malawaszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Justa - o grubej Lunie też pisałam niedawno :lol::lol::lol: i o powodach też - od jakiegoś czasu zamieniły się rolami i jak wcześniej Pepa czatowała na resztę jedzenie Luny tak teraz Luna wyżera co Pepa zostawi :mad: wiesz Luna? jak dorosnę to zabiorę Cię od cioci i będzie super! nie będziemy nic robić, tylko się baawić!!! :multi: i będę Cię karmiła szynką kiedyś będziesz tylko moja :diabloti: Quote
Justa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/7467/dsc0025ahj.jpg Pół Pepy :mdleje: :loveu: :loveu: :loveu: Za to chyba Lunie się przybrało, cooo? :diabloti: Jak te dzieci szybko rosną - Oliwka prześliczna dziewczyneczka :loveu: A do tego małego kopytka w wanience aż brak mi słów :loveu: Quote
tangerine74 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Pepa młodnieje, to dla równowagi Oliwka sie starzeje ;) Za to Lunka ma najcudniejsze sznupkowo-panienkowe uchi na swiecie :loveu: Zakochałam się w nich :oops: To chyba juz wiosna ;) Quote
olcha Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale mnie tu dawno nie było! Oliwka jaka duża! I Igunia na świecie :loveu: A Pepa :-o gdzie jest druga połowa Pepyyy???? :evil_lol: Quote
madziamn Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 JAK MIŁO POPATRZEC NA TE UŚMIECHNIETE BUZIOLKI:loveu::loveu::loveu:, ALE OLIWCIA RZECZYWIŚCIE UROSŁA I NAWET IGUNIA OD OSTATNIEJ FOTKI TUTAJ SPORO SIĘ ZMIENIŁA:loveu: Quote
Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='malawaszka']szkoda, że tylko one :placz::placz::placz: Alu manusan to w aptece się kupuje? muszę coś spróbować bo już mi się nie chce do weta przed świętami lecieć :roll: Eria o odfutrzeniu Pepy było już jakiśczas temu - się śmiały ze mne baby jedna, że Pepa powygryzana :evil_lol: Manusan ....ja kupuje u Magdy :grins: ...ale wiem że w sklepach, hurtowniach z zaopatrzeniem medycznym jest Quote
ariss Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/9868/dsc0077dpq.jpg chyba ktoś by coś zjadł:evil_lol::diabloti: Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='tangerine74']Pepa młodnieje, to dla równowagi Oliwka sie starzeje ;) Za to Lunka ma najcudniejsze sznupkowo-panienkowe uchi na swiecie :loveu: Zakochałam się w nich :oops: To chyba juz wiosna ;) nie tylko Oliwka się starzeje :placz: haha te uchi Lunkowe to masakra straszna przy obcinaniu :lol: Olcha :mdleje: ariss - ta też by coś zjadła :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/9294/dsc0094omx.jpg miszcz w konkursie na nieszczęście roku :evil_lol: Quote
ariss Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 i ja też:evil_lol::eviltong: wpadłam na świetny pomysł:diabloti: Jak już tak skrróciłas włos Pepuli to zciachaj jej też na głowie:razz: Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 ariss napisał(a): wpadłam na świetny pomysł:diabloti: Jak już tak skrróciłas włos Pepuli to zciachaj jej też na głowie:razz: no ja na ten pomysł też wpadłam, ale nie mam degażówek, a zwykłymi to będzie wyglądała jeszcze gorzej niż teraz :lol: Vectra tam zaraz nieszczęście :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 kawałek mojej łazieneczki :loveu::loveu::loveu: która to ostatnimi czasy czyści nam portfele i spędza mi sen z powiek - dziś śniło mi się, że deszczownicę zamontował na uchwycie od słuchawki prysznicowej i jak weszłam wypróbować to miałam ją na wysokości ramienia :roflt: :evil_lol: móóóóój jest ten kawałek podłogi :multi::loveu: Quote
tangerine74 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Superowa łazieneczka :loveu: Moje ukochane zestawienie kolorów :p Czy w Waszych sznupeczkach tez obudził sie juz zając??? ;) Gimlon od 3 dni pożera trawę - normalnie sie psie - a do tego od tygodnia skacze radośnie zamiast biegac i zwiewa w poszukiwaniu towarzystwa, mimo że odjajczony pół roku temu :crazyeye: Quote
madziamn Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 hehe Pepula już sie zadomowiła nawet własny kawałek podłogi ma a gdzie kanapa dla damuli:evil_lol:?? Quote
aneczka23 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Pozdrawiamy Aneczka Veron i Kenzo :multi: Quote
weszka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Foto-story z Olivką i Luną super :loveu: Łazieneczka też się fajnie prezentuje. Quote
LeCoyotte Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 haha a gdzie druga połowa Pepy?:shock: :lol: Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 ale mam świątecznego gościa :mdleje: mały diobeł, czort, zuooo wcielone, ADHD, uparty gnojek :mdleje: :lol: sznupka mini z Pabianickiego schroniska - jakieś 7-8 miesięcy, w schronie spokojna i wycofana w boksie, poza schronem żywe srebro, czort i awanturnik :lol: Quote
Vectra Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 ooo poka czorta ? a jak morderczy P&L klan zareagował na nowego przybysza ? Quote
malawaszka Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 morderczy klan :lol: - dziewczynki zapoznałam na wsi, od razu na spacer poszłyśmy - dłuuugi spacer - Pepa w ogóle udawała że nie widzi czorta, dopiero teraz w domu jak jej się za bardzo koło legowiska i miski kręciła to było burczenie i kłapanie dziobem, natomiast Luna jak to Luna - awanturnik nr 1 trafił na awanturnika nr 2 :roll: Luna na czorta szczeka, czort nie pozostaje dłużny :mdleje: ale czuwam :mad: teraz czort po kąpieli i skubaniu :evil_lol: (nie mogłam się oprzeć bo te szczenięce czarne kudełki same wychodzą) śpi - i okazało się że jest pieprz i sól :lol: jak wsie śpią to jest super :loveu: gorzej jak którekolwiek się ruszy... aaaa no i jeszcze Fifka - została napadnieta i oszczekana - oj doigra się to małe czorcisko doigra :evil_lol: ale pomijając niesnaski rozpuszczonych bab - to czorcicsko jest przesłodkie - jakie buziaki daje, jak brzunio wywala do głaskania - ZERO stresu :crazyeye: :lol: mega luz! jak zobaczyła Oliwię to aż zakwiczała z radości aż Olka nie wiedziała gdzie uciekać :lol: no brzusio do zacałowania, tylko jakieś łysinki ma na grzbiecie - mam nadzieję, że to tylko z zaniedbania, a nie jakies badziewie :roll: wykąpałam w hexadermie zdjęcia nieaktualne bo czort ma już inny kolor i mniej sierści :lol: Quote
Recommended Posts