Vectra Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='wilczy zew']Właśnie se wstawiłam w ten wzór i dzięki wpojonemu mi w dzieciństwie dobremu wychowaniu nie powiem co mi wyszło...bo to widać :placz: muszę się tego nauczyć :comp26: a czy widziałaś , że masz banner ? osobiście go tam umieściłam ... jak masz problem , to wystarczy PW , do słodkiego modzika Vectrusi :diabloti: Quote
jambi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ej, ale ja nie widze u wilczy zew żadnego banneru :niewiem: [quote name='malawaszka']bardzo samodzielna zosia samosia postanowiła pójść do cioci przez piwnicę, sama w kapciach... z tym, że w kapciach swojej mamy :shake: no i bach... nie wiemy z jakiej wysokości schodów spadła - oczywiście opiekował się nią wtedy tata i babcia - jak się opiekuje za dużo osób to nie opiekuje się nikt :shock: ale co - złamana? kurde, bolec musiało.... biedulka malutka... :-( [quote name='wilczy zew']to zależy od serca a nie od kwoty jaką wyda się na psa. Jeśli będzie towarem luksusowym,to kto kupi psa-w 95% ci co są snobami,bo przeciętnego miłośnika psów nie będzie stać. To że ktoś wyda spory pieniądz na psa nie jest gwarancją właściwego traktowania psa-coraz wiecej papierowych psów jest w schroniskach. i tu musze powiedzieć, że się zgadzam w 100 % Quote
weszka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Ufff... się narobiłam z czytaniem. Fotki odkurzonego stada wywołały uśmiech na mym obliczu :) Bidusia zagipsowana zasmuciła. To znaczy jest równowaga. Dyskusje o hodowlach itd... temat rzeka. No i widzę, że jeszczu tu mini szkółka komputerowa funkcjonuje ;) Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):taka drobnostka,ja tam nie widzę spacji :hmmmm: przed pierwszym URL i przed pierwszym IMG Vectra napisał(a):a czy widziałaś , że masz banner ? osobiście go tam umieściłam ... jak masz problem , to wystarczy PW , do słodkiego modzika Vectrusi :diabloti: ja też nie widziałam tego :lol: jambi napisał(a): ale co - złamana? no złamana złamana i to w łokciu :mdleje: na szczęście bez przemieszczenia Quote
Vectra Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 nie widziałyście , bo Wilczy zew , jak umieściłam banner , naniosła widoczne w podpisie poprawki :D Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 malawaszka napisał(a):przed pierwszym URL i przed pierwszym IMG jak zlikwidowałam te spacje to mi adres strony zniknął :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):jak zlikwidowałam te spacje to mi adres strony zniknął :crazyeye: :roflt: hahah nie mam pojęcia co zrobiłaś, ale w tej chwili masz pusto w podpisie :lol: Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Mam banerki :bigcool: :B-fly: :cunao: :cunao: Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 malawaszka napisał(a):hahah ja widzę jeden :lol: jak to jeden :crazyeye: do sznauców i ONka :mad: Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wkleiłam go jako drugiego :placz: ja widzę oba :-o Quote
Fides79 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):wkleiłam go jako drugiego :placz: ja widzę oba :-o nie chce Was martwić, ale ja nie widzę zadnego, a od rana w podpisie miałaś tylko linki :roll: Quote
jambi Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 bo wilczy zew cały czas walczy ;) zobaczymy co teraz zrobi :lol: a jakby ktoś chciał - voila "jak wstawić bannerek by jambi" [:-P=http://www.sznaucery.rix.pl][:-P=http://img819.imageshack.us/i/banersznwpotrzebie.jpg/][;-)]http://img819.imageshack.us/img819/8655/banersznwpotrzebie.jpg[:diabloti:][:shake:][:shake:] zamiast :-P wpisz URL zamiast ;-) wpisz IMG zamiast :diabloti: wpisz /IMG zamiast :shake: wpisz /URL Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Dla Jambi :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
zerduszko Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Teraz je musisz ustawić w jednej linii, bo taki podpis jest niezgodny z regulaminem ;) Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 zerduszko napisał(a):Teraz je musisz ustawić w jednej linii, bo taki podpis jest niezgodny z regulaminem ;) Dzięki :Rose: U innych widziałam piętrowo,to myślałam,że to nie ma znaczenia :oops: Quote
Fides79 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 wilczy zew napisał(a):I mam oba :-o no i sie udało:multi: super sie prezentują :cool2: Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Fides79']no i sie udało:multi: super sie prezentują :cool2: Dzięki :lol: to dzięki wsparciu Malawaszki i Jambi :loveu: i mojemu uporowi :cool3: Quote
Erhan Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Rozważań natury technicznej z poprzedniej strony nie czytałem, ale w związku z późną porą proponuję wywalić z łóżka biskupa i przytulić kogo trzeba, stosunkowo niespokojnej nocki życzę ;) Quote
wilczy zew Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 a trzech banerków nie wolno wstawić :shake: Quote
Recommended Posts