Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:

i jakie kolorowe tym razem :cool3:

chłopaki czy dziewczyny? już się imion nie mogę doczekać :diabloti:

propozycje:
pakiet nr 1
Harry
Hermiona
Ronald
pomyluna
Voldemorth :diabloti:

pakiet nr 2
Han Solo
Czubakka
Leia
Yoda
Vader :diabloti:

Posted

noo imiona potrzebne tylko póki co ja nieogarniam które to baby a które chłopy :lol: za dużo ich :lol:

biało bura to dziewczynka - najwajniejszy charakter - tuli się i mruczy non stop i biega za mną po pokoju z zadartym ogonkiem :loveu:
biało bury co ma więcej białego to chłopak brudasek :lol:
pingwinek to kocurek
bura kotka i bury kocurek - diametralnie się różnią charakterami ale jeszcze nie wiem które jest które :lol:
czarna dziewczynka malunia

Posted

nie wysterylizuje bo jak zycie pokazuje sama potrzebuje kotow a uwielbiam kociaki zupelnie jak szczeniaki, Gustaw juz dawno zadnego nie zezarl,[ z wiosennego miotu ukradli mi kociaki na handel do niemiec] a na wsi mojej ... no niestety kociska nie maja dlugiego zycia [a rude to juz jakby byly nienawidzone] . mnie w tej chwili zostaly na stanie dwa leniwe kocury i kotka jedyna lowna w tej trupie a myszy sie mnoza i sama nie nadaza.

Posted

Tekla64 napisał(a):
nie wysterylizuje bo jak zycie pokazuje sama potrzebuje kotow a uwielbiam kociaki zupelnie jak szczeniaki, Gustaw juz dawno zadnego nie zezarl,[ z wiosennego miotu ukradli mi kociaki na handel do niemiec] a na wsi mojej ... no niestety kociska nie maja dlugiego zycia [a rude to juz jakby byly nienawidzone] . mnie w tej chwili zostaly na stanie dwa leniwe kocury i kotka jedyna lowna w tej trupie a myszy sie mnoza i sama nie nadaza.

Patrzaj - Wasia :diabloti: ma kotki wysterylizowane, a już w tym roku miała 13 kociąt :razz:

Posted

zerduszko napisał(a):
Patrzaj - Wasia :diabloti: ma kotki wysterylizowane, a już w tym roku miała 13 kociąt :razz:

rozmnażają się przez pączkowanie ;)

dlaczego nikt nie pisze jakie piękne fotki co?????? :obrazic: to ja w nocy nie spałam, wstawiałam, a tu NIC :cry:

aaaa mam tyle roboty, ż nie wiem od czego zacząć więc siedzę i nic nie robię hahahah

Posted

Tekla64 napisał(a):

A widzisz, ja mam 3 lowne, wiejskie koty na wydanie.
Po ciachaniu, szczepiniach, odrobaczeniu beda gotowe do adopcji:cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
dlaczego nikt nie pisze jakie piękne fotki co?????? :obrazic: to ja w nocy nie spałam, wstawiałam, a tu NIC :cry:

aaaa mam tyle roboty, ż nie wiem od czego zacząć więc siedzę i nic nie robię hahahah

Wasia nie wierzę... Ty jestes łasa na pochwały...! :roflt:

no piekne fotki :) ale jakie maja być skoro modele piękne :grins:

Posted

ale te pochwały to nie dla mnie mają być, tylko dla okruszków :loveu: no takich fajnych nie miałam jeszcze - siedziałam z nimi teraz i nie mogłam się uwolnić jak mnie oblazły :loveu: powinny się nazywać jak motory chyba bo tak głośno mruczą :)

Posted

dyc nie mona wiecznie pisac tego samego !? wiadomo ze kociaki to super obiekty do fotografowania a do tego jeszcze bardzo dobry fotograf to jakie maja byc te foty??? cudne!!!

Furciaczku: kuszaca propozycja ino u mnie jeszcze jest problem z tym ze moje psy musza je zaakceptowac a to idzie ino ze swoimi kociakami bo cudze sa beee, a i to czasem sie nie udawa a jesli to juz sa starsze koty to problem z adopcja do nowego miejsca i do zachowan na moim podworku jest bardzo trudna [ a tak na marginesie cobys powiedziala ze wzielabym od ciebie te koty i po jakims czasie by zginely? bo u mnie koty gina rozniscie pod kolami, postrzelone, zabrane lub poprostu znikaja. moje koty zyja swoim zyciem i nie dadza sie utrzymac tylko na moim terenie niestety nawet kastrowane i sterylizowane juz to przerabialam]

Posted

Proszę tylko nie rozwijajmy tu dyskusji o kociakach u Tekli - ma swojego bloga, a tu są moje zwierzaki...

Przed chwilą była u mnie Julka - matko jak ja ją uwielbiam :loveu: taka mięciutka i słodka laleczka :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Proszę tylko nie rozwijajmy tu dyskusji o kociakach u Tekli - ma swojego bloga, a tu są moje zwierzaki...

Przed chwilą była u mnie Julka - matko jak ja ją uwielbiam :loveu: taka mięciutka i słodka laleczka :loveu:

oki, już poprawiłam się :oops:

Posted

zdjęcia kociaków tak mnie rozbroiły że nawet pracować mi się nie chce ;)
one takie słodkie i mięciutkie i ciepłe i mruczą .... jesssso ja chcę kiciusia

no i chciałam jeszcze powiedzieć ze prócz tego że maluchy przesliczne to takie całkiem "normalne-polskie" ... ale myszy to masz jakieś amerykanckie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Grosziwo napisał(a):
oki, już poprawiłam się :oops:

nie no - niepotrzebnie az tak ;)

fioneczka napisał(a):
zdjęcia kociaków tak mnie rozbroiły że nawet pracować mi się nie chce ;)
one takie słodkie i mięciutkie i ciepłe i mruczą .... jesssso ja chcę kiciusia

no i chciałam jeszcze powiedzieć ze prócz tego że maluchy przesliczne to takie całkiem "normalne-polskie" ... ale myszy to masz jakieś amerykanckie :evil_lol::evil_lol:

zapakować? powiedz tylko słowo a będzie spełnione zyczenie twoje :loveu:

ale kkurde kktóre myszy? :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie no - niepotrzebnie az tak ;)

zapakować? powiedz tylko słowo a będzie spełnione zyczenie twoje :loveu:

ale kkurde kktóre myszy? :hmmmm:

nie pakować :placz::placz: bo ja na 4 piętrze mieszkam a według mnie wiezienie kota w mieszkaniu i kazaniu mu s***ać do kuwety to sadyzm

jak to które ... no te zielone :p