Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Czy to dzisiaj będzie srebrny bicykl? Kurde mnie też nosi od jakiegoś czasu na rower i chyba mnie jeszcze Ty podkręciłaś... ale... kasy na ten cel brak, a też mam taki upatrzony ładniutki. No nic, nie można mieć wszystkiego (niestety).

ja biorę na ratki :evil_lol: bo na raz to też nie mam bo mus urządzać chatkę na kurzej stopce :lol: no a srebrna strzała będzie dziś lub jutro :angryy: i tak nie mam dzis czasu jeździć :placz:

Ewa - 6? :evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
Justa uważasz że iso 800 nie mogło oziębić kolorów ?

malawaszka napisał(a):
wg mnie ISO nie ma wpływu na temperaturę kolorów

mz również.

Posted

malawaszka napisał(a):
qrdwa to co ja mam zrobic? chcę żeby wszystkie 5 osób które tu wchodzą widziały fotki :lol:

6 :grins:

Sliczne te foty:mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu:

no - masz rację - nie chcę Cię odwiedzić :shake: i guzik prawda, że nikogo wkoło nie ma :shake: z każdej strony sąsiady

Sąsiady do południa w pracy :diabloti:

Jak miałam wiejski net, to nawet nie oczekiwałam, że w danym dniu fotki mi się u Weszki załaduja.... Teraz czekam tak z 20 sekund i widzę wszystkie w całosci :multi:

Teraz też sąsiady gdzieś powymierały, bo samiuteńcy jesteśmy :evil_lol: Zresztą sąsiada wymiata jak jestem w bikini na placu :diabloti: Ma zakaz :evil_lol: Nie ode mnie :diabloti:

Posted

[quote name='madziamn']ja też, ja też chętnie oglądam i muszę sporo czekac ale przyznaję że warto i czekam cierpliwie:cool3:

się cieszę :loveu:

[quote name='agbar']6 :grins:

Sliczne te foty:mdleje:

:loveu:

[quote name='Pysia']
Jak miałam wiejski net, to nawet nie oczekiwałam, że w danym dniu fotki mi się u Weszki załaduja.... Teraz czekam tak z 20 sekund i widzę wszystkie w całosci :multi:

znaczy się kłamałaś jak pisałaś, że ładne :angryy::mad:

Posted

malawaszka napisał(a):

znaczy się kłamałaś jak pisałaś, że ładne :mad:

Nie kłamałam :eviltong: Napisałam " w danym" :diabloti: A te " dane dni" to były : piątek, sobota i niedziela :angryy: Pokemony miały wtedy wolne :cool1:

Posted

[quote name='AlKil']no no, dwie nimfy toples...:cool3: jak nic Sarnów się zbiegnie...:evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i obulą płotek

[quote name='malawaszka']ciepłe kolory bo: zachodzące słońce daje właśnie takie barwy+WB - ja akurat mam ustawione na cień

uwielbiam fotki w zachodzącym słonku - kiedyś muszę spróbować wstać i załapać się na wschodzące :evil_lol:

może posiedź i nie kładź się spać....a dziś po 22 ma być widoczny deszcz meteorytów :diabloti:

ja też jestem w tej tajemniej liczbie 666 oglądaczy :p

Posted

[quote name='eria']to co tu jeszcze robisz ? :diabloti:

musiałam się pochwalić :grins:

[quote name='Alicja']
może posiedź i nie kładź się spać....a dziś po 22 ma być widoczny deszcz meteorytów :diabloti:

buu a ja nie mogę na wieś jechać :placz:

jeździłam :multi::multi::multi: boli mnie nadgarstek :lol: