Katerinas Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 boszzeee.... Malawaszka... Tak szybko przejrzałam link co podałaś... :( To straszne... poryczałam się jak bóbr... :cry: kurde... normalnie bym wzięła jeszcze czartego, piątego psa... gdybym tylko mogła :cry: Niech no Michał trochę podrośnie ... A ludzie w tym a'la schronisku to chyba jakieś potwory :x Quote
aga1215 Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 [quote name='Katerinas']boszzeee.... Malawaszka... Tak szybko przejrzałam link co podałaś... :( To straszne... poryczałam się jak bóbr... :cry: kurde... normalnie bym wzięła jeszcze czartego, piątego psa... gdybym tylko mogła :cry: Niech no Michał trochę podrośnie ... A ludzie w tym a'la schronisku to chyba jakieś potwory :x Chyba tak jest w większości schronisk :( czy oni już tacy są od początku czy dopiero potem ogarnia ich znieczulica??? z miłych wiadomości Poświata podbiła SOPOT !!!!!!! :angel: Quote
malawaszka Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 Oliwia była na swoich pierwszych wakacjach :fadein: Mam nowych Przyjaciół 8) Kubusia i Zosię Zosia zajęła kawałek mojej maty :-? Raz kiedyś było mi smutno - nie wiem czemu, ach te kobiece humory :roll: ale Kubuś przyszedł i dał mi swojego smoczka :) Chyba się w Nim zakocham 8) Na tych wakacjach zdobyłam swój pierwszy szczyt :multi: aaale bolały nogi - było bardzo ciężko ale się nie poddałam :) A tak wogóle to robię sobie z Was jaja :lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Wszystkie bąbelki cudowne i słodziuchne :wink: a Kubuś taki kochany chłopczyk jak mój duzy synuś Kuba :wink: Quote
malawaszka Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 a wogóle to mam wspaniałe wieści od Bolusia :fadein: ODRASTAJĄ MU WŁOSKI :multi: mój Bolutek niedługo będzie wyglądał jak prawdziwy piesek :wink: bardzo się cieszę z tego :angel: Quote
Alicja Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 malawaszka napisał(a):a wogóle to mam wspaniałe wieści od Bolusia :fadein: ODRASTAJĄ MU WŁOSKI :multi: mój Bolutek niedługo będzie wyglądał jak prawdziwy piesek :wink: bardzo się cieszę z tego :angel:SUPER :angel: to za niedługo Bolutek pójdzie do fryzjera :roll: Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 ło matko jakie Przeczkole Fajowe :D tyle dziecie pod jjednym dachem :angel: Quote
malawaszka Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 był z nimi jeszcze jeden chłopaczek - dwulatek Miłosz, ale jakoś nie załapał się na wspólną fote :fadein: Quote
dbsst Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 malawaszka napisał(a):był z nimi jeszcze jeden chłopaczek - dwulatek Miłosz, ale jakoś nie załapał się na wspólną fote :fadein: hehehe bo pewnie Miłosz to diabelek wcielony :D Quote
Justa Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Jakie słodziakowate foteczki!!! :angel: Bardzo cieszem siem, że Bolutek zaroslaczek będzie :D Chociaż jest opiękny taki jaki jest teraz :angel: I na pewno szczęśliwy, nawet bez włosków :D :angel: Quote
malawaszka Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 a ja się cieszę bardzo bardzo z tego, bo Bolusiowi było zimno - nawet jak lekko kropił deszcz to Boluś się kulił :roll: jeszcze nie ma za dużo tych włosków, ale najważniejsze że ruszyły :-) wiemy przynajmniej, że dobrze postępujemy w leczeniu :fadein: Quote
daga10011 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 super :D .bedziesz podwojnie na fryzjera wydawala kase :lol: Quote
PIKA Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 I niedługo będzie narzekać,. że ma dwa psy do obcięcia :lol: Quote
aga1215 Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 PIKA napisał(a):I niedługo będzie narzekać,. że ma dwa psy do obcięcia :lol: i będzie musiała poszukać fryzjera "męskiego" :wink: :lol: BTW - bardzo cieszy wiadomość o Bolusiu :angel: Quote
Guest bernulka Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Jaka ona jest cudowna!! :buzi: paździoszki Quote
arima Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 malawaszka napisał(a):a ja się cieszę bardzo bardzo z tego, bo Bolusiowi było zimno - nawet jak lekko kropił deszcz to Boluś się kulił :roll: jeszcze nie ma za dużo tych włosków, ale najważniejsze że ruszyły :-) wiemy przynajmniej, że dobrze postępujemy w leczeniu :fadein: Malawaszka super :multi: znaczy,że Boluś zdrowieje na dobre :D :D :D Ja też Czange na dworzu długo trzymam,żeby zmarzła :-? Myślisz,że to coś da? Quote
Justi0022 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Malawaszka - super wiadomość Bolusiowa :lol: Maluchy bombowe :lol: Quote
Katerinas Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Zdjęcia suuuper :angel: :angel: :angel: I fajnie że Boluś zarasta sierścią :D Quote
Siostra Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 waszko, zdjęcia z cyklu "bejbi"cudowne. Bejbiki również, a Olowka debeściak :angel: Quote
anetta Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Waszeczko, to pieknie ze Bolutek odrasta :lol: :D :D Bardzo sie ciesze :angel: Quote
dbsst Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 no to sie syscy z siersci cieszymy a teraz nowe foty czas wstawic :D Quote
Justa Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 dbsst napisał(a):no to sie syscy z siersci cieszymy a teraz nowe foty czas wstawic :D Dobrze godosz debeściaro! :evilbat: Quote
malawaszka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 arima napisał(a): Ja też Czange na dworzu długo trzymam,żeby zmarzła :-? Myślisz,że to coś da? :lol: ale ja Bolusia nie trzymałam na dworze, żeby zarósł :lol: on nie chciał wychodzić wogóle jak było zimno - na siłę musiałam ciągnąć na dwór :roll: on odrasta bo dostaje leki - i one działają :angel: za jakieś 2 tyg robimy kontrolne badania krwi czy potrzeba jeszcze zwiększyć dawkę czy taka jest dobra - on na tych lekach będzie już do końca życia :roll: a Czanga jest zdrowa - to jej w mig włosiury odrosną :kciuki: Quote
Alicja Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Za Bolutkowe afro :wink: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts