Vectra Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [quote name='ariss']http://img42.imageshack.us/img42/3364/dsc0021wa.jpg to jest rewelacyjne!!! dokładnie,nigdy takiej Luny nie widziałam!!! no w końcu się raz ze mną zgadzasz :diabloti: Quote
ariss Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Vectra napisał(a):no w końcu się raz ze mną zgadzasz :diabloti: w końcu coś mądrego napisałaś:roflt::roflt::roflt::diabloti:;) Quote
Doginka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Hihihihihihihi Luna na patyku hahahahahha;-) Quote
Vectra Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 ariss napisał(a):w końcu coś mądrego napisałaś:roflt::roflt::roflt::diabloti:;) czasem zabłysnę :diabloti: Quote
Tekla64 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Witaj jak widac psa ci podnienili albo w jakim sanatorium byla i zabrali jej tam pare lat, Marcus na nia supre dziala a i jak widac Pepa tyz sie mocno interesuje dzialaniami waryjotow?! zdjecia cudne a rozbuchane male futra ,odjechane. u mnie dzis od raniutka leje Quote
lolka75 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 http://img412.imageshack.us/img412/4607/dsc0089ew.jpg Lunka w tym swietle wyglada jak jorczek:evil_lol::loveu: Quote
dbsst Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 apropo jorczka zdobywam nowe doświadczenia w sklepach w których byc mnie nie powinno czyli zabawkowe. Wiecie, że widziałam tam maskotki jorczki były IDENTYCZNE jak żywe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to tak se wtrąciłam Cześć Wasiu Quote
malawaszka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Vectra']:klacz: no foty miszcz !!! takie jak lubie , nie oddawaj Marcela !! ;) [quote name='ariss'] dokładnie,nigdy takiej Luny nie widziałam!!! weźcie mnie nie dobijajcie :placz::placz::placz: nie mogę go zostawić no nie mogę :-( chciałabym ale nie ma szans... [quote name='Vectra']no w końcu się raz ze mną zgadzasz :diabloti: [quote name='ariss']w końcu coś mądrego napisałaś:roflt::roflt::diabloti:;) [quote name='Vectra']czasem zabłysnę :diabloti: :crazyeye::roflt: [quote name='Tekla64']Witaj jak widac psa ci podnienili albo w jakim sanatorium byla i zabrali jej tam pare lat, Marcus na nia supre dziala a i jak widac Pepa tyz sie mocno interesuje dzialaniami waryjotow?! zdjecia cudne a rozbuchane male futra ,odjechane. u mnie dzis od raniutka leje Pepa coraz przychylniej na Marcela patrzy :mad: u nas już też brzydko - nie pada, ale ciemno [quote name='lolka75']http://img412.imageshack.us/img412/4607/dsc0089ew.jpg Lunka w tym swietle wyglada jak jorczek:evil_lol::loveu: haha może troche Quote
Doginka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Qrcze, w Wawce rano świeciło słoneczko do jakiejś 10 godzinki i było gorąco jak późną wiosną, a teraz zrobiło się szaro, ponuro, zostało tylko ciepło;-) Quote
weszka Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ale się Luna rozbrykała przy tym młodym chłopaczku! Normalnie nie poznaję jej! Quote
Cola Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='lolka75']http://img412.imageshack.us/img412/4607/dsc0089ew.jpg Lunka w tym swietle wyglada jak jorczek:evil_lol::loveu: rzeczywiście :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie oddawaj Marcela... Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 zaczynają się śpiewy Marcela do Pepy :lol: ale ma tylko takie momenty na szczęście - po jedzeniu, po spacerze - widać wtedy jest pobudzony :lol: Dobrze, że już jutro jedziemy - tak to sobie tłumaczę i teraz zmuszam się zeby nie leżeć z nim na kanapie i nie tulić tego pluszaka bo to by było bez sensu mieszanie mu w głowie, choć i tak będzie cieżko... naprawdę nie miałam tak fajnego psa jeszcze - śmiga po tych łąkach i obojętne za czym goni to jak zawołam zawraca w miejscu i pędzi z powrotem - i to pędzi z taką radością, że ... ehhhh Ale czeka na niego super dom co do tego nie mam wątpliwości, oby szybko się tam odnalazł i będzie git :kciuki: jutro jeszcze w drodze do Bielska wstąpię do weta na kontrolne siku i oczekuję wyników wzorcowych!!! W przedszkolu u małego przyszłego pana Marcelkowego już wszyscy wiedzą, że Marcel jutro przyjedzie :lol: Quote
Tekla64 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 bedzie dobrze z Marcelkiem i jego domkiem!!!!! bo tak ma byc ale Lunie naprawde dobrze zrobilo towarzystwo mlodzienca! Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 na spacerach owszem super się bawią, ale w domu Luna nie lubi jak jest za dużo gadziny i się wyprowadza do mamy Quote
Alicja Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [FONT=Arial]oooo to w sobote będziesz blisko ......:roll:[/FONT] Quote
Vectra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 malawaszka napisał(a):na spacerach owszem super się bawią, ale w domu Luna nie lubi jak jest za dużo gadziny i się wyprowadza do mamy no się rozumie :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oooo to w sobote będziesz blisko ......:roll:[/FONT] jutro jadę Alu Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Vectra napisał(a):no się rozumie :diabloti: no :lol: I JAK MI JESZCZE JEDNA NAPISZE, ŻEBYM GO ZOSTAWIŁA TO UDUSZE!!!! i tak jest mi ciężko.... Quote
Alicja Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='malawaszka']jutro jadę Alu to jutro też będziesz blisko :grins: Quote
zerduszko Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 malawaszka napisał(a):jutro jadę Alu Ale chyba nie zamierzasz gonić mojego lenia :eviltong: Gdzie Ty z nim jedziesz?? Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Alicja']to jutro też będziesz blisko :grins: przejazdem :lol: [quote name='zerduszko']Ale chyba nie zamierzasz gonić mojego lenia :eviltong: Gdzie Ty z nim jedziesz?? do Bielska Quote
zerduszko Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 malawaszka napisał(a):do Bielska Umówiłabyś się do Kropeczki na zdjęcia :razz: Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 o masz nie pomyślałam o tym - spróbuję, masz gdzieś pod ręką maila tej babki? bo gdzie ja mam go szukać teraz :shock: Quote
zerduszko Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Maila nie miałam, jak co to tylko tel. Na umowie powinno być. A umowa w schronie chyba. Quote
Alicja Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='malawaszka']przejazdem :lol: możesz przejechać przez Rybnik albo Jebie ;) Quote
Recommended Posts