Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No fajnie, że Pepka nie taka chora. :lol: Ja Nuce dawałam kilka podskurnie zastrzyków i ręce mi się trzęsły jak miałam wkłuwać. Okropne uczucie. :shake:

Dziewczynki wylatane to pewnie posypiają teraz.

Posted

ja swojemu kotkowi
[*] musiałam robić zastrzyki,ryczałam przy tym jak bóbr:-(ale on już był bardzo chory i może to potęgowało moją rozpacz:-(

okropnie się wspomina smutne chwile:roll:wole zdecydowania pamiętać te dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
:evil_lol:ja się tak wystraszyłam, że nawet nie zdążyłam podnieść aparatu do oka :oops:

hehe ja też nieco, w końcu puste pole dookoła, cisza, spokój a tu nagle bażant fruu sruu i poleciałłłł ale chyba powoli wyrabiam sobie odruch łapania za aparat w ekstremalnych sytuacjach:evil_lol:

ariss napisał(a):
ja swojemu kotkowi
  • musiałam robić zastrzyki,ryczałam przy tym jak bóbr:-(ale on już był bardzo chory i może to potęgowało moją rozpacz:-(

okropnie się wspomina smutne chwile:roll:wole zdecydowania pamiętać te dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• chyba większość woli;) ale gdyby były same miłe chwile, to szybko by przeszły do codzienności i straciły by swoją wartość i znaczenie..

Miałaś kotka? Nie chciałaś następnego? Gdyby nie reakcja S. na koty to już bym dawno miał;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):

chyba większość woli;) ale gdyby były same miłe chwile, to szybko by przeszły do codzienności i straciły by swoją wartość i znaczenie..

Miałaś kotka? Nie chciałaś następnego? Gdyby nie reakcja S. na koty to już bym dawno miał;)

pewnie masz racje:roll:;)

na kotka jeszcze rok temu nie byłam gotowa:shake:teraz chyba już jestem,ale czekam na 2 sznupa:razz:więc 3 zwierzaki w domu to już za bogato;)
    ale kocur jeszcze kiedyś będzie:diabloti:

Posted

[quote name='ariss']ja swojemu kotkowi

• musiałam robić zastrzyki,ryczałam przy tym jak bóbr:-(ale on już był bardzo chory i może to potęgowało moją rozpacz:-(

• też nie wiedziałam, że miałaś kociszcze - pamiętaj tylko dobre chwile :loveu:

[quote name='LeCoyotte']hehe ja też nieco, w końcu puste pole dookoła, cisza, spokój a tu nagle bażant fruu sruu i poleciałłłł ale chyba powoli wyrabiam sobie odruch łapania za aparat w ekstremalnych sytuacjach:evil_lol:

ten "mój" jeszcze wydawał jakieś dziwne dźwięki paszczą :crazyeye:

[quote name='ariss']czekam na 2 sznupa:razz:więc 3 zwierzaki w domu to już za bogato;)

ahhh bzdura :evil_lol:

ja chcę kota :placz: dwa chcę i muszę jeszcze z tym poczekać buuu:placz:

rozmazane deczko fotki bo słonko zaszło, ale zobaczcie jaka ona była szczęśliwa :loveu:

jesień...

Posted

za bogato jak na moje siły:eviltong:poza tym jak przeprowadze się do kawalerki 36m:roll:to 2 średniaki i kot-nie wyobrażam sobie tego:evil_lol:

sorka,że tu ale u mnie te foty już kiedyś były,no i sorka za jakość:evil_lol:

no i może w kolorze

no i taki miał charakterek:loveu::evil_lol::diabloti:

tylko takie foty mam na kompie:roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
    to rosyjski niebieski czy jakiś inny pers? :niewiem:

kot egzotyczny,ale był fajny bo nie miał,aż tak spłaszczonego ryjka jak powinien;)

Posted

LeCoyotte napisał(a):
    piękny ten kot:loveu:
    ja to bym chciał norweskiego leśnego;)

ja też:loveu:ale one do bloku podobno niet:shake:lepiej do domu z odrodem,dawno temu o nich czytałam-mam nadzieje,że nic mi się nie pomyliło:niewiem:

Posted

Doginka napisał(a):

A ja marzę o takim łysym kotku:razz::diabloti: - baaaaardzo mi się podobają:loveu:

możesz sobie wziąć dachowca i wytrymowć :diabloti: :diabloti:

Posted

Doginka napisał(a):
    :crazyeye:O i one tak do kałuży wchodzą?:crazyeye: Moje to okrążają na kilometr:razz:

Pepa jak pije to włazi - Luna jak widać tylko odrobinkę :lol:

a ja wygrałam w totka :multi: :evil_lol: 223 zł :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
    Pepa jak pije to włazi - Luna jak widać tylko odrobinkę :lol:

a ja wygrałam w totka :multi: :evil_lol: 223 zł :evil_lol:

ja tez tak chcę:cool3: a serio to gratuluję wygranej:multi:.
    Moniczko przepiękne fotki. Śliczny widok uchachanej Luniastej jak ja uwielbiam szczesliwe sznupki:multi::rolleyes:.:buzi:dla całej trójeczki:razz:.