ DA!!! a ja już nie wierzyłam, ze tak można po ludzku!!! i nie kosztowało tyle co w mieście! w mieście to chciał za pozwolenie żeby gdzies indziej, za świstki chciał, za wszystko kurna chciał - i ..uja dostał :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
noooo prezenty...... ja jestem chrzestną Oliwii, J jest chrzestnym Igi - starczy :lol: ja jeszcze jestem chrzestną córeczki mojej kuzynki, ale to chyba był błąd młodości.... :/

Dziecko czy zostanie chrzestną ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Dziecko czy zostanie chrzestną ;)

hahaha noo to dziecko było już drugim tejże kuzynki, która jest w moim wieku więc raczej zostanie chrzestną - mieszkają pod Lublinem, a ja mam tam dość nie po drodze... odległościowo i :hmmmm: mentalnie.... teraz żałuję bo ja też nie miałam chrzestnej własciwie i jak byłam dzieckiem to zazdrościłam siostrze, że ona miała... :lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
Dobra, to ja pakuję Tadzia i jadę.
Jutro.
Ale chrzestną będziesz ty :diabloti: :evil_lol::evil_lol:
Prezent dla Tadzia przechowam ja :diabloti:

wpadnij po mnie po drodze

Posted

1. czy byłas juz na interwencji i zabrałas nieszczęśliwego, biednego zamizianego na śmierć psa
2. daj numer do księdza :D
ooooooooo sympatyczna pani :D

Posted

malawaszka napisał(a):
ZAPRASZAMY!!!!! normalnie ja jestem w szoku!!!! :crazyeye: naprawdę! Trafił nam się jak ten brylant w gnojówce :roflt: ten nasz xiądz!!!! Pełen szacun do Niego! Umówione było na 15 - podjechaliśmy, kilka minutek wczesniej - ksiądz przyszedł z podwórza, przebrał się, otworzył podwoje weszliśmy tylko my! czyli kilka osób! zrobił co trzeba i dziękujemy, do widzenia! WOW WOW WOW! bez ceregieli, cyrków i wyzywania!!!! Pełen szacun!
I jak fajnie wsio było - z uśmiechem!!!!! DA SIĘ? kurna jak się CHCE to SIĘ DA! norrmalnie SIĘ DA!!! a ja już nie wierzyłam, ze tak można po ludzku!!! i nie kosztowało tyle co w mieście! w mieście to chciał za pozwolenie żeby gdzies indziej, za świstki chciał, za wszystko kurna chciał - i ..uja dostał :roflt:

A dobrze sprawdziliście? Może to nie ksiądz, tylko podróba jakaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
1. czy byłas juz na interwencji i zabrałas nieszczęśliwego, biednego zamizianego na śmierć psa
2. daj numer do księdza :D
ooooooooo sympatyczna pani :D

zapodałam sprawe do TOZu :lol:
nie mam numeru do xiędza - ale moge na mapie pokazać gdzie mieszka :lol:

Doginka napisał(a):
A dobrze sprawdziliście? Może to nie ksiądz, tylko podróba jakaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nooo diabli wiedzą :lol:

anetta napisał(a):

Trzy nioski siedzące na grzędzie, bezcenne :diabloti:

noooo szkoda, że jajec z ego nie ma :lol:

wczoraj się wzięłam wreszcie za odgruzowanie Luny :mdleje: miałam ją tylko przeskubać i ogolić bo zimno, ale kudły same wyłażą :mdleje: i dałam radę tylko pasek od głowy to zadka - ten górny - boszz najgorsze boki i łapy - czemu ja nie umiałam nauczyć tego dziada małego żeby była grzeczna .... aaa bo nie pisałam dlaczego się wzięłam za nią - bo tuż przed chrzcinami na spacerze się swiniak wytarzał - w dziczych :hmmmm: qpach - i to 20 m od domu!!!!!!! :mdleje: na drodze koło nas były odbite racice wielkości pięsci!!! :mdleje: bosko po prostu....