Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

da się - i tak się zwykle liczy - jak buduje się dom pod klucz to kosztorys firma robi właśnie w przeliczneiu na m2 :roll: i to tak fajnie wygląda - gorzej jak trzeba pomnożyć przez 300 :lol: :-?

Posted

HAhah Waszka, uwazaj zeby Bolus wam chalupki nie zjadl :lol: :lol: :lol:
On tak po troszku, tam kawalek trawki, tam kawalek drewienka i co raz blizej domku i w koncu za domek sie wezmie :lol: :lol:

Posted

[quote name='anetta']HAhah Waszka, uwazaj zeby Bolus wam chalupki nie zjadl :lol: :lol: :lol:
On tak po troszku, tam kawalek trawki, tam kawalek drewienka i co raz blizej domku i w koncu za domek sie wezmie :lol: :lol:

Anetta proszę mi tu nie krakać :nono: właśnie dziś Boluś dokonał kolejnego odkrycia kulinarnego :roll: :lol:

Ja Wam dam ogniska sobie robić beze mnie :evilbat:

Boziu co ten wariat znowu robi :o

zjem Wam to całe ognisko i wogóle wszystko wam zjem i NIC nie będziecie robić beze mnie :evilbat:

podobno węgiel jest dobry na :hmmmm: no wiecie na co :lol:

Posted

Ooo blisko Pyrzowic 8) To jak zaproponuja Ci wycieczke do Tunezji za friko na tydzien to bedziesz miec blisko na lotnisko 8) :lol: hihihihih

Dobra, tfu, tfu, juz nie kracze :ekmm: ihih

Posted

dziękuję, nie latam :-?

nooo ogrodzilibyściu już tą działkę bo nie wiem czrgo pilnować

przestań latać - odpoocznijjj

no dobra, ale na chwile

ufff nareszcie można odpocząć

rany! ale nuda

halooo no chodźcie lenie

no dooobra idziemy

uuuraaaa pogonimy się w zielsku :angel:

Posted

No cóż - północ już - nie będę oryginalna (hi hi hi pospolitość można zrzucić czasami na północ ) Ale wracając do tego co na tych kartach chcę stworzyć, TO : śliczne są ! Oszywiście Bolesław i Luna - a nie tr potworki co machaja odnóżami !!!

Posted

Ja tylko na chwilkę... parę stron przejrzałam...

Ale wystarczy wejść tylko na chwilę żeby znaleść sporą dawkę dobrego humoru 8) jak zawsze SUPER psiaki i opisy!

Bardzo podobają mi się te duże patyczki... Wiza lubiła takie okorowane, pomalowane... drągi do przeszkód końskich... ale ona była sznaucerem olbrzymim a patyczki miały zaledwie 10-12 cm średnicy i 3 metry długości... zazwyczaj udawało się podnieść jeden koniec 8) :lol: