Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Piją, chyba się zlewają - no i ja sprzątaczka może będę mogła znaleźć robotę... . MAGA wielkie dzięki, że wystawiłaś mi listy referencyjne - i chyba TA RYDZEWSKA mnie przyjmie :D Nie ma co, ja wystawiałam referencje tobie i Pice w jednym :lol: Bo mi się zlałyście :lol: :lol: to i tak dobrze ,że ci się nie zalały :evil: Hanka :evil: a co ty tu tak o prezesowej rozprawiacie :-? za mietłe i biuro u KaRy pucować 8) :drinking: Quote
Hanna R. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Piją, chyba się zlewają - no i ja sprzątaczka może będę mogła znaleźć robotę... . MAGA wielkie dzięki, że wystawiłaś mi listy referencyjne - i chyba TA RYDZEWSKA mnie przyjmie :D Nie ma co, ja wystawiałam referencje tobie i Pice w jednym :lol: Bo mi się zlałyście :lol: :lol: to i tak dobrze ,że ci się nie zalały :evil: Hanka :evil: a co ty tu tak o prezesowej rozprawiacie :-? za mietłe i biuro u KaRy pucować 8) :drinking: NO NIE MOJA RYDZEWSKA, JA SIĘ U KARY NIE NAJMOWAŁAM ! WYPRASZAM SOBIE ! Sprzątać, to ja będę u Rydzewskich - bo tam przystojny mąż jest, to se troche popatrze... :lol: :lol: :o :o Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Maga100 napisał(a):HankaRupczewska napisał(a): Piją, chyba się zlewają - no i ja sprzątaczka może będę mogła znaleźć robotę... . MAGA wielkie dzięki, że wystawiłaś mi listy referencyjne - i chyba TA RYDZEWSKA mnie przyjmie :D Nie ma co, ja wystawiałam referencje tobie i Pice w jednym :lol: Bo mi się zlałyście :lol: :lol: to i tak dobrze ,że ci się nie zalały :evil: Hanka :evil: a co ty tu tak o prezesowej rozprawiacie :-? za mietłe i biuro u KaRy pucować 8) :drinking: NO NIE MOJA RYDZEWSKA, JA SIĘ U KARY NIE NAJMOWAŁAM ! WYPRASZAM SOBIE ! Sprzątać, to ja będę u Rydzewskich - bo tam przystojny mąż jest, to se troche popatrze... :lol: :lol: :o :o :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: a gdzie ty mojego TZta widziałaś :roll: A ja myslałam,że ty nasze biura chcesz sprzatac :-? ale ok ja mam po niedzieli tapetowanie to wpadnij 8) /tylko nie zapomnij zabrać ze sobą cyfrówki to RRowi pare fotek cykniesz/ :wink: Quote
Maga100 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a): NO NIE MOJA RYDZEWSKA, JA SIĘ U KARY NIE NAJMOWAŁAM ! WYPRASZAM SOBIE ! Sprzątać, to ja będę u Rydzewskich - bo tam przystojny mąż jest, to se troche popatrze... :lol: :lol: :o :o hahahah, Hanka masz pecha :lol: Najęłaś się w klubie a nie u Rydzewskich, a siedziba klubu jest u Kary (bo ona rodzinę wyeksmitowała do garażu). Nie będzie romansu z panem domu :evilbat: Quote
PIKA Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Maga100 napisał(a): Bo mi się zlałyście :lol: o przepraszam, ja z lania gdzie popadnie to dawno wyroslam :evil: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Bo mi się zlałyście :lol: o przepraszam, ja z lania gdzie popadnie to dawno wyroslam :evil:ale ciesz sie że nie sama a z Hanką :lol: Quote
KaRa_ Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Hanka ja mamprzystojnego brata :lol: :lol: W biurze jest, a dokładniej w garażu :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 KaRa_TC napisał(a):Hanka ja mamprzystojnego brata :lol: :lol: W biurze jest, a dokładniej w garażu :lol: :lol:a kto do mnie na tapetowanie przyjedzie :o Quote
Hanna R. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='HankaRupczewska'] NO NIE MOJA RYDZEWSKA, JA SIĘ U KARY NIE NAJMOWAŁAM ! WYPRASZAM SOBIE ! Sprzątać, to ja będę u Rydzewskich - bo tam przystojny mąż jest, to se troche popatrze... :lol: :lol: :o :o hahahah, Hanka masz pecha :lol: Najęłaś się w klubie a nie u Rydzewskich, a siedziba klubu jest u Kary (bo ona rodzinę wyeksmitowała do garażu). Nie będzie romansu z panem domu :evilbat: Ha ha ha JUZ JA SIĘ WYNAJMUJĘ TAM GDZIE MI SIĘ PODOBA - I U BRADA PITA BYŁAM I U EDMUNDA FETTINGA ( a wiesz Ty kto to był ? ) i U MARTY MOSTOWIAK ( bo tam był piękny JACEK PONIEDZIAŁEK ) --- no i w młodziutkiej, milutkiej KAARZE zupełnie nie gustuję. OCZYWIŚCIE SPRAWA DOTYCZ TYLKO DOZNAN WIZUALNYCH. NO se trochę popatrzę sprzątnę - jak nie zapomne - i już mnue nie ma....... Tylko na zakończenie zrobie se kąpiel w pieszc zocie pian Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Hi hi jakbym widziała moją wannę :lol: :lol: :lol: też stopy wystają :lol: :lol: :lol: I mamy 200 STRONĘ :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Maga100 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][ U EDMUNDA FETTINGA ( a wiesz Ty kto to był ? ) i ja wiem, ja wiem :angel: To aktor był (już nie zyje :( ) i chyba śpiewał cosik... :hmmmm: Ja widze, że hanka to eksluzywna sprzątacazka jest, fiu, fiu :wink: Quote
Hanna R. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 KaRa_TC napisał(a):Hanka ja mamprzystojnego brata :lol: :lol: W biurze jest, a dokładniej w garażu :lol: :lol: Oj Kara ale, ja odnoszę nieprzeparte wrażenie. że mógłby być w wieku mojego syneczka Wojtka A w to. że jest niebiański, to ja ani chwili nie watpiłam :D Quote
KaRa_ Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):KaRa_TC napisał(a):Hanka ja mamprzystojnego brata :lol: :lol: W biurze jest, a dokładniej w garażu :lol: :lol: Oj Kara ale, ja odnoszę nieprzeparte wrażenie. że mógłby być w wieku mojego syneczka Wojtka A w to. że jest niebiański, to ja ani chwili nie watpiłam :D No co 19 ma (chyba) :D :D :lol: Podobno panie lubią z młodszymi :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 a pan Fetting to chyba grał w starej wersji W pustyni i w puszczy :wink: Hanka , ale mój TZ to juz dobrze po 40 :oops: :wink: Quote
Hanna R. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a pan Fetting to chyba grał w starej wersji W pustyni i w puszczy :wink: Hanka , ale mój TZ to juz dobrze po 40 :oops: :wink: Tak. na poważnie bardzo go lubiłam - a zwłaszcza Balladę o spalonej ziemi w TYM FILMIE O bIESZCZADACH.... i JESZCZE PARE INNYCH RÓL...ooooooch, ZAWIAŁO SENTYM ENTALNIE..., nO, TO ŚCIERKI W DŁOŃ I DO tej Rydzewskiej. a mąż w duma ? Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a pan Fetting to chyba grał w starej wersji W pustyni i w puszczy :wink: Hanka , ale mój TZ to juz dobrze po 40 :oops: :wink: Tak. na poważnie bardzo go lubiłam - a zwłaszcza Balladę o spalonej ziemi w TYM FILMIE O bIESZCZADACH.... i JESZCZE PARE INNYCH RÓL...ooooooch, ZAWIAŁO SENTYM ENTALNIE..., nO, TO ŚCIERKI W DŁOŃ I DO tej Rydzewskiej. a mąż w duma ?w doma w doma , ady urlop mo :wink: /oj mój TZ to ciągle ogląda jakieś stare polskie filmy :roll: / Quote
Hanna R. Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a pan Fetting to chyba grał w starej wersji W pustyni i w puszczy :wink: Hanka , ale mój TZ to juz dobrze po 40 :oops: :wink: Tak. na poważnie bardzo go lubiłam - a zwłaszcza Balladę o spalonej ziemi w TYM FILMIE O bIESZCZADACH.... i JESZCZE PARE INNYCH RÓL...ooooooch, ZAWIAŁO SENTYM ENTALNIE..., nO, TO ŚCIERKI W DŁOŃ I DO tej Rydzewskiej. a mąż w duma ?w doma w doma , ady urlop mo :wink: /oj mój TZ to ciągle ogląda jakieś stare polskie filmy :roll: / Łun też ? To może se cos razem podziergamy w kwestii wspomnień. Nie ma to jak atmosfera z dobrze przżytych lat - choć one wcwle same nie musiały być dobre... Oj Alu bardzo dobrze mi sie tu u Was za przeproszeniem pieprzy. Całuję, pozdrawiam, przepraszam Hanka Rupczewska-Banaś Quote
Alicja Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):HankaRupczewska napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a pan Fetting to chyba grał w starej wersji W pustyni i w puszczy :wink: Hanka , ale mój TZ to juz dobrze po 40 :oops: :wink: Tak. na poważnie bardzo go lubiłam - a zwłaszcza Balladę o spalonej ziemi w TYM FILMIE O bIESZCZADACH.... i JESZCZE PARE INNYCH RÓL...ooooooch, ZAWIAŁO SENTYM ENTALNIE..., nO, TO ŚCIERKI W DŁOŃ I DO tej Rydzewskiej. a mąż w duma ?w doma w doma , ady urlop mo :wink: /oj mój TZ to ciągle ogląda jakieś stare polskie filmy :roll: / Łun też ? To może se cos razem podziergamy w kwestii wspomnień. Nie ma to jak atmosfera z dobrze przżytych lat - choć one wcwle same nie musiały być dobre... Oj Alu bardzo dobrze mi sie tu u Was za przeproszeniem pieprzy. Całuję, pozdrawiam, przepraszam Hanka Rupczewska-Banaśa my tu też gościnnie u Malawaszki , więc nie ma sprawy /a filmy nie takie złe :wink: czsy też nie do końca były takie najgorsze :-? / Quote
malawaszka Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 hihihihi KOCHANE BABECZKI!!!! lubiam jak tu jesteście :P i goopoty godocie jak mnie ni mo :lol: fajnie potem poczytać i wiedzieć, że o nas pamiętacie :calus: a Lunetka skarpetka dziękuje za życzonka :calus: Quote
asher Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Jak juz zasmiecamy waszkową galerię, to na całego :megagrin: Hania, specjalnie dla Ciebie 8) Quote
daga10011 Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 o matko,tu tez offuja :lol: .a tymczasem 200 stronka stuka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ostatnie krople swojego piwka wytrzasam na tym topicu :lol: za Lunete i Bolutka i za duuzo wiecej stron :P Quote
asher Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Aaaa, taki jeden, u którego Hania kiedyś za gosposię robiła... Quote
Recommended Posts