Alicja Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 dbsst napisał(a):heloł nie było cie wczoraj to pewnie znaczy, żeś imprezowała co :cool1: [FONT=Arial]skręcała mebelki i DLA NAS będzie je focić [/FONT]:grins: Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]skręcała mebelki i DLA NAS będzie je focić [/FONT]:grins: dzwięk można sobie darować - bo chłopaki lubią powiedzieć dostadnie to i owo Wasiu czy tak skręcałas mebelki :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=R3bbPv3bYKI jesli tak to prosze masz tu prawdziwy film instruktazowy http://www.youtube.com/watch?v=LG4FAE0CqXA&feature=related Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Vectra napisał(a):od kogo mam się dowiedzieć ? :diabloti: a od kogo tam chcesz :cool1: dbsst napisał(a):heloł nie było cie wczoraj to pewnie znaczy, żeś imprezowała co :cool1: oczywiście :p Alicja napisał(a):[FONT=Arial]skręcała mebelki i DLA NAS będzie je focić [/FONT]:grins: J skręcał, ja byłam na spotkaniu ze znajomymi w MIEŚCIE :lol: najpierw sprzątałam pół dnia bo dziś goście przyjezdżają :shock: kocham gości z rodziny :loveu: dbsst napisał(a):dzwięk można sobie darować - bo chłopaki lubią powiedzieć dostadnie to i owo Wasiu czy tak skręcałas mebelki :diabloti: http://www.youtube.com/watch?v=R3bbPv3bYKI jesli tak to prosze masz tu prawdziwy film instruktazowy http://www.youtube.com/watch?v=LG4FAE0CqXA&feature=related otak tak - jakoś tak J skręcał :evil_lol: ale faktycznie Sąsiedzi to bez dźwięku bo tekst podłożony to jakby go układał jakiś niewyzyty gówniarz nabuzowany testosteronem :shock: Quote
asher Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ja to nawet chciałabym kotka, ale nie mam warunków, a za to nadrabiam bujną wyobraźnią :shake: Za chiny nie osiatkuję balkonu i nie będę zamykać okien, a to jednak drugie piętro... :shake: I w ogóle jakoś nie widzę kota w bloku, skazać go na kilkanaście lat życia w czterech ścianach? :shake: Quote
malawaszka Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 są koty, które się do tego nadaja, że tak powiem - starsze koty, młode jednak świrują i stąd są te demolki w mieszkaniach itd, a już całkiem nie wyobrażam sobie zamknąć w mieszkaniu kota, który zna wolność:shake: Quote
dbsst Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 hahaha sąsiedzi sa w deche - bez dzwięku niestety nie dało rady.....byli tylko z "tekstami" no i co juz nie chcesz Asherku kota miauuuuuuu :p Quote
AnkaG Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Malawaszko plisss możesz poprawić linki w moim popisie?? Ja nie umieju :oops: Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 a na pewno nie powrócą stare linki? żeby nie trzeba było potem od nowa zminiać:angryy: Quote
Tekla64 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 a gdzie zdjecia kuchenki nowki pewex sliczniutkiej pieknie pomalowanej i w ogole superasnej takiej ze az starch bo mnie juz zzera ciekawosc niepomierna Quote
malawaszka Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Tekla64 napisał(a):a gdzie zdjecia kuchenki nowki pewex sliczniutkiej pieknie pomalowanej i w ogole superasnej takiej ze az starch bo mnie juz zzera ciekawosc niepomierna mnie też :lol: kuchanka się robi nadal bo J nie ma czasu cały dzień robić i tylko wieczorkiem teraz się wział za to, wczoraj porobiliśmy i tak na raty Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Tekla64 napisał(a):a gdzie zdjecia kuchenki nowki pewex sliczniutkiej pieknie pomalowanej i w ogole superasnej takiej ze az starch bo mnie juz zzera ciekawosc niepomierna pewnie tak ją budowali, składali, montowali, że wyszedł im samolot :diabloti: Quote
Doginka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Albo taka w starym stylu z fajerkami i pogrzebaczem:diabloti: Quote
agbar Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Uff....nie bylo mnie chwilunie i sie balam ze kuchnie przegapilam....Ale nie...to ja poczekam.... Czekam..... Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Wasiu czy poszukac wam jeszcze jakis filmów instruktazowych czy już raczej dajecie sobie radę :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 jeszcze tylko musimy wykuć kilka dziur w ścianach, poprzerabiać instalacje, kupić blat i płytkę nad meble i może wtedy coś będzie z tego :p Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 malawaszka napisał(a):jeszcze tylko musimy wykuć kilka dziur w ścianach, poprzerabiać instalacje, kupić blat i płytkę nad meble i może wtedy coś będzie z tego :p czyli, że kiedy za dwa lata :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 jak gładko pójdzie :diabloti: Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 malawaszka napisał(a):jak gładko pójdzie :diabloti: zapamietać Wasi i spółki nie brać do remontów :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ale za to jak już skończymy to zobaczycie :crazyeye: :diabloti: wiem wiem coponiektórym się nie będzie podobało i tak - bo nie będzie drewna i takich tam, ale jakoś to przezyję :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 malawaszka napisał(a):ale za to jak już skończymy to zobaczycie :crazyeye: :diabloti: wiem wiem coponiektórym się nie będzie podobało i tak - bo nie będzie drewna i takich tam, ale jakoś to przezyję :evil_lol: no ciekawe czy jeszcze bedziemy mieć wzrok za te kilkadziesiąt lat jak skończycie :diabloti: no wiesz nie drewniana :shake::diabloti::eviltong::lol::lol::lol: Quote
Doginka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ale chociaż jakaś drewniana deska do krojenia chleba będzie?:diabloti: Quote
dbsst Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Doginka napisał(a):Ale chociaż jakaś drewniana deska do krojenia chleba będzie?:diabloti: oby chociaż jak widać oni są tacy anty eco że ,mogą mieć plastykową :diabloti: witaj WaśMajstrze :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 chyba WieśMajstrze :evil_lol: Quote
Maga100 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 J, jako prawdziwy wojownik, powienien pójść do lasu na wyręb, a nastepnie w drewutni wystrugać szafki kuchenne dla swojej ukochanej, żeby mogła gotować mu strawę :loveu: Quote
Recommended Posts