malawaszka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 ufff wróciłam do świata zywych :lol: wesele udane :mdleje: Quote
Alicja Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='malawaszka']ufff wróciłam do świata zywych :lol: wesele udane :mdleje:[/QUOTE] mas kacora :hmmmm: Quote
Bliss Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 foty poka :) te w taftach i falbanach i te kacowe tyz poka :diabloti: Quote
jambi Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 o Wasia wróciła :multi: jak było? zaznacz właściwą: a) bawiłam się przednio, było super!!! b) wesele jak wesele, pili, tanćyli, rano skońcyli c) ufff... dobrze że nie moje :eviltong: Quote
malawaszka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Bliss']foty poka :) te w taftach i falbanach i te kacowe tyz poka :diabloti:[/QUOTE] łooo foty to pewnie jakieś dostanę ale nie wiem kiedy - oni teraz jadą w podróż poślubną więc nie będzie prędko zdjęć, a ja aparatu nie brałam - nie ufam sobie na imprezach :lol: na panieńskim posiałam marynarkę mojej siostry - na szczęście potem dzwoniłam po klubach gdzie byłyśmy i się znalazła :lol: [quote name='jambi_']o Wasia wróciła :multi: jak było? zaznacz właściwą: a) bawiłam się przednio, było super!!! b) wesele jak wesele, pili, tanćyli, rano skońcyli c) ufff... dobrze że nie moje :eviltong:[/QUOTE] a trzeba jedną???? :lol: Quote
Bliss Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ja to się dziwiłam, żeś z komórki na dogo nie zaglądała :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='Bliss']ja to się dziwiłam, żeś z komórki na dogo nie zaglądała :evil_lol:[/QUOTE] haha no az tak powalona nie jestem - zerkałam tylko na telefon co jakiś czas czy są jakieś nowe smsy :lol: Quote
jambi Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [quote name='malawaszka'] - nie ufam sobie na imprezach :lol: na panieńskim posiałam marynarkę mojej siostry - na szczęście potem dzwoniłam po klubach gdzie byłyśmy i się znalazła :lol: [/QUOTE] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/niespodziewanka.gif[/img] nie znałam Cię z tej strony [img]http://manu.dogomania.pl/emot/chytry.gif[/img] Quote
malawaszka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 jambi_ napisał(a): nie znałam Cię z tej strony HA! mam jeszcze kilka innych stron :evil_lol: a tymczasem chwalę się moim nowym tymczasem :mdleje: tak tak - miała być młoda, piękna i do szybkiej adopcji :icon_roc: bo przecież nie mogę mieć pięciu psów :no-no-no: tzn własciwie to nie miało byc tymczasów teraz wcale... ale jakoś tak samo wyszło... przez to zdjęcie głównie... bo tak wyglądał Bolo jak go pierwszy raz zobaczyłam na stronie Palucha: aaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz::wallbash: Quote
Alicja Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Faktycznie dziewczynka jak Bolutek ...... Quote
zerduszko Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Rychtuj mi ją na pięknotę :eviltong: Bowska jest :loveu: Quote
Katerinas Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malawaszka napisał(a):ufff wróciłam do świata zywych :lol: wesele udane :mdleje: Tak przeczytałam... i myślę: czyżby malawaszka w końcu się zaobrączkowała ;):eviltong: Przepiękny ten kolaż z kotami :loveu: I jaka tęcza! wow! :loveu: Przepiękne widoki :) A te ostatnie zdjęcia ... toż to normalnie Bolutek .... Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malawaszka napisał(a):HA! mam jeszcze kilka innych stron :evil_lol: taaak, właśnie widzę :roll:... jesteś asertywna, masz niezłomny charakter, myślisz racjonalnie... malawaszka napisał(a): ale jakoś tak samo wyszło... przez to zdjęcie głównie... ... ale w sumie to ja Ci się nie dziwię! (wiedziałam, jak napisałas o transporcie na Śląsk :eviltong:) damska wersja Bolesława! zrobisz z niej Królową! :loveu: a jak zareagowali domownicy? zwłaszcza Laluna? Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Katerinas napisał(a):Tak przeczytałam... i myślę: czyżby malawaszka w końcu się zaobrączkowała ;):eviltong: Przepiękny ten kolaż z kotami :loveu: I jaka tęcza! wow! :loveu: Przepiękne widoki :) A te ostatnie zdjęcia ... toż to normalnie Bolutek .... hahaha nieee ja się póki co nie dam zaobrączkować - połowicznie wystarczy :lol: jambi_ napisał(a):taaak, właśnie widzę :roll:... jesteś asertywna, masz niezłomny charakter, myślisz racjonalnie... no jak dobrze, że zauważyłaś te moje wspaniałe cechy :grins: ... ale w sumie to ja Ci się nie dziwię! (wiedziałam, jak napisałas o transporcie na Śląsk :eviltong:) damska wersja Bolesława! zrobisz z niej Królową! :loveu: a jak zareagowali domownicy? zwłaszcza Laluna? a jak napisałam o transporcie na śląsk to jeszcze myślałam o tym, żeby ją dać do Ulki tam gdzie Totek jest :P domownicy o dziwo całkiem w porządku - Luna pojechała ze mną do Katowic po małą, powąchała w samochodzie, burknęła pod nosem i położyła się na przednim siedzeniu :lol: teraz jest ok tylko coś tam burczy jak mała (ciągle bezimienna :mdleje: ) podejdzie za blisko Lunkowej kanapy :lol: ale jest ok, tylko znowu Luncik ma przesrane bo ona głucha (albo głuchawa) jest i nie słyszy ostrzeżeń :roll: tak jak Sonia Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malawaszka napisał(a):a jak napisałam o transporcie na śląsk to jeszcze myślałam o tym, żeby ją dać do Ulki tam gdzie Totek jest :P domownicy o dziwo całkiem w porządku - Luna pojechała ze mną do Katowic po małą, powąchała w samochodzie, burknęła pod nosem i położyła się na przednim siedzeniu :lol: teraz jest ok tylko coś tam burczy jak mała (ciągle bezimienna :mdleje: ) podejdzie za blisko Lunkowej kanapy :lol: ale jest ok, tylko znowu Luncik ma przesrane bo ona głucha (albo głuchawa) jest i nie słyszy ostrzeżeń :roll: tak jak Sonia ha, a ja byłam pewna od początku, że jedzie do Cię... bardzo bym się zdziwiła jakby gdyby nie... czy owa "Lunkowa kanapa" to jest to co w tle za małą??? mówisz bezimienna... :hmmmm: no to trzeba cos wymyślić, ale równie arystokratycznego jak Bolo... wszak ona również z Królewskiej rodziny... skoro był Książe Bolesław to jest Królowa...? Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 jambi_ napisał(a):ha, a ja byłam pewna od początku, że jedzie do Cię... bardzo bym się zdziwiła jakby gdyby nie... czy owa "Lunkowa kanapa" to jest to co w tle za małą??? mówisz bezimienna... :hmmmm: no to trzeba cos wymyślić, ale równie arystokratycznego jak Bolo... wszak ona również z Królewskiej rodziny... skoro był Książe Bolesław to jest Królowa...? nie nie - to zdjęcie nie było robione u mnie tylko u BeaBono jak wyciągnęły małą ze schroniska, Lunkowa kanapa to... kanapa - no w sensie wersalka :lol: dzieli się nią z Dropsem już - sukces! :lol: no właśnie nie mam pomysłu na imię tym bardziej, ze ona nie słyszy za specjalnie, jeśli w ogóle, i kurde wołanie głuchego psa jest takie bezcelowe :shake: Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 malawaszka napisał(a):no właśnie nie mam pomysłu na imię tym bardziej, ze ona nie słyszy za specjalnie, jeśli w ogóle, i kurde wołanie głuchego psa jest takie bezcelowe :shake: iii tam: bezcelowe ... właśnie dlatego że głucha masz większe pole do popisu, a imie mieć musi i ju! :p Mie się cisnęło pierwsze skojarzenie: Krolowa Bibianna... wiem, że gupie :eviltong: ... w skrócie Bibi - ale to tak jak moja Balbina tyż Bibi Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 BRAWO wygrała Pani konkurs na imię dla sunia - BIBI - nagroda - możliwość zabrania Bibi do domu :laola: Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Dzięki! jedną Bibi już mam co prawda, ale odbiore osobiście :p... (z moją częstotliwością przyjazdów do Cię musisz ją troche potrzymać, a potem się juz pewnie przyzwyczai, to żal będzie zabierać :eviltong: ) ale serio: podoba się? Quote
AnkaG Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 No pewnie - pasuje do niej :) Jambi a dlaczego masz tylko 3 psy - nie chcesz mieć 4 -ech? Quote
jambi Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 AnkaG napisał(a): Jambi a dlaczego masz tylko 3 psy - nie chcesz mieć 4 -ech? to jest zdecydowanie źle postawione pytanie :shake: odpowiem tak: chętnie miałabym 4 a nawet 5 psów ale jest kilka powodów dla których nie mogę obecnie, najważniejszym są warunki mieszkaniowe - za małe, nie moje Quote
Vectra Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Bardzo ładnie Bibi :) zapewne jak ją odkłaczysz , to będzie piękna i szybko znajdzie dom. Czy to mit , jakoby sznupki mini nie uczulały , powoduje że ich tyle bezdomnych ? Quote
malawaszka Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 ona to się musi zakłaczyć a nie odkłaczyć :shake: grzbietu nie ruszam maszynką bo zimno a ona ma takie liche piórka ehhh a mitem to jest to, że ludzie to istoty myślące i dlatego tyle sznupków i nie sznupków jest bezdomnych :shake: nie ma reguły - jednego sznup uczuli, innego nie - tak jak z każdym innym psem Quote
Recommended Posts