Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
nooo Vectra wykrakałaś....:x Pepa mi zaśpiewała - o 6 rano :mdleje: a potem o 8 zaśpiewała Lunie :mdleje: :grab:

............................

Posted

Vectra napisał(a):
tak wpadłam na pomysł , daj mi Pepe , zaśpiewa Franiowi , to on ją oduczy , wciskania zadu każdej napotkanej postaci :evil_lol:

Gordon też chetny do pomocy;-)

Posted

malawaszka napisał(a):
a co będę pisać - w ciąży nie jestem, dziecka nie mam to nic się nie dziele :lol: a właśnie się dowiedziałam, że kolejna kuliżanka jest w 5 mies :)

czy nie masz wrażenia, że kolezanki cie osaczają :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
mam takie wrażenie i przeraża mnie to coraz bardziej... chyba zaczynam wpadać w panikę :shock:

bierz się do roboty bo od wpadania w panikę jeszcze żadna w ciąże nie zaszła:)

Posted

malawaszka napisał(a):
mam takie wrażenie i przeraża mnie to coraz bardziej... chyba zaczynam wpadać w panikę :shock:

wpadaj wpadaj czuj ta niepweność :evil_lol:
Olcia napisał(a):
bierz się do roboty bo od wpadania w panikę jeszcze żadna w ciąże nie zaszła:)

ale pamiętaj Waszko ciąża jest zaraźliwa :eviltong:

Posted

Olcia napisał(a):
mam wrażenie że Waszka się zaszczepiniła przed tym wirusem:)

a ja mam wrażenie, że czeka na właściwy moment - czyli będzie zamykała peleton i zbierze wszystkie gadzty od starszych młodych mam :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
a ja mam wrażenie, że czeka na właściwy moment - czyli będzie zamykała peleton i zbierze wszystkie gadzty od starszych młodych mam :evil_lol:

cwaniara:)

Posted

malawaszka napisał(a):
waszkka sama nie wie czego chce i w tym tkwi problem....:huh: albo inaczej można to też nazwać, że waszka jest tchórzem :grab:

to zamknij oczy nie patrz i zostaw działanie w rękach Tz-ta:):)

Posted

malawaszka napisał(a):
waszkka sama nie wie czego chce i w tym tkwi problem....:huh: albo inaczej można to też nazwać, że waszka jest tchórzem :grab:

ale czego sie boisz FAJNIE JEST :cool3:

Olcia napisał(a):
to zamknij oczy nie patrz i zostaw działanie w rękach Tz-ta:):)

i tu może być problem doszły mnie słuchy, że Waszka uczulona na ptaki :diabloti::evil_lol:

Posted

dużo by pisać czego ja się boję.... generalnie tchórzyk jestem i panikarz - chyba po mnie jednak Luneta jest jaka jest :splat: jaka pani taki pies :shock: do tego jak myslę o dziecku to zaraz uprawiam czarnowidztwo :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
dużo by pisać czego ja się boję.... generalnie tchórzyk jestem i panikarz - chyba po mnie jednak Luneta jest jaka jest :splat: jaka pani taki pies :shock: do tego jak myslę o dziecku to zaraz uprawiam czarnowidztwo :oops:

to możemy sobie przybic piątkę - bo ja panikara i dobrze, że TZ trzyma w garści moje zapędy :lol:

Posted

dbsst napisał(a):
to możemy sobie przybic piątkę - bo ja panikara i dobrze, że TZ trzyma w garści moje zapędy :lol:

mój TZ natomiast tak bezgranicznie i mocno mnie kocha i wierzy w mój racjonalny zdrowy rozsądek:errrr:, że jest w stanie uwierzyć we wszystko co ja wymyślę i czego się będę bała i będzie panikował również - chyba :evil_lol: (chyba dotyczy tylko części o panikowaniu, a nie o kochaniu:megagrin: )

Posted

malawaszka napisał(a):
mój TZ natomiast tak bezgranicznie i mocno mnie kocha i wierzy w mój racjonalny zdrowy rozsądek:errrr:, że jest w stanie uwierzyć we wszystko co ja wymyślę i czego się będę bała i będzie panikował również - chyba :evil_lol: (chyba dotyczy tylko części o panikowaniu, a nie o kochaniu:megagrin: )

ha ha ha to może być pewien problem jak bedziecie siedzieć przy kominku i zastanawiać się zupełnie racjonalnie czy w nocy dziki porwą wasze bliźniaki czy nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']ha ha ha to może być pewien problem jak bedziecie siedzieć przy kominku i zastanawiać się zupełnie racjonalnie czy w nocy dziki porwą wasze bliźniaki czy nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

alby czy wzywać pogotowie jak kupa wypłynie koło szyi :roflt:

w czasie zimy koty się nudzą