Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LeCoyotte napisał(a):
jedno ucho bardziej jak Pepa:evil_lol: to na bank mix Pepy i Loony:roflt:

no cholera co z Was za Sherlocki co? a ja chciałam ukryć ten (po)miot pod płaszczykiem schroniska :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no cholera co z Was za Sherlocki co? a ja chciałam ukryć ten (po)miot pod płaszczykiem schroniska :evil_lol:

tutaj nic się nie ukryje :grins:

Posted

eria napisał(a):
cholerka on faktycznie podobny do Twoich suk :evil_lol::evil_lol::loveu:

co gorsza charakter ma równie pieroński jak one :mad: :lol: a dodatkowo leje po domu, qpsko też zrobiła, mimo, że o 7 wstałam i na dwór pognałam - a na dworze nie sika na trawie tylko gdzie akurat stoi tam kuca :crazyeye: gdzie to się chowało to nie mam pojęcia :lol:

Posted

Rany, ale Oli się zmieniła :crazyeye: Jakoś inaczej wygląda :lol:

Czorcik :crazyeye: Ale zajefajna :loveu:
Po co ją skubałaś, tak fajnie wyglądała :evil_lol:

A Pepa jak wygląda :crazyeye: Futro jej zabrałaś, Ty, Ty....niedobra kobieto :cool1:

Posted

weszka napisał(a):
Super czorcik :loveu: Dajecie radę czy będzie eksmisja :razz:?

dajemy radę :mdleje: :lol: Figa jest gorsza od moich dwóch razem więc się im nie daje :lol:

w ogóle to mieliśmy święta pod psem haha - byliśmy na wsi i mieliśmy codziennie odwiedziny kogoś z psem/psami :mdleje: a wiecie jakie moje są gościnne a do tego Figa też taka sama gościnna :lol: to chyba jednak muszą mieć po mnie :evil_lol: skład wczoraj: ja z J, Luna, Pepa, Figa, moi rodzice, brat J z dziewczyną i 8 letnią córą i psem shih tzu i 16 letnia mała sunia J, moja siostra z rodziną - na szczęście nei mają psów :lol: czyli 5 małych psów + dwoje biegających dzieci :shock: Pepa pokazała mi się ze strony z jakiej jej nie znałam i nawet bym nie podejrzewała :-o czepiła się Soni staruszki 16 letniej i za nią łaziła i dokuczała :crazyeye: Luna pilnowała żeby zaden pies nie kręcił sie przy stole, a Bendżi (szitsiak) molestował małą Figę non stop, Oliwia biegała z nową koleżanką Moniką, za nimi Figa z Bendżim :lol: super było :mdleje: muszę odpocząć :lol:

a dziś przyjechali wujkowie z Cayą - stafficzką - Pepa się na nią rzuciła od razu niemal - najpierw zaszczyciła ją swoim przepięknym krzywozębnym scerbatym uśmiechem po czym chciała zaatakować :crazyeye: dookoła biegała Figa szczekając, a Luna zagrzewała do walki z bezpiecznej kanapy :lol: w końcu święta trójca została spacyfikowana w domu bo nie dąło się ich ogarnąć :lol: i po obiedzie ewakuowaliśmy się na spacer bo chwili spokoju nie było :mad:

a teraz niewiedzieć czemu wsie ŚPIĄ! :evil_lol: i ja chyba pójdę odpocząć po świętach:roll:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa no i zapomniałam się pochwalić, że dziś pierwszą noc spaliśmy U SIEBIE :multi::multi::multi: :loveu: co prawda wsio jeszcze prowizorka, ale NASZA :multi::loveu:

:razz::razz:
pamiętasz sen na nowym miejscu ?? podobno trzeba ...ja z żadnej przeprowadzki nie pamietam :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']
:razz::razz:
pamiętasz sen na nowym miejscu ?? podobno trzeba ...ja z żadnej przeprowadzki nie pamietam :evil_lol::evil_lol:

pamiętam, ale byla strasznie głupi, na szczęście ze szczęsliwym zakończeniem - w skrócie śniło mi się, że moja siostra bawiąc się ze swoimi koleżankami... :lol: miała zawiązane oczy i kolezanka ją prowadziła po łakach, i była kałuża z woda, koleżanka kazała jej wskoczyć do tej płytkiej wody, po czym oczywiście płytka woda okazała się być bardzo głęboką - kolezanki zniknęły, a ja SuperHero wyciągnęłam siostrę jedną ręką:multi: :evil_lol: