Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']mmmmmmmm Wasiu czy to nas tak kusisz czy pokazujesz jak kusisz TZa :diabloti:

nie kochana - ja nie mam takiego ślicznego ogonka :evil_lol:

Pepa świruje :shock: matko jak ja ego nienawidzę.... chodzi od drzwi do okna i wyje, molestuje koty - jedyne co mam nadzieję, ze tak jak przy poprzedniej cieczce zaakceptowała Fifkę tak teraz zaakceptuje Jogę i Młodą :lol:

Posted

[quote name='AnkaG']Ha ha nie bądź taka pewna, że Pepa pokocha koty. Kaja jak ma cieczkę to jest przyjaciółką Nuki a w pozostałym czasie niustająco warczy na nią.[/QUOTE]

ale po poprzedniej cieczce jako tako zaakceptowała Fifkę więc jest nadzieja :lol:

Posted

hahaha znowu dostałam super LOVESPAMa :roflt:

Witaj FRom Christin
My name is Chrtistin. I saw your profile today at pajeczyna.pl, a tak naprawdę acttract mnie i wielu uważa, że jesteś człowiek ja był patrząc pod kątem, aby podzielić się z miłości, Jak Twoje zdrowie? Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze z tobą. Wierzę, że możemy przenieść tutaj, ale należy pamiętać, że odległość, wiek i kolor dawka nie sprawa tego, co się liczy, to prawdziwa miłość i zrozumienie, w następnym e-mail i zawiera moje pictuer; byłem WAITHING dla poczty odpowiedź mnie adres poczty elektronicznej ([email protected]) w celu dalszego wprowadzenia.
Bye my love
Christin

niestety bez fotki :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha znowu dostałam super LOVESPAMa :roflt:

niestety bez fotki :lol:

:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]TZ nie jest zazdrosny :cool3::cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha o co ma być zazdrosny? o maile z translatora? czytamy je na głos i płaczemy ze śmiechu :lol:

dziwne że filtr to przepuszcza do skrzynki, ale jak juz przepuszcza to jest śmiesznie[/QUOTE]
Luncia jest śliczna!!!:loveu: jeszcze tak ladnego sznaucera nie widzialam i mowie to w stu procentach powaznie. Bardzo ładnie jest obcieta:crazyeye: To Twoja robota czy jakiegos fryzjera???

Posted

[quote name='niunka04']Luncia jest śliczna!!!:loveu: jeszcze tak ladnego sznaucera nie widzialam i mowie to w stu procentach powaznie. Bardzo ładnie jest obcieta:crazyeye: To Twoja robota czy jakiegos fryzjera???[/QUOTE]

hihihi to zalezy o które zdjęcia pytasz :lol: na początku obcinała ją fryzjerka - potem ja, w chwili obecnej nie jest obcięta w ogóle - jesteśmy w trakcie skubania i wygląda jak nieszczęście :lol:

Posted

no to masz branie :diabloti:

patrz , a Marysia się nie goni tak ... jak Pepa :diabloti:
wręcz przeciwnie , jak Franio ją zbyt mocno kochał , to ma do dziś ślad na nosie :evil_lol:
za to mama Frania i Mani :mdleje: tylko ona do azjaty naj naj tańczy :)

Posted

kurcze ja to już pól galerii obejrzalam od konca wiec to raczej twoja robota;) ja mam straszny problem ze skubaniem malej wlosow z uszu jeszcze dzis sie dowiedzialam ze od mamy nowego kota(czarnego) dostala swierzba;( no i sie leczymy narazie dwa jajeczka oczywiscie mamy kot tez dawke dostaje;) masz jakis sposob na czesanie i wyrywanie tych wlosow??? Bo Nika tego nienawidzi

Posted

hehehe ja też dostałam kilka dni temu takiego spama fajnego !! :D
tylko nie wiem czemu do mnie piszą kobiety hihihi

[QUOTE][SIZE=3][B]Nice To Meet You
Jestem Roseline, wysoki przystojny dziewczyny, tak pięknie
i troska o dobre zrozumienie, Targi w cerę, z dobrą opieką
podziału, uczciwość, widziałem swój profil na ([url]www.spaceadventure.pl[/url]), które interesowały mnie dużo
i postanowiłem skontaktować się z Tobą, naprawdę chcę mieć dobrą przyjaźń z Tobą
nawet jeśli żona możemy być ok przyjaciela, mam racji
Wybierając się jak mój przyjaciel, pls, jeśli chcesz wiedzieć więcej, proszę o kontakt
przez to moje ID ([email protected]) Musimy porozmawiać i
Nas wiedzieć więcej i równie przesyłanie zdjęć do siebie, nadzieję usłyszeć
od Ciebie.

bye z zadowoleniem
hugs.
Roseline ([email protected])
----------------------------------------------------------------------------------------
NICE TO MEET YOU
I Am Roseline,a tall good looking young girl,so lovely
and caring with good understanding.fair in complexion,care with good
sharing,honesty.I saw your profile at([url]www.spaceadventure.pl[/url]) which interested me much
and i decided to contact you.I really want to have a good friendship with you
even if you have married we can be friend ok ,i have a reason of
selecting you as my friend,pls if you wish to know more.Pls contact me
through this my id([email protected]) We need to talk and
know ourself more and equally share pictures to each other.hope to hear
from you.

Bye with a warmly
huggs.
Roseline ([email protected])[/B][/SIZE][/QUOTE]

Posted

hahahha Eria to samo dostałam dzisiaj :roflt: to jest najlepsze: [SIZE=3][B]wysoki przystojny dziewczyny, tak pięknie
i troska o dobre zrozumienie, Targi w cerę, z dobrą opieką
podziału,

hahaha płaczę ze smiechu jak to czytam
[/B][/SIZE]

Posted

Fifka jest wielce zdziwiona - że jak to? że czemu Pepa już mnie nie gania tylko molestuje :lol: Pepa Fifkę ju ż akceptuje od poprzedniej cieczki, ale ganianki są, a teraz łazi za nią po domu jak taki zbok namolny i Fifka nie wie o co kaman :lol: