Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
a ja wygrałam w totka :multi: :evil_lol: 223 zł :evil_lol:

Nieźle :lol:
Mój największy urobek to 16 zeta. Trafiłam to w losowaniu przed jakąś mega kumulacją i słusznie podjrzewałam, że mój limit szczęścia się wyczerpał :placz: Na taką bździnę :placz:

Waszko, jak Pepa?
A kiedy pokażesz nam ważkę w całej jej pięknej i ogolonej krasie? :cool3:

Posted

[quote name='Alicja']wow ....gratulacje ....teraz to tylko krok do najwyższej wygranej ;)

[quote name='ariss']No to Gratulacje:multi:oby do był wstęp do naprawde wielkiej wygranej

obyście były proroczkami :loveu: :lol:

[quote name='Pysia']Tez niedawno wygrałam ociupinke ;) Zamówiłam dwa kongi dla bab za to

ja już to przejeździłam prawie:lol:, ale zamawiam ostrze do maszynki za resztę bo nie mam już czym obcinać :shake:

[quote name='Doginka']Macie więcej szczęścia niż rozumu:evil_lol: :diabloti:

:obrazic: zazdrośnica :eviltong:

[quote name='Pysia']Monika!! Czy nie jesteśmy przypadkiem obrażane? :mad::evil_lol:

e tam - Doginka o sobie chyba pisała :turn-l: :eviltong:

[quote name='asher']Nieźle :lol:
Mój największy urobek to 16 zeta. Trafiłam to w losowaniu przed jakąś mega kumulacją i słusznie podjrzewałam, że mój limit szczęścia się wyczerpał :placz: Na taką bździnę :placz:

Waszko, jak Pepa?
A kiedy pokażesz nam ważkę w całej jej pięknej i ogolonej krasie? :cool3:

haha 16 zeta to wygrałam już kilka razy :cool3: więc możesz powrócić do gry - nie ma limitów :multi::evil_lol: chociaż teraz już mówiłam TZ, że koniec grania bo mój limit już się skończył :lol:

Pepa ok! nie robiłam jej usg na razie bo podaję jej lek na wątrobę podobno bardzo dobry - zastrzyki, nie ma go w Pl tylko z francji przywożą - lek weterynaryjny, ale w Pl nie jest zatwierdzony :angryy: potem zrobię jej badanie sprawdzające i zobaczymy czy się poprawiają wyniki

[quote name='Vectra']jak mawia mój teść , hazardzista totolotka :diabloti:
teraz musisz grać regularnie !!!!

tak zrobię! :p

[quote name='AnkaG']Gratki wygranej - będzie na dobrą flaszeczkę. :lol:

zestarzałam się i już wódki nie pijam :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):

zestarzałam się i już wódki nie pijam :shake:

A ja bardzo stara i tylko drinki - najbardziej whysky z colą. Albo totalne mieszanki. Piwa i wina nie lubię. :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
..zestarzałam się i już wódki nie pijam :shake:

malawaszka napisał(a):
a ja nie wiem co się ze mną dzieje od niedawna :lol: kiedyś to mogłam w siebie wlać wszystko jak leci i było fajnie, a teraz to mi się zaraz niedobrze robi :oops::roll:

Ja mam to samo, jak już napiję się wódzi, to szybko się upijam - stanowczo wolę winko typu martini bianko z soczkiem i plasterkiem cytryny:p

Posted

No coś w tym jest. W czasach szalonej młodości wódki piłam sporo i ze smakiem ;) a teraz całkiem mi nie podchodzi. Może wyczerpałam limit hihi. Od dłuższego czasu jestem absolutną fanką czerwonego fajnego wina albo drinków Bonda - martini dry wstrząśnięte ;) ale może być i mieszane ;)

Posted

weszka napisał(a):
No no gratuluję szczęścia w totka :multi: zawsze dobre i to!

no pewnie - piechotą nie chodzi :lol:;)

Doginka napisał(a):
Ja mam to samo, jak już napiję się wódzi, to szybko się upijam - stanowczo wolę winko typu martini bianko z soczkiem i plasterkiem cytryny:p

mniam :loveu:

Pysia napisał(a):
Lepiej opowiadaj wczoraj i dzisiaj :)

wejdź na wątek Miszy - tak opisałam - link mam w podpisie

weszka napisał(a):
No coś w tym jest. W czasach szalonej młodości wódki piłam sporo i ze smakiem ;) a teraz całkiem mi nie podchodzi. Może wyczerpałam limit hihi. Od dłuższego czasu jestem absolutną fanką czerwonego fajnego wina albo drinków Bonda - martini dry wstrząśnięte ;) ale może być i mieszane ;)

oo właśnie tak samo :loveu: no i ja od zawsze piwko lubię

Doginka napisał(a):
Ja to jeszcze uwielbiam likierki typu PASSOA:loveu: - mniaaaaam!!!!!!!:loveu:

nie piłam chyba

Posted

malawaszka napisał(a):

nie piłam chyba

Takie pyszne mniam - leje się najpierw Passoa, dolewa soku pomarańczowego, tak aby trunki się nie zmieszały i w szklaneczce masz dwa kolorki - czerwony i żółty :loveu: - pychotka:loveu:

Posted

sześć

wzięłam dziś dziewczynki na spacer niedaleko domu J - planowałam się tam wybrać już od dawna, a dziś była okazja więc poszłam - i dupa - z daleka nie wyglądało, że tam są taaakie krzaczory i trawska i jeżyny i wszystko inne co zostawia listeczki, nasionka i gałązki w psiej sierści :lol:

i z aparatem się dziś chyba nie lubiliśmy :angryy:

o tak było :roll: