Doginka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Przyszłam, ale nie znam się na wynikach i normach:shake: Ale wpadłam pomiziać Lunetkę i Pepcię:loveu::loveu::loveu: Trzymam kciukaski, żeby to nie było nic groźnego i żeby wszystko szybko przeszło;) Quote
malawaszka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 przejść to pewnie już nie przejdzie bo wiek nie ten, ale damy radę ;) dzięki za kciukaski :loveu: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 malawaszka napisał(a):przejść to pewnie już nie przejdzie bo wiek nie ten, ale damy radę ;) dzięki za kciukaski :loveu: wy byście rady nie dały ? :p Quote
malawaszka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Justa napisał(a):wy byście rady nie dały ? :p NO! :grins: Vectra napisał(a):na ile szacujesz wiek Pepy ? ze sto :p a tak serio to diabli wiedzą - nikt mi nie chce powiedzieć a oglądało ją już z 5 wetów :niewiem: ma baaardzo starte zęby = bardzo, zasyfiałe też ma, ale jak kazałam im powiedzieć jak szacują - to przecież żadne oświadczenie pod przysięgą to się migali i że może mieć 8 i ciężkie zycie za sobą a może mieć i 13 :niewiem: wiem natomiast, że imię dopasowane na 100% idealnie - ŚWINKA Pepa!!! ona zawsze czatuje na Lunkowe żarcie zostawione w misce i j muszę pilnować i zabieram miskę - zwykle stawiam na parapecie :mdleje: Pepa - ledwo łazi, kuleje na wszystkie cztery łapy, jest gruba i co? doskoczyła do parapetu i zrzuciła tą miskę :mdleje: :mad: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 i niby tak zachowuje się chory pies w sile wieku? :evil_lol: ona was wszystkich przeżyje ! zobaczysz ! :eviltong: Quote
Vectra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 bo wiesz , żarcie , to żarcie :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 uhm ;) a jakbyście widziały jak jadła z tej podłogi - hahaha odgłosy identyczne jak w chlewie podczas karmienia hahaha :loveu: moja mała dama:evil_lol: Quote
Justa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 malawaszka napisał(a):uhm ;) a jakbyście widziały jak jadła z tej podłogi - hahaha odgłosy identyczne jak w chlewie podczas karmienia hahaha :loveu: moja mała dama:evil_lol: jak cie zobaczyła w progu to stwierdziła, że ma konkurncję :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Justa, ale żeś palnęła z tą konkurencją:crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 malawaszka napisał(a):uhm ;) a jakbyście widziały jak jadła z tej podłogi - hahaha odgłosy identyczne jak w chlewie podczas karmienia hahaha :loveu: moja mała dama:evil_lol: a jak podłoga wyszlifowana :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Czy Wam też się literki dziwne wpisują?:crazyeye: Quote
Vectra Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Doginka napisał(a):Czy Wam też się literki dziwne wpisują?:crazyeye: nie pij już :diabloti: Quote
anetta Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Doginka napisał(a):Czy Wam też się literki dziwne wpisują?:crazyeye: tzn. jak?:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Pepa ok, nie wzięłam jej w końcu na USG bo miałam przeczucie, że z Inką zejdzie dłużej i całe szczęście bo siedziałam z nią w lecznicy 5 h - Pepa by jajo zniosła :mdleje: mam wyniki bad moczu - badali poziom kreatyniny i coś tam jeszcze co pozwala wcześniej wykryć zaburzenia w nerach ale wyszło ok! więc leczymy wątróbkę - dawałam jej wczoraj zastrzyk i się poryczałam :oops::lol: a co się nasłuchałam w poczekalni to moje :mdleje: większość czasu siedziałam w poczekalni bo Inka miała badaną krew co godzinę po podaniu leków itd więc siedziałam i słuchałam i uszy mi więdły i szlag trafiał, ehhhh durne społeczeństwo mamy nadal... :roll: ale ciągle uważam, że to wina hodowców - bo stworzyli zamknięty krąg - wg siebie "elitarny" i szarym ludkom nie sposób się dowiedzieć o co w tym wszystkim chodzi jak nie mają internetu i jak nie trafią na dogomanię :roll: skopiuję co napisałam na innym wątku: jedna baba była z "cziłałą" szczeniaczek 4 miesięczny a był już większy od dorosłej cziłały -a gdzie kupiony? a w takiej "hodowli" za 700 zł bo z rodowodem 2,5 to by kosztował - i tym sposobem ma ślicznego kundelka za 700 zł :crazyeye: druga kupiła shih-tzu - pojechała po niego "aż pod Lubliniec" :lol: zapłaciła duużo pieniędzy, a wyrósł jej przerośnięty pekińczyk :crazyeye: mało tego - chwaliła tą "hodowlę" bo jak zadzwoniła powiedzieć, że chyba nie do końca to jest shih-tzu to "hodowczyni" powiedziała, że można oddać pieska a ona odda pieniądze - "taka porządna hodowla droga pani" :mdleje: aaa i był jeszcze pan z córeczką gdzieś 8 letnią i oczywiście z jorczkiem - słucham co gość mówi w rejestracji - psiak 10 miesięczny, ma drgawki (jak to jorczek czasem się trzęsie) i jest AGRESYWNY! - bo - ugryzł córkę w palec!!! :mdleje: i z tym do weta zamiast wychować :shake: psiak wszedł w wiek dojrzewania i zaczyna kozaczyć - normalne, ale po co wychować - przecież to jorczek - maskotka... szkoda mi tych psiaków brrr - i to jaka skala! 5 h i 3 takie kwiatki :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 co prawda nikt się nie upomina o fotki, ale se wstawię - A CO! było dziś słonko :bigcool:i wzięłam dziewczynki do pracy :laugh2_2:jeny jak Lunisko szalało - boszz ona taka była niewyganiana przez ten deszcz, że coś okropnego - a tam - pogoniła bażanty - mało nie umarłam jak takie wielkie z krzykiem wyleciały z badziewia :mdleje: a za nimi uchachana Luneta :lol: :hmmmm: wydawało mi się, że Luneta jeszcze nie zarosła, ale na fotach widzę, że chyba jednak już :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Pagóry Jaworznickie a Pepie wrócił chyba :motz:grzybek :angryy: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 dobra je dziś jechałam z Gasską metrem i ktoś mnie spytał czy to spaniel:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a jak powiedziałam,że sznaucer to spytał czy to jakaś nowa rasa:crazyeye:i to wcale nie pytało dzieczko:crazyeye:przynajmniej z wyglądu:evil_lol: Lunka tylko troszke zarosła,a co tam i tak ślicznie wygląda:loveu: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 hahaha brodaty spaniel :roflt: Quote
LeCoyotte Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 malawaszka napisał(a):co prawda nikt się nie upomina o fotki, nikt sie nie upomina bo i tak ostatnio pogoda nie zachęca do ich robienia.. więc rozumiemy:lol: ale jak są to super:multi: Dzisiaj Samba też pogoniła bażanta-wyleciał z krzaków, Samba za nim, a ja za aparat, a mój ulubiony obiektyw zastrajkował i sie pogubił w ostrości:loveu::angryy: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 LeCoyotte napisał(a): Dzisiaj Samba też pogoniła bażanta-wyleciał z krzaków, Samba za nim, a ja za aparat, a mój ulubiony obiektyw zastrajkował i sie pogubił w ostrości:loveu::angryy: :evil_lol:ja się tak wystraszyłam, że nawet nie zdążyłam podnieść aparatu do oka :oops: Quote
Recommended Posts