Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

boszzeee.... Malawaszka... Tak szybko przejrzałam link co podałaś... :(
To straszne... poryczałam się jak bóbr... :cry:
kurde... normalnie bym wzięła jeszcze czartego, piątego psa... gdybym tylko mogła :cry:
Niech no Michał trochę podrośnie ...
A ludzie w tym a'la schronisku to chyba jakieś potwory :x

Posted

[quote name='Katerinas']boszzeee.... Malawaszka... Tak szybko przejrzałam link co podałaś... :(
To straszne... poryczałam się jak bóbr... :cry:
kurde... normalnie bym wzięła jeszcze czartego, piątego psa... gdybym tylko mogła :cry:
Niech no Michał trochę podrośnie ...
A ludzie w tym a'la schronisku to chyba jakieś potwory :x

Chyba tak jest w większości schronisk :( czy oni już tacy są od początku czy dopiero potem ogarnia ich znieczulica???

z miłych wiadomości Poświata podbiła SOPOT !!!!!!! :angel:

Posted

Oliwia była na swoich pierwszych wakacjach :fadein:

Mam nowych Przyjaciół 8) Kubusia i Zosię

Zosia zajęła kawałek mojej maty :-?

Raz kiedyś było mi smutno - nie wiem czemu, ach te kobiece humory :roll: ale Kubuś przyszedł i dał mi swojego smoczka :)

Chyba się w Nim zakocham 8)

Na tych wakacjach zdobyłam swój pierwszy szczyt :multi: aaale bolały nogi - było bardzo ciężko ale się nie poddałam :)

A tak wogóle to robię sobie z Was jaja :lol:

Posted

a wogóle to mam wspaniałe wieści od Bolusia :fadein: ODRASTAJĄ MU WŁOSKI :multi: mój Bolutek niedługo będzie wyglądał jak prawdziwy piesek :wink: bardzo się cieszę z tego :angel:

Posted

malawaszka napisał(a):
a wogóle to mam wspaniałe wieści od Bolusia :fadein: ODRASTAJĄ MU WŁOSKI :multi: mój Bolutek niedługo będzie wyglądał jak prawdziwy piesek :wink: bardzo się cieszę z tego :angel:
SUPER :angel: to za niedługo Bolutek pójdzie do fryzjera :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
był z nimi jeszcze jeden chłopaczek - dwulatek Miłosz, ale jakoś nie załapał się na wspólną fote :fadein:

hehehe bo pewnie Miłosz to diabelek wcielony :D

Posted

Jakie słodziakowate foteczki!!! :angel:

Bardzo cieszem siem, że Bolutek zaroslaczek będzie :D Chociaż jest opiękny taki jaki jest teraz :angel: I na pewno szczęśliwy, nawet bez włosków :D :angel:

Posted

a ja się cieszę bardzo bardzo z tego, bo Bolusiowi było zimno - nawet jak lekko kropił deszcz to Boluś się kulił :roll: jeszcze nie ma za dużo tych włosków, ale najważniejsze że ruszyły :-) wiemy przynajmniej, że dobrze postępujemy w leczeniu :fadein:

Posted

PIKA napisał(a):
I niedługo będzie narzekać,. że ma dwa psy do obcięcia :lol:

i będzie musiała poszukać fryzjera "męskiego" :wink: :lol:
BTW - bardzo cieszy wiadomość o Bolusiu :angel:

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja się cieszę bardzo bardzo z tego, bo Bolusiowi było zimno - nawet jak lekko kropił deszcz to Boluś się kulił :roll: jeszcze nie ma za dużo tych włosków, ale najważniejsze że ruszyły :-) wiemy przynajmniej, że dobrze postępujemy w leczeniu :fadein:

Malawaszka super :multi: znaczy,że Boluś zdrowieje na dobre :D :D :D
Ja też Czange na dworzu długo trzymam,żeby zmarzła :-? Myślisz,że to coś da?

Posted

arima napisał(a):

Ja też Czange na dworzu długo trzymam,żeby zmarzła :-? Myślisz,że to coś da?

:lol: ale ja Bolusia nie trzymałam na dworze, żeby zarósł :lol: on nie chciał wychodzić wogóle jak było zimno - na siłę musiałam ciągnąć na dwór :roll: on odrasta bo dostaje leki - i one działają :angel: za jakieś 2 tyg robimy kontrolne badania krwi czy potrzeba jeszcze zwiększyć dawkę czy taka jest dobra - on na tych lekach będzie już do końca życia :roll:

a Czanga jest zdrowa - to jej w mig włosiury odrosną :kciuki: