Marcino1978 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 faktycznie pusto :roll: fajne i aktualne newsy można znaleźć na google news ale jak narazie cisza trzeba czekac Quote
Doginka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 malawaszka napisał(a):doberek :cool1: artykuł Doginka - nie artykół :mdleje: :evil_lol: No widzisz, ja też potrafię zrobić byka:oops::diabloti: Quote
AnkaG Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ja robię masakryczne byki. :evil_lol: A czytam tak dużo książek. Quote
Vectra Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 malawaszka napisał(a):doberek :cool1: artykuł Doginka - nie artykół :mdleje: :evil_lol: a wczoraj był świetny reportaż na tvn24 Prosto z Polski ze Swarzędza - pierwszy raz w tv zostały przedstawione problemy bezdomności psów w Polsce od samego sedna sprawy czyli od niekontrolowanego rozmnażania i handlowania psami masowo na bazarach, było o sterylizacji, było o przepełnionych schroniskach (głównie o tym w Swarzędzu bo o nim był głównie reportaż) - naprawdę byłam pod wrażeniem, ze wreszcie ktoś zrobił tak sensowny program!!! oby tak dalej :kciuki: oglądałam , bardzo dobry reportaż !!!!! Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 a my będziemy mieć cieplutko :multi: ale się cieszę :multi: Quote
Justa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 co to za willa ? :-o bo chyba nie twoja :mdleje: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 że niby czemu nie moja?:mad: ja to nie mogę mieć??? :eviltong: :multi: :loveu: Quote
Justa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 malawaszka napisał(a):że niby czemu nie moja?:mad: ja to nie mogę mieć??? :eviltong: :multi: :loveu: kurcze, jak ostatni raz go widziałam to wyglądał kapkę inaczej ? :eviltong: czyli to T W Ó J raj na ziemi?! :loveu: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 żeby nie było za różowo - połowa moja :evil_lol: Quote
Justa Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 malawaszka napisał(a):żeby nie było za różowo - połowa moja :evil_lol: pół sprzedałaś i nic mi nie powiedzialaś? :placz::placz: Quote
Vectra Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 malawaszka napisał(a):żeby nie było za różowo - połowa moja :evil_lol: nie chwal się , materialistko :diabloti: Quote
Marcino1978 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 chwal sie a jak :evil_lol: jeszcze tego mecha z garażu pokazuj :eviltong: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Marcino1978 napisał(a): jeszcze tego mecha z garażu pokazuj :eviltong: jeśli mecha = mechanik, który powinien zamieszkać w moim nieistniejącym jeszcze garażu, żeby naprawiać moją srebrną strzałę to mogę pokazać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 mam jednego mechanika na zbyciu , ma swój garaż .... oddam , zupełnie za free :diabloti: garaż w komplecie :evil_lol: Quote
Marcino1978 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 już widzę kolejkę chętnych mechaników pod bramą żeby zamieszkać w nieistniejących garażu od zaraz :lol: AMG jakieś na bank tam masz co? :cool3: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Vectra napisał(a):mam jednego mechanika na zbyciu , ma swój garaż .... oddam , zupełnie za free :diabloti: garaż w komplecie :evil_lol: jak dorzucisz parę stówek na wyżywienie to biorę :evil_lol: Marcino1978 napisał(a):już widzę kolejkę chętnych mechaników pod bramą żeby zamieszkać w nieistniejących garażu od zaraz :lol: AMG jakieś na bank tam masz co? :cool3: :hmmmm: co to AMG? bo może mam :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='malawaszka']jak dorzucisz parę stówek na wyżywienie to biorę :evil_lol: ale ja ci nie daje na hotel , tylko na całkiem :cool1: :hmmmm: co to AMG? bo może mam :evil_lol: a czego Ty tam nie masz :crazyeye: :evil_lol: Quote
Marcino1978 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 hehe firma tuningowa ;) google i wpisz mercedes AMG masz? :cool3: Quote
malawaszka Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Marcino1978 napisał(a):hehe firma tuningowa ;) google i wpisz mercedes AMG masz? :cool3: aaa ten złomek - mam mam, tylko się pobrudził i już nim nie jeżdżę :evil_lol: Quote
Marcino1978 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 nie no faktycznie takim shitem nie warto się wozić :lol: Quote
AnkaG Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Ale fajowa chałupka - a druga połowa czyja? :cool3: Quote
Pysia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 AnkaG napisał(a):Ale fajowa chałupka - a druga połowa czyja? :cool3: Jak to czyja? Rodzicieli ;) Quote
clockwork Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 :razz::razz: zakukałam do ciebie... oblukać jak tam budowa idzie ;) już sie nie moge doczekać tej parapetówy :multi::multi::roll: Quote
Recommended Posts