Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
i myślisz, że zostawiłabym moje dzieci z Tobą??? :errrr: z rodzona matką moją nie zostawię więc... sory bejbe :evil_lol:

Jest jeszcze inne wyjście.Wpadnij do Wilczej z wizytą z dziećmi oczywiście.

Posted

no tak, dżordż robi miny nie do pobicia, jak cwaniaczek spod budki z piwem:diabloti: a rafik z kolei mordkę ma słodką jak cukierki! a dupinkę biedną chudą ma strasznie.

Posted

wilczy zew napisał(a):
trzeba było zostawić Rafika na stałe :lol:

zapłakałoby się dziecko

WATACHA napisał(a):
Jest jeszcze inne wyjście.Wpadnij do Wilczej z wizytą z dziećmi oczywiście.

hahaha nooo to by był hard core - cztery wieśniaki z mieszkaniu kontra Kera :evil_lol:

agaga21 napisał(a):
no tak, dżordż robi miny nie do pobicia, jak cwaniaczek spod budki z piwem:diabloti: a rafik z kolei mordkę ma słodką jak cukierki! a dupinkę biedną chudą ma strasznie.

no taki Zgred z niego menelik :D dupka Rafika oprócz tego, że chuda to jeszcze zniekształcona i to co tak sterczy to już zawsze tak będzie, a z drugiej strony jest wklęsłe :( mnie się robi słabo jak pomyślę jak on musiał cierpieć po wypadku - nie wiem czy jego przejechało czy walnęło jakieś auto, ale coś okropnego...

Posted

malawaszka napisał(a):
mnie się robi słabo jak pomyślę jak on musiał cierpieć po wypadku - nie wiem czy jego przejechało czy walnęło jakieś auto, ale coś okropnego...
miałam to samo jak widziałam moją etnę. teraz już o tym nie myślę ile się nacierpiała, bo przyzwyczaiłam się do jej kalectwa ale te całe miesiące potwornego bólu....i za co to? :( biedne te zwierzaki...ech.
a rafik to jeszcze dzieciaczek niewinny a tyle przecierpiał :(

Posted

ja tam się nigdzie nie wybieram, więc bez obaw :evil_lol:

ale była burza :shock: najgorsza - na sucho... ładowało piorunami, jak zaczęło to byłam na łące :mdleje: ale spinkalałaaaaam i popsuło nam soć... zupełnie nielogicznie i bez sensu - ogólnie jest prąd - wszędzie jest oprócz światła w kuchni, sypialni i przedpokoju - a gniazdka tam działają :niewiem:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale była burza :shock: najgorsza - na sucho... ładowało piorunami, jak zaczęło to byłam na łące :mdleje: ale spinkalałaaaaam i popsuło nam soć... zupełnie nielogicznie i bez sensu - ogólnie jest prąd - wszędzie jest oprócz światła w kuchni, sypialni i przedpokoju - a gniazdka tam działają :niewiem:

Mi się kiedyś z kolei straciła prąd w gniazdkach - rozłączyło się na kostce jakiejś... oby nie to, bo w diabła roboty.

Posted

zerduszko napisał(a):
Mi się kiedyś z kolei straciła prąd w gniazdkach - rozłączyło się na kostce jakiejś... oby nie to, bo w diabła roboty.

ja jestem przerażona bo żadnego remontu nie planujemy - jeszcze mamy od groma do zrobienia w domu i jak będzie trzeba psuć to co mamy zrobione to ja sięchyba zapłaczę :placz:

Posted

Remont elektryki jest przerażający. Myśmy zaczęli kuc płytki tydzień wcześniej położone, ale na szczęście wystarczyło w jednym miejscu mały kawałek tak gdzie stoją meble. A to, że prąd jest w gniazdkach, a nie ma "u góry" wcale nie jest nielogiczne ;)

Posted

Wy to macie szczęście jak nie woda to prąd :(.Ja się kompletnie na ty nie znam :(.U nas burzy nie widac, a skwar taki, że człowiek jest bliski obłędu

Posted

A u nas popadało, że hoho! I to bez piorunów - wszystkie rozładowały się u Was.
Tyle,że okropnie zmokłyśmy, bo wybrałam się o 5:30 z suczami na rower (tylko wtedy można nie dostać udaru, więc się poświęcam i wstaję, żeby rozruszać staruchy i zbudować umięśnienie u Hondy, bo flądra z niej).

Posted

zerduszko napisał(a):
No bo to leci pewnie innym obwodem, czy jak to się zowie ;) To tak jak jednym przełącznikiem wyłączasz prąd w części pomieszczeń lub tylko w gniazdkach - nie masz tak?

nie wiem :grins: jest bezpieczników od groma w skrzynce... podobno kostek w ścianach nie ma tylko całe kable lecą, ale to... podobno :lol: Olca Dyrektora nie ma :cry:

wilczy zew napisał(a):

trzeba kostki sprawdzić,bo tam może nie kontaktować,Zerduszko dobrze gada

no to zapraszam :D ja się prądu nie tykam

Tekla64 napisał(a):
a popytaj sasiadow moze jednej fazy nie ma

wszyscy wszystko mają - i u nas w domu u rodziców i u siostry i sąsiedzi - tylko my mamy coś zwalone...

WATACHA napisał(a):
Wy to macie szczęście jak nie woda to prąd :(.Ja się kompletnie na ty nie znam :(.U nas burzy nie widac, a skwar taki, że człowiek jest bliski obłędu

sama radość :lol: tak światło to jakoś przeżyję :D źle by się działo jakbym nie miała prądu w gniazdku przy kompie :D

marako napisał(a):
A u nas popadało, że hoho! I to bez piorunów - wszystkie rozładowały się u Was.
Tyle,że okropnie zmokłyśmy, bo wybrałam się o 5:30 z suczami na rower (tylko wtedy można nie dostać udaru, więc się poświęcam i wstaję, żeby rozruszać staruchy i zbudować umięśnienie u Hondy, bo flądra z niej).

no... wszystko poszło u nas - jak się zaczęło to dzieci były przy domu na drabince - pierwszy piorun, zupełnie niespodziewany przeleciał jakoś mega blisko bo z takim potwornym świstem - Iga się tak wystraszyła, że się popłakała

agaga21 napisał(a):
u nas też pogrzmiało dość mocno i chyba całą noc padało. nadal siąpi a temperatura z wczorajszych 40 spadła do 19! szok.

a u nas nic nie popadało i dalej skwar... musimy poczekać aż dojdzie to chłodniejsze powietrze

Posted

malawaszka napisał(a):
nie wiem :grins: jest bezpieczników od groma w skrzynce... podobno kostek w ścianach nie ma tylko całe kable lecą, ale to... podobno :lol: Olca Dyrektora nie ma :cry:

ale te kable gdzieś się schodzą