Cola Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='dbsst']te hormony[/QUOTE] fakt...czasami mam wrażenie, że zalewa mnie cały ocean hormonów :angryy: :loveu: :bigok: Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 :splat: głupia panikara głupia panikara głupia panikara :oops: pan doktor wziął szczypczyki i ząbek wyjął :evil_lol: nawet oporu tot nie stawiało :roll: samo wyszło... no ale antybiot mamy i przetokę do nosa też mamy :roll: Quote
Tekla64 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no i cale szczescie ze juz po strachu!!!! bedzie szybko dobrze i tobie i Pepie:lol: Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Tekla64']no i cale szczescie ze juz po strachu!!!! bedzie szybko dobrze i tobie i Pepie:lol:[/QUOTE] no - ale to dopiero kawalątek tego co trzeba z nią zrobić... muszę jej usunąć guza i sterylke zrobić - to dopiero będzie :placz: Quote
Tekla64 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ponoc super sie sprawdza metoda malutkich kroczkow!!!!!:evil_lol: nie mysl co jeszcze ino co najblizsze moze latwiej to zniesiesz?! bo inaczej sie wykonczysz dziewczyno Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 ja się nie zgadzam na dwie operacja - mają jej to zrobić za jedną i pojadę tylko tam, gdzie to w ten sposób zrobią - nie dam jej narkotyzować dwa razy :shake: Quote
Bliss Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ... podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz: Quote
malawaszka Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='Bliss']przepraszam, że się wcinam ale zginął mój pies - ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ... podejrzewam, że został ukradziony więc patrzcie uważnie ...:placz:[/QUOTE] jezu Bliss ja kto? już lece na Wasz wątek :mdleje: Quote
Justa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 http://img297.imageshack.us/img297/8690/dsc0011i.jpg Nie mów mi, że to Iga? Bo jeśli tak to chyba zwątpię i zacznę martwic się o przemijanie i przeciekanie mi czasu między palcami :mdleje: A to czarne małe to kto to? ja nic nie wiem :placz: Quote
Doginka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Waszko, a ja wpadłam powiedzieć, że będę trzymać kciuki za powodzenie dalszych operacjonów Pepuni;) Za ząbkowe usuwanie też trzymałam;):p Quote
Cola Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='malawaszka']:splat: głupia panikara głupia panikara głupia panikara :oops: pan doktor wziął szczypczyki i ząbek wyjął :evil_lol: nawet oporu tot nie stawiało :roll: samo wyszło... no ale antybiot mamy i przetokę do nosa też mamy :roll:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i było tak panikować? :evil_lol: Sama mogłaś wyjąć ten ząbek ;) [quote name='malawaszka']ja się nie zgadzam na dwie operacja - mają jej to zrobić za jedną i pojadę tylko tam, gdzie to w ten sposób zrobią - nie dam jej narkotyzować dwa razy :shake:[/QUOTE] ...i bardzo dobrze, będziemy trzymać kciuki :bigok: Quote
Tekla64 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 witam jak tam samopoczucie i deczko paikujacej panci i wyrwanej Pepci? milego dnia zycze Quote
Alicja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [FONT=Arial]:kciuki: za cięcia wszelakie [/FONT] Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Justa']http://img297.imageshack.us/img297/8690/dsc0011i.jpg Nie mów mi, że to Iga? Bo jeśli tak to chyba zwątpię i zacznę martwic się o przemijanie i przeciekanie mi czasu między palcami :mdleje: A to czarne małe to kto to? ja nic nie wiem :placz: no niestety to Iga - mnie też to przeraża... a małe czarne to sceniaczek który był u mnie 2 dni - kochany malutek już pojechał dalej :loveu: [quote name='Doginka']Waszko, a ja wpadłam powiedzieć, że będę trzymać kciuki za powodzenie dalszych operacjonów Pepuni;) Za ząbkowe usuwanie też trzymałam;):p dzięx [quote name='Cola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i było tak panikować? :evil_lol: Sama mogłaś wyjąć ten ząbek ;) mogłam sama go wyjąc, ale antybiot musi brac więc tego sama nie mogłam zalecić [quote name='Tekla64']witam jak tam samopoczucie i deczko paikujacej panci i wyrwanej Pepci? milego dnia zycze piękny dzień dziś a mnie pęka głowa :placz: słonko świeci, chyba pójdę na spacer zaraz to może mi przejdzie [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:kciuki: za cięcia wszelakie [/FONT] dzięki alu! ja mam od wczoraj serię tłukących się rzeczy w domu :shock: wczoraj mała kota, która zapuszcza się coraz odwazniej i penetruje kąty jak tylko psy nie widzą potłukła moją sliczną kochaną doniczkę, które miałam dwie i ostała się jedna :placz: J obiecał, że spróbuje pokleić, ale to będzie widać bo dość sporo tych puzzli jest do składania :roll: a dziś "drzwi" od piwnicy - tymi drzwiami jest wstawiany w otwór materac z łóżka :lol: - źle wstawiłam i jak pierdyknęło to oczywiście trafiło w stos dopiero co pomytych naczyń - talerze, miseczki - no masakra :shock: ja wiem, ze już mi się nie podobały i kiedyś powiedziałam, że mogłyby się potłuc to byśmy fajniejsze kupić musieli, no ale nie czas teraz, nie czas :placz: Quote
Alicja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [FONT=Arial]:glaszcze: będziesz miała mniej zmywania ;)[/FONT] Quote
Maga100 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='malawaszka'] ja wiem, ze już mi się nie podobały i kiedyś powiedziałam, że mogłyby się potłuc to byśmy fajniejsze kupić musieli, no ale nie czas teraz, nie czas :placz: Uważaj, czego sobie życzysz.... :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 kuźwa szlag by to :placz: okazało się, że ten cholerny materac poturbował mi Fifkę - pewnie ona próbowała sie przecisnać i wtedy on upadł, natłukł naczyć i jeszcze Fifkę uszkodził :placz: jakąś godzinę temu znalazłam ją w piwnicy, przestraszona, obolała, jeść nie chce, jak ją dotykam to boli :placz: weci nie odbierają telefonu, a moje dziecko kochane chce tylko spać... nie jest blada, ale obolała - na łapach stoi więc nie są połamane, bolą ją albo żebra albo wewnątrz - czy zawsze musi się coś dziać w taki dzień? jutro swięto - gdzie ja znajde rtg :placz: QRWA! :shake: Quote
Cola Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 biedna Fifka :shake: Ty może już nic nie rób, niczego nie dotykaj i najlepiej załóż sobie kaftanik i siedź cichutko, aż ten cały pech przejdzie :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Cola']biedna Fifka :shake: Ty może już nic nie rób, niczego nie dotykaj i najlepiej załóż sobie kaftanik i siedź cichutko, aż ten cały pech przejdzie :diabloti:[/QUOTE] chyba dobra rada :roll: i jeszcze powinien mi ktoś w łeb puknac porządnie za to panikowanie :oops: Fifka dalej obolała, ale pospała, zrobiła brzydką qpe w kuwecie, nawet trochę skubnęła jedzonka i teraz się dobija do drzwi na dwór, ale jej nie puszczę - dzisiaj areszt... Fifa się nie załatwia w domu odkąd wychodzi na dwór - dziś musiała się załatwić bo zamknęłam ją w łazience z kuwetą, a już jej się bardzo chciało, usunęłam z kuwety co trzeba, a zaraz z góry zeszła Joga i zaznaczyła Fifkowa kuwetę :lol: śmiszne te koty są Quote
AnkaG Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 No to obsewuj i trzymamy kciuki za łobuza małego.:lol: Quote
zerduszko Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='malawaszka']ifa się nie załatwia w domu odkąd wychodzi na dwór - dziś musiała się załatwić bo zamknęłam ją w łazience z kuwetą, a już jej się bardzo chciało, usunęłam z kuwety co trzeba, a zaraz z góry zeszła Joga i zaznaczyła Fifkowa kuwetę :lol: śmiszne te koty są[/QUOTE] Koty to nic, jak mój królas dorwie się psich posłań, to znaczy :mad: oczywiście najpierw kombinacja jak się tam dostać i wyrzuca psy - siłą. A jak mu Lindzia łazi po terenie, to cała podłoga oblana :angryy: Biedna Pepcia, tyle ją czeka :roll: A co to za guziwo ją nawiedziło? Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 hahaha ale jak królik wywala siłą psy z posłań? :roflt: hahaha padłam :evil_lol: moje by od razu zrobiły z niego potrawkę :roll: Pepa ma guza na sutku - od początku jak ją znalazłam go ma, ale ostatnio się powiększył jak dostała cieczkę Quote
zerduszko Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='malawaszka']hahaha ale jak królik wywala siłą psy z posłań? :roflt: hahaha padłam :evil_lol: moje by od razu zrobiły z niego potrawkę :roll: Gryzie drapie skacze i strzela moczem :mad: Ustawił sobie je jak na pierwszym widać http://www.dogomania.pl/forum/f85/liza-z-ruchliwej-ulicy-wprost-do-wspanialego-domu-stalego-137607/index36.html#post12568284 :evil_lol: Wyklikałam im nie robienie potrawek itp. ;) [quote name='malawaszka']Pepa ma guza na sutku - od początku jak ją znalazłam go ma, ale ostatnio się powiększył jak dostała cieczkę No, to jak nic musi mieć młode, z braku szczeniorów biorą się sucze problemy ze zdrowiem jakbys nie wiedziała :angryy: Zdjecia :razz: Quote
malawaszka Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='zerduszko']Gryzie drapie skacze i strzela moczem :mad: Ustawił sobie je jak na pierwszym widać http://www.dogomania.pl/forum/f85/liza-z-ruchliwej-ulicy-wprost-do-wspanialego-domu-stalego-137607/index36.html#post12568284 :evil_lol: Wyklikałam im nie robienie potrawek itp. ;) No, to jak nic musi mieć młode, z braku szczeniorów biorą się sucze problemy ze zdrowiem jakbys nie wiedziała :angryy: Zdjecia :razz: hahahaha a to dobre - służki dwie i Król :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chyba muszę porządniej wziąć się za to klikanie bo jakoś moje dalej kotków nie chca pokochać :mad: no tak :splat: nadrobimy przy najbliższej cieczce - kawalerów pewnie nie zabraknie :shock: Quote
Recommended Posts