Pysia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Monika!! Czy nie jesteśmy przypadkiem obrażane? :mad::evil_lol: Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Pysia napisał(a):Monika!! Czy nie jesteśmy przypadkiem obrażane? :mad::evil_lol: Oj, ja tak z mniłoźźźździ:loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 malawaszka napisał(a):a ja wygrałam w totka :multi: :evil_lol: 223 zł :evil_lol: Nieźle :lol: Mój największy urobek to 16 zeta. Trafiłam to w losowaniu przed jakąś mega kumulacją i słusznie podjrzewałam, że mój limit szczęścia się wyczerpał :placz: Na taką bździnę :placz: Waszko, jak Pepa? A kiedy pokażesz nam ważkę w całej jej pięknej i ogolonej krasie? :cool3: Quote
Vectra Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 jak mawia mój teść , hazardzista totolotka :diabloti: teraz musisz grać regularnie !!!! Quote
AnkaG Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Gratki wygranej - będzie na dobrą flaszeczkę. :lol: Quote
malawaszka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Alicja']wow ....gratulacje ....teraz to tylko krok do najwyższej wygranej ;) [quote name='ariss']No to Gratulacje:multi:oby do był wstęp do naprawde wielkiej wygranej obyście były proroczkami :loveu: :lol: [quote name='Pysia']Tez niedawno wygrałam ociupinke ;) Zamówiłam dwa kongi dla bab za to ja już to przejeździłam prawie:lol:, ale zamawiam ostrze do maszynki za resztę bo nie mam już czym obcinać :shake: [quote name='Doginka']Macie więcej szczęścia niż rozumu:evil_lol: :diabloti: :obrazic: zazdrośnica :eviltong: [quote name='Pysia']Monika!! Czy nie jesteśmy przypadkiem obrażane? :mad::evil_lol: e tam - Doginka o sobie chyba pisała :turn-l: :eviltong: [quote name='asher']Nieźle :lol: Mój największy urobek to 16 zeta. Trafiłam to w losowaniu przed jakąś mega kumulacją i słusznie podjrzewałam, że mój limit szczęścia się wyczerpał :placz: Na taką bździnę :placz: Waszko, jak Pepa? A kiedy pokażesz nam ważkę w całej jej pięknej i ogolonej krasie? :cool3: haha 16 zeta to wygrałam już kilka razy :cool3: więc możesz powrócić do gry - nie ma limitów :multi::evil_lol: chociaż teraz już mówiłam TZ, że koniec grania bo mój limit już się skończył :lol: Pepa ok! nie robiłam jej usg na razie bo podaję jej lek na wątrobę podobno bardzo dobry - zastrzyki, nie ma go w Pl tylko z francji przywożą - lek weterynaryjny, ale w Pl nie jest zatwierdzony :angryy: potem zrobię jej badanie sprawdzające i zobaczymy czy się poprawiają wyniki [quote name='Vectra']jak mawia mój teść , hazardzista totolotka :diabloti: teraz musisz grać regularnie !!!! tak zrobię! :p [quote name='AnkaG']Gratki wygranej - będzie na dobrą flaszeczkę. :lol: zestarzałam się i już wódki nie pijam :shake: Quote
AnkaG Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 malawaszka napisał(a): zestarzałam się i już wódki nie pijam :shake: A ja bardzo stara i tylko drinki - najbardziej whysky z colą. Albo totalne mieszanki. Piwa i wina nie lubię. :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 a ja nie wiem co się ze mną dzieje od niedawna :lol: kiedyś to mogłam w siebie wlać wszystko jak leci i było fajnie, a teraz to mi się zaraz niedobrze robi :oops::roll: Quote
weszka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No no gratuluję szczęścia w totka :multi: zawsze dobre i to! Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 malawaszka napisał(a):..zestarzałam się i już wódki nie pijam :shake: malawaszka napisał(a):a ja nie wiem co się ze mną dzieje od niedawna :lol: kiedyś to mogłam w siebie wlać wszystko jak leci i było fajnie, a teraz to mi się zaraz niedobrze robi :oops::roll: Ja mam to samo, jak już napiję się wódzi, to szybko się upijam - stanowczo wolę winko typu martini bianko z soczkiem i plasterkiem cytryny:p Quote
Pysia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Lepiej opowiadaj wczoraj i dzisiaj :) A ostrze do maszynki to ja lepiej opłace ;) Quote
weszka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 No coś w tym jest. W czasach szalonej młodości wódki piłam sporo i ze smakiem ;) a teraz całkiem mi nie podchodzi. Może wyczerpałam limit hihi. Od dłuższego czasu jestem absolutną fanką czerwonego fajnego wina albo drinków Bonda - martini dry wstrząśnięte ;) ale może być i mieszane ;) Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ja to jeszcze uwielbiam likierki typu PASSOA:loveu: - mniaaaaam!!!!!!!:loveu: Quote
malawaszka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 weszka napisał(a):No no gratuluję szczęścia w totka :multi: zawsze dobre i to! no pewnie - piechotą nie chodzi :lol:;) Doginka napisał(a):Ja mam to samo, jak już napiję się wódzi, to szybko się upijam - stanowczo wolę winko typu martini bianko z soczkiem i plasterkiem cytryny:p mniam :loveu: Pysia napisał(a):Lepiej opowiadaj wczoraj i dzisiaj :) wejdź na wątek Miszy - tak opisałam - link mam w podpisie weszka napisał(a):No coś w tym jest. W czasach szalonej młodości wódki piłam sporo i ze smakiem ;) a teraz całkiem mi nie podchodzi. Może wyczerpałam limit hihi. Od dłuższego czasu jestem absolutną fanką czerwonego fajnego wina albo drinków Bonda - martini dry wstrząśnięte ;) ale może być i mieszane ;) oo właśnie tak samo :loveu: no i ja od zawsze piwko lubię Doginka napisał(a):Ja to jeszcze uwielbiam likierki typu PASSOA:loveu: - mniaaaaam!!!!!!!:loveu: nie piłam chyba Quote
Doginka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 malawaszka napisał(a): nie piłam chyba Takie pyszne mniam - leje się najpierw Passoa, dolewa soku pomarańczowego, tak aby trunki się nie zmieszały i w szklaneczce masz dwa kolorki - czerwony i żółty :loveu: - pychotka:loveu: Quote
Vectra Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Passoa jest miodzio , z sokiem z czerwonych pomarańczy i kiloma kroplami limety Quote
madziamn Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 A wracając do suczego tematu LUNIASTA ma świetny szczek miałam okazję ją słyszec przez telefon:loveu: myzianko dla Lunci i Pepuni. Quote
malawaszka Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 hahaha świetny szczek jak się go słyszy raz :evil_lol: ;) Quote
clockwork Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 bereczek :multi::multi: aaa weszka sie starzeje... już nie ta głowa do picia co za młodych lat :razz::diabloti: Quote
eria Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ooooo tu widzę ludkowie popijają :evil_lol: witamy po tygodniowej przerwie :lol: Quote
AlKil Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Witaj Mo!!! Gratuluję wygranej!!!:cool3: Quote
malawaszka Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 sześć wzięłam dziś dziewczynki na spacer niedaleko domu J - planowałam się tam wybrać już od dawna, a dziś była okazja więc poszłam - i dupa - z daleka nie wyglądało, że tam są taaakie krzaczory i trawska i jeżyny i wszystko inne co zostawia listeczki, nasionka i gałązki w psiej sierści :lol: i z aparatem się dziś chyba nie lubiliśmy :angryy: o tak było :roll: Quote
ariss Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 no dziwne kolorki na tych fotach:eviltong:ale ja też czasem mamy ciche dni z Nikusiem:evil_lol: ale to jest przesłodziachne:loveu: http://img249.imageshack.us/img249/5137/dsc0332ow0.jpg Quote
Recommended Posts