weszka Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Tutaj też widzę, że wiosna w pełni i sznaucerzy sezon kąpielowy rozpoczęty :) Quote
lolka75 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 To wychodzi na to ze moja Maxina to 2,93 Gimlonia:evil_lol: Pepa wyglada przepieknie...normalnie jak mlodka jakas:loveu: A Luniasta ma nogi jak sarna... i takie cienkie i takie zarosniete:loveu::evil_lol: Pozdroweczki Wasiu:loveu: Quote
madziamn Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tangerine74 napisał(a):Dla porządku: 1 Gimloń = 7,5 kg ;) Wczesniej miał 7,3 kg, ale po odjajczeniu zmieniła mu sie przemiana materii i zrobił zapasik na zimę ;) Dowiedz się gdzie robia te kamizelki skórzane na miarę:loveu: Trzymam kciuki za wabienie uciekinierki. to w związku z powyzszym mam pytanie czy Gimloń to sznupek mini jest? Quote
AnkaG Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 No to u mnie - najchudsza i najmniejsza to 0,92 Gimlona a najgrubsza i największa 1,4. :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 tworzy się nam nowa jednostka sznaucerzej wagi:roflt: Quote
tangerine74 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 madziamn napisał(a):to w związku z powyzszym mam pytanie czy Gimloń to sznupek mini jest? Oczywiście :loveu: Czarno-srebrny :loveu: ten w moim awatarku. Quote
madziamn Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 hehe to w takim razie moja Anda to 1,07 Gimlonia:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 a psychicznie się przygotowuję do przeprowadzki, kończy mi się 5-letni czas na napisanie pracy mgr :shock: , Pepa się drapie nie wiem czemu bo kąpię ją co chwila w hexadermie, skończyły nam się pieniądze na wykończenia, Pepa i Luna chciały dziś pożreć Fifkę, nie wyrabiam się z niczym, a chciałabym zrobić duzo więcej :mdleje: ale mam fotki :grins: moje kochane słoneczko - chore, ale jak ciotka przyjechała to wykrzesało z siebie resztki sił na spacer po czym o 18 padła :loveu: Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Vectra']Rany jak Olka się zmienia !!! Dziewczyneczka się zrobiła ;) Już nie bobas , no w końcu starsza siostra , jak by nie patrzeć dokładnie - ale mi szkoda, że tak szybko rosnie :oops: :lol: widzę po niej jak mi szybko czasu cieka :roll: Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='Vectra']Rany jak Olka się zmienia !!! Dziewczyneczka się zrobiła ;) Już nie bobas , no w końcu starsza siostra , jak by nie patrzeć dokładnie - ale mi szkoda, że tak szybko rosnie :oops: :lol: widzę po niej jak mi szybko czasu cieka :roll: Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 i rarytasik na dobranoc :loveu: :evil_lol: Quote
lolka75 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 ale super fotki:multi::loveu: Oliffcia juz panna:loveu:, Luna lypie okiem:evil_lol: a Pepa .... hmm.... normalnie brak slow:loveu: Quote
Vectra Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Rany jak Olka się zmienia !!! Dziewczyneczka się zrobiła ;) Już nie bobas , no w końcu starsza siostra , jak by nie patrzeć Quote
malawaszka Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 lolka75 napisał(a):ale super fotki:multi::loveu: Oliffcia juz panna:loveu:, Luna lypie okiem:evil_lol: a Pepa .... hmm.... normalnie brak slow:loveu: brak słów do Pepy? :lol: kiedyś do szału doprowadzą mnie te przeskakujące posty :scream_3::comp26: Quote
ariss Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/7440/dsc0053w.jpg słodkości:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 MYSZOSKOCZEK:loveu::evil_lol: http://img26.imageshack.us/img26/6025/dsc0132l.jpg Ale powtórzę po wszystkich - Oliv już panna, jakich kształtów dziewczęcych nabiera - smukła jak łania:loveu::loveu::loveu: A maleństwo w wanience rewelacyjne:loveu::loveu::loveu: Suuuuuuuuuuper foty!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://img407.imageshack.us/img407/5276/dsc0040a.jpg ooo coś Pepa mało futrzasta :razz: Quote
Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :razz::razz: Waszko ...u Was dzieci stanowczo za szybko rosną :mad: a co do kąpania Pepy ...próbowałaś Manusanu ?? Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 weszka napisał(a):Pepa i Oliv wysmuklały na wiosnę :loveu: szkoda, że tylko one :placz::placz::placz: Alu manusan to w aptece się kupuje? muszę coś spróbować bo już mi się nie chce do weta przed świętami lecieć :roll: Eria o odfutrzeniu Pepy było już jakiśczas temu - się śmiały ze mne baby jedna, że Pepa powygryzana :evil_lol: Quote
Recommended Posts