malawaszka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 prawdziwe oblicze czorta :lol: :loveu: Quote
Alicja Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Czort to mix Pepy i Luny :evil_lol: Quote
ariss Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ale fajniusi czort:evil_lol: i jaką ma bielusią brodzie:crazyeye::loveu: Quote
kasia14 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Fajną Malawaszka masz ekipę psiaków :) i wesoło ;) A nasz Czorcik rozrabia, a w schronie taka nieśmiała była:cool1: Quote
LeCoyotte Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 jedno ucho bardziej jak Pepa:evil_lol: to na bank mix Pepy i Loony:roflt: Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 LeCoyotte napisał(a):jedno ucho bardziej jak Pepa:evil_lol: to na bank mix Pepy i Loony:roflt: no cholera co z Was za Sherlocki co? a ja chciałam ukryć ten (po)miot pod płaszczykiem schroniska :evil_lol: Quote
eria Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 cholerka on faktycznie podobny do Twoich suk :evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 [quote name='malawaszka']no cholera co z Was za Sherlocki co? a ja chciałam ukryć ten (po)miot pod płaszczykiem schroniska :evil_lol: tutaj nic się nie ukryje :grins: Quote
malawaszka Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 eria napisał(a):cholerka on faktycznie podobny do Twoich suk :evil_lol::evil_lol::loveu: co gorsza charakter ma równie pieroński jak one :mad: :lol: a dodatkowo leje po domu, qpsko też zrobiła, mimo, że o 7 wstałam i na dwór pognałam - a na dworze nie sika na trawie tylko gdzie akurat stoi tam kuca :crazyeye: gdzie to się chowało to nie mam pojęcia :lol: Quote
malawaszka Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 i Luniaczek krzywołapny :loveu::lol: Quote
AnkaG Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Uuuuu jak sznupol u ciebie - bocian znowyu ci coś przyniósł???:cool3: Może w kojcu była trzymana? To trzymam kciukasy za spokój w domku.:lol: Quote
anetta Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Rany, ale Oli się zmieniła :crazyeye: Jakoś inaczej wygląda :lol: Czorcik :crazyeye: Ale zajefajna :loveu: Po co ją skubałaś, tak fajnie wyglądała :evil_lol: A Pepa jak wygląda :crazyeye: Futro jej zabrałaś, Ty, Ty....niedobra kobieto :cool1: Quote
weszka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Super czorcik :loveu: Dajecie radę czy będzie eksmisja :razz:? Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 weszka napisał(a):Super czorcik :loveu: Dajecie radę czy będzie eksmisja :razz:? dajemy radę :mdleje: :lol: Figa jest gorsza od moich dwóch razem więc się im nie daje :lol: w ogóle to mieliśmy święta pod psem haha - byliśmy na wsi i mieliśmy codziennie odwiedziny kogoś z psem/psami :mdleje: a wiecie jakie moje są gościnne a do tego Figa też taka sama gościnna :lol: to chyba jednak muszą mieć po mnie :evil_lol: skład wczoraj: ja z J, Luna, Pepa, Figa, moi rodzice, brat J z dziewczyną i 8 letnią córą i psem shih tzu i 16 letnia mała sunia J, moja siostra z rodziną - na szczęście nei mają psów :lol: czyli 5 małych psów + dwoje biegających dzieci :shock: Pepa pokazała mi się ze strony z jakiej jej nie znałam i nawet bym nie podejrzewała :-o czepiła się Soni staruszki 16 letniej i za nią łaziła i dokuczała :crazyeye: Luna pilnowała żeby zaden pies nie kręcił sie przy stole, a Bendżi (szitsiak) molestował małą Figę non stop, Oliwia biegała z nową koleżanką Moniką, za nimi Figa z Bendżim :lol: super było :mdleje: muszę odpocząć :lol: a dziś przyjechali wujkowie z Cayą - stafficzką - Pepa się na nią rzuciła od razu niemal - najpierw zaszczyciła ją swoim przepięknym krzywozębnym scerbatym uśmiechem po czym chciała zaatakować :crazyeye: dookoła biegała Figa szczekając, a Luna zagrzewała do walki z bezpiecznej kanapy :lol: w końcu święta trójca została spacyfikowana w domu bo nie dąło się ich ogarnąć :lol: i po obiedzie ewakuowaliśmy się na spacer bo chwili spokoju nie było :mad: a teraz niewiedzieć czemu wsie ŚPIĄ! :evil_lol: i ja chyba pójdę odpocząć po świętach:roll: Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cza było spacyfikować od razu Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 aaa no i zapomniałam się pochwalić, że dziś pierwszą noc spaliśmy U SIEBIE :multi::multi::multi: :loveu: co prawda wsio jeszcze prowizorka, ale NASZA :multi::loveu: Quote
Alicja Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 [quote name='malawaszka']aaa no i zapomniałam się pochwalić, że dziś pierwszą noc spaliśmy U SIEBIE :multi::multi::multi: :loveu: co prawda wsio jeszcze prowizorka, ale NASZA :multi::loveu: :razz::razz: pamiętasz sen na nowym miejscu ?? podobno trzeba ...ja z żadnej przeprowadzki nie pamietam :evil_lol::evil_lol: Quote
puzzle Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Nie bylo mnie tu od......:diabloti: i nie nadrobilam bo sie wszystko zmienilo, wdroze sie od nowa:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 [quote name='Alicja'] :razz::razz: pamiętasz sen na nowym miejscu ?? podobno trzeba ...ja z żadnej przeprowadzki nie pamietam :evil_lol::evil_lol: pamiętam, ale byla strasznie głupi, na szczęście ze szczęsliwym zakończeniem - w skrócie śniło mi się, że moja siostra bawiąc się ze swoimi koleżankami... :lol: miała zawiązane oczy i kolezanka ją prowadziła po łakach, i była kałuża z woda, koleżanka kazała jej wskoczyć do tej płytkiej wody, po czym oczywiście płytka woda okazała się być bardzo głęboką - kolezanki zniknęły, a ja SuperHero wyciągnęłam siostrę jedną ręką:multi: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 chłopak któremu tylko jedno w głowie :roll: Luna: "ahhh jak to było kiedyś cudowne jak byłam jedynaczką..." krótka wymiana zdań :bad-word: Quote
Recommended Posts