Katerinas Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Śliczne imie Bibi :) [quote name='malawaszka']podoba się - zatwierdzone przez Oliwię też :lol: powiedziała, że może być, a po chwili wybuchnęła śmiechem ze mnie i mówi, że Bibi to była jakaś postać z bajki o Barbie :mdleje: i brechtając rzecze: "a wiesz ciociu jaki Bibi ma kolor, wiesz? RÓŻOWY" :roflt: hahaha wie, że nienawidzę różowego :lol: buuahaha :lol: Oliwka boska :lol: http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIYzQNzlHMI/AAAAAAAAGJc/jxG4KwCpHL0/DSC_0002.JPG Ale masz wyszkolone psy :cool3::lol: http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIYzSv_viMI/AAAAAAAAGJo/QJ7LiEb3Vug/DSC_0009.JPG Cóż za relaks :lol: Nowa Bibi wygląda ślicznie :) Ale uszy to ma.... hmmm.... :roll: http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIYznYvEztI/AAAAAAAAGLo/itT7u-N3lDo/DSC_0132.JPG buahahaha :lol: tiaaa.... No nie da się normalnie funkcjonowac w takim towarzystwie :lol: Bibi - pies morderca?? :-o [quote name='malawaszka']no niestety Oliwia chadza w różu ... o matko :no-no-no: hmm..... może jej kiedyś przejdzie... Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Katerinas'] Bibi - pies morderca?? :-o nooo morderca - teraz poluje na koty - to musiało być niezłe ziółko jak jeszcze mogło :lol: jak wszystkie sznupy, dziś już troszke nawet biegała :) fajna jest tylko stresuje mnie konieczność jechania do weta na badania bo boję się co tam wybadamy... no le nic to - w końcu stara jest to i musi jej coś dolegać - tak jak ze mną :errrr: zapasy :lol: o po zapasach bywa tak :loveu: albo tak :lol: Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 bywa i tak jak tylko zejdę z fotela :lol: tu też jest dobre miejsce Quote
Alicja Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 widzę doniczuszkę po bonsajku :grins: http://lh6.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIfbQ8DXvXI/AAAAAAAAGM8/3o3SU6thcqI/DSC_0357.JPG Quote
malawaszka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 hahah tak - marketowy pseudo bonsai - jego zywot był krótki :lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 malawaszka napisał(a):hahah tak - marketowy pseudo bonsai - jego zywot był krótki :lol: My z Klockową też miałyśmy ...z jednej pseudo o nazwie Biedronka ;) i też krótkodystansowe były :roflt: Quote
Blisss Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 wesoło masz teraz :cool3: i nie stresuj się - Bibi nie jest różowy ma tylko różową fryzurkę :diabloti: Quote
jambi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 malawaszka napisał(a):hahaha Dropsa nie dostaniesz :roflt: . ufff... w takim razie wracam ;) Blisss napisał(a): i nie stresuj się - Bibi nie jest różowy ma tylko różową fryzurkę :diabloti: w sensie, że Bibi to ten mały po środku? Wasia, ale Drops wypiękniał!!!!! nie do porównania!!!!! Quote
malawaszka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 wasia-srasia :diabloti: a wypiękniał tylko niedługo broda pójdzie pod maszynkę bo gad wpada w histerie jak chcę ją uczesać :shock: Quote
malawaszka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 a w ogóle to mówię Wam jakie ja mam ostatnio sny :mdleje: dziś śniło mi się, że pojechałam na rowerze z psami (Luną, Dropsem i Pepą) do Dąbrowy na jakiś wielki koncert w pałacu kultury... no i Pepa była bez smyczy, Luna i Drops na smyczach, przywiązałam ich gdzieś, a potem o nich zapomniałam i pojechałam na tym rowerze w jakieś inne miejsce :mdleje: matko jak się umęczyłam jak sobie przypomniałam, ze psy zostały, że Pepa zniknęła bo pewnie nie nadążyła za mną, wracałam biegiem, szukałam, wołałam... :shock: koszmar! ale na szczęscie się znalazły :loveu: moje szkraby kochane :loveu: i się obudziłam - ale by była masakra jakbym się obudziła zanim ich znalazłam :shake: poszłabym spać dalej i szukać :roll: a przedwczoraj śniły mi się wakacje :mdleje: w Chorwacji :lol: pływałam ze znajomymi jakąś małą łupinką - było cudnie ciepło :loveu: a z wody wyskakiwały ..... PINGWINY :roflt: hahaha skakały jak delfiny :lol: Quote
zerduszko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 A mówiłam pół tabletki przed snem, a nie całą :evil_lol: Quote
jambi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wasia, Ty odstaw to co bierzesz :shake: Quote
Alicja Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [FONT=Arial]:roflt: :roflt: zmień dealera ten Cię c;)ygani :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Katerinas Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 buahaha :lol: Ale sny :lol: Ty coś specjalnego jesz, pijesz... czy cuś? ;) http://lh4.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIfbO_wNv8I/AAAAAAAAGMs/10CeBfkNhVo/DSC_0301.JPG hehehe... lalka poszła w kąt a dziecko zapasuje się z psem :lol: Dom wariatów :lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 wdycham aromaty z oddziału geriatrycznego :tard: Quote
Alicja Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 malawaszka napisał(a):wdycham aromaty z oddziału geriatrycznego :tard: :roflt::roflt: Quote
Cola Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Przybyłam tu z myślą "bosz, ale będę miała nadrabiania zaległości :mdleje:" ...ale widzę, że wszystko po staremu :grins: czyli nowe "bidy" na tymczasie i SNY :roflt: Quote
weszka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Tiaaa coś chyba krąży w powietrzu bo ja dziś sen miałam też mocno popieprzony ;) Quote
malawaszka Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 hahaha opowiadaj :lol: mnie się nie zdazyło dziś nic przyśnić Quote
furciaczek Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Sny to masz wasiu hmm zaskakujace lekko:evil_lol: Quote
Katerinas Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 malawaszka napisał(a):wdycham aromaty z oddziału geriatrycznego :tard: buahahah :lol: Wysłałam Ci priwa. Moim zdaniem jak nic zwyrodnienie :roll: :( Quote
asher Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 malawaszka napisał(a):wdycham aromaty z oddziału geriatrycznego :tard: O! Dobre wytłumaczenie, kupuję! Bo mnie ostatnio całkiem przyjemny damsko-męski sen nagle zmienił się we wspólne histeryczne zabijanie stad pająków. Już się bałam, że to może jakieś moje traumy, czy podświadome kompleksy... A to tylko bąki Bugajskiego! :grins: Quote
malawaszka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 hahahaha taki to już nasz los :lol: Dziś przespaliśmy całą noc i to do 9 :mdleje: wow i nie było nasikane ani nic :) mam nadzieję, że wirus sobie poszedł na wieki :shake: ale ja miałam jazdę znowu hahaha oglądałam film, oczywiście przysnęłam :oops: (chyba się zamieniam w faceta :evil_lol: ) nagle patrzę a tu mega giga pająk na ścianie :eek2: a ponieważ miewam takie jazdy (zwłaszcza jak pełnia jest) że budzę się i jakieś robactwo przeganiam czy wydaje mi się, że łazi po ścianie itp to teraz leżałam, gapiłam się na niego i myyyyśleee myyyśleeee czy to prawdziwy czy nie :splat: no i niestety był prawdziwy i musiałam przerwać słodki sen J i pozwolić mu uratować swoją księzniczkę :B-fly: Quote
Recommended Posts