Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Właśnie se wstawiłam w ten wzór i dzięki wpojonemu mi w dzieciństwie dobremu wychowaniu nie powiem co mi wyszło...bo to widać :placz:

muszę się tego nauczyć :comp26:
a czy widziałaś , że masz banner ? osobiście go tam umieściłam ... jak masz problem , to wystarczy PW , do słodkiego modzika Vectrusi :diabloti:

Posted

ej, ale ja nie widze u wilczy zew żadnego banneru :niewiem:

[quote name='malawaszka']bardzo samodzielna zosia samosia postanowiła pójść do cioci przez piwnicę, sama w kapciach... z tym, że w kapciach swojej mamy :shake: no i bach... nie wiemy z jakiej wysokości schodów spadła - oczywiście opiekował się nią wtedy tata i babcia - jak się opiekuje za dużo osób to nie opiekuje się nikt :shock:

ale co - złamana?

kurde, bolec musiało.... biedulka malutka... :-(

[quote name='wilczy zew']to zależy od serca a nie od kwoty jaką wyda się na psa. Jeśli będzie towarem luksusowym,to kto kupi psa-w 95% ci co są snobami,bo przeciętnego miłośnika psów nie będzie stać.
To że ktoś wyda spory pieniądz na psa nie jest gwarancją właściwego traktowania psa-coraz wiecej papierowych psów jest w schroniskach.

i tu musze powiedzieć, że się zgadzam w 100 %

Posted

Ufff... się narobiłam z czytaniem.
Fotki odkurzonego stada wywołały uśmiech na mym obliczu :) Bidusia zagipsowana zasmuciła. To znaczy jest równowaga. Dyskusje o hodowlach itd... temat rzeka.
No i widzę, że jeszczu tu mini szkółka komputerowa funkcjonuje ;)

Posted

wilczy zew napisał(a):
taka drobnostka,ja tam nie widzę spacji :hmmmm:

przed pierwszym URL i przed pierwszym IMG

Vectra napisał(a):
a czy widziałaś , że masz banner ? osobiście go tam umieściłam ... jak masz problem , to wystarczy PW , do słodkiego modzika Vectrusi :diabloti:

ja też nie widziałam tego :lol:

jambi napisał(a):

ale co - złamana?

no złamana złamana i to w łokciu :mdleje: na szczęście bez przemieszczenia

Posted

wilczy zew napisał(a):
wkleiłam go jako drugiego :placz:
ja widzę oba :-o

nie chce Was martwić, ale ja nie widzę zadnego, a od rana w podpisie miałaś tylko linki :roll:

Posted

bo wilczy zew cały czas walczy ;)

zobaczymy co teraz zrobi :lol:

a jakby ktoś chciał - voila "jak wstawić bannerek by jambi"

[:-P=http://www.sznaucery.rix.pl][:-P=http://img819.imageshack.us/i/banersznwpotrzebie.jpg/][;-)]http://img819.imageshack.us/img819/8655/banersznwpotrzebie.jpg[:diabloti:][:shake:][:shake:]

zamiast :-P wpisz URL

zamiast ;-) wpisz IMG

zamiast :diabloti: wpisz /IMG

zamiast :shake: wpisz /URL

Posted

zerduszko napisał(a):
Teraz je musisz ustawić w jednej linii, bo taki podpis jest niezgodny z regulaminem ;)

Dzięki :Rose:
U innych widziałam piętrowo,to myślałam,że to nie ma znaczenia :oops:

Posted

Rozważań natury technicznej z poprzedniej strony nie czytałem, ale w związku z późną porą proponuję wywalić z łóżka biskupa i przytulić kogo trzeba, stosunkowo niespokojnej nocki życzę ;)