Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To wychodzi na to ze moja Maxina to 2,93 Gimlonia:evil_lol:

Pepa wyglada przepieknie...normalnie jak mlodka jakas:loveu: A Luniasta ma nogi jak sarna... i takie cienkie i takie zarosniete:loveu::evil_lol:
Pozdroweczki Wasiu:loveu:

Posted

tangerine74 napisał(a):
Dla porządku: 1 Gimloń = 7,5 kg ;)
Wczesniej miał 7,3 kg, ale po odjajczeniu zmieniła mu sie przemiana materii i zrobił zapasik na zimę ;)

Dowiedz się gdzie robia te kamizelki skórzane na miarę:loveu:

Trzymam kciuki za wabienie uciekinierki.

to w związku z powyzszym mam pytanie czy Gimloń to sznupek mini jest?

Posted

a psychicznie się przygotowuję do przeprowadzki, kończy mi się 5-letni czas na napisanie pracy mgr :shock: , Pepa się drapie nie wiem czemu bo kąpię ją co chwila w hexadermie, skończyły nam się pieniądze na wykończenia, Pepa i Luna chciały dziś pożreć Fifkę, nie wyrabiam się z niczym, a chciałabym zrobić duzo więcej :mdleje:

ale mam fotki :grins:

moje kochane słoneczko - chore, ale jak ciotka przyjechała to wykrzesało z siebie resztki sił na spacer po czym o 18 padła :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Rany jak Olka się zmienia !!! Dziewczyneczka się zrobiła ;) Już nie bobas , no w końcu starsza siostra , jak by nie patrzeć

dokładnie - ale mi szkoda, że tak szybko rosnie :oops: :lol: widzę po niej jak mi szybko czasu cieka :roll:

Posted

[quote name='Vectra']Rany jak Olka się zmienia !!! Dziewczyneczka się zrobiła ;) Już nie bobas , no w końcu starsza siostra , jak by nie patrzeć

dokładnie - ale mi szkoda, że tak szybko rosnie :oops: :lol: widzę po niej jak mi szybko czasu cieka :roll:

Posted

lolka75 napisał(a):
ale super fotki:multi::loveu:
Oliffcia juz panna:loveu:, Luna lypie okiem:evil_lol: a Pepa .... hmm.... normalnie brak slow:loveu:

brak słów do Pepy? :lol:

kiedyś do szału doprowadzą mnie te przeskakujące posty :scream_3::comp26:

Posted

weszka napisał(a):
Pepa i Oliv wysmuklały na wiosnę :loveu:

szkoda, że tylko one :placz::placz::placz:

Alu manusan to w aptece się kupuje? muszę coś spróbować bo już mi się nie chce do weta przed świętami lecieć :roll:

Eria o odfutrzeniu Pepy było już jakiśczas temu - się śmiały ze mne baby jedna, że Pepa powygryzana :evil_lol: