Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Maila nie miałam, jak co to tylko tel. Na umowie powinno być. A umowa w schronie chyba.

daj mi ten tel na pw bo ja mam gdzieś zapisane wszystko, ale ciągle jestem w trakcie budowy i nie mam czasu szukać tego wszystkiego :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
aha! moje śliczne spagetti, które wygląda jak różowe na zdjęciach jest śliwkowe, a lezy na ziemi bo Młoda przedwczoraj użyła go jako liany i bawiła się w tarzana :shock:

buhahahahahahahahahahahaha , sikam , pluje piwem hahahahahah
czemu nie ma zdjęć ? :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'] jestem urzeknięta kotami :mdleje:

zapakować? ta z prawej się nada - ładnie lata na firankach :lol:

[quote name='Vectra']buhahahahahahahahahahahaha , sikam , pluje piwem hahahahahah
czemu nie ma zdjęć ? :evil_lol:

bo nie było mnie wtedy w domu :shock: wyszłam z psami, patrzę sobie na okno tarasowe a tammm heejaaaaaa psów nie ma koty harcują :shock: skoki, piruety, chyba się mam talent naoglądała i chciała jak ci na szarfach pod niebem zatańczyć - obrazek był nie powiem - zabawny... gorzej jak wróciłam do domu... mniej zabawnie było bo teraz musimy kupić normalny karnisz - jednak ten linkowy nie zda u nas egzaminu :lol:

Posted

kup metalowy i przytwierdź długimi śrubami i nie piszę tego w żartach :)
mieliśmy kota , karnisz linkowy i drewniany i potem metalowy :evil_lol:
Ivanek też się kochał w zabawach w tarzana :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
aha! moje śliczne spagetti, które wygląda jak różowe na zdjęciach jest śliwkowe, a lezy na ziemi bo Młoda przedwczoraj użyła go jako liany i bawiła się w tarzana :shock:

tak napewno ci uwierzymy, że nie jest różowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i, ze kto sie bawił w tarzana i jane :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: