Vectra Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 malawaszka napisał(a):nooo Vectra wykrakałaś....:x Pepa mi zaśpiewała - o 6 rano :mdleje: a potem o 8 zaśpiewała Lunie :mdleje: :grab: ............................ Quote
Maga100 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 ale czy w końcu wytłumaczyłaś J, co chciala od niego czworonożna dama? :cool3: Quote
Vectra Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 tak wpadłam na pomysł , daj mi Pepe , zaśpiewa Franiowi , to on ją oduczy , wciskania zadu każdej napotkanej postaci :evil_lol: Quote
Doginka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Vectra napisał(a):tak wpadłam na pomysł , daj mi Pepe , zaśpiewa Franiowi , to on ją oduczy , wciskania zadu każdej napotkanej postaci :evil_lol: Gordon też chetny do pomocy;-) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 a co tu tak cicho pani sexy dogomaniaczko :cool3: Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 a co będę pisać - w ciąży nie jestem, dziecka nie mam to nic się nie dziele :lol: a właśnie się dowiedziałam, że kolejna kuliżanka jest w 5 mies :) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):a co będę pisać - w ciąży nie jestem, dziecka nie mam to nic się nie dziele :lol: a właśnie się dowiedziałam, że kolejna kuliżanka jest w 5 mies :) czy nie masz wrażenia, że kolezanki cie osaczają :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 mam takie wrażenie i przeraża mnie to coraz bardziej... chyba zaczynam wpadać w panikę :shock: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):mam takie wrażenie i przeraża mnie to coraz bardziej... chyba zaczynam wpadać w panikę :shock: bierz się do roboty bo od wpadania w panikę jeszcze żadna w ciąże nie zaszła:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):mam takie wrażenie i przeraża mnie to coraz bardziej... chyba zaczynam wpadać w panikę :shock: wpadaj wpadaj czuj ta niepweność :evil_lol: Olcia napisał(a):bierz się do roboty bo od wpadania w panikę jeszcze żadna w ciąże nie zaszła:) ale pamiętaj Waszko ciąża jest zaraźliwa :eviltong: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 mam wrażenie że Waszka się zaszczepiniła przed tym wirusem:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):mam wrażenie że Waszka się zaszczepiniła przed tym wirusem:) a ja mam wrażenie, że czeka na właściwy moment - czyli będzie zamykała peleton i zbierze wszystkie gadzty od starszych młodych mam :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 dbsst napisał(a):a ja mam wrażenie, że czeka na właściwy moment - czyli będzie zamykała peleton i zbierze wszystkie gadzty od starszych młodych mam :evil_lol: cwaniara:) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Olcia napisał(a):cwaniara:) dobrze bardzo dobrze Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 waszkka sama nie wie czego chce i w tym tkwi problem....:huh: albo inaczej można to też nazwać, że waszka jest tchórzem :grab: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):waszkka sama nie wie czego chce i w tym tkwi problem....:huh: albo inaczej można to też nazwać, że waszka jest tchórzem :grab: to zamknij oczy nie patrz i zostaw działanie w rękach Tz-ta:):) Quote
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 malawaszka napisał(a):waszkka sama nie wie czego chce i w tym tkwi problem....:huh: albo inaczej można to też nazwać, że waszka jest tchórzem :grab: ale czego sie boisz FAJNIE JEST :cool3: Olcia napisał(a):to zamknij oczy nie patrz i zostaw działanie w rękach Tz-ta:):) i tu może być problem doszły mnie słuchy, że Waszka uczulona na ptaki :diabloti::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 dużo by pisać czego ja się boję.... generalnie tchórzyk jestem i panikarz - chyba po mnie jednak Luneta jest jaka jest :splat: jaka pani taki pies :shock: do tego jak myslę o dziecku to zaraz uprawiam czarnowidztwo :oops: Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):dużo by pisać czego ja się boję.... generalnie tchórzyk jestem i panikarz - chyba po mnie jednak Luneta jest jaka jest :splat: jaka pani taki pies :shock: do tego jak myslę o dziecku to zaraz uprawiam czarnowidztwo :oops: to możemy sobie przybic piątkę - bo ja panikara i dobrze, że TZ trzyma w garści moje zapędy :lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 dbsst napisał(a):to możemy sobie przybic piątkę - bo ja panikara i dobrze, że TZ trzyma w garści moje zapędy :lol: mój TZ natomiast tak bezgranicznie i mocno mnie kocha i wierzy w mój racjonalny zdrowy rozsądek:errrr:, że jest w stanie uwierzyć we wszystko co ja wymyślę i czego się będę bała i będzie panikował również - chyba :evil_lol: (chyba dotyczy tylko części o panikowaniu, a nie o kochaniu:megagrin: ) Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):mój TZ natomiast tak bezgranicznie i mocno mnie kocha i wierzy w mój racjonalny zdrowy rozsądek:errrr:, że jest w stanie uwierzyć we wszystko co ja wymyślę i czego się będę bała i będzie panikował również - chyba :evil_lol: (chyba dotyczy tylko części o panikowaniu, a nie o kochaniu:megagrin: ) ha ha ha to może być pewien problem jak bedziecie siedzieć przy kominku i zastanawiać się zupełnie racjonalnie czy w nocy dziki porwą wasze bliźniaki czy nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']ha ha ha to może być pewien problem jak bedziecie siedzieć przy kominku i zastanawiać się zupełnie racjonalnie czy w nocy dziki porwą wasze bliźniaki czy nie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: alby czy wzywać pogotowie jak kupa wypłynie koło szyi :roflt: w czasie zimy koty się nudzą Quote
malawaszka Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 .......................................... Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 bezwzględnie wezwać pogotowie ekologiczne :evil_lol: czy to jest worek po acanie jagnięcina & jabłko :roll: Quote
Recommended Posts