malawaszka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 weszka napisał(a):Czy to dzisiaj będzie srebrny bicykl? Kurde mnie też nosi od jakiegoś czasu na rower i chyba mnie jeszcze Ty podkręciłaś... ale... kasy na ten cel brak, a też mam taki upatrzony ładniutki. No nic, nie można mieć wszystkiego (niestety). ja biorę na ratki :evil_lol: bo na raz to też nie mam bo mus urządzać chatkę na kurzej stopce :lol: no a srebrna strzała będzie dziś lub jutro :angryy: i tak nie mam dzis czasu jeździć :placz: Ewa - 6? :evil_lol: Quote
madziamn Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ja też, ja też chętnie oglądam i muszę sporo czekac ale przyznaję że warto i czekam cierpliwie:cool3: Quote
Justa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 eria napisał(a):Justa uważasz że iso 800 nie mogło oziębić kolorów ? malawaszka napisał(a):wg mnie ISO nie ma wpływu na temperaturę kolorów mz również. Quote
agbar Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 malawaszka napisał(a):qrdwa to co ja mam zrobic? chcę żeby wszystkie 5 osób które tu wchodzą widziały fotki :lol: 6 :grins: Sliczne te foty:mdleje: Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 malawaszka napisał(a)::loveu: no - masz rację - nie chcę Cię odwiedzić :shake: i guzik prawda, że nikogo wkoło nie ma :shake: z każdej strony sąsiady Sąsiady do południa w pracy :diabloti: Jak miałam wiejski net, to nawet nie oczekiwałam, że w danym dniu fotki mi się u Weszki załaduja.... Teraz czekam tak z 20 sekund i widzę wszystkie w całosci :multi: Teraz też sąsiady gdzieś powymierały, bo samiuteńcy jesteśmy :evil_lol: Zresztą sąsiada wymiata jak jestem w bikini na placu :diabloti: Ma zakaz :evil_lol: Nie ode mnie :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='madziamn']ja też, ja też chętnie oglądam i muszę sporo czekac ale przyznaję że warto i czekam cierpliwie:cool3: się cieszę :loveu: [quote name='agbar']6 :grins: Sliczne te foty:mdleje: :loveu: [quote name='Pysia'] Jak miałam wiejski net, to nawet nie oczekiwałam, że w danym dniu fotki mi się u Weszki załaduja.... Teraz czekam tak z 20 sekund i widzę wszystkie w całosci :multi: znaczy się kłamałaś jak pisałaś, że ładne :angryy::mad: Quote
malawaszka Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 prawie się topi, ale badyla nie puści :loveu: Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 malawaszka napisał(a): znaczy się kłamałaś jak pisałaś, że ładne :mad: Nie kłamałam :eviltong: Napisałam " w danym" :diabloti: A te " dane dni" to były : piątek, sobota i niedziela :angryy: Pokemony miały wtedy wolne :cool1: Quote
Justa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 bo sznupy walczą do końca, niezależnie czy trzęsienie ziemi czy się topią, czy koniec świata :diabloti: Quote
madziamn Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 tak bo sznup to sznup i badyl i tak w pysiu zostac musi:eviltong: Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Jakiś sznup przypałętał się na mój plac :diabloti: I jakiś zgrabny pieseczek :loveu: Quote
weszka Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Witaj towarzyszko niedoli czyli bezurlopowcu. Jak se pooglądałam zdjęcia u Doginki i gassiry to mam mega zwałę :( Quote
eria Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ja też się łączę w bólu, powyższy portrecik Luniastej miodzio:loveu: Quote
AlKil Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Przyszłam....:lol: ta z 666 oglądaczy twojej galerii:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 mam mam mam :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='AlKil']no no, dwie nimfy toples...:cool3: jak nic Sarnów się zbiegnie...:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i obulą płotek [quote name='malawaszka']ciepłe kolory bo: zachodzące słońce daje właśnie takie barwy+WB - ja akurat mam ustawione na cień uwielbiam fotki w zachodzącym słonku - kiedyś muszę spróbować wstać i załapać się na wschodzące :evil_lol: może posiedź i nie kładź się spać....a dziś po 22 ma być widoczny deszcz meteorytów :diabloti: ja też jestem w tej tajemniej liczbie 666 oglądaczy :p Quote
malawaszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='eria']to co tu jeszcze robisz ? :diabloti: musiałam się pochwalić :grins: [quote name='Alicja'] może posiedź i nie kładź się spać....a dziś po 22 ma być widoczny deszcz meteorytów :diabloti: buu a ja nie mogę na wieś jechać :placz: jeździłam :multi::multi::multi: boli mnie nadgarstek :lol: Quote
eria Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Waszka dzięki za podsunięcie pomysłu z ustawieniem na cień :cool3::cool3: rewelka:loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 eria cieszę się :razz::loveu: zaraz lecę obejrzeć fotki :razz: Quote
eria Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jeszcze nie ma tych nowych!! będą jutro!! ale leć i tak bo dziś już były foty :eviltong: Quote
malawaszka Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 :lol:byłam - widziałam foty wcześniej, teraz też byłam i nowych nie zastałam :lol: Quote
Recommended Posts