malawaszka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']mmmmmmmm Wasiu czy to nas tak kusisz czy pokazujesz jak kusisz TZa :diabloti: nie kochana - ja nie mam takiego ślicznego ogonka :evil_lol: Pepa świruje :shock: matko jak ja ego nienawidzę.... chodzi od drzwi do okna i wyje, molestuje koty - jedyne co mam nadzieję, ze tak jak przy poprzedniej cieczce zaakceptowała Fifkę tak teraz zaakceptuje Jogę i Młodą :lol: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 a juz myślałam, że zaprosiłas nas do swojej alkowy ja durna :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ha ha nie bądź taka pewna, że Pepa pokocha koty. Kaja jak ma cieczkę to jest przyjaciółką Nuki a w pozostałym czasie niustająco warczy na nią. Quote
malawaszka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='AnkaG']Ha ha nie bądź taka pewna, że Pepa pokocha koty. Kaja jak ma cieczkę to jest przyjaciółką Nuki a w pozostałym czasie niustająco warczy na nią.[/QUOTE] ale po poprzedniej cieczce jako tako zaakceptowała Fifkę więc jest nadzieja :lol: Quote
Doginka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ale wiesz co się o nadziei mówi...:diabloti: Quote
malawaszka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 że jak każda matka kocha swoje dzieci :lol: Quote
malawaszka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 hahaha znowu dostałam super LOVESPAMa :roflt: Witaj FRom Christin My name is Chrtistin. I saw your profile today at pajeczyna.pl, a tak naprawdę acttract mnie i wielu uważa, że jesteś człowiek ja był patrząc pod kątem, aby podzielić się z miłości, Jak Twoje zdrowie? Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze z tobą. Wierzę, że możemy przenieść tutaj, ale należy pamiętać, że odległość, wiek i kolor dawka nie sprawa tego, co się liczy, to prawdziwa miłość i zrozumienie, w następnym e-mail i zawiera moje pictuer; byłem WAITHING dla poczty odpowiedź mnie adres poczty elektronicznej ([email protected]) w celu dalszego wprowadzenia. Bye my love Christin niestety bez fotki :lol: Quote
zerduszko Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ale szybki, od razu Ci wprowadzanie proponuje ;) Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Wasiu pomachałas ogonkiem i o szacun cały net sie napalił hahahahha Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha znowu dostałam super LOVESPAMa :roflt: niestety bez fotki :lol: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]TZ nie jest zazdrosny :cool3::cool3:[/FONT] Quote
malawaszka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 hahahaha o co ma być zazdrosny? o maile z translatora? czytamy je na głos i płaczemy ze śmiechu :lol: dziwne że filtr to przepuszcza do skrzynki, ale jak juz przepuszcza to jest śmiesznie Quote
niunka04 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='malawaszka']hahahaha o co ma być zazdrosny? o maile z translatora? czytamy je na głos i płaczemy ze śmiechu :lol: dziwne że filtr to przepuszcza do skrzynki, ale jak juz przepuszcza to jest śmiesznie[/QUOTE] Luncia jest śliczna!!!:loveu: jeszcze tak ladnego sznaucera nie widzialam i mowie to w stu procentach powaznie. Bardzo ładnie jest obcieta:crazyeye: To Twoja robota czy jakiegos fryzjera??? Quote
malawaszka Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='niunka04']Luncia jest śliczna!!!:loveu: jeszcze tak ladnego sznaucera nie widzialam i mowie to w stu procentach powaznie. Bardzo ładnie jest obcieta:crazyeye: To Twoja robota czy jakiegos fryzjera???[/QUOTE] hihihi to zalezy o które zdjęcia pytasz :lol: na początku obcinała ją fryzjerka - potem ja, w chwili obecnej nie jest obcięta w ogóle - jesteśmy w trakcie skubania i wygląda jak nieszczęście :lol: Quote
Vectra Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 no to masz branie :diabloti: patrz , a Marysia się nie goni tak ... jak Pepa :diabloti: wręcz przeciwnie , jak Franio ją zbyt mocno kochał , to ma do dziś ślad na nosie :evil_lol: za to mama Frania i Mani :mdleje: tylko ona do azjaty naj naj tańczy :) Quote
niunka04 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 kurcze ja to już pól galerii obejrzalam od konca wiec to raczej twoja robota;) ja mam straszny problem ze skubaniem malej wlosow z uszu jeszcze dzis sie dowiedzialam ze od mamy nowego kota(czarnego) dostala swierzba;( no i sie leczymy narazie dwa jajeczka oczywiscie mamy kot tez dawke dostaje;) masz jakis sposob na czesanie i wyrywanie tych wlosow??? Bo Nika tego nienawidzi Quote
Maga100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 hahah, boskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście, odpisałaś? :p Quote
Doginka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No i jak odpisałaś to też z translatora?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 hehehe ja też dostałam kilka dni temu takiego spama fajnego !! :D tylko nie wiem czemu do mnie piszą kobiety hihihi [QUOTE][SIZE=3][B]Nice To Meet You Jestem Roseline, wysoki przystojny dziewczyny, tak pięknie i troska o dobre zrozumienie, Targi w cerę, z dobrą opieką podziału, uczciwość, widziałem swój profil na ([url]www.spaceadventure.pl[/url]), które interesowały mnie dużo i postanowiłem skontaktować się z Tobą, naprawdę chcę mieć dobrą przyjaźń z Tobą nawet jeśli żona możemy być ok przyjaciela, mam racji Wybierając się jak mój przyjaciel, pls, jeśli chcesz wiedzieć więcej, proszę o kontakt przez to moje ID ([email protected]) Musimy porozmawiać i Nas wiedzieć więcej i równie przesyłanie zdjęć do siebie, nadzieję usłyszeć od Ciebie. bye z zadowoleniem hugs. Roseline ([email protected]) ---------------------------------------------------------------------------------------- NICE TO MEET YOU I Am Roseline,a tall good looking young girl,so lovely and caring with good understanding.fair in complexion,care with good sharing,honesty.I saw your profile at([url]www.spaceadventure.pl[/url]) which interested me much and i decided to contact you.I really want to have a good friendship with you even if you have married we can be friend ok ,i have a reason of selecting you as my friend,pls if you wish to know more.Pls contact me through this my id([email protected]) We need to talk and know ourself more and equally share pictures to each other.hope to hear from you. Bye with a warmly huggs. Roseline ([email protected])[/B][/SIZE][/QUOTE] Quote
malawaszka Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 hahahha Eria to samo dostałam dzisiaj :roflt: to jest najlepsze: [SIZE=3][B]wysoki przystojny dziewczyny, tak pięknie i troska o dobre zrozumienie, Targi w cerę, z dobrą opieką podziału, hahaha płaczę ze smiechu jak to czytam [/B][/SIZE] Quote
malawaszka Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 największe powodzenie to ma teraz Fifka... u Pepy :roflt: Pepa jest w niej zakochana na zabój - jak ją widzi za oknem to spiewa i wyje :lol: oszaleję Quote
zerduszko Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 A Fifka nie wykorzystuje sytuacji?? Quote
malawaszka Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Fifka jest wielce zdziwiona - że jak to? że czemu Pepa już mnie nie gania tylko molestuje :lol: Pepa Fifkę ju ż akceptuje od poprzedniej cieczki, ale ganianki są, a teraz łazi za nią po domu jak taki zbok namolny i Fifka nie wie o co kaman :lol: Quote
zerduszko Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Okaleczyłaś ja i pozbawiłaś mózgu... tfu macicy, to biedna nie wie... sadystka!! A jak z pozostałymi kiciami?? T trzecia juz zostaje? Quote
dbsst Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 no to piękna masz teraz sodome i gomore w domu piękną - jakies zdjęcia :cool3: Quote
Recommended Posts