malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Waszko dziś mopek w kojcu nawet nie był zainteresowany żarciem .....on tak lgnie do ludziów ....tylko teraz nie wiem czy nie zmienią zdania z jego adopcją po tym wszystkim :cool1: [/FONT] dokładnie to samo pomyślałam jak poczytałam co sie znowu tam dzieje :-( Quote
AlKil Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Moniczko, przyniosłam Ci coś....:diabloti: jak to założysz, to Ci wyjszłe oczka nie wypadną przy szybkiej jeździe na srebrnej strzale...:lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 ahhhhh jakie piękne!!! KCM!!! :loveu: Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 buhahahahahahha , normalnie Cię Weszko widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na rowerze , za Toba przyczepka z psami i te gogle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze czapkę pilotkę i wieś Twoja :multi: Quote
malawaszka Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 i pastelowa apaszka powiewająca na wietrze :loveu: Quote
AlKil Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 malawaszka napisał(a):ahhhhh jakie piękne!!! KCM!!! :loveu: Ach nie ma za co! Ja od Vectruni się naumiałam tej dobroci....:loveu: Quote
Vectra Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 AlKil napisał(a):Ach nie ma za co! Ja od Vectruni się naumiałam tej dobroci....:loveu: wzruszyłam się :) Quote
tangerine74 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Vectra napisał(a):buhahahahahahha , normalnie Cię Weszko widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na rowerze , za Toba przyczepka z psami i te gogle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeszcze czapkę pilotkę i wieś Twoja :multi: No i się oplułam ze smiechu:turn-l: Zaczynam małe odmeldowanie: od wtorku Bieszczady bedziemy z Gimlosławem zdobywać:multi: Jestem ciekawa jak się mały psuń sprawi na codziennych 5 godzinnych wędrówkach:cool3: Łaził ktoś kiedys ze sznupkami po góach? Quote
Alicja Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='malawaszka']i pastelowa apaszka powiewająca na wietrze :loveu: [FONT=Arial] :razz::razz:jaka apaszka ......jedwabisty szal unoszący się jak tęcza na wietrze :loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='tangerine74']Zaczynam małe odmeldowanie: od wtorku Bieszczady bedziemy z Gimlosławem zdobywać:multi: Jestem ciekawa jak się mały psuń sprawi na codziennych 5 godzinnych wędrówkach:cool3: Łaził ktoś kiedys ze sznupkami po góach? nie łaziłam z moimi wiesniakami, ale na pewno Gimli da radę:loveu::loveu::loveu: ależ zazdroszczę tych Bieszczad - żadne Egipty, Tunezje czy Chorwacje nie wzbudzają we mnie takiej zazdrości jak Bieszczady :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] :razz::razz:jaka apaszka ......jedwabisty szal unoszący się jak tęcza na wietrze :loveu:[/FONT] O!!! Quote
anetta Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahah takie 5 wagoników za rowerem :evil_lol: Buhahhahaha wyobraziłam to sobie i się poplułam. Rowerek wąskotorowy :roflt::roflt: Ja bym chciała taką przyczepkę :evil_lol: Na treningi bym z nim jeździła znaczy się Masaj w nim :evil_lol::evil_lol::multi: W porównaniu z innym który widziałam w supermarkecie to nie jest drogi :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='Vectra'] :klacz: i do tego różowy jedwabny szaallll:loveu: [quote name='anetta'] Ja bym chciała taką przyczepkę :evil_lol: Na treningi bym z nim jeździła znaczy się Masaj w nim :evil_lol::evil_lol::multi: W porównaniu z innym który widziałam w supermarkecie to nie jest drogi :evil_lol: no dokładnie! ja np teraz mam problem bo Pepa ciężko chodzi - ona się nie nadaje już na długie spacery, bolą ją łapy, a jak zostaje w domu to płacze :-( a tak - brałabym panny do wózeczka i mogłyby ze mną jeździć :loveu::evil_lol: dziś pojechałam z nimi na wieś bo ostatnie dni całe przy kompie dały mi ostro w kość - one też znudzone i co? kurna ledwo dojechałam rozpętało się piekło i burza i ulewa... ehhh Quote
eria Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ale pięknie te obróżki na nich wyglądają !! :loveu::loveu: zwłaszcza Luniasta w czerwonej :loveu: Quote
aga1215 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://img374.imageshack.us/img374/4575/dsc0034gn0.jpg bardzo elegancko będzie się prezentować w przyczepce:multi::loveu: btw - jej też przydałyby się gogle;):evil_lol: Quote
tangerine74 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 malawaszka napisał(a):ależ zazdroszczę tych Bieszczad - żadne Egipty, Tunezje czy Chorwacje nie wzbudzają we mnie takiej zazdrości jak Bieszczady :loveu::loveu::loveu: Mnie by Tunezja kręciła, bo ciepłolubna jestem.:p Ale tam nie mogłabym Gimlasa wziąć :-( Za to Bieszczady mnie kręcą, bo byłam w nich jako 10 letni brzdąc i pamietam lasy, krzaki, jagody i deszcz, deszcz, deszcz... Mam nadzieję, ze teraz przestanie padać - trzymajcie kciuki:p Quote
AnkaG Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 http://img514.imageshack.us/img514/9449/dsc0009lg5.jpg Cos ja w doopke ugryzło? :evil_lol: Wasiu ale dogociotki dooobre. Cały sprzeęik już ci zorganizowały. :p Swietnie będziesz wygladać w tym całym zestawie. Tylko koniecznie szal powiewny .... :turn-l:Foty koniecznie. :lol: Quote
malawaszka Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='eria']ale pięknie te obróżki na nich wyglądają !! :loveu: zwłaszcza Luniasta w czerwonej :loveu: też mi sie podoba - nie mogę się napatrzeć :loveu: [quote name='aga1215']bardzo elegancko będzie się prezentować w przyczepce:multi::loveu: btw - jej też przydałyby się gogle;):evil_lol: zakupimy :evil_lol: [quote name='tangerine74']Mnie by Tunezja kręciła, bo ciepłolubna jestem.:p Ale tam nie mogłabym Gimlasa wziąć :-( Za to Bieszczady mnie kręcą, bo byłam w nich jako 10 letni brzdąc i pamietam lasy, krzaki, jagody i deszcz, deszcz, deszcz... Mam nadzieję, ze teraz przestanie padać - trzymajcie kciuki:p haha też kiedyś byłam w bieszczadach jak 2 tygodnie lało, a my pod namiotem - glany zaczęły po jakimś czasie przybierać zielony kolor :evil_lol: [quote name='AnkaG'] Wasiu ale dogociotki dooobre. Cały sprzeęik już ci zorganizowały. :p jeszcze tylko by mogły się dorzucić :lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Vectra'] :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='aga1215']bardzo elegancko będzie się prezentować w przyczepce:multi::loveu: btw - jej też przydałyby się gogle;):evil_lol: [FONT=Arial]i apaszka ;) U nas też była burza i ulewa ....[ istny armagedon :diabloti:5 godzin neta nie miałam ]:roll:...dopsz że Noe już śp bo by nam ARKĘ zbudował :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
weszka Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Sie przekopałam przez zaległości! Ufff! Fajny ten rowerek - mnie też coś ostatnio nosi na kupno roweru. Ale ja to bym chciała żeby Dirki przy nim biegła (na tym takim urządzeniu dopinanym) a ona to chyba się nie nadaje i obawiam się że by była katastrofa w ruchu lądowym :evil_lol: A samej to mi się nie będzie chciało jeździć :roll: Śliczne nowe obróżki i dziewczęta w nich :loveu: Quote
malawaszka Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] U nas też była burza i ulewa ....[ istny armagedon :diabloti:5 godzin neta nie miałam ]:roll:...dopsz że Noe już śp bo by nam ARKĘ zbudował :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] przeczytałam, że dobrze, że Noe już śpi i myślę ciężko kto to ten noe :evil_lol: [quote name='weszka']Sie przekopałam przez zaległości! Ufff! Fajny ten rowerek - mnie też coś ostatnio nosi na kupno roweru. Ale ja to bym chciała żeby Dirki przy nim biegła (na tym takim urządzeniu dopinanym) a ona to chyba się nie nadaje i obawiam się że by była katastrofa w ruchu lądowym :evil_lol: A samej to mi się nie będzie chciało jeździć :roll: mi się będzie chciało bo mam dość siedzenia na doopie dzień w dzień :shake: też bym chciała, żeby burki ze mną biegały przy rowerze, ale nie da rady z nimi :shake: zmokła Pepa Quote
Recommended Posts