Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My nie mamy w tym roku choinki.
No nie mów , że dwa małe kotecki się do łóżeczka nie mieszczą.Chociaż u nas dwa małe sznaucerki, a rozpychają się jak stado bawołów :)

Posted

WATACHA napisał(a):
My nie mamy w tym roku choinki.
No nie mów , że dwa małe kotecki się do łóżeczka nie mieszczą.Chociaż u nas dwa małe sznaucerki, a rozpychają się jak stado bawołów :)

dwie tłuste kocice plus dwa sznupy to już jest tłok :D plus mój tłusty zad :D no i oczywiście plus szczupły J :D

AniaGucio napisał(a):
Kotow nigdy za wiele ;)

Cała moja rodzina zjechała - w domu jest 8 kotów i Gustaw - kot na łebka ;)

Cioteczki, życzę Wam wszystkim wesołych świąt!!

łoohohooo jak sobie Gucio radzi z tyloma kotami???? :lol:

a ja muszę pochwalić moją bandę :multi: pojechaliśmy do rodzinki - nie było nas w domu 5,5 h - u nas to meeega długo :lol: i nic nie narobione - Zgredek wytrzymał, Drops nic nie ukradł - zostawiłam im gnaty i penisy :D i byli zajęci :lol:

a no i wreszcie przyleciały ptaszki :multi: caaałe stadko sikorek się dziś ziarenkami dożywialo

Posted

Nieładnie kopać pieski:mad:

Pusia jest przekomiczna, a Furia taki słodziak, że człowiek w życiu by nie powiedział, że ten cukiereczek może dziabnąć.
Dropsik chyba troszkę przytył, ale fajnie wygląda:loveu:(kocham go).Zgredzikowi się szata zmieniła i wygląda jakby liniał. Tylko Luneczki nie było :placz:

Posted

WATACHA napisał(a):
Nieładnie kopać pieski:mad:

Pusia jest przekomiczna, a Furia taki słodziak, że człowiek w życiu by nie powiedział, że ten cukiereczek może dziabnąć.
Dropsik chyba troszkę przytył, ale fajnie wygląda:loveu:(kocham go).Zgredzikowi się szata zmieniła i wygląda jakby liniał. Tylko Luneczki nie było :placz:

hahah wiedziałam, że będzie że Punia kopa dostała :lol: na rozpęd :D

a Luna była była - na pierwszym filmie trochę dalej do przodu - taka czarna przemieszczająca się kropka to sznupiąca Luneta :lol:

Zgred wygląda okropnie... nie daje sobie wyczesać ryjca, a na grzbiecie ma takie długie te kudły już że szok...

Posted

OOooo Punia w 1 filmiku pojawiła sie tak na chwilke najpierw a normalnie mnie rozczuliła. Ona taka cudna jest.

Filmiki wszystkie obejrzałam, fajnie móc Wam tak potowarzyszyć;) Kaloszki widze:)

Posted

my choinkę kupiliśmy z korzeniem i postawiliśmy w donicy na tarasie, bo nie chciałam by koty ciągle na nią właziły. poza tym nie będzie wszędobylskich igiełek aż do wielkanocy (bo pewnie choinka w domu jak zwykle by się zasiedziała trochę :D )

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4qd6bfX1SWo
ale "pchełki":evil_lol:

http://img526.imageshack.us/img526/6662/88522590686022521163384.jpg
piękne zdjęcie

Posted

prezencik :D komu komu
gnata musiałam dziś w nocy Puni zabrać bo tak chrupała, że ściany się trzęsły i spać nie mogłam :lol:

tato tato pomóż schować gnata

Luna to MISZCZ!!! z tymże gnatem w pysku potrafi szczekać :lol:

Posted

no naprawdę jak kupka nieszczęścia???? :lol: ja tam ją widzę jak obżartego bąka :D tak się objadła tym gnatem, że w nocy zrobiła niespodziankę :lol:
ale fakt przydałoby się ją ostrzyc i w ogóle wykąpać wszystkich by się przydało, ale jakoś lenia mam i ... no nie chce mi się...