Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Justa - o grubej Lunie też pisałam niedawno :lol::lol::lol: i o powodach też - od jakiegoś czasu zamieniły się rolami i jak wcześniej Pepa czatowała na resztę jedzenie Luny tak teraz Luna wyżera co Pepa zostawi :mad:

wiesz Luna? jak dorosnę to zabiorę Cię od cioci

i będzie super!

nie będziemy nic robić, tylko się baawić!!! :multi:

i będę Cię karmiła szynką

kiedyś będziesz tylko moja :diabloti:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Ale mnie tu dawno nie było!

Oliwka jaka duża! I Igunia na świecie :loveu:

A Pepa :-o gdzie jest druga połowa Pepyyy???? :evil_lol:

Posted

JAK MIŁO POPATRZEC NA TE UŚMIECHNIETE BUZIOLKI:loveu::loveu::loveu:, ALE OLIWCIA RZECZYWIŚCIE UROSŁA I NAWET IGUNIA OD OSTATNIEJ FOTKI TUTAJ SPORO SIĘ ZMIENIŁA:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']szkoda, że tylko one :placz::placz::placz:

Alu manusan to w aptece się kupuje? muszę coś spróbować bo już mi się nie chce do weta przed świętami lecieć :roll:

Eria o odfutrzeniu Pepy było już jakiśczas temu - się śmiały ze mne baby jedna, że Pepa powygryzana :evil_lol:

Manusan ....ja kupuje u Magdy :grins: ...ale wiem że w sklepach, hurtowniach z zaopatrzeniem medycznym jest

Posted

[quote name='tangerine74']Pepa młodnieje, to dla równowagi Oliwka sie starzeje ;)

Za to Lunka ma najcudniejsze sznupkowo-panienkowe uchi na swiecie :loveu: Zakochałam się w nich :oops: To chyba juz wiosna ;)

nie tylko Oliwka się starzeje :placz:
haha te uchi Lunkowe to masakra straszna przy obcinaniu :lol:

Olcha :mdleje:

ariss - ta też by coś zjadła :evil_lol:

Posted

i ja też:evil_lol::eviltong:

wpadłam na świetny pomysł:diabloti:

Jak już tak skrróciłas włos Pepuli to zciachaj jej też na głowie:razz:

Posted

ariss napisał(a):

wpadłam na świetny pomysł:diabloti:

Jak już tak skrróciłas włos Pepuli to zciachaj jej też na głowie:razz:

no ja na ten pomysł też wpadłam, ale nie mam degażówek, a zwykłymi to będzie wyglądała jeszcze gorzej niż teraz :lol:

Vectra tam zaraz nieszczęście :diabloti:

Posted

kawałek mojej łazieneczki :loveu::loveu::loveu: która to ostatnimi czasy czyści nam portfele i spędza mi sen z powiek - dziś śniło mi się, że deszczownicę zamontował na uchwycie od słuchawki prysznicowej i jak weszłam wypróbować to miałam ją na wysokości ramienia :roflt: :evil_lol:

móóóóój jest ten kawałek podłogi :multi::loveu:

Posted

Superowa łazieneczka :loveu: Moje ukochane zestawienie kolorów :p

Czy w Waszych sznupeczkach tez obudził sie juz zając??? ;)
Gimlon od 3 dni pożera trawę - normalnie sie psie - a do tego od tygodnia skacze radośnie zamiast biegac i zwiewa w poszukiwaniu towarzystwa, mimo że odjajczony pół roku temu :crazyeye:

Posted

Śmigus! Dyngus! Na uciechę
z kubła wodę lej ze śmiechem!
Jak nie z kubła, to ze dzbana,
śmigus-dyngus dziś od rana.
Staropolski to obyczaj,
żebyś wiedział i nie krzyczał,
gdy w Wielkanoc, w drugie święto,
będziesz kurtkę miał zmokniętą.

Pozdrawiamy

Aneczka Veron i Kenzo :multi:

Posted

ale mam świątecznego gościa :mdleje: mały diobeł, czort, zuooo wcielone, ADHD, uparty gnojek :mdleje: :lol:

sznupka mini z Pabianickiego schroniska - jakieś 7-8 miesięcy, w schronie spokojna i wycofana w boksie, poza schronem żywe srebro, czort i awanturnik :lol:

Posted

morderczy klan :lol: - dziewczynki zapoznałam na wsi, od razu na spacer poszłyśmy - dłuuugi spacer - Pepa w ogóle udawała że nie widzi czorta, dopiero teraz w domu jak jej się za bardzo koło legowiska i miski kręciła to było burczenie i kłapanie dziobem, natomiast Luna jak to Luna - awanturnik nr 1 trafił na awanturnika nr 2 :roll: Luna na czorta szczeka, czort nie pozostaje dłużny :mdleje: ale czuwam :mad: teraz czort po kąpieli i skubaniu :evil_lol: (nie mogłam się oprzeć bo te szczenięce czarne kudełki same wychodzą) śpi - i okazało się że jest pieprz i sól :lol: jak wsie śpią to jest super :loveu: gorzej jak którekolwiek się ruszy... aaaa no i jeszcze Fifka - została napadnieta i oszczekana - oj doigra się to małe czorcisko doigra :evil_lol: ale pomijając niesnaski rozpuszczonych bab - to czorcicsko jest przesłodkie - jakie buziaki daje, jak brzunio wywala do głaskania - ZERO stresu :crazyeye: :lol: mega luz! jak zobaczyła Oliwię to aż zakwiczała z radości aż Olka nie wiedziała gdzie uciekać :lol: no brzusio do zacałowania, tylko jakieś łysinki ma na grzbiecie - mam nadzieję, że to tylko z zaniedbania, a nie jakies badziewie :roll: wykąpałam w hexadermie

zdjęcia nieaktualne bo czort ma już inny kolor i mniej sierści :lol: