malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 zerduszko napisał(a):Maila nie miałam, jak co to tylko tel. Na umowie powinno być. A umowa w schronie chyba. daj mi ten tel na pw bo ja mam gdzieś zapisane wszystko, ale ciągle jestem w trakcie budowy i nie mam czasu szukać tego wszystkiego :oops: Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 ha! mam i telefon :lol: wysłałam maila - jak nie odpisze do jutra rana to zadzwonię Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Zerduszko - już wróciłam z Bielska - chodź zobacz :lol: http://www.dogomania.pl/threads/141878-Schronisko-w-Gliwicach-potrzebna-pomoc-w-ogA-aszaniu-psiakA-w?p=13621558#post13621558 Quote
Maga100 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 a nie jedziesz przez Warszawę, a ściślej przez Pierdy? Przecież bliżej byś miała.... :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Maga100'] a nie jedziesz przez Warszawę, a ściślej przez Pierdy? Przecież bliżej byś miała.... :evil_lol: nie no co Ty - musiałabym przez Kielce :roflt: Quote
Vectra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 malawaszka napisał(a):nie no co Ty - musiałabym przez Kielce :roflt: to z Kielc masz niedaleko do Rzeszowa , wpadniesz na kawke do Franciszek małych :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 noo, Waszko, my ci tu fajną traskę opracujemy :loveu: Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 no to czekam - prześlijcie mi faxem do jutra do 13 :lol: Quote
Olcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 malawaszka napisał(a):no to czekam - prześlijcie mi faxem do jutra do 13 :lol: a znajdziesz chwilkę żeby z ruskimi na spacer skoczyć??? Quote
Olcia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 malawaszka napisał(a):ofkors :grins: o której mam się Ciebie spodziewać ?? co bym nie była nadgorliwa i ruskie 2 razy na spacer nie poszły:) Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 nie wiem - nie znam jeszcze planu podróży :lol: Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 banda szczekaczy w majtkach :lol: ii tadaaamm pierwszy raz razem jak kurki na grzędzie :lol: iiii trzyyyy :shock: Quote
dbsst Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 http://img31.imageshack.us/img31/6847/dsc0002li.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: rewelacja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 teraz masz równowagę w przyrodzie :evil_lol: a Pepa w majtach MISZCZ hahahahaahahahah Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 aha! moje śliczne spagetti, które wygląda jak różowe na zdjęciach jest śliwkowe, a lezy na ziemi bo Młoda przedwczoraj użyła go jako liany i bawiła się w tarzana :shock: Quote
Vectra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 malawaszka napisał(a):aha! moje śliczne spagetti, które wygląda jak różowe na zdjęciach jest śliwkowe, a lezy na ziemi bo Młoda przedwczoraj użyła go jako liany i bawiła się w tarzana :shock: buhahahahahahahahahahahaha , sikam , pluje piwem hahahahahah czemu nie ma zdjęć ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Maga100'] jestem urzeknięta kotami :mdleje: zapakować? ta z prawej się nada - ładnie lata na firankach :lol: [quote name='Vectra']buhahahahahahahahahahahaha , sikam , pluje piwem hahahahahah czemu nie ma zdjęć ? :evil_lol: bo nie było mnie wtedy w domu :shock: wyszłam z psami, patrzę sobie na okno tarasowe a tammm heejaaaaaa psów nie ma koty harcują :shock: skoki, piruety, chyba się mam talent naoglądała i chciała jak ci na szarfach pod niebem zatańczyć - obrazek był nie powiem - zabawny... gorzej jak wróciłam do domu... mniej zabawnie było bo teraz musimy kupić normalny karnisz - jednak ten linkowy nie zda u nas egzaminu :lol: Quote
Vectra Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 kup metalowy i przytwierdź długimi śrubami i nie piszę tego w żartach :) mieliśmy kota , karnisz linkowy i drewniany i potem metalowy :evil_lol: Ivanek też się kochał w zabawach w tarzana :mad: Quote
malawaszka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 tak - metalowy już wybrany :lol: Quote
dbsst Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 malawaszka napisał(a):aha! moje śliczne spagetti, które wygląda jak różowe na zdjęciach jest śliwkowe, a lezy na ziemi bo Młoda przedwczoraj użyła go jako liany i bawiła się w tarzana :shock: tak napewno ci uwierzymy, że nie jest różowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i, ze kto sie bawił w tarzana i jane :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts