Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anetta napisał(a):
malawaszka napisał(a):
dziękuję, nie latam :-?

Nawet za darmo? 8) Wystarczy miec wazny paszport :talker:

:smilecol:

swój albo psi - ale wtedy z psem trzeba :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

anetta napisał(a):
malawaszka napisał(a):
dziękuję, nie latam :-?

Nawet za darmo? 8) Wystarczy miec wazny paszport :talker:

:shake: bojam sie :oops: musiałabym sporo :drinking: albo :HUT012: :lol:

Posted

Waszka Lazy dobrze gada :lol:
statystycznie wiecej ludzi ginie w wypadkach drogowych niz lotniczych :wink:

Ja tez sie bojam, :-? ale z drugiej strony... uwielbiam latac :oops:

Posted

ja tam mam w nosie statystyki, ale jakoś mi nie po drodze bez drogi pod kołami :lol:

no! mnie też :lol:

coo?? co mówicie?? latanie?? ehhh głupoty Wam w głowie - patyki są najlepsze :lol:

Posted

ja nigdy nie latałam i jak nie będzie takiej KONIECZNOŚCI to nie polecę :-? :oops: ja mogę kurde do mojej wymarzonej Nowej Zelandii płynąś statkiem przez ocean miesiącami ale nie latać 0X

KOCHAM te szkraby moje niegrzeczne nad życie :D

Posted

no bo jak tu ich nie kochac????? :D :P ..oj waszka-jakbys miala tak dlugo plynac to w polowie drogi tesknie bys spogladala na samoloty :lol: ja tez sie kiedys balam....i zawsze jak siedze w samolocie,mam lekkiego stresa...ale jak moja coora jest na ziemi,to spoko-jestem ubezpieczona solidnie specjalnie dla niej :D ..i moge sie cieszyc lotem..najbardziej lubie start :P

Posted

daga10011 napisał(a):
najbardziej lubie start :P

A ja nie za bardzo lubię ani momentu startu ani lądowania :roll: Zresztą w czasie startu i lądowania najczęściej dochodzi do wypadków, a poza tym, przed lądowaniem jak samolot zniży lot to mi uszy przytyka i tego nie lubię :-?
A w przestworzach – super :angel:

A płynąć czymkolwiek po oceanach bym za nic nie chciała – nie dośc, ze nudno :-? to jeszcze w razie wypadku zanim dotarłaby pomoc to by mnie jakieś rekiny pożarły :o

Posted

powiem tylko tyle :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']nie zdążyłam dziś jechać, bo bylam z dziewczynami i tym maleństwem u wetqpoczytałam o szczypioreczku :wink:

Ja tez

Sliczny jest :D
Może zostanie w domu, w którym o niego tak dbają ?
Tyle serca w małą włozyli, że chyba szkoda im bedzie oddać pieska :wink:

też bym tak chciała, zle raczej nie ma takiej opcji - niedawno przygarnęli sunię collie którą właściciele chcieli uśpić :x i mają jeszcze swojego drugiego psa i 5 kotów :roll: :fadein: ale jak tylko wyleczymy tą małą to myślę że taki skarbek migusiem znajdzie domej - jest cudowna a jeszcze jak zacznie brykać jak na szczeniaczka przystało to ja sama ją wezmę :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']nie zdążyłam dziś jechać, bo bylam z dziewczynami i tym maleństwem u wetqpoczytałam o szczypioreczku :wink:

Ja tez

Sliczny jest :D
Może zostanie w domu, w którym o niego tak dbają ?
Tyle serca w małą włozyli, że chyba szkoda im bedzie oddać pieska :wink:

też bym tak chciała, zle raczej nie ma takiej opcji - niedawno przygarnęli sunię collie którą właściciele chcieli uśpić :x i mają jeszcze swojego drugiego psa i 5 kotów :roll: :fadein: ale jak tylko wyleczymy tą małą to myślę że taki skarbek migusiem znajdzie domej - jest cudowna a jeszcze jak zacznie brykać jak na szczeniaczka przystało to ja sama ją wezmę :lol:
no pewnie, i Bolus patyczkami będzie się musiał dzielić :nono: :wink: :lol: :lol: :lol:
śliczny maluszek :angel:

Posted

[quote name='malawaszka'] jest cudowna a jeszcze jak zacznie brykać jak na szczeniaczka przystało to ja sama ją wezmę :lol:
Tego się obawiam :roll: :lol: