Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
widzialam w TV program o najwiekszych plazach swiata, m. in. byl tam aksolotl :P

No to Waszka musi chyba wybudować basen... Tak na wszelki wypadek... :)

Posted

:wallbash: niedobla pańcia Lunkowa zapomniała ze Lunka miała urodzinki 13 sielpnia :( :cry: to przez to całe zamieszanie schroniskowe :(

PRZEPRASZAM LUNECZKO MOJA NAJUKOCHAŃSZA!!!!!!!

STO LAT ŻYJ ZE MNĄ W ZDRÓWKU I SZCZĘŚCIU!!!! :calus: :drinking: :drinking: :drinking:

a nie przypomniałabym sobie gdyby nie urodzinki RR :oops:

Posted

na szybko Lunetka dostała prezenciq spóźionny :oops:

i usilnie udawała, że nic nie ma za nią :lol:

ściemniara :lol:

no zobacz, że tam jest coś znacznie ciekawszego :lol:

a tymczasem Bolusiowi się coś pomyliło :lol:

Posted

:new-bday: STO LAT DLA LUNECZKI :D
Ale niezła z niej ściemniara :lol: Ciekawe jak długo będzie taką kość jadła :wink: I czy w nocy nie będzie spała aby jej pilnować :lol:

A Boluś chyba woli kocyk niż posłanko :D

Posted

Luneczka skończyła 3 lata :D :drinking: :drinking: :drinking: a kość jest teraz jej wielkim ciężarem - ona tak zawsze jak dostanie kostuchę, to chodzi z nią podomu, kombinuje gdzie schować, nieraz w nocy obudziłam sie bo mi w kołdrę zakopywała gnata :lol: a nie daj boże żeby Boluś albo koty zbliżyły się do miejsca gdzie jest ów skarb :roll:

a Bolutkowe urodzinki będą 3 maja czyli wtedy kiedy przywiozłam go do domu :fadein:

najbardziej to Boluś lubi spać na kocyku na legowisku, ale że akurat kocyk mu zjechał to cóż było robić :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Luneczka skończyła 3 lata :D :drinking: :drinking: :drinking: a kość jest teraz jej wielkim ciężarem - ona tak zawsze jak dostanie kostuchę, to chodzi z nią podomu, kombinuje gdzie schować, nieraz w nocy obudziłam sie bo mi w kołdrę zakopywała gnata :lol: a nie daj boże żeby Boluś albo koty zbliżyły się do miejsca gdzie jest ów skarb :roll:
a Bolutkowe urodzinki będą 3 maja czyli wtedy kiedy przywiozłam go do domu :fadein:
najbardziej to Boluś lubi spać na kocyku na legowisku, ale że akurat kocyk mu zjechał to cóż było robić :lol:

to Luneczka już kobitka :P :lol: a Boluś w święto będzie imprezował :wink: :lol:
mój poprzedni psiak średni sznaucerek (prawie :wink: ) Bubi też pilnował zabawek :P kiedyś przyjechała koleżanka z psiakiem, my patrzymy,a Bubciu pozbierał zabawki z całej chałupy (nawet z najciemniejszego kąta :lol: ), zaniósł wszystkie pod kuchenny stół i położył się na nich :lol:
a jaki był przy tym cichutki :lol:

BTW - widziałaś sznaucerka Apisa w Galerii?

Posted

aga1215 napisał(a):
mój poprzedni psiak średni sznaucerek (prawie :wink: ) Bubi też pilnował zabawek :P kiedyś przyjechała koleżanka z psiakiem, my patrzymy,a Bubciu pozbierał zabawki z całej chałupy (nawet z najciemniejszego kąta :lol: ), zaniósł wszystkie pod kuchenny stół i położył się na nich :lol:
a jaki był przy tym cichutki :lol:

:-? Luna to ciągle robi :roll: czasami jak jej odwala to nawet mój mały dywanik w zeberkę wciąga pod łóżko jak mój tata na nim stanie :evilbat: :lol:

oo nie widziałam nowej galerii - lecę poszukać :fadein:

Posted

to spoznione zyczenia :new-bday: :BIG: :drinking: .a u mnie Gala jak dostanie gnata-ale takiego z miechem,to hop na wyro i pilnuje gnata-nie je,tylko chowa pod siebie.Jak reszta psiarni pozre swoje,ona zaczyna perfidnie na ich oczach delektowac sie swoim kaskiem doprowadzajac je do istnej rozpaczy :lol:

Posted

Oooo w moim kochanym temacie tak długo nir byłam... A fe, a fe, a fe. I ni wiedziałam że były dinozaury, smoczyce, pterodaktyle, fioletowe Bolutki... :oops: :cry: :oops: I znowu jestem stratna !!! Ale przynajmniej tu się pije z umiarem i arystokratycznie. Bo u TEJ RYDZEWSKIEJ, to mówie Wam - co tam się dzieję. Piją, chyba się zlewają - no i ja sprzątaczka może będę mogła znaleźć robotę... . MAGA wielkie dzięki, że wystawiłaś mi listy referencyjne - i chyba TA RYDZEWSKA mnie przyjmie :D

A A dla Lunetki ; kolorowej chusteczki, dobrej fryzjereczki, z polędwiczką miseczki, przydałyby Ci się nowe błyszczące boteczki.
NO I FIOLETOWEGO BODYGARDA BOLUTA OBOWIĄZKOWO. Dama wszak opieke musi mieć !!! Tylko żadnych ppterodaktyli ani broń Boże Tyranosaurusa Rexa :o

Posted

Ach, a w magló muwiły, że ta Rydzewska - to łona ma psa MORDERCĘ :o :evilbat: :o I już w komitecie Osiedlowym ustalono, że podlegnie tej, no , tej e k s t e r m i n a c j i. Rydzewskiej darujo - bo ma przystojnego męża. Ale niech lepi uwagie zwraca. No.

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Piją, chyba się zlewają - no i ja sprzątaczka może będę mogła znaleźć robotę... . MAGA wielkie dzięki, że wystawiłaś mi listy referencyjne - i chyba TA RYDZEWSKA mnie przyjmie :D

Nie ma co, ja wystawiałam referencje tobie i Pice w jednym :lol: Bo mi się zlałyście :lol: