malawaszka Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 da się - i tak się zwykle liczy - jak buduje się dom pod klucz to kosztorys firma robi właśnie w przeliczneiu na m2 :roll: i to tak fajnie wygląda - gorzej jak trzeba pomnożyć przez 300 :lol: :-? Quote
asher Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Aaaa... Ja miałam na myśli nie goły dom, ale taki już do zamieszkania :lol: Wiesz - tu dywanik, to wazonik... :lol: Quote
anetta Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 HAhah Waszka, uwazaj zeby Bolus wam chalupki nie zjadl :lol: :lol: :lol: On tak po troszku, tam kawalek trawki, tam kawalek drewienka i co raz blizej domku i w koncu za domek sie wezmie :lol: :lol: Quote
agabass Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ach te twoje sznaucerki super fotki i jaki mają wielki apetyt Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 [quote name='anetta']HAhah Waszka, uwazaj zeby Bolus wam chalupki nie zjadl :lol: :lol: :lol: On tak po troszku, tam kawalek trawki, tam kawalek drewienka i co raz blizej domku i w koncu za domek sie wezmie :lol: :lol: Anetta proszę mi tu nie krakać :nono: właśnie dziś Boluś dokonał kolejnego odkrycia kulinarnego :roll: :lol: Ja Wam dam ogniska sobie robić beze mnie :evilbat: Boziu co ten wariat znowu robi :o zjem Wam to całe ognisko i wogóle wszystko wam zjem i NIC nie będziecie robić beze mnie :evilbat: podobno węgiel jest dobry na :hmmmm: no wiecie na co :lol: Quote
LAZY Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Lazy zjada zawsze patyki z ogniska..chyba ma cos wspólnego z Bolkiem :lol: Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 tylko że Bolut zjada WSZYSTKO o co się potknie :-? :lol: Quote
asher Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 malawaszka napisał(a):tylko że Bolut zjada WSZYSTKO o co się potknie :-? :lol: To lepiej schodź mu z drogi :lol: Quote
Justi0022 Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 malawaszka napisał(a):tylko że Bolut zjada WSZYSTKO o co się potknie :-? :lol: Zjada swoich wrogów, co mu się pod nogi rzucają :wink: Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 hihihi oby mu się kiedyś pod nogi nie rzucił taki samolociq :roll: mamy bliiisko do Pyrzowic :cool1: Quote
Alicja Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 rety Malawaszka i ty sobie dasz po swoim niebie tak latać :wink: Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 "A kto jemu pozwolił na moje nieebo wlatać???" :snipersm: NIKT!!! Omijają :evil_lol: Bo mam TAKICH stróży/ów?? :niedowia: :nonono2: Quote
aga1215 Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 malawaszka napisał(a):tylko że Bolut zjada WSZYSTKO o co się potknie :-? :lol: to mu nogi przypadkiem nie podkładaj :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
anetta Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Ooo blisko Pyrzowic 8) To jak zaproponuja Ci wycieczke do Tunezji za friko na tydzien to bedziesz miec blisko na lotnisko 8) :lol: hihihihih Dobra, tfu, tfu, juz nie kracze :ekmm: ihih Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 dziękuję, nie latam :-? nooo ogrodzilibyściu już tą działkę bo nie wiem czrgo pilnować przestań latać - odpoocznijjj no dobra, ale na chwile ufff nareszcie można odpocząć rany! ale nuda halooo no chodźcie lenie no dooobra idziemy uuuraaaa pogonimy się w zielsku :angel: Quote
Hanna R. Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 No cóż - północ już - nie będę oryginalna (hi hi hi pospolitość można zrzucić czasami na północ ) Ale wracając do tego co na tych kartach chcę stworzyć, TO : śliczne są ! Oszywiście Bolesław i Luna - a nie tr potworki co machaja odnóżami !!! Quote
Hanna R. Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 O ja nie mogęęęęęę - TO DLA MNIE :question: Quote
malawaszka Posted August 3, 2005 Author Posted August 3, 2005 no ale co Asher?? źle czy dobrze w tę mordę??? :lol: Quote
asher Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Bardzo dobrze :lol: Po prostu pierwszy raz w życiu zobaczyłam ogromną tak mordę u sznaucera miniatury :lol: Quote
szaraduszka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ja tylko na chwilkę... parę stron przejrzałam... Ale wystarczy wejść tylko na chwilę żeby znaleść sporą dawkę dobrego humoru 8) jak zawsze SUPER psiaki i opisy! Bardzo podobają mi się te duże patyczki... Wiza lubiła takie okorowane, pomalowane... drągi do przeszkód końskich... ale ona była sznaucerem olbrzymim a patyczki miały zaledwie 10-12 cm średnicy i 3 metry długości... zazwyczaj udawało się podnieść jeden koniec 8) :lol: Quote
Recommended Posts