Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
Waszko dziś mopek w kojcu nawet nie był zainteresowany żarciem .....on tak lgnie do ludziów ....tylko teraz nie wiem czy nie zmienią zdania z jego adopcją po tym wszystkim :cool1:
[/FONT]

dokładnie to samo pomyślałam jak poczytałam co sie znowu tam dzieje :-(

Posted

Moniczko, przyniosłam Ci coś....:diabloti:

jak to założysz, to Ci wyjszłe oczka nie wypadną przy szybkiej jeździe na srebrnej strzale...:lol:

Posted

buhahahahahahha , normalnie Cię Weszko widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
na rowerze , za Toba przyczepka z psami i te gogle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jeszcze czapkę pilotkę i wieś Twoja :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
buhahahahahahha , normalnie Cię Weszko widzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
na rowerze , za Toba przyczepka z psami i te gogle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jeszcze czapkę pilotkę i wieś Twoja :multi:

No i się oplułam ze smiechu:turn-l:

Zaczynam małe odmeldowanie: od wtorku Bieszczady bedziemy z Gimlosławem zdobywać:multi: Jestem ciekawa jak się mały psuń sprawi na codziennych 5 godzinnych wędrówkach:cool3: Łaził ktoś kiedys ze sznupkami po góach?

Posted

[quote name='malawaszka']i pastelowa apaszka powiewająca na wietrze :loveu:
[FONT=Arial]
:razz::razz:jaka apaszka ......jedwabisty szal unoszący się jak tęcza na wietrze :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='tangerine74']Zaczynam małe odmeldowanie: od wtorku Bieszczady bedziemy z Gimlosławem zdobywać:multi: Jestem ciekawa jak się mały psuń sprawi na codziennych 5 godzinnych wędrówkach:cool3: Łaził ktoś kiedys ze sznupkami po góach?

nie łaziłam z moimi wiesniakami, ale na pewno Gimli da radę:loveu::loveu::loveu: ależ zazdroszczę tych Bieszczad - żadne Egipty, Tunezje czy Chorwacje nie wzbudzają we mnie takiej zazdrości jak Bieszczady :loveu::loveu::loveu:

:razz::razz:jaka apaszka ......jedwabisty szal unoszący się jak tęcza na wietrze :loveu:
[/FONT]

O!!!

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahah takie 5 wagoników za rowerem :evil_lol:

Buhahhahaha wyobraziłam to sobie i się poplułam. Rowerek wąskotorowy :roflt::roflt:

Ja bym chciała taką przyczepkę :evil_lol: Na treningi bym z nim jeździła znaczy się Masaj w nim :evil_lol::evil_lol::multi: W porównaniu z innym który widziałam w supermarkecie to nie jest drogi :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']

:klacz: i do tego różowy jedwabny szaallll:loveu:

[quote name='anetta']
Ja bym chciała taką przyczepkę :evil_lol: Na treningi bym z nim jeździła znaczy się Masaj w nim :evil_lol::evil_lol::multi: W porównaniu z innym który widziałam w supermarkecie to nie jest drogi :evil_lol:

no dokładnie! ja np teraz mam problem bo Pepa ciężko chodzi - ona się nie nadaje już na długie spacery, bolą ją łapy, a jak zostaje w domu to płacze :-( a tak - brałabym panny do wózeczka i mogłyby ze mną jeździć :loveu::evil_lol:

dziś pojechałam z nimi na wieś bo ostatnie dni całe przy kompie dały mi ostro w kość - one też znudzone i co? kurna ledwo dojechałam rozpętało się piekło i burza i ulewa... ehhh

Posted

malawaszka napisał(a):
ależ zazdroszczę tych Bieszczad - żadne Egipty, Tunezje czy Chorwacje nie wzbudzają we mnie takiej zazdrości jak Bieszczady :loveu::loveu::loveu:

Mnie by Tunezja kręciła, bo ciepłolubna jestem.:p Ale tam nie mogłabym Gimlasa wziąć :-(
Za to Bieszczady mnie kręcą, bo byłam w nich jako 10 letni brzdąc i pamietam lasy, krzaki, jagody i deszcz, deszcz, deszcz... Mam nadzieję, ze teraz przestanie padać - trzymajcie kciuki:p

Posted

[quote name='eria']ale pięknie te obróżki na nich wyglądają !! :loveu: zwłaszcza Luniasta w czerwonej :loveu:

też mi sie podoba - nie mogę się napatrzeć :loveu:

[quote name='aga1215']bardzo elegancko będzie się prezentować w przyczepce:multi::loveu:
btw - jej też przydałyby się gogle;):evil_lol:

zakupimy :evil_lol:

[quote name='tangerine74']Mnie by Tunezja kręciła, bo ciepłolubna jestem.:p Ale tam nie mogłabym Gimlasa wziąć :-(
Za to Bieszczady mnie kręcą, bo byłam w nich jako 10 letni brzdąc i pamietam lasy, krzaki, jagody i deszcz, deszcz, deszcz... Mam nadzieję, ze teraz przestanie padać - trzymajcie kciuki:p

haha też kiedyś byłam w bieszczadach jak 2 tygodnie lało, a my pod namiotem - glany zaczęły po jakimś czasie przybierać zielony kolor :evil_lol:

[quote name='AnkaG']
Wasiu ale dogociotki dooobre. Cały sprzeęik już ci zorganizowały. :p

jeszcze tylko by mogły się dorzucić :lol:

Posted

[quote name='Vectra']

:roflt::roflt::roflt::roflt:

[quote name='aga1215']bardzo elegancko będzie się prezentować w przyczepce:multi::loveu:
btw - jej też przydałyby się gogle;):evil_lol:

[FONT=Arial]i apaszka ;)

U nas też była burza i ulewa ....[ istny armagedon :diabloti:5 godzin neta nie miałam ]:roll:...dopsz że Noe już śp bo by nam ARKĘ zbudował :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Sie przekopałam przez zaległości! Ufff!
Fajny ten rowerek - mnie też coś ostatnio nosi na kupno roweru. Ale ja to bym chciała żeby Dirki przy nim biegła (na tym takim urządzeniu dopinanym) a ona to chyba się nie nadaje i obawiam się że by była katastrofa w ruchu lądowym :evil_lol: A samej to mi się nie będzie chciało jeździć :roll:

Śliczne nowe obróżki i dziewczęta w nich :loveu:

Posted

U nas też była burza i ulewa ....[ istny armagedon :diabloti:5 godzin neta nie miałam ]:roll:...dopsz że Noe już śp bo by nam ARKĘ zbudował :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

przeczytałam, że dobrze, że Noe już śpi i myślę ciężko kto to ten noe :evil_lol:

[quote name='weszka']Sie przekopałam przez zaległości! Ufff!
Fajny ten rowerek - mnie też coś ostatnio nosi na kupno roweru. Ale ja to bym chciała żeby Dirki przy nim biegła (na tym takim urządzeniu dopinanym) a ona to chyba się nie nadaje i obawiam się że by była katastrofa w ruchu lądowym :evil_lol: A samej to mi się nie będzie chciało jeździć :roll:

mi się będzie chciało bo mam dość siedzenia na doopie dzień w dzień :shake: też bym chciała, żeby burki ze mną biegały przy rowerze, ale nie da rady z nimi :shake:

zmokła Pepa