Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chłopaki się kochają

Drops tylko czycha żeby zająć miejsce J :evil_lol:

hahaha za to zdjęcie powinni mi odebrać psy - matko jakie nieszczęścia :lol:

a temu to się już w d-e poprzewracało :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie udało się :( w nocy malutka umarła mimo leków, wzmacniania... już była zbyt słaba, albo coś ją poturbowało wcześniej :( smutno [']

dopiero przeczytałam... :( :( :(

Posted

Blisss napisał(a):
Bibi przychodzi na wołanie? pilnuje się?

na wołanie nie bardzo - muszę się porządnie wydrzeć - chyba zakupię gwizdek - może to usłyszy, ale super trzyma kontakt wzrokowy i się pilnuje :loveu: nawet jak kota pogoni to niedaleko :lol: żałuję, że nie miałam aparatu na spacerze na którym moja Fifka bawiła się z Bibi w berka :lol: puszczałam ją ze smyczą, ale ona wtedy taka nieszczęśliwa jakby smycz wazyła z tonę :shake:

Posted

Maga100 napisał(a):
a jak tam miewają się dziki?
U nas jakiś megarozród, podchodzą pod dom, aż się boję co będzie zimą... :shake:

kurde obawiam się, że mają się świetnie bo ślady dziczego bytowania były w połowie drogi między domem a psami na tym ostatnim zdjęciu :shock: czyli bardzo blisko :shake:

Posted

Świetne zdjęcie! nisko nad ziemią.... super :)

http://lh5.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TJYJiy0P8yI/AAAAAAAAGe0/P5RPwT9QaBE/s576/DSC_0064.JPG

malawaszka napisał(a):
aaa psy :lol: no tak - poszczęściło im się :diabloti: ale zero wdzięczności - dziś za milimetr wystającej z szyflady reklamówki Drops wytargał bułkę tartą i pojadły sobie :mdleje:

no ja tez myślałam, że dziki ;) ale ale - bo sie porządek w domu trzyma a nie takie tam "milimetr wystawało", to Ty powinnaś losowi dziękować, za to że Ci Dropsa zesłał... dba o porządek :grins: