Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:splat: głupia panikara głupia panikara głupia panikara :oops: pan doktor wziął szczypczyki i ząbek wyjął :evil_lol: nawet oporu tot nie stawiało :roll: samo wyszło... no ale antybiot mamy i przetokę do nosa też mamy :roll:

Posted

[quote name='Tekla64']no i cale szczescie ze juz po strachu!!!!
bedzie szybko dobrze i tobie i Pepie:lol:[/QUOTE]

no - ale to dopiero kawalątek tego co trzeba z nią zrobić... muszę jej usunąć guza i sterylke zrobić - to dopiero będzie :placz:

Posted

przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...

podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz:

Posted

[quote name='Bliss']przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ...

podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz:[/QUOTE]

jezu Bliss ja kto? już lece na Wasz wątek :mdleje:

Posted

[quote name='malawaszka']:splat: głupia panikara głupia panikara głupia panikara :oops: pan doktor wziął szczypczyki i ząbek wyjął :evil_lol: nawet oporu tot nie stawiało :roll: samo wyszło... no ale antybiot mamy i przetokę do nosa też mamy :roll:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i było tak panikować? :evil_lol: Sama mogłaś wyjąć ten ząbek ;)

[quote name='malawaszka']ja się nie zgadzam na dwie operacja - mają jej to zrobić za jedną i pojadę tylko tam, gdzie to w ten sposób zrobią - nie dam jej narkotyzować dwa razy :shake:[/QUOTE]

...i bardzo dobrze, będziemy trzymać kciuki :bigok:

Posted

[quote name='Justa']http://img297.imageshack.us/img297/8690/dsc0011i.jpg

Nie mów mi, że to Iga? Bo jeśli tak to chyba zwątpię i zacznę martwic się o przemijanie i przeciekanie mi czasu między palcami :mdleje:

A to czarne małe to kto to? ja nic nie wiem :placz:

no niestety to Iga - mnie też to przeraża...
a małe czarne to sceniaczek który był u mnie 2 dni - kochany malutek już pojechał dalej :loveu:

[quote name='Doginka']Waszko, a ja wpadłam powiedzieć, że będę trzymać kciuki za powodzenie dalszych operacjonów Pepuni;) Za ząbkowe usuwanie też trzymałam;):p

dzięx

[quote name='Cola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i było tak panikować? :evil_lol: Sama mogłaś wyjąć ten ząbek ;)

mogłam sama go wyjąc, ale antybiot musi brac więc tego sama nie mogłam zalecić

[quote name='Tekla64']witam
jak tam samopoczucie i deczko paikujacej panci i wyrwanej Pepci?
milego dnia zycze

piękny dzień dziś a mnie pęka głowa :placz: słonko świeci, chyba pójdę na spacer zaraz to może mi przejdzie

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:kciuki: za cięcia wszelakie [/FONT]

dzięki alu!

ja mam od wczoraj serię tłukących się rzeczy w domu :shock: wczoraj mała kota, która zapuszcza się coraz odwazniej i penetruje kąty jak tylko psy nie widzą potłukła moją sliczną kochaną doniczkę, które miałam dwie i ostała się jedna :placz: J obiecał, że spróbuje pokleić, ale to będzie widać bo dość sporo tych puzzli jest do składania :roll: a dziś "drzwi" od piwnicy - tymi drzwiami jest wstawiany w otwór materac z łóżka :lol: - źle wstawiłam i jak pierdyknęło to oczywiście trafiło w stos dopiero co pomytych naczyń - talerze, miseczki - no masakra :shock: ja wiem, ze już mi się nie podobały i kiedyś powiedziałam, że mogłyby się potłuc to byśmy fajniejsze kupić musieli, no ale nie czas teraz, nie czas :placz:

Posted

[quote name='malawaszka'] ja wiem, ze już mi się nie podobały i kiedyś powiedziałam, że mogłyby się potłuc to byśmy fajniejsze kupić musieli, no ale nie czas teraz, nie czas :placz:

Uważaj, czego sobie życzysz.... :diabloti:

Posted

kuźwa szlag by to :placz: okazało się, że ten cholerny materac poturbował mi Fifkę - pewnie ona próbowała sie przecisnać i wtedy on upadł, natłukł naczyć i jeszcze Fifkę uszkodził :placz: jakąś godzinę temu znalazłam ją w piwnicy, przestraszona, obolała, jeść nie chce, jak ją dotykam to boli :placz: weci nie odbierają telefonu, a moje dziecko kochane chce tylko spać... nie jest blada, ale obolała - na łapach stoi więc nie są połamane, bolą ją albo żebra albo wewnątrz - czy zawsze musi się coś dziać w taki dzień? jutro swięto - gdzie ja znajde rtg :placz: QRWA! :shake:

Posted

biedna Fifka :shake:
Ty może już nic nie rób, niczego nie dotykaj i najlepiej załóż sobie kaftanik i siedź cichutko, aż ten cały pech przejdzie :diabloti:

Posted

[quote name='Cola']biedna Fifka :shake:
Ty może już nic nie rób, niczego nie dotykaj i najlepiej załóż sobie kaftanik i siedź cichutko, aż ten cały pech przejdzie :diabloti:[/QUOTE]

chyba dobra rada :roll:

i jeszcze powinien mi ktoś w łeb puknac porządnie za to panikowanie :oops: Fifka dalej obolała, ale pospała, zrobiła brzydką qpe w kuwecie, nawet trochę skubnęła jedzonka i teraz się dobija do drzwi na dwór, ale jej nie puszczę - dzisiaj areszt... Fifa się nie załatwia w domu odkąd wychodzi na dwór - dziś musiała się załatwić bo zamknęłam ją w łazience z kuwetą, a już jej się bardzo chciało, usunęłam z kuwety co trzeba, a zaraz z góry zeszła Joga i zaznaczyła Fifkowa kuwetę :lol: śmiszne te koty są

Posted

[quote name='malawaszka']ifa się nie załatwia w domu odkąd wychodzi na dwór - dziś musiała się załatwić bo zamknęłam ją w łazience z kuwetą, a już jej się bardzo chciało, usunęłam z kuwety co trzeba, a zaraz z góry zeszła Joga i zaznaczyła Fifkowa kuwetę :lol: śmiszne te koty są[/QUOTE]
Koty to nic, jak mój królas dorwie się psich posłań, to znaczy :mad: oczywiście najpierw kombinacja jak się tam dostać i wyrzuca psy - siłą. A jak mu Lindzia łazi po terenie, to cała podłoga oblana :angryy:

Biedna Pepcia, tyle ją czeka :roll: A co to za guziwo ją nawiedziło?

Posted

hahaha ale jak królik wywala siłą psy z posłań? :roflt: hahaha padłam :evil_lol: moje by od razu zrobiły z niego potrawkę :roll:

Pepa ma guza na sutku - od początku jak ją znalazłam go ma, ale ostatnio się powiększył jak dostała cieczkę

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha ale jak królik wywala siłą psy z posłań? :roflt: hahaha padłam :evil_lol: moje by od razu zrobiły z niego potrawkę :roll:
Gryzie drapie skacze i strzela moczem :mad: Ustawił sobie je jak na pierwszym widać http://www.dogomania.pl/forum/f85/liza-z-ruchliwej-ulicy-wprost-do-wspanialego-domu-stalego-137607/index36.html#post12568284 :evil_lol:
Wyklikałam im nie robienie potrawek itp. ;)

[quote name='malawaszka']Pepa ma guza na sutku - od początku jak ją znalazłam go ma, ale ostatnio się powiększył jak dostała cieczkę
No, to jak nic musi mieć młode, z braku szczeniorów biorą się sucze problemy ze zdrowiem jakbys nie wiedziała :angryy:

Zdjecia :razz:

Posted

[quote name='zerduszko']Gryzie drapie skacze i strzela moczem :mad: Ustawił sobie je jak na pierwszym widać http://www.dogomania.pl/forum/f85/liza-z-ruchliwej-ulicy-wprost-do-wspanialego-domu-stalego-137607/index36.html#post12568284 :evil_lol:
Wyklikałam im nie robienie potrawek itp. ;)

No, to jak nic musi mieć młode, z braku szczeniorów biorą się sucze problemy ze zdrowiem jakbys nie wiedziała :angryy:

Zdjecia :razz:

hahahaha a to dobre - służki dwie i Król :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba muszę porządniej wziąć się za to klikanie bo jakoś moje dalej kotków nie chca pokochać :mad:

no tak :splat: nadrobimy przy najbliższej cieczce - kawalerów pewnie nie zabraknie :shock: