aga1215 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='malawaszka']OSZZZ WY PIJOKI WSTRĘTNE!!!! a ja zdjęc nie mam bo nie mam czasu ostatnio na nic :-? :drinking: :drinking: :drinking: Waszka - do 200-nej strony to jeszcze masz 9 stron - chyba, że je prędko przegadamy - łap aparat, póki wszyscy (-tkie :wink: ) na spacerkach tysz lecę :wink: :lol: Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 ja mam dziś mega pechowy dzień najpierw Fionka potem złapałam gumę i muszę jutro rano pojechać najpierw do wulkanizatora, zajechałam na działkę i okazało się, że jakieś gnoje z zawiści pewnie popsuły nam traktorek, który do budowy się bardzo przydawał - takie chamskie rzeczy - powrzucane klucze do baku z paliwem, wyrwane jakieś kable, wyjęty i rzucony w łąkę pasek klinowy, etc... dół jak nie wiem co... mam kilka zdjęć z działki, ale to tylko Luna - Bolusia nie brałam bo jest zimno i pada co jakiś czas, a on marznie jak jest tak na dworze :( Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ja mam pytanie do waszki - kochana cio to za duzie czarne cudo na fotkach niektórych? :D Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 aaa no i zapomniałabym o jeszcze jednym - piorun walnął w słup, na którym czasowo wisi nasz skrzynka od prądu i cała skrzynka w środku spalona na węgiel :x Tora - o kota Ci chodzi??? jeżeli tak to kotka siostry mojej - jest u nas razem z drugą na wakacjach :fadein: Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 aaa o ja goopia - o Seti chodzi - niufka - to sunia naszej forumowej Pysi - ma swoją galerię pt. Zmorka - niufka pysi i jej szczeniaczki :fadein: Quote
Tora Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ano o nifcia mi chodziło :D dziekuje za wyjaśnienia, udam się do tej galerii czym prędzej ;D Pozdrowienia dla Luny i Bolcia... A Bolek, sądząc po fotkach - już się zaklimatyzował :] Quote
arima Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Faktycznie okropny dzień :cry: :cry: Co za gnoje zepsuli ten traktorek? :evil: :-? Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 nie wiem kto to zrobił, ale jakieś gnojkie pewnie gówniarze - wakacje mają to chodzą i knują 0X :x jakbym wpier**** jednymu z drugim to by się zaczęli w wakacje uczyć :evilbat: a Boluś tak - już zaaklimatyzowany na całego, a ostanio to aż za bardzo :evil: właśnie znowu go przyłapałam na wyżeranie kociego żarcia :x i dziwić się potem, że koty u nas schudły a Bolut zgrubł :-? Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 no waszka dzien paskudny ale nie zwalnia Cie to z lapowki zdjeciowej ;) :lol: :drinking: Quote
aga1215 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='dbsst']no waszka dzien paskudny ale nie zwalnia Cie to z lapowki zdjeciowej ;) :lol: :drinking: no, my co najwyżej możemy przez chwilę pomilczeć jakieś 5 minut może a tych gnoi niech wszystkie zęby rozbolą :evilbat: Waszka, a może byli jacyś chętni do roboty a Wy nie przyjęliście i sie mszczą? Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 5 min to strasznie duuuuuzo czasu ;) i niech im wszystkie wlosy za mlodu wypadna niech czolo sie podniesie i biskup sie zrobie a zakola niech konkuruja wielkoscia z kolanami :evil: 0X :evilbat: Quote
daga10011 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 o matko,u mnie pech minal chwilowo,to na ciebie poszedl :cry: .Waszeczko-jutro bedzie lepiej,a tych huliganow to kaz Lunecie wytropic-juz ona z nimi zrobi porzadek 8) Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 a teraz takie małe Ktosie, które powodują, że nawet w tak paskudny dzień chce mi się uśmiechać :fadein: i nawet aparat mi dziś zaczał odmawiać posłuszeństwa - wydaje takie dźwięki jak ywdawał kiedy popsuł się jak jeszcze był na gwarancji, ale teraz juz nie jest :wallbash: :shock: Quote
aga1215 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='malawaszka']a teraz takie małe Ktosie, które powodują, że nawet w tak paskudny dzień chce mi się uśmiechać :fadein: Oliwka - śliczności - :angel: :angel: :angel: Waszuś - jutro MUSI być lepiej :angel: Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 aga1215 napisał(a):Waszuś - jutro MUSI być lepiej :angel: musi - bo jutro jedziemy po drugiego szczeniaka który też wyglada na chorego i po kota połamanego, którym tam nikt nie pomaga :( Quote
malawaszka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 O! PIKA dzięki, teraz już będzie lepiej bo pech nie ma już wstępu do mojego życia 0X ZAWARTE!!! :evil: Quote
LAZY Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Ehhh...jak to czasem jest pod górke... :evil: I to zawsze dobrym ludziom wiatr w oczy....gdzie ta sprawiedliwosc??? Ehh...Waszka..:buzi: Quote
dbsst Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 o jaki piekny Ktosiek :D tylko nie zwalaj na mnie ze Ci go (ten aparat) zauroczylam ;) Quote
Hanna R. Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 O Jezuniu, WASZK NIE MA !!! DLACZEGO ? Czy ja czegos nie wiem ??? Quote
malawaszka Posted August 10, 2005 Author Posted August 10, 2005 pseplasam, ale bardzo nie mam czasu bo staram się jakoś pomóc :( a to walka z wiatrakami Quote
aga1215 Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='malawaszka']pseplasam, ale bardzo nie mam czasu bo staram się jakoś pomóc :( a to walka z wiatrakami :evilbat: - czy nikt nie kontroluje pracy tych ludzi? Jakie oni w ogóle mają przygotowanie? Quote
malawaszka Posted August 11, 2005 Author Posted August 11, 2005 to nie schronisko - to dzialalnośc gospodarcza :x ale już są powiadomione odpowiednie "organy" :evilbat: Quote
Recommended Posts