Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nooo jednak jestem artystka :oops: właśnie obleciałam wieś w poszukiwaniu Fifki bo już nie na żarty się przeraziłam bo nie była na kolacji, a u niej to się nie zdarza :shake: cała roztrzęsiona, jak wariatka - no bo co myślą sobie ludzie na wsi o takiej jednej co chodzi o 22 i nawołuje kota :stupid: zawsze się trzymała blisko domu, zawsze na wołanie wybiegała skądś tam i przybiegała - moje wizje: te dwa psy które tu biegały - albo ją zagoniły gdzieś i się boi wyjść, albo... bałam się tego pomyśleć nawet, OD naprawiał samochód a ja widziałam jak mu łazi pod maską podniesioną - więc wizja - maska mu spadła na kota, kot nie żyje, a OD się boi przyznać :stupid: obejrzałam samochód z latarką czy nie ma śladów :evil_lol: dobrze powycierał :lol: no i różne takie mi po głowie chodziły :shock: chodzę, wołam, nagle słyszę: miaaauuuuu no to lece nasłuchuję, miauuuu z kurnika sasiada :angryy: kurnik zawarty :mdleje: za kratami moje Fifeczka :placz: no to telefon do sąsiada - że przepraszam, ale czy mogliby wypuścić mojego kota ze swojego kurnika bo na kolacji nie był i się boi... usłyszałam "hahaha a za ile?" :mad: :lol: potem jeszcze że jej tam dobrze i ciepło z kurkami i myszki pewnie sobie łowi bo tam zboże... ale musiałam uprosić, że ona musi spać w domu bo jest niepełnoletnia i ją wypuścili... uffffff :shithappens:

Posted

no i zrujnowałaś kotu taki raj na ziemi między kurą a myszą mogła spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a teraz mam pchło/wszo-fobię i muszę jej spota nałożyć bo na samą myśl zaczynam się drapać :mad:

jakbys nie była taka nadgorliwa to wszyscy mieliby spokojną noc a teraz kota ma najbardziej przekichane. Nie dość, że nie tam gdzie jest wszystko pod ręka to jeszcze będzie smierdzieć brakiem pchły :shake:
oj Waszka Waszka widać ze niedawno wyszłas ty z miasta :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']warstewki mają się świetnie :multi: malowanie skończone - może jutro jakiś mebelek skręcimy :loveu:

[quote name='Maga100']to wstaw potem zdjątko :loveu:

[quote name='malawaszka']wezmę do rączki aparacik i cyknę zdjątko śliczne :loveu:

[quote name='Maga100']to ja poczekam na fotaski :loveu:
a teraz idę spatku, papatki :loveu:

rzyg rzyg rzyg

[quote name='malawaszka']nie spaciulkaj tyle bo Ci się kochanieńka odleżynki porobią :loveu::loveu::loveu:
o matko i córko :shake:

Posted

Nio, wreszcie weszłam na Dogo.. normalnie:p
Czytałam wszystko - kotnaping Ci się przytrafił:crazyeye:mam nadzieję, że nie osiwiałaś ze zmartwienia i że jednak wszołów na kocicy nie było:diabloti:
Filmik swietny, już oczami wyobraźni widzę w takim tańcu obie Twoje sucz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Buahahahah wyobrażam sobie Ciebie goniącą po wsi za Fifką :D:D:D Wsiowi mają ubaw z miastowej baby pewnie hihi Ale oczywiście ja zachowywałabym się tak samo ;)