Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne imie Bibi :)

[quote name='malawaszka']podoba się - zatwierdzone przez Oliwię też :lol: powiedziała, że może być, a po chwili wybuchnęła śmiechem ze mnie i mówi, że Bibi to była jakaś postać z bajki o Barbie :mdleje: i brechtając rzecze: "a wiesz ciociu jaki Bibi ma kolor, wiesz? RÓŻOWY" :roflt: hahaha wie, że nienawidzę różowego :lol: buuahaha :lol: Oliwka boska :lol:

http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIYzQNzlHMI/AAAAAAAAGJc/jxG4KwCpHL0/DSC_0002.JPG
Ale masz wyszkolone psy :cool3::lol:

http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIYzSv_viMI/AAAAAAAAGJo/QJ7LiEb3Vug/DSC_0009.JPG
Cóż za relaks :lol:

Nowa Bibi wygląda ślicznie :)
Ale uszy to ma.... hmmm.... :roll:

http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIYznYvEztI/AAAAAAAAGLo/itT7u-N3lDo/DSC_0132.JPG
buahahaha :lol:
tiaaa.... No nie da się normalnie funkcjonowac w takim towarzystwie :lol:

Bibi - pies morderca?? :-o

[quote name='malawaszka']no niestety Oliwia chadza w różu ... o matko :no-no-no:
hmm..... może jej kiedyś przejdzie...

Posted

[quote name='Katerinas']
Bibi - pies morderca?? :-o

nooo morderca - teraz poluje na koty - to musiało być niezłe ziółko jak jeszcze mogło :lol: jak wszystkie sznupy, dziś już troszke nawet biegała :) fajna jest tylko stresuje mnie konieczność jechania do weta na badania bo boję się co tam wybadamy... no le nic to - w końcu stara jest to i musi jej coś dolegać - tak jak ze mną :errrr:

zapasy :lol:

o po zapasach

bywa tak :loveu:

albo tak :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahah tak - marketowy pseudo bonsai - jego zywot był krótki :lol:

My z Klockową też miałyśmy ...z jednej pseudo o nazwie Biedronka ;) i też krótkodystansowe były :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha Dropsa nie dostaniesz :roflt: .

ufff... w takim razie wracam ;)

Blisss napisał(a):
i nie stresuj się - Bibi nie jest różowy ma tylko różową fryzurkę :diabloti:

w sensie, że Bibi to ten mały po środku?

Wasia, ale Drops wypiękniał!!!!! nie do porównania!!!!!

Posted

a w ogóle to mówię Wam jakie ja mam ostatnio sny :mdleje:
dziś śniło mi się, że pojechałam na rowerze z psami (Luną, Dropsem i Pepą) do Dąbrowy na jakiś wielki koncert w pałacu kultury... no i Pepa była bez smyczy, Luna i Drops na smyczach, przywiązałam ich gdzieś, a potem o nich zapomniałam i pojechałam na tym rowerze w jakieś inne miejsce :mdleje: matko jak się umęczyłam jak sobie przypomniałam, ze psy zostały, że Pepa zniknęła bo pewnie nie nadążyła za mną, wracałam biegiem, szukałam, wołałam... :shock: koszmar! ale na szczęscie się znalazły :loveu: moje szkraby kochane :loveu: i się obudziłam - ale by była masakra jakbym się obudziła zanim ich znalazłam :shake: poszłabym spać dalej i szukać :roll:

a przedwczoraj śniły mi się wakacje :mdleje: w Chorwacji :lol: pływałam ze znajomymi jakąś małą łupinką - było cudnie ciepło :loveu: a z wody wyskakiwały ..... PINGWINY :roflt: hahaha skakały jak delfiny :lol:

Posted

Przybyłam tu z myślą "bosz, ale będę miała nadrabiania zaległości :mdleje:" ...ale widzę, że wszystko po staremu :grins: czyli nowe "bidy" na tymczasie i SNY :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):
wdycham aromaty z oddziału geriatrycznego :tard:

O! Dobre wytłumaczenie, kupuję! Bo mnie ostatnio całkiem przyjemny damsko-męski sen nagle zmienił się we wspólne histeryczne zabijanie stad pająków. Już się bałam, że to może jakieś moje traumy, czy podświadome kompleksy... A to tylko bąki Bugajskiego! :grins:

Posted

hahahaha taki to już nasz los :lol:

Dziś przespaliśmy całą noc i to do 9 :mdleje: wow i nie było nasikane ani nic :) mam nadzieję, że wirus sobie poszedł na wieki :shake: ale ja miałam jazdę znowu hahaha oglądałam film, oczywiście przysnęłam :oops: (chyba się zamieniam w faceta :evil_lol: ) nagle patrzę a tu mega giga pająk na ścianie :eek2: a ponieważ miewam takie jazdy (zwłaszcza jak pełnia jest) że budzę się i jakieś robactwo przeganiam czy wydaje mi się, że łazi po ścianie itp to teraz leżałam, gapiłam się na niego i myyyyśleee myyyśleeee czy to prawdziwy czy nie :splat: no i niestety był prawdziwy i musiałam przerwać słodki sen J i pozwolić mu uratować swoją księzniczkę :B-fly: