Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj
jak widac psa ci podnienili albo w jakim sanatorium byla i zabrali jej tam pare lat, Marcus na nia supre dziala a i jak widac Pepa tyz sie mocno interesuje dzialaniami waryjotow?!
zdjecia cudne a rozbuchane male futra ,odjechane.
u mnie dzis od raniutka leje

Posted

apropo jorczka zdobywam nowe doświadczenia w sklepach w których byc mnie nie powinno czyli zabawkowe.
Wiecie, że widziałam tam maskotki jorczki były IDENTYCZNE jak żywe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to tak se wtrąciłam
Cześć Wasiu

Posted

[quote name='Vectra']:klacz: no foty miszcz !!! takie jak lubie , nie oddawaj Marcela !! ;)

[quote name='ariss']
dokładnie,nigdy takiej Luny nie widziałam!!!

weźcie mnie nie dobijajcie :placz::placz::placz: nie mogę go zostawić no nie mogę :-( chciałabym ale nie ma szans...

[quote name='Vectra']no w końcu się raz ze mną zgadzasz :diabloti:

[quote name='ariss']w końcu coś mądrego napisałaś:roflt::roflt::diabloti:;)

[quote name='Vectra']czasem zabłysnę :diabloti:

:crazyeye::roflt:

[quote name='Tekla64']Witaj
jak widac psa ci podnienili albo w jakim sanatorium byla i zabrali jej tam pare lat, Marcus na nia supre dziala a i jak widac Pepa tyz sie mocno interesuje dzialaniami waryjotow?!
zdjecia cudne a rozbuchane male futra ,odjechane.
u mnie dzis od raniutka leje

Pepa coraz przychylniej na Marcela patrzy :mad: u nas już też brzydko - nie pada, ale ciemno

[quote name='lolka75']http://img412.imageshack.us/img412/4607/dsc0089ew.jpg
Lunka w tym swietle wyglada jak jorczek:evil_lol::loveu:

haha może troche

Posted

zaczynają się śpiewy Marcela do Pepy :lol: ale ma tylko takie momenty na szczęście - po jedzeniu, po spacerze - widać wtedy jest pobudzony :lol:
Dobrze, że już jutro jedziemy - tak to sobie tłumaczę i teraz zmuszam się zeby nie leżeć z nim na kanapie i nie tulić tego pluszaka bo to by było bez sensu mieszanie mu w głowie, choć i tak będzie cieżko... naprawdę nie miałam tak fajnego psa jeszcze - śmiga po tych łąkach i obojętne za czym goni to jak zawołam zawraca w miejscu i pędzi z powrotem - i to pędzi z taką radością, że ... ehhhh

Ale czeka na niego super dom co do tego nie mam wątpliwości, oby szybko się tam odnalazł i będzie git :kciuki: jutro jeszcze w drodze do Bielska wstąpię do weta na kontrolne siku i oczekuję wyników wzorcowych!!! W przedszkolu u małego przyszłego pana Marcelkowego już wszyscy wiedzą, że Marcel jutro przyjedzie :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
na spacerach owszem super się bawią, ale w domu Luna nie lubi jak jest za dużo gadziny i się wyprowadza do mamy

no się rozumie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']to jutro też będziesz blisko :grins:

przejazdem :lol:

[quote name='zerduszko']Ale chyba nie zamierzasz gonić mojego lenia :eviltong:
Gdzie Ty z nim jedziesz??

do Bielska