Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi_ napisał(a):
Dzięki! jedną Bibi już mam co prawda, ale odbiore osobiście :p... (z moją częstotliwością przyjazdów do Cię musisz ją troche potrzymać, a potem się juz pewnie przyzwyczai, to żal będzie zabierać :eviltong: )

ale serio: podoba się?

podoba się - zatwierdzone przez Oliwię też :lol: powiedziała, że może być, a po chwili wybuchnęła śmiechem ze mnie i mówi, że Bibi to była jakaś postać z bajki o Barbie :mdleje: i brechtając rzecze: "a wiesz ciociu jaki Bibi ma kolor, wiesz? RÓŻOWY" :roflt: hahaha wie, że nienawidzę różowego :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Bibi to była jakaś postać z bajki o Barbie :mdleje: i brechtając rzecze: "a wiesz ciociu jaki Bibi ma kolor, wiesz? RÓŻOWY" :roflt: hahaha wie, że nienawidzę różowego :lol:

że jak?! Barbi?! różowy?! matko..... :mdleje:

Posted

AnkaG napisał(a):
No to mamy coś wspólnego - też nie cierpię różowiutkiego brrrr i fuj.

zara, mie sie wydawało, że tych cech wspólnych jest więcej ;)

Posted

GRZECZNE, POSŁUSZNE I DOSKONALE WYSZKOLONE PSY

dROPSOWI SIĘ TAKIE ZACHOWANIE W GŁOWIE NIE MIEŚCI - DZIŚ ŚCIĄGNĄŁ W KUCHNI Z SZAFKI CHLEB I WRĄBAŁ PRAWIE RAZEM Z WORKIEM :ROLL:

A TO KTO?

:LOL:

I nowa - Bibi

Posted

Vectra napisał(a):
rany , jaki rzeźnik ciął uszy Barbie Bibi , bo cięte ma czy ślepa jestem ?

no ma qrfa cięte... nie wiem co to był za ślepy idiota... :shake:

no i jak tu być normalnym w takim domu

Luncia nie wie...

moja laleczka :loveu: kocham ja jak inie wiem co! prawie nie burknęła na Bibi

o oto pies morderca, zwrócony z adopcji "bo dzieci nie lubi" - widzicie ten mord w oczach

piana z pyska i przygotowanie do skoku do gardła

Posted

Vectra napisał(a):
a może to nie były dzieci których ona nie lubiła , tylko to były bachory , które przyczyniły się do tego , że Bibi przestała je lubić :)

rozważałam taką opcję i pewnie tak było, padł też drugi powód jakże nam wszystkim znany - nagle pojawiła się alergia u szanownej mamy - czyli zapewne ci jakże wspaniali ludzie zobaczyli, ze adoptowali nie RASOWEGO psa a STAREGO psa, który niewdzięczny nie dawał się przebierać w sukienki i wozić w wózku, albo nie reagował na wołanie - Bibi jest głucha, moje się drą a ona śpi - razem z Sonią :lol: poza tym, potyka się, w nocy tez już słabo albo wcale nie widzi - nietrudno się domyślić, że to staruszka... jak ją Iga przyszła zobaczyć i ją obidziła to Bibi tak się wystraszyła, ze trzęsła się potem jeszcze chwilkę - bo nie słyszała, że kktoś się zbliża, zero kłapnięcia pyskiem - nic - ona ma tak obolały pysk, ze nie byłaby w stanie użyć zębów :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
rozważałam taką opcję i pewnie tak było, padł też drugi powód jakże nam wszystkim znany - nagle pojawiła się alergia u szanownej mamy - czyli zapewne ci jakże wspaniali ludzie zobaczyli, ze adoptowali nie RASOWEGO psa a STAREGO psa, który niewdzięczny nie dawał się przebierać w sukienki i wozić w wózku, albo nie reagował na wołanie - Bibi jest głucha, moje się drą a ona śpi - razem z Sonią :lol: poza tym, potyka się, w nocy tez już słabo albo wcale nie widzi - nietrudno się domyślić, że to staruszka...

no tak , bachory doprowadziły do tego , że Bibi ich znielubiła , a mama natychmiast dostała alergię na psa :)
to taki sam rodzaj alergii , jak ja mam , z tym że ja mam na moją teściową ... :evil_lol:

Posted

hahha no tak - to zapewne ten typ alergii :evil_lol: niestety nieuleczalna :niewiem:

aaa kurcze mam 3 koty - wszystkie łowne jak diabli a dziś na podwórku widziałam ŻYWĄ MYSZ :mdleje: na kupie slimaka pod dechą :mdleje: mało zawału nie dostałam boszzz ja wiem, ze strach przed myszami jest irracjonalny i głupi, ale kurna one są ZA SZYBKIE! i to mnie przeraża :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
fefnaście :diabloti:

no niestety Oliwia chadza w różu :shake:

ja też i co w tym złego ? :diabloti:

właśnie szukam sobie różowej kurtki z polaru .... nie mogieee znaleźć :(

Posted

malawaszka napisał(a):

no to jasne przecież - DROPS :p co wygrałam?:razz:

malawaszka napisał(a):
o oto pies morderca, zwrócony z adopcji "bo dzieci nie lubi" - widzicie ten mord w oczach
[http://lh3.ggpht.com/_MXkMDrRnqFY/TIYzp7opdVI/AAAAAAAAGL0/dsZtxk2uz7U/s512/DSC_0148.JPG

no, jak dla mnie to ona tylko czeka aż przestaniesz zdjęcia robić... :diabloti:

malawaszka napisał(a):
fefnaście :diabloti:

eee, fefnaście to Ty masz kotków... psiesków też? aaaa! już wiem, liczysz skład imprezy! no tak, to by się zgadzało, jak ostatnio miało być 15 a dobiła Bibi :loveu: to jest fefnaście jak w morde szczelił :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
ja też i co w tym złego ? :diabloti:

właśnie szukam sobie różowej kurtki z polaru .... nie mogieee znaleźć :(

to w tym złego, ze ja nie chciałam mieć tylu :lol: może i byłoby łatwiej jakby było to cholerne ogrodzenie i mogłyby same po dworze śmigać, no i zawsze mówiłam, ze będzie u mnie miejsce dla jednego porzuconego staruszka a zrobiło się ich trzy :lol:

o fuj! po co Ci różowy polar

zerduszko napisał(a):
Twoje będą w czarnej skórze i ćwiekach :razz:

ofkors :grins: i urodzą się z tatuażami :lol: i nie będą słuchać hany montany tylko metalu :grins:

jambi_ napisał(a):
no to jasne przecież - DROPS :p co wygrałam?:razz:

no jak to co wygrałas - BIBI :roflt:

Posted

Ty sie ciesz, że nie mieszkasz na trzecim piętrze bez windy... :eviltong:

a Wasia... czemu Ty sie wyświetlasz cały czas jako "Galeria LUNY, BOLUSIA, PEPY i Oliwkowej Panienki" jak pierwszy post masz zatytułowany:
Galeria LUNY, BOLUSIA , PEPY, droPSA i reszty bandy ???

[quote name='malawaszka']no jak to co wygrałas - BIBI :roflt:

nieee, Bibi to ja dostałam w nagrodę za wymyślenie imienia, a za wykrycie Dropsa dostane co?
:smhair2: nie!... niech zgadne... Dropsa? :scared: