Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']OSZZZ WY PIJOKI WSTRĘTNE!!!! a ja zdjęc nie mam bo nie mam czasu ostatnio na nic :-?

:drinking: :drinking: :drinking:
Waszka - do 200-nej strony to jeszcze masz 9 stron - chyba, że je prędko przegadamy - łap aparat, póki wszyscy (-tkie :wink: ) na spacerkach tysz lecę :wink: :lol:

Posted

ja mam dziś mega pechowy dzień najpierw Fionka potem złapałam gumę i muszę jutro rano pojechać najpierw do wulkanizatora, zajechałam na działkę i okazało się, że jakieś gnoje z zawiści pewnie popsuły nam traktorek, który do budowy się bardzo przydawał - takie chamskie rzeczy - powrzucane klucze do baku z paliwem, wyrwane jakieś kable, wyjęty i rzucony w łąkę pasek klinowy, etc... dół jak nie wiem co...

mam kilka zdjęć z działki, ale to tylko Luna - Bolusia nie brałam bo jest zimno i pada co jakiś czas, a on marznie jak jest tak na dworze :(

Posted

aaa no i zapomniałabym o jeszcze jednym - piorun walnął w słup, na którym czasowo wisi nasz skrzynka od prądu i cała skrzynka w środku spalona na węgiel :x

Tora - o kota Ci chodzi??? jeżeli tak to kotka siostry mojej - jest u nas razem z drugą na wakacjach :fadein:

Posted

Ano o nifcia mi chodziło :D dziekuje za wyjaśnienia, udam się do tej galerii czym prędzej ;D Pozdrowienia dla Luny i Bolcia... A Bolek, sądząc po fotkach - już się zaklimatyzował :]

Posted

nie wiem kto to zrobił, ale jakieś gnojkie pewnie gówniarze - wakacje mają to chodzą i knują 0X :x jakbym wpier**** jednymu z drugim to by się zaczęli w wakacje uczyć :evilbat:

a Boluś tak - już zaaklimatyzowany na całego, a ostanio to aż za bardzo :evil: właśnie znowu go przyłapałam na wyżeranie kociego żarcia :x i dziwić się potem, że koty u nas schudły a Bolut zgrubł :-?

Posted

[quote name='dbsst']no waszka dzien paskudny ale nie zwalnia Cie to z lapowki zdjeciowej ;) :lol:

:drinking:
no, my co najwyżej możemy przez chwilę pomilczeć jakieś 5 minut może
a tych gnoi niech wszystkie zęby rozbolą :evilbat:
Waszka, a może byli jacyś chętni do roboty a Wy nie przyjęliście i sie mszczą?

Posted

5 min to strasznie duuuuuzo czasu ;)

i niech im wszystkie wlosy za mlodu wypadna niech czolo sie podniesie i biskup sie zrobie a zakola niech konkuruja wielkoscia z kolanami :evil: 0X :evilbat:

Posted

a teraz takie małe Ktosie, które powodują, że nawet w tak paskudny dzień chce mi się uśmiechać :fadein:

i nawet aparat mi dziś zaczał odmawiać posłuszeństwa - wydaje takie dźwięki jak ywdawał kiedy popsuł się jak jeszcze był na gwarancji, ale teraz juz nie jest :wallbash: :shock:

Posted

[quote name='malawaszka']a teraz takie małe Ktosie, które powodują, że nawet w tak paskudny dzień chce mi się uśmiechać :fadein:

Oliwka - śliczności - :angel: :angel: :angel:
Waszuś - jutro MUSI być lepiej :angel:

Posted

aga1215 napisał(a):
Waszuś - jutro MUSI być lepiej :angel:

musi - bo jutro jedziemy po drugiego szczeniaka który też wyglada na chorego i po kota połamanego, którym tam nikt nie pomaga :(