malawaszka Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 zerduszko napisał(a):Coś z tym linkiem jest nie tak, podobno :diabloti: Żebym znów zje:shake:bki nie dostała. Otwiera mi się wąt:shake:ek i.... przekierowuje na jakieś haszczaki - to tylko mnie czy jakaś magia dogo :loveu: :crazyeye: wow jaki kosmos - Ala coś ty zrobiła? :evil_lol: otwiera się bazar i potem myk na haszczaki :crazyeye::-o Quote
zerduszko Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A opcja "wstecz" nie działa :crazyeye: Quote
Cola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mi się otwiera normalnie :p niestety już mam fotelik - nosidełko.... Quote
Alicja Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='zerduszko']Coś z tym linkiem jest nie tak, podobno :diabloti: Żebym znów zje:shake:bki nie dostała. Otwiera mi się wąt:shake:ek i.... przekierowuje na jakieś haszczaki - to tylko mnie czy jakaś magia dogo :loveu: [FONT=Arial]:crazyeye:....serio ....mi wchodzi normalnie Cola ... ale skoro dogo takie wiatropylne :diabloti: to może jakaś się tu załapie[/FONT] :diabloti::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='malawaszka'] wrócił J - koniec rechotania :evil_lol: siadam i piszę :grins: w końcu jestem poukładana i :hmmmm: systematyczna :p czy on, biedaczek, sądzi, ze ty siedząc przed komputerem, np. teraz, tworzysz pracę mgr? :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
Cola Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cola ... ale skoro dogo takie wiatropylne :diabloti: to może jakaś się tu załapie[/FONT] :diabloti::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: całkiem możliwe...nie znasz dnia ani godziny :evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 mnie tez na haszcze przekierowuje :crazyeye: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Elitesse']mnie tez na haszcze przekierowuje :crazyeye: [FONT=Arial]sprawdziłam raz jeszcze ...najpierw wskakuje nosidełko a potem jakieś Nowe Twarze ...na haszczakach ....wot cywilizancja na dogo :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 wow...wczoraj link otwierał mi się normalnie, ale to pewnie przez mulący net wczoraj :diabloti: dzisiaj też mnie przerzuca na haszczaki :evil_lol: Quote
eria Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 ale bajer z tym linkiem :crazyeye::crazyeye: Faktycznie najpierw bazarek się pięknie otwiera a jak sie załaduje to przeskok na haszczaki. Ciekawe jak to się dzieje :crazyeye: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 czy tylko ja mam zacofany komputer :placz: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']czy tylko ja mam zacofany komputer :placz: [FONT=Arial]jaki pan :diabloti::evil_lol:[/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/f99/swiateczno-rozrywkowy-bazarek-dla-potrzebujacych-psiakow-do-30-11-a-173880/#post13524600 http://www.dogomania.pl/forum/f99/fotelik-nosidelko-dla-dzieci-wizytowniki-na-bullowate-do-30-11-do-24-00-a-173050/ Quote
Olcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 w końcu dotarłam waszunio moja kochana:loveu: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jaki pan :diabloti::evil_lol:[/FONT] czy ma się obrazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak tam kuchnia Waszko :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='dbsst']czy ma się obrazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:razz:...a musisz ??:diabloti::evil_lol:[/FONT] jak tam kuchnia Waszko :evil_lol: [FONT=Arial]no własnie :p ak tam kuchnia Waszko :evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 czeka na przypływ weny i kupno blatu :lol: Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 miałam nie donosić, ale co tam :megagrin: nie powiem jakiego karniaka dziewczyny wymyśliły specjalnie dla Ciebie i asher :errrr: Quote
dbsst Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 malawaszka napisał(a):czeka na przypływ weny i kupno blatu :lol: czy mam wrażenie czy robisz WSZYSTKO żeby nie gotować :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Cola napisał(a):miałam nie donosić, ale co tam :megagrin: nie powiem jakiego karniaka dziewczyny wymyśliły specjalnie dla Ciebie i asher :errrr: o bliźniakach mówisz? :diabloti: dbsst napisał(a):czy mam wrażenie czy robisz WSZYSTKO żeby nie gotować :evil_lol: między innymi :evil_lol: Quote
Cola Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 malawaszka napisał(a):o bliźniakach mówisz? :diabloti: siiiii :diabloti: spiesz się, bo potem możesz dostać jeszcze większego karniaka ;) Quote
Olcia Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 hahahah do bliźniaków ruska gratis:):):) Quote
malawaszka Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 Olcia napisał(a):hahahah do bliźniaków ruska gratis:):):) nooo i to jest kwestia do rozważenia Quote
Doginka Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Cześć Malawaszko Tylko do Ciebie udało mi się wejść:multi: Qrde, chyba masz magiczny wątek:diabloti::loveu: Jestem jak ślepiec na tej nowej Dogomanii:crazyeye: Quote
malawaszka Posted November 17, 2009 Author Posted November 17, 2009 No trzeba się nauczyć, ale jest nieźle bo wreszcie stron szeroka a nie paseczek na środku... Miałam mieć dziś fajny dzień... mam nowego tymczasowicza - Marcelek ze schronu w Myszkowie - dzieciak jeszcze jak się okazało, sika kucając, taki sznupek z pseudo... no i miało być fajnie i radośnie dziś... ale dowiedziałam się też, że umarł samotny i niekochany inny sznup - olbrzymek, piękny Manitou... a w niedzielę miała przyjechać po niego wspaniała osoba... Przepraszam piesku, że nie zdążyłam... boże to tak cholernie boli, ze jużbyło tak blisko... ['] Ja Cię kochałam... ale co z tego, kiedy o tym nie wiesz i umarłeś sam, na łańcuchu, przy budzie... podły świat, podły los... Quote
Recommended Posts