Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']

napiszę tutaj,bo więcej osób zagląda niż do mnie: potrzebuję hasło dla psa gdy wychodzę z domu a on nie, "zostań", "czekaj" odpada[/QUOTE]
Moje dostają polecenie: "Pilnuj domeczku, zaraz wracam" :evil_lol: + smaczek i jest dobrze.

Posted

wiecie co... świnie mam, nie psy... a zwłaszcza jednego!!! :angryy: wróciłam z gadami ze spaceru - zanim rozebrałam kurtkę i buty, żeby Batumi odprowadzić na górę to Drops pędem do niej tam pobiegł, napchał jej karmy w chomiki i jakby było mało to uciekając siknął na jej kocyk :angryy:

Posted

Z ostatniego filmu mam polewkę :megagrin: Wyglądają jak małe kaczuszki idące za matką :evil_lol:

Kaloszki mówisz, ocieplane...to chyba mamy takie same hahaa. Też w Decatlonie kupiłam. I taka sama rozmiarówka. Kto to wymyślił; nie wiedziałam które wziąć :evil_lol: W końcu kupiłam 41/42...:mdleje: Ten rozmiar mniejszy był już za mały :crazyeye: Normalnie noszę buty 39-40.

Posted

hahaha a to sem JA!!!! wolę się jaskrawić jak łażę po tych łakach bo debile mordercy szaleją z flintami po okolicy :angryy: więc może (mimo gabarytów) nie pomylą mnie z dzikim dzikiem we fioletowym wdzianku :evil_lol: