Alicja Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 bowskieeeeeeeeeeeeee :loveu: http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJDKXyn7sFI/AAAAAAAAGSw/oJ7nTC15FHU/DSC_0092.JPG Quote
Blisss Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu: i jakie kolorowe tym razem :cool3: chłopaki czy dziewczyny? już się imion nie mogę doczekać :diabloti: propozycje: pakiet nr 1 Harry Hermiona Ronald pomyluna Voldemorth :diabloti: pakiet nr 2 Han Solo Czubakka Leia Yoda Vader :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 noo imiona potrzebne tylko póki co ja nieogarniam które to baby a które chłopy :lol: za dużo ich :lol: biało bura to dziewczynka - najwajniejszy charakter - tuli się i mruczy non stop i biega za mną po pokoju z zadartym ogonkiem :loveu: biało bury co ma więcej białego to chłopak brudasek :lol: pingwinek to kocurek bura kotka i bury kocurek - diametralnie się różnią charakterami ale jeszcze nie wiem które jest które :lol: czarna dziewczynka malunia Quote
Tekla64 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 nie wysterylizuje bo jak zycie pokazuje sama potrzebuje kotow a uwielbiam kociaki zupelnie jak szczeniaki, Gustaw juz dawno zadnego nie zezarl,[ z wiosennego miotu ukradli mi kociaki na handel do niemiec] a na wsi mojej ... no niestety kociska nie maja dlugiego zycia [a rude to juz jakby byly nienawidzone] . mnie w tej chwili zostaly na stanie dwa leniwe kocury i kotka jedyna lowna w tej trupie a myszy sie mnoza i sama nie nadaza. Quote
jambi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tekla, wysterylizuj a kociaki weżmiesz sobie z tych co już są na świecie - a mało to kociaków? Quote
zerduszko Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tekla64 napisał(a):nie wysterylizuje bo jak zycie pokazuje sama potrzebuje kotow a uwielbiam kociaki zupelnie jak szczeniaki, Gustaw juz dawno zadnego nie zezarl,[ z wiosennego miotu ukradli mi kociaki na handel do niemiec] a na wsi mojej ... no niestety kociska nie maja dlugiego zycia [a rude to juz jakby byly nienawidzone] . mnie w tej chwili zostaly na stanie dwa leniwe kocury i kotka jedyna lowna w tej trupie a myszy sie mnoza i sama nie nadaza. Patrzaj - Wasia :diabloti: ma kotki wysterylizowane, a już w tym roku miała 13 kociąt :razz: Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 zerduszko napisał(a):Patrzaj - Wasia :diabloti: ma kotki wysterylizowane, a już w tym roku miała 13 kociąt :razz: rozmnażają się przez pączkowanie ;) dlaczego nikt nie pisze jakie piękne fotki co?????? :obrazic: to ja w nocy nie spałam, wstawiałam, a tu NIC :cry: aaaa mam tyle roboty, ż nie wiem od czego zacząć więc siedzę i nic nie robię hahahah Quote
AnkaG Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 No przeta wiadomo, że piękne fotencje - kadzimy ci ciągle jakie piekne foty robisz :) No ile tych małych jest? Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 jest ich tyle, ze jak wyslę Ci 3 to drugie tyle mi zostanie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Tekla64 napisał(a):nie wysterylizuje bo jak zycie pokazuje sama potrzebuje kotow a uwielbiam kociaki zupelnie jak szczeniaki, Gustaw juz dawno zadnego nie zezarl,[ z wiosennego miotu ukradli mi kociaki na handel do niemiec] a na wsi mojej ... no niestety kociska nie maja dlugiego zycia [a rude to juz jakby byly nienawidzone] . mnie w tej chwili zostaly na stanie dwa leniwe kocury i kotka jedyna lowna w tej trupie a myszy sie mnoza i sama nie nadaza. A widzisz, ja mam 3 lowne, wiejskie koty na wydanie. Po ciachaniu, szczepiniach, odrobaczeniu beda gotowe do adopcji:cool3: Quote
jambi Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 malawaszka napisał(a):dlaczego nikt nie pisze jakie piękne fotki co?????? :obrazic: to ja w nocy nie spałam, wstawiałam, a tu NIC :cry: aaaa mam tyle roboty, ż nie wiem od czego zacząć więc siedzę i nic nie robię hahahah Wasia nie wierzę... Ty jestes łasa na pochwały...! :roflt: no piekne fotki :) ale jakie maja być skoro modele piękne :grins: Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 ale te pochwały to nie dla mnie mają być, tylko dla okruszków :loveu: no takich fajnych nie miałam jeszcze - siedziałam z nimi teraz i nie mogłam się uwolnić jak mnie oblazły :loveu: powinny się nazywać jak motory chyba bo tak głośno mruczą :) Quote
Tekla64 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 dyc nie mona wiecznie pisac tego samego !? wiadomo ze kociaki to super obiekty do fotografowania a do tego jeszcze bardzo dobry fotograf to jakie maja byc te foty??? cudne!!! Furciaczku: kuszaca propozycja ino u mnie jeszcze jest problem z tym ze moje psy musza je zaakceptowac a to idzie ino ze swoimi kociakami bo cudze sa beee, a i to czasem sie nie udawa a jesli to juz sa starsze koty to problem z adopcja do nowego miejsca i do zachowan na moim podworku jest bardzo trudna [ a tak na marginesie cobys powiedziala ze wzielabym od ciebie te koty i po jakims czasie by zginely? bo u mnie koty gina rozniscie pod kolami, postrzelone, zabrane lub poprostu znikaja. moje koty zyja swoim zyciem i nie dadza sie utrzymac tylko na moim terenie niestety nawet kastrowane i sterylizowane juz to przerabialam] Quote
Grosziwo Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Cudne maluchy !!! Moje już dawno przestały być maleńtasami a też nie raz, mając kupę roboty, siedzę i patrzę co wyczyniają. Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Proszę tylko nie rozwijajmy tu dyskusji o kociakach u Tekli - ma swojego bloga, a tu są moje zwierzaki... Przed chwilą była u mnie Julka - matko jak ja ją uwielbiam :loveu: taka mięciutka i słodka laleczka :loveu: Quote
Grosziwo Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 malawaszka napisał(a):Proszę tylko nie rozwijajmy tu dyskusji o kociakach u Tekli - ma swojego bloga, a tu są moje zwierzaki... Przed chwilą była u mnie Julka - matko jak ja ją uwielbiam :loveu: taka mięciutka i słodka laleczka :loveu: oki, już poprawiłam się :oops: Quote
fioneczka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 zdjęcia kociaków tak mnie rozbroiły że nawet pracować mi się nie chce ;) one takie słodkie i mięciutkie i ciepłe i mruczą .... jesssso ja chcę kiciusia no i chciałam jeszcze powiedzieć ze prócz tego że maluchy przesliczne to takie całkiem "normalne-polskie" ... ale myszy to masz jakieś amerykanckie :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Grosziwo napisał(a):oki, już poprawiłam się :oops: nie no - niepotrzebnie az tak ;) fioneczka napisał(a):zdjęcia kociaków tak mnie rozbroiły że nawet pracować mi się nie chce ;) one takie słodkie i mięciutkie i ciepłe i mruczą .... jesssso ja chcę kiciusia no i chciałam jeszcze powiedzieć ze prócz tego że maluchy przesliczne to takie całkiem "normalne-polskie" ... ale myszy to masz jakieś amerykanckie :evil_lol::evil_lol: zapakować? powiedz tylko słowo a będzie spełnione zyczenie twoje :loveu: ale kkurde kktóre myszy? :hmmmm: Quote
fioneczka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 malawaszka napisał(a):nie no - niepotrzebnie az tak ;) zapakować? powiedz tylko słowo a będzie spełnione zyczenie twoje :loveu: ale kkurde kktóre myszy? :hmmmm: nie pakować :placz::placz: bo ja na 4 piętrze mieszkam a według mnie wiezienie kota w mieszkaniu i kazaniu mu s***ać do kuwety to sadyzm jak to które ... no te zielone :p Quote
Recommended Posts