AnkaG Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No fajnie, że Pepka nie taka chora. :lol: Ja Nuce dawałam kilka podskurnie zastrzyków i ręce mi się trzęsły jak miałam wkłuwać. Okropne uczucie. :shake: Dziewczynki wylatane to pewnie posypiają teraz. Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja swojemu kotkowi [*] musiałam robić zastrzyki,ryczałam przy tym jak bóbr:-(ale on już był bardzo chory i może to potęgowało moją rozpacz:-( okropnie się wspomina smutne chwile:roll:wole zdecydowania pamiętać te dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
LeCoyotte Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 malawaszka napisał(a)::evil_lol:ja się tak wystraszyłam, że nawet nie zdążyłam podnieść aparatu do oka :oops: hehe ja też nieco, w końcu puste pole dookoła, cisza, spokój a tu nagle bażant fruu sruu i poleciałłłł ale chyba powoli wyrabiam sobie odruch łapania za aparat w ekstremalnych sytuacjach:evil_lol: ariss napisał(a):ja swojemu kotkowi musiałam robić zastrzyki,ryczałam przy tym jak bóbr:-(ale on już był bardzo chory i może to potęgowało moją rozpacz:-( okropnie się wspomina smutne chwile:roll:wole zdecydowania pamiętać te dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba większość woli;) ale gdyby były same miłe chwile, to szybko by przeszły do codzienności i straciły by swoją wartość i znaczenie.. Miałaś kotka? Nie chciałaś następnego? Gdyby nie reakcja S. na koty to już bym dawno miał;) Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 LeCoyotte napisał(a): chyba większość woli;) ale gdyby były same miłe chwile, to szybko by przeszły do codzienności i straciły by swoją wartość i znaczenie.. Miałaś kotka? Nie chciałaś następnego? Gdyby nie reakcja S. na koty to już bym dawno miał;) pewnie masz racje:roll:;) na kotka jeszcze rok temu nie byłam gotowa:shake:teraz chyba już jestem,ale czekam na 2 sznupa:razz:więc 3 zwierzaki w domu to już za bogato;) ale kocur jeszcze kiedyś będzie:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='ariss']ja swojemu kotkowi musiałam robić zastrzyki,ryczałam przy tym jak bóbr:-(ale on już był bardzo chory i może to potęgowało moją rozpacz:-( okropnie się wspomina smutne chwile:roll:wole zdecydowania pamiętać te dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! też nie wiedziałam, że miałaś kociszcze - pamiętaj tylko dobre chwile :loveu: [quote name='LeCoyotte']hehe ja też nieco, w końcu puste pole dookoła, cisza, spokój a tu nagle bażant fruu sruu i poleciałłłł ale chyba powoli wyrabiam sobie odruch łapania za aparat w ekstremalnych sytuacjach:evil_lol: ten "mój" jeszcze wydawał jakieś dziwne dźwięki paszczą :crazyeye: [quote name='ariss']czekam na 2 sznupa:razz:więc 3 zwierzaki w domu to już za bogato;) ahhh bzdura :evil_lol: ja chcę kota :placz: dwa chcę i muszę jeszcze z tym poczekać buuu:placz: rozmazane deczko fotki bo słonko zaszło, ale zobaczcie jaka ona była szczęśliwa :loveu: jesień... Quote
Alicja Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :cool1:widziałam Damę i zarośniętą Lunetę :p Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 za bogato jak na moje siły:eviltong:poza tym jak przeprowadze się do kawalerki 36m:roll:to 2 średniaki i kot-nie wyobrażam sobie tego:evil_lol: sorka,że tu ale u mnie te foty już kiedyś były,no i sorka za jakość:evil_lol: no i może w kolorze no i taki miał charakterek:loveu::evil_lol::diabloti: tylko takie foty mam na kompie:roll: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 to rosyjski niebieski czy jakiś inny pers? :niewiem: Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 malawaszka napisał(a):to rosyjski niebieski czy jakiś inny pers? :niewiem: kot egzotyczny,ale był fajny bo nie miał,aż tak spłaszczonego ryjka jak powinien;) Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 ja mam zawsze u missieek ulubionego kota, którego bym chciała i aktualnie to jest ta mała pchła - Fasolka :loveu: nie lubię jakoś kotów z płaskim ryjkiem :lol: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 a dzis w terenie spotkałam takie cudo - tylko dzikie jak diabli i zwiało Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ten rudny jest cuuuuuuuuuuuuuudowny:crazyeye::loveu::loveu::loveu::loveu: ja bym chciała właśnie takigo rudzielca albo main coona:loveu: Quote
LeCoyotte Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 piękny ten kot:loveu: ja to bym chciał norweskiego leśnego;) Quote
ariss Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 LeCoyotte napisał(a):piękny ten kot:loveu: ja to bym chciał norweskiego leśnego;) ja też:loveu:ale one do bloku podobno niet:shake:lepiej do domu z odrodem,dawno temu o nich czytałam-mam nadzieje,że nic mi się nie pomyliło:niewiem: Quote
malawaszka Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 nooo norweski lesny to do lasu - i to w norwegii tylko się nadaje :evil_lol: damy na spacerze Quote
AnkaG Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Pepa ma faktycznie imię pasujące do niej - tak w kałuży się taplać. :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 :crazyeye:O i one tak do kałuży wchodzą?:crazyeye: Moje to okrążają na kilometr:razz: A ja marzę o takim łysym kotku:razz::diabloti: - baaaaardzo mi się podobają:loveu: Quote
Vectra Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Doginka napisał(a): A ja marzę o takim łysym kotku:razz::diabloti: - baaaaardzo mi się podobają:loveu: możesz sobie wziąć dachowca i wytrymowć :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Doginka napisał(a)::crazyeye:O i one tak do kałuży wchodzą?:crazyeye: Moje to okrążają na kilometr:razz: Pepa jak pije to włazi - Luna jak widać tylko odrobinkę :lol: a ja wygrałam w totka :multi: :evil_lol: 223 zł :evil_lol: Quote
madziamn Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 malawaszka napisał(a):Pepa jak pije to włazi - Luna jak widać tylko odrobinkę :lol: a ja wygrałam w totka :multi: :evil_lol: 223 zł :evil_lol: ja tez tak chcę:cool3: a serio to gratuluję wygranej:multi:. Moniczko przepiękne fotki. Śliczny widok uchachanej Luniastej jak ja uwielbiam szczesliwe sznupki:multi::rolleyes:.:buzi:dla całej trójeczki:razz:. Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 malawaszka napisał(a):...a ja wygrałam w totka :multi: :evil_lol: 223 zł :evil_lol: Gratulacje SZCZĘŚCIARO:crazyeye::p Dobranoc;) Quote
Alicja Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [quote name='malawaszka'] a ja wygrałam w totka :multi: :evil_lol: 223 zł :evil_lol: wow ....gratulacje ....teraz to tylko krok do najwyższej wygranej ;) Quote
ariss Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No to Gratulacje:multi:oby do był wstęp do naprawde wielkiej wygranej:razz: Quote
Pysia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Tez niedawno wygrałam ociupinke ;) Zamówiłam dwa kongi dla bab za to :evil_lol: Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Macie więcej szczęścia niż rozumu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
Recommended Posts