anetta Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 malawaszka napisał(a):dziękuję, nie latam :-? Nawet za darmo? 8) Wystarczy miec wazny paszport :talker: :smilecol: Quote
aga1215 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 anetta napisał(a):malawaszka napisał(a):dziękuję, nie latam :-? Nawet za darmo? 8) Wystarczy miec wazny paszport :talker: :smilecol: swój albo psi - ale wtedy z psem trzeba :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Camara Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Waszko, rewelacja i zdjęcia i opisy :P Wszystkożerny Bolutek... miodzio... ja siem rozpłynęłam :loveu: Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 anetta napisał(a):malawaszka napisał(a):dziękuję, nie latam :-? Nawet za darmo? 8) Wystarczy miec wazny paszport :talker: :shake: bojam sie :oops: musiałabym sporo :drinking: albo :HUT012: :lol: Quote
LAZY Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Waszka latanie jest bezpieczniejsze od jazdy samochodem :) Quote
PIKA Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Waszka Lazy dobrze gada :lol: statystycznie wiecej ludzi ginie w wypadkach drogowych niz lotniczych :wink: Ja tez sie bojam, :-? ale z drugiej strony... uwielbiam latac :oops: Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 ja tam mam w nosie statystyki, ale jakoś mi nie po drodze bez drogi pod kołami :lol: no! mnie też :lol: coo?? co mówicie?? latanie?? ehhh głupoty Wam w głowie - patyki są najlepsze :lol: Quote
daga10011 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Foteczki super extra jak zwykle :D :P a ja kocham latac :oops: . Quote
malawaszka Posted August 4, 2005 Author Posted August 4, 2005 ja nigdy nie latałam i jak nie będzie takiej KONIECZNOŚCI to nie polecę :-? :oops: ja mogę kurde do mojej wymarzonej Nowej Zelandii płynąś statkiem przez ocean miesiącami ale nie latać 0X KOCHAM te szkraby moje niegrzeczne nad życie :D Quote
daga10011 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 no bo jak tu ich nie kochac????? :D :P ..oj waszka-jakbys miala tak dlugo plynac to w polowie drogi tesknie bys spogladala na samoloty :lol: ja tez sie kiedys balam....i zawsze jak siedze w samolocie,mam lekkiego stresa...ale jak moja coora jest na ziemi,to spoko-jestem ubezpieczona solidnie specjalnie dla niej :D ..i moge sie cieszyc lotem..najbardziej lubie start :P Quote
arima Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Malawaszka ja też sie bojam latać okropnie :errrr: :shock: Quote
PIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 daga10011 napisał(a): najbardziej lubie start :P A ja nie za bardzo lubię ani momentu startu ani lądowania :roll: Zresztą w czasie startu i lądowania najczęściej dochodzi do wypadków, a poza tym, przed lądowaniem jak samolot zniży lot to mi uszy przytyka i tego nie lubię :-? A w przestworzach – super :angel: A płynąć czymkolwiek po oceanach bym za nic nie chciała – nie dośc, ze nudno :-? to jeszcze w razie wypadku zanim dotarłaby pomoc to by mnie jakieś rekiny pożarły :o Quote
dbsst Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 powiem tylko tyle :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
malawaszka Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 nie zdążyłam dziś jechać, bo bylam z dziewczynami i tym maleństwem u wetq Quote
Justi0022 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Łłoooo, Waszka znów coś wykumbinowała :lol: lecem czytać wszystko od początku :lol: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='malawaszka']nie zdążyłam dziś jechać, bo bylam z dziewczynami i tym maleństwem u wetqpoczytałam o szczypioreczku :wink: Quote
malawaszka Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 cudowna jest prawda? ja się zakochałam na zabój :iloveyou: Quote
PIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']nie zdążyłam dziś jechać, bo bylam z dziewczynami i tym maleństwem u wetqpoczytałam o szczypioreczku :wink: Ja tez Sliczny jest :D Może zostanie w domu, w którym o niego tak dbają ? Tyle serca w małą włozyli, że chyba szkoda im bedzie oddać pieska :wink: Quote
Alicja Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ta szczypioreczka Fionka taka maleńka , bezsprzecznie zginęłaby w schronisku :( Quote
malawaszka Posted August 5, 2005 Author Posted August 5, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']nie zdążyłam dziś jechać, bo bylam z dziewczynami i tym maleństwem u wetqpoczytałam o szczypioreczku :wink: Ja tez Sliczny jest :D Może zostanie w domu, w którym o niego tak dbają ? Tyle serca w małą włozyli, że chyba szkoda im bedzie oddać pieska :wink: też bym tak chciała, zle raczej nie ma takiej opcji - niedawno przygarnęli sunię collie którą właściciele chcieli uśpić :x i mają jeszcze swojego drugiego psa i 5 kotów :roll: :fadein: ale jak tylko wyleczymy tą małą to myślę że taki skarbek migusiem znajdzie domej - jest cudowna a jeszcze jak zacznie brykać jak na szczeniaczka przystało to ja sama ją wezmę :lol: Quote
aga1215 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']nie zdążyłam dziś jechać, bo bylam z dziewczynami i tym maleństwem u wetqpoczytałam o szczypioreczku :wink: Ja tez Sliczny jest :D Może zostanie w domu, w którym o niego tak dbają ? Tyle serca w małą włozyli, że chyba szkoda im bedzie oddać pieska :wink: też bym tak chciała, zle raczej nie ma takiej opcji - niedawno przygarnęli sunię collie którą właściciele chcieli uśpić :x i mają jeszcze swojego drugiego psa i 5 kotów :roll: :fadein: ale jak tylko wyleczymy tą małą to myślę że taki skarbek migusiem znajdzie domej - jest cudowna a jeszcze jak zacznie brykać jak na szczeniaczka przystało to ja sama ją wezmę :lol: no pewnie, i Bolus patyczkami będzie się musiał dzielić :nono: :wink: :lol: :lol: :lol: śliczny maluszek :angel: Quote
PIKA Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 [quote name='malawaszka'] jest cudowna a jeszcze jak zacznie brykać jak na szczeniaczka przystało to ja sama ją wezmę :lol: Tego się obawiam :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2005 Author Posted August 6, 2005 Alu posłusznie melduję, że nie macie już w schronisku małej sznaucereczki :angel: :angel: :angel: właśnie wróciłam - zawiozłam ją do wspaniałego kochającego domku :angel: Quote
Recommended Posts