Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zerduszko napisał(a):
Coś z tym linkiem jest nie tak, podobno :diabloti: Żebym znów zje:shake:bki nie dostała. Otwiera mi się wąt:shake:ek i.... przekierowuje na jakieś haszczaki - to tylko mnie czy jakaś magia dogo :loveu:

:crazyeye: wow jaki kosmos - Ala coś ty zrobiła? :evil_lol: otwiera się bazar i potem myk na haszczaki :crazyeye::-o

Posted

[quote name='zerduszko']Coś z tym linkiem jest nie tak, podobno :diabloti: Żebym znów zje:shake:bki nie dostała. Otwiera mi się wąt:shake:ek i.... przekierowuje na jakieś haszczaki - to tylko mnie czy jakaś magia dogo :loveu:

[FONT=Arial]:crazyeye:....serio ....mi wchodzi normalnie

Cola ... ale skoro dogo takie wiatropylne :diabloti: to może jakaś się tu załapie
[/FONT] :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']
wrócił J - koniec rechotania :evil_lol: siadam i piszę :grins: w końcu jestem poukładana i :hmmmm: systematyczna :p

czy on, biedaczek, sądzi, ze ty siedząc przed komputerem, np. teraz, tworzysz pracę mgr? :roll::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cola ... ale skoro dogo takie wiatropylne :diabloti: to może jakaś się tu załapie[/FONT] :diabloti::evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: całkiem możliwe...nie znasz dnia ani godziny :evil_lol:

Posted

[quote name='Elitesse']mnie tez na haszcze przekierowuje :crazyeye:

[FONT=Arial]sprawdziłam raz jeszcze ...najpierw wskakuje nosidełko a potem jakieś Nowe Twarze ...na haszczakach ....wot cywilizancja na dogo :diabloti::evil_lol:[/FONT]

Posted

wow...wczoraj link otwierał mi się normalnie, ale to pewnie przez mulący net wczoraj :diabloti: dzisiaj też mnie przerzuca na haszczaki :evil_lol:

Posted

ale bajer z tym linkiem :crazyeye::crazyeye:
Faktycznie najpierw bazarek się pięknie otwiera a jak sie załaduje to przeskok na haszczaki. Ciekawe jak to się dzieje :crazyeye:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jaki pan :diabloti::evil_lol:[/FONT]

czy ma się obrazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak tam kuchnia Waszko :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']czy ma się obrazić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:razz:...a musisz ??:diabloti::evil_lol:[/FONT]

jak tam kuchnia Waszko :evil_lol:

[FONT=Arial]no własnie :p
ak tam kuchnia Waszko :evil_lol:
[/FONT]

Posted

Cola napisał(a):
miałam nie donosić, ale co tam :megagrin: nie powiem jakiego karniaka dziewczyny wymyśliły specjalnie dla Ciebie i asher :errrr:

o bliźniakach mówisz? :diabloti:

dbsst napisał(a):
czy mam wrażenie czy robisz WSZYSTKO żeby nie gotować :evil_lol:

między innymi :evil_lol:

Posted

No trzeba się nauczyć, ale jest nieźle bo wreszcie stron szeroka a nie paseczek na środku...

Miałam mieć dziś fajny dzień... mam nowego tymczasowicza - Marcelek ze schronu w Myszkowie - dzieciak jeszcze jak się okazało, sika kucając, taki sznupek z pseudo... no i miało być fajnie i radośnie dziś... ale dowiedziałam się też, że umarł samotny i niekochany inny sznup - olbrzymek, piękny Manitou... a w niedzielę miała przyjechać po niego wspaniała osoba... Przepraszam piesku, że nie zdążyłam... boże to tak cholernie boli, ze jużbyło tak blisko... ['] Ja Cię kochałam... ale co z tego, kiedy o tym nie wiesz i umarłeś sam, na łańcuchu, przy budzie... podły świat, podły los...